bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 20:12

Локомотив (Горна Оряховица) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 105 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2007 18:44 
ETARRAS написа:
Локо -Цска 2:2 спомняш ли си го?Точно този мач бяхме доста мисля около 100-тина,бяхме се натъпкали в 10-та която беше една червена хармоника.Помня как се смяхме като си вкарвахте автоголовете и Вальо тичаше да бие защитниците на Локо.

Този мач забравя ли се... :? С него се погребахме тогава :cry: !Но вие тогава бяхте дошли да викате срещу тях!Тогава ние също имахме солидна подкрепа!Това беше последната ни година в "А" група!При победа оставахме,но какво се учудвам парите диктуват всичко!Същата година Левски ви биха 0:4 в Търново!През онази година цялото първенство беше корумпирано! :?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2007 18:45 
Аватар

Отбор: Локомотив (Горна Оряховица)
ETARRAS написа:
Ultras написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:
Да , той Коста къде ли неходи , като някоя цветарка , заедно с дрогата ... , спомням си , даже като идвахте с рейса на драматичния театър , как се криехте зад перденцата , преди това как няколко залбудени боляра бяха разковани на входа ,до гаражите .... за мача във В.Т. дори и малкото , които слязохме от рейса и тръгнахме , вие си стояхте пасивни и така ..

Хе че по тази логика вие също се криехте за стъклата та хармониката :wink: ,верно бихте двама от нашите на капанчето-ама те сами са си виновни.
Кво се криехме ???? ушатите се мъчат да ни тъпчат , ние напираме да се позабавляваме и така .... на това ако му викаш криене , и ти , и аз знаем как стоят нещатата точно за това ....

И аз и ти знаем че нас също ни тъпчеха в драмата :wink:
а преди последният мач в Горна ви съобщихме че ще има група която ще ви чака на гарата,но вие също не се появихте.
каква гара , какви чудеса , като бяхте в рейса :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2007 18:46 
ETARRAS написа:
Ruffian написа:
Ultras написа:
GARVAN написа:
И кво лошо има няколко габровски скина да викат за Етър??? Вие като сте голяма работа и не приемате външни що ходите на мачове на пловдивските жепейци? Навремето на един мач Етър-Локо Пд бяхте дошли 10-тина човека при пловдивчаните и запалихте едно виолетово шалче. Ама иначе се криехте между тях нали? Що не седнахте отделно и да викате а?
Помните ли на един мач Локо-ЦСКА в Горна когато ние дойдохме и бяхме повече и от двете други агитки заедно. Тогава викахме и против вас и против ЦСКА ама си седнахме отделно и не се крихме като вас.
Преди мача около 5-6 часа се шлаяхме във В.Т. след мача си тръгнахме пешком , в очакване да се случи нещо интересно , но уви , не се случи нищо ...

Той не говори за мача за купата с Дунав,а за един мач преди години,когато Локо Пд бяха в "Б" ако не се лъжа...

а не и Етър и Локо Пд бяха в Агр. мисля че 96 г.

Грешката е моя май така беше,но спомена ми е смътен :8)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2007 21:15 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Ultras написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:
Да , той Коста къде ли неходи , като някоя цветарка , заедно с дрогата ... , спомням си , даже като идвахте с рейса на драматичния театър , как се криехте зад перденцата , преди това как няколко залбудени боляра бяха разковани на входа ,до гаражите .... за мача във В.Т. дори и малкото , които слязохме от рейса и тръгнахме , вие си стояхте пасивни и така ..

Хе че по тази логика вие също се криехте за стъклата та хармониката :wink: ,верно бихте двама от нашите на капанчето-ама те сами са си виновни.
Кво се криехме ???? ушатите се мъчат да ни тъпчат , ние напираме да се позабавляваме и така .... на това ако му викаш криене , и ти , и аз знаем как стоят нещатата точно за това ....

а преди последният мач в Горна ви съобщихме че ще има група която ще ви чака на гарата,но вие също не се появихте.

Разгледай старият ви форум.Там ясно ви беше заявено че ще има група която идва с влака.Вие тогава се оправдахте че там не ставало да се срещнете,защото имало РПУ.А ако си спомняш освен рейса имаше и два буса в тях се качиха хората от гарата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2007 23:20 
ETARRAS написа:
Ultras написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:

Разгледай старият ви форум.Там ясно ви беше заявено че ще има група която идва с влака.Вие тогава се оправдахте че там не ставало да се срещнете,защото имало РПУ.А ако си спомняш освен рейса имаше и два буса в тях се качиха хората от гарата.
Ami togava da bqhte doshli s sobsven transport bez ushevci da vi razberat i togava vsichko shteshe da e v kyrpa vyrzano!!!!!!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Май 2007 23:34 
Hooligan написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:

Ami togava da bqhte doshli s sobsven transport bez ushevci da vi razberat i togava vsichko shteshe da e v kyrpa vyrzano!!!!!!!!

Интересен въпрос или по-скоро заключение :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2007 00:19 
Аватар

ETARRAS написа:
Ultras написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:
ETARRAS написа:
Ultras написа:

Както видяхте , бяхме завардили от центъра до стадиона .... всяка пряка ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007 14:42 
Exeeeeeeeeeeee to tuka golemi mashini tez etarci bre,to boi tolkova sme iali che napravo horata gi e strah da stapiat vav VT.Ia malko sluchki da si pripomnim che ne si spomniam mnogo machove i da vidim koi kude po zemiata lejal i koi kogo smakval,dota mi e interesno na pazara dali nikoi ot vashte ne e izial niakolko tukata ot bogomolkata ili vie tezi neshta ne gi vijdate kakto vinagi,a kato se biahte svreli v spirkata na avtogarata i celia pazar v GO beshe zaliat ot cherno beli(mislia che vi bihme v tozi mach) stoiahte zad policaite i si miruvahte nali,posle chak do bolnicata vi dogonihme avtobusa i go zasipahme s kamani ama vie ste bili sas zatamneni prozorci i ne ste videli nishto,a sled tova zloshtastnoto gostuvane za boiko i lichev v GO,kudeto lichev vikashe na chengeto da go spasi shtoto edin ot nashte mu udriashe glavata v asfalta(i takova neshto niama nali) aham che se razbiagahte kat pilci togava,babaitio sednali pred stadiona ni bira da piat,eiiiiiii viii ludiiiii li ste,che togava 15 choveka vi napravihme ataka na 50 na stadiona i vie miatahte kamani po nas kato putki che i edin ot nashte po pistata tragna chak che mu beshe tiasno na tribunite(ama i tova ne si spomniate ahah kasa pamet)...takaaaa prodaljavam za sexa....hmmmm spomniate si macha kato izpadnahte v V grupa biohte ni vav VT i imashe ataka na vashto zavedenie,niakolko ot vashte kloshari biaha sednali tam da piat predi macha sexa kato gi lepna gi natika vsichkite vatre che i se izsipahme i 30tina choveka posle prez ogradata(ama vie ne biahte na tozi mach,velikata vi podkrepa ia niamashe biahte razochartovani mi se struva)...posle da ne govorim kato se krihte na poslednata sedalka na klubnia vi avtobus i vi izvedoha posle prez terena za da moje pak da vi natikat na poslednata sedalka(da znaete samo moi si izmislici govoria ne mi viarvaite :lol: ) nie pone kato doidohme 7 choveka si biahme na centralnata vi tribuna i ne sme se krili kato mishki,mishkiiiiiii,Atakata pak na centralnia vi vhod beshe palen pogrom nie biahme 30 choveka a otpred imashe pone 200 ot vashte,koi vliazal prez zadnoto staklo na forda aaaaaaaaa botilka go schupi mai stakloto,ne si izmisliaite istorii molia vi,kolko bili po zemiata ,ami pitai go onia sas sharenite gashti glavata mu tupka li posle dva meseca slked kato mu vkarah shutovete edno hubavo,vie gledahte kato gramtati tez pak ot de se vzeha che pochnahte da pliuete,da hvarliate plastmasovi chashi s beer,piite si piklivata boliarka ne ia hvarliaite po nas molia vi,posle tuka pak na otvetnia mach pak kat putki se izsipahte edin avtobus,spria vi pred vhoda i se namaknahte v stadiona,posle sled macha chakali na parkinga,kvo chakate da doidem da vi razceluvame li,da vlezem v aavtobusa kafe da vi servirame neiskate li,smiah palen iajte praz i piite whisky veliki hooligani,to se e vidialo i shte se vijda koi kakvo varshi,a vie shte ste ste si vse sashtiote marshi,aaaaaa macha s botev bali na vashia stadion,maliiiiiiii to gledahte mnogo losho togava,ama samo gledahte mi se struva,ni vopal ni ston,abe to vashta tragedia e mnogo goliama, stava mi tajno za vas kato vidia s kakvi neshta se gordeete oshte ot zorata na demokraciata(to tova shte vi darji toplo cial jivot ne se pritesniavaite),e i na 8mi dekemvi ne beshe losho dobre se biahme nastanili vav vashta krachma,ama kvo da se prai kat nemojete da si ia pazite taka,prodaljavaite da mechtaete a do togava se zagavaite i se toplete s podvizite si ot 91va ili ot kogato tam si iskate,vasha si rabota,shte ima novi sreshti i novi zabavlenia,dotogava ima samo da laete,to ne che drugo ste pravili niakoga :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Май 2007 14:55 
ETARRAS написа:
Ще ти отговоря само за боя пред стадиона,тъй като ти си ми слабост.Айде да ми кажеш по снимките колко ваши бяха по земята и колко наши?Айде да ми кажеш кой влезе през задното стъкло на Форд-а?Айде да ми кажеш Секса дали помни Личев и кой правеше свирки в казармата?Питай Секса защо не дойде на "Ивайло" след като ми свали мешката?

А за скиновете от Габрово-ако сме искали да бъдат с нас на този мач щяхме да ги вземем с нас в автобуса или щяха да пътуват с групата която беше с влака :wink: А вие като сте сами защо все ходите да правите ми.... на Локо Пд,на Левски ....?Би ли ми казал вие като сте сами защо Иван Белянския биеше папагали,а вие го гледахте на вашият стадион?

aloooooooooooooo,aloooooooooooo,ti mai si gluh i maloumen,Na Loko Pd shto da ne hodim,uvajavame se i sme si priateli,losho niama,a za levski pak vie vaobshte da ne govorite che znaem mnogo dobre kak stoiat tam neshtata,nie ot GO ne organizirame ekskurzii da hodim po machovete im,to mai vie go praite,znaesh mnogo dobre koi ot vahste hodiat,niama da gi izbroiavam,za macha kato doidohme 10 choveka nikoi ne se e kriel zad tiah pred tiah ili kudeto da bilo te biaha edin avtobus,nie biahme 10 choveka,i 14skata spirashe na konnicite togava,hvanahme si patia pesh i prez celia grad otidohme do tam,nikoi daje kopche ne ni kaza,taka che tuk pak smehorii govorish.Az a tazi grupa s vlaka tova sa palni izmislici,nikoga ne ste kazvali nishto takova,a i znaesh che shtiahte da se obadite ne da mi draskate po forumite i sega da laete samo che sme vi bili otkazali.Za Ivan pak niama kakvo da govorim,ima dostatachno hora s koito se poznava che da doide na edin mach,tova che mu e izkipialo i si e naprail kefa s niakolko papagalcheta tova si e lichno negova rabota zabavliaval se e choveka,kvo da mu kajem stoi na strana....i pak prodaljavash,da mi kajesh po snimkite,ami koito e bil tam vidia kak nasrani izglejdahte i kak vi razbihme mucunite,schupeni mucuni cial jivot....

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2007 10:58 
Аватар

az nqmam spomeni ot sre6tata na pazara,no bqh tam kato onez izqdoha golemiq hui pred na6iq stadion kato si pieha bira,na onq li4ev cqlata mu brasnata kratuna be6e v 4erveni to4ki(ne6tyo podobno na 4erven dalmatinec),ina4e hoolifan e prav,ne biva da se govori samo ko e stavalo po jivkovo vreme,gledame napred.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2007 01:18 
Пуу че хубава тема ...аз по-принцип не се заяждам и сега няма да го направя ама ще почна със спомените... преди години непомня в коя група бяхме ...отидох в Търново с един познат на баща ми понеже баща ми имаше работа ,а аз много исках да отида в Търново и помня че седнахме в централната ложа и викам на човека аз ще отида при наще фенове...скрих си шала разбира се ,които ми седеше на врата ама аз малък и никои не ми каза нищо и така отиох при наще...

след години се сещам ...пред стадиона в горна имаше 2ма от търново единия беше бръснат и му разбиха главата ...пак бях много малък и гледах като луд

една гонитба помня в парка до стадион Локомотив...вие бяхте долу на паркинга

а в търново като доидохме и стана мелето пред стадиона беше много хубаво наще съсипаха болярите от бои :)

М/у другото баща ми ми е разправял ,че навремето много агитки идвали в Горна са си тръгвали адски разочаровани :) ..

.........

и все пак дано някои ден в "А" група се съберем:

ЦСКА -Левски
Локо Плд - Ботев Плд
Локо ГО - Етър
Спартак Вн - Черно море

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2007 23:51 
БОЛЯРИ
Аватар

Цитат:
ЦСКА -Левски
Локо Плд - Ботев Плд
Локо ГО - Етър
Спартак Вн - Черно море

Те са си се събрали ами ние и вие нещо не можем да изплуваме :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2007 00:32 
Аватар

Sancho написа:
Цитат:
ЦСКА -Левски
Локо Плд - Ботев Плд
Локо ГО - Етър
Спартак Вн - Черно море

Така е , но нали знаеш след лоши моменти винаги идват хубави ... дори и да не е така , аз винаги се успокоявам с тази фразичка :wink:

A.C.A.B

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2007 00:35 
Sancho написа:
Цитат:
ЦСКА -Левски
Локо Плд - Ботев Плд
Локо ГО - Етър
Спартак Вн - Черно море

Еми поне изпадайте тогава :8) !Докога ще ви чакаме :wink: !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2007 11:40 
Бригада Враца
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Момчета :) ще ви помоля нещо знам че е трудно ама ако някой може да покаже стари снимки или клипове на агитките тогава и на ръкопашните схавтки които четях с интерес и се едно чета роман от някой китаец за нинджите и самураите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 15:16 
BotevVratzaForever написа:
Момчета :) ще ви помоля нещо знам че е трудно ама ако някой може да покаже стари снимки или клипове на агитките тогава и на ръкопашните схавтки които четях с интерес и се едно чета роман от някой китаец за нинджите и самураите :lol:

ами надявам се някои да ти даде снимки ...имаше някакви статии но по-старите от агитката ги имат..гледах някъде изрезки от вестници ала бала ма не мога да се сетя къде ги видях :roll:

опа намерих една узреска обаче е от друг мач ... със Спартак Плевен
Изображение

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 15:38 
Опаа След толкова търсене откирх нещичко :lol:

Изображение

Изображение

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 16:33 
БОЛЯРИ
Аватар

И от коя страна бяха прибраните и кой влезе през стъклото на колата?И защо пусна тази снимка,а не пусна оная дето вашите падат по двама?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 17:51 
ами с тези снимки разполагам: http://loko-images.hit.bg/g_vt_a_0405/g_vt_a.htm

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 18:20 
Аватар

ETARRAS написа:
И от коя страна бяха прибраните и кой влезе през стъклото на колата?И защо пусна тази снимка,а не пусна оная дето вашите падат по двама?

Бреи как си измисляш :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 20:15 
БОЛЯРИ
Аватар

Ultras написа:
ETARRAS написа:

Искам отговор ама точен.Този който залита от вашите ли е?

Изображение
А този на земята и този който залита?

Изображение
И спираме коментарите,капиш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 20:23 
Аватар

ETARRAS написа:
Ultras написа:
ETARRAS написа:

Искам отговор ама точен.Този който залита от вашите ли е?

Изображение
А този на земята и този който залита?

Изображение
И спираме коментарите,капиш.

Бреи и тоя е счупил стъклото на бмв-то .. тука има една снимка дето бяга и ми я вадиш , а оня цветчо дето е полегнал и другите дето са сбръчкани.. пак стара тема отваряш и пак се мъчиш да се изкарате " големи биячи" . Вместо от този минал и доста изчерпан въпрос да се засрамиш , че пред централния ви вход ви направихме атака и ви помляхме , после минахме през този вход , за да стигнем до клетката .... КАПИШ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 20:43 
БОЛЯРИ
Аватар

Батка къде видя БМВ колата със счупено стъкло е Форд Ескорт,както виждаш на снимките аз съм до него и това стъкло падна когато се бяхме счепкали със един от вашите.Не знам защо но той беше седнал в колата.
Когато ти ми покажеш Цвет на земята аз лично ще призная че сте ни били,говориш на изуст без да си присъствал.Не се изкарвам никъкъв бияч,макар че трудно някой от вас ще ми опре в бой.
И би ли ми отговорил тези защо са в такива пози,единят си се въргаля както ти казваш,другият си пада откровенно,а на първата снимка оня явно е изял добри тупаници от "Цветчо" и Шарана.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 20:51 
Аватар

ETARRAS написа:
Батка къде видя БМВ колата със счупено стъкло е Форд Ескорт,както виждаш на снимките аз съм до него и това стъкло падна когато се бяхме счепкали със един от вашите.Не знам защо но той беше седнал в колата.
Когато ти ми покажеш Цвет на земята аз лично ще призная че сте ни били,говориш на изуст без да си присъствал.Не се изкарвам никъкъв бияч,макар че трудно някой от вас ще ми опре в бой.
И би ли ми отговорил тези защо са в такива пози,единят си се въргаля както ти казваш,другият си пада откровенно,а на първата снимка оня явно е изял добри тупаници от "Цветчо" и Шарана.

Вярно , бях в рейса с още доста хора , които бяха желаещи да се позабавлязаме ... вие нетръгнахте тогава ... за бмв бяха писали във вестниците и за това ми е останало така в съзнанието , а това до форда някои си те е прегърнал гледам както има и доста от наще . В една битка винаги има някакви жертви , неможе да се разминеш без някаква сининка или удар и т.н. нежелаеш да си признаеш , че тази битка си беше наша ! Аз няма какво да кажа , говорим си едни и същи неща от доста време насам , незнам не ви ли писна , това сме го изяснли !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 20:54 
БОЛЯРИ
Аватар

Ultras написа:
ETARRAS написа:

Вярно , бях в рейса с още доста хора , които бяха желаещи да се позабавлязаме ... вие нетръгнахте тогава ... за бмв бяха писали във вестниците и за това ми е останало така в съзнанието , а това до форда някои си те е прегърнал гледам както има и доста от наще . В една битка винаги има някакви жертви , неможе да се разминеш без някаква сининка или удар и т.н. нежелаеш да си признаеш , че тази битка си беше наша ! Аз няма какво да кажа , говорим си едни и същи неща от доста време насам , незнам не ви ли писна , това сме го изяснли !

Виж вие си имате версия устройва ви,ние си имаме нашата гледна точка устройва ни.Не ние пак започнахме темата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 105 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27611 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения 6 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА СИМЕОН СИМЕОНОВ - МОНИ
Форум: Сезон 2007/2008
mittag_slavia 37718 02 Ное 2006 15:40
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Етър 64
Форум: Хандбал
ETARRAS 67112 01 Авг 2007 13:59
от ETARRAS
Преглежда непрочетените мнения Нафтекс-Локо СтЗ 6:0