Exeeeeeeeeeeee to tuka golemi mashini tez etarci bre,to boi tolkova sme iali che napravo horata gi e strah da stapiat vav VT.Ia malko sluchki da si pripomnim che ne si spomniam mnogo machove i da vidim koi kude po zemiata lejal i koi kogo smakval,dota mi e interesno na pazara dali nikoi ot vashte ne e izial niakolko tukata ot bogomolkata ili vie tezi neshta ne gi vijdate kakto vinagi,a kato se biahte svreli v spirkata na avtogarata i celia pazar v GO beshe zaliat ot cherno beli(mislia che vi bihme v tozi mach) stoiahte zad policaite i si miruvahte nali,posle chak do bolnicata vi dogonihme avtobusa i go zasipahme s kamani ama vie ste bili sas zatamneni prozorci i ne ste videli nishto,a sled tova zloshtastnoto gostuvane za boiko i lichev v GO,kudeto lichev vikashe na chengeto da go spasi shtoto edin ot nashte mu udriashe glavata v asfalta(i takova neshto niama nali) aham che se razbiagahte kat pilci togava,babaitio sednali pred stadiona ni bira da piat,eiiiiiii viii ludiiiii li ste,che togava 15 choveka vi napravihme ataka na 50 na stadiona i vie miatahte kamani po nas kato putki che i edin ot nashte po pistata tragna chak che mu beshe tiasno na tribunite(ama i tova ne si spomniate ahah kasa pamet)...takaaaa prodaljavam za sexa....hmmmm spomniate si macha kato izpadnahte v V grupa biohte ni vav VT i imashe ataka na vashto zavedenie,niakolko ot vashte kloshari biaha sednali tam da piat predi macha sexa kato gi lepna gi natika vsichkite vatre che i se izsipahme i 30tina choveka posle prez ogradata(ama vie ne biahte na tozi mach,velikata vi podkrepa ia niamashe biahte razochartovani mi se struva)...posle da ne govorim kato se krihte na poslednata sedalka na klubnia vi avtobus i vi izvedoha posle prez terena za da moje pak da vi natikat na poslednata sedalka(da znaete samo moi si izmislici govoria ne mi viarvaite

) nie pone kato doidohme 7 choveka si biahme na centralnata vi tribuna i ne sme se krili kato mishki,mishkiiiiiii,Atakata pak na centralnia vi vhod beshe palen pogrom nie biahme 30 choveka a otpred imashe pone 200 ot vashte,koi vliazal prez zadnoto staklo na forda aaaaaaaaa botilka go schupi mai stakloto,ne si izmisliaite istorii molia vi,kolko bili po zemiata ,ami pitai go onia sas sharenite gashti glavata mu tupka li posle dva meseca slked kato mu vkarah shutovete edno hubavo,vie gledahte kato gramtati tez pak ot de se vzeha che pochnahte da pliuete,da hvarliate plastmasovi chashi s beer,piite si piklivata boliarka ne ia hvarliaite po nas molia vi,posle tuka pak na otvetnia mach pak kat putki se izsipahte edin avtobus,spria vi pred vhoda i se namaknahte v stadiona,posle sled macha chakali na parkinga,kvo chakate da doidem da vi razceluvame li,da vlezem v aavtobusa kafe da vi servirame neiskate li,smiah palen iajte praz i piite whisky veliki hooligani,to se e vidialo i shte se vijda koi kakvo varshi,a vie shte ste ste si vse sashtiote marshi,aaaaaa macha s botev bali na vashia stadion,maliiiiiiii to gledahte mnogo losho togava,ama samo gledahte mi se struva,ni vopal ni ston,abe to vashta tragedia e mnogo goliama, stava mi tajno za vas kato vidia s kakvi neshta se gordeete oshte ot zorata na demokraciata(to tova shte vi darji toplo cial jivot ne se pritesniavaite),e i na 8mi dekemvi ne beshe losho dobre se biahme nastanili vav vashta krachma,ama kvo da se prai kat nemojete da si ia pazite taka,prodaljavaite da mechtaete a do togava se zagavaite i se toplete s podvizite si ot 91va ili ot kogato tam si iskate,vasha si rabota,shte ima novi sreshti i novi zabavlenia,dotogava ima samo da laete,to ne che drugo ste pravili niakoga