bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 19:57

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 36 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Бдин (Видин) - Ботев-Бали (Дебелец) 5:0
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007 22:26 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)

3-те точки трябва да го вземем на всяка цена,за да продължим успешната серия от домакински мачове.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Последна промяна Liuby на 27 Окт 2007 11:12, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007 23:12 
Тва е най-сигурната 1-ца този кръг :) :) Все пак 2/3 от титулярния състав на Ботев-Бали са юноши :P Успех!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 00:33 
Аватар

Нарушил си т.1 от правилата!!!
Преди да пишеш чети!!!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 09:56 
Сами срещу всички
Аватар

b0r3t0 написа:
Тва е най-сигурната 1-ца този кръг :) :) Все пак 2/3 от титулярния състав на Ботев-Бали са юноши :P Успех!
Е какво да ти кажа и при нас имаме 3-ма юноши титуляри,а резервите освен вр. циганин всичко друго са юноши.Все пак при нас си остана основният състав от миналата година с изключение на 2/3-ма,но за сега вървим на пред и дано най-сетне и ние да влезем в Б група.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 12:23 
При положение че в стартовият състав трябва да има 2 юношки, 3 нищо не са пред 6-7 :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 12:35 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
b0r3t0 написа:

Не са 2-3, ами целия отбор без вратаря, треньора и помощника му, са юноши. Звездата на отбора трябва да ви промуши поне веднъж :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 12:44 
Като написах 2/3 имах в предвид две трети.. :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 12:58 
Аватар

ахаа, така по-може, извинявам се в такъв случай

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 10:24 
Сами срещу всички
Аватар

Някой знае ли кога ще се играе тоя мач(събота или неделя).Снощи гледах по ТВВ и казаха,че мача е в събота от 16 часа,а в интернет пише,че е в неделя от 16 часа.
:roll:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 12:33 
Незнам.. питай ръководството на Бдинци :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 13:06 
Сами срещу всички
Аватар

b0r3t0 написа:
Незнам.. питай ръководството на Бдинци :)
Еми трябва да ги търся из кръчмите,а то това е доста сложна схема :P.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 13:14 
Явно не само в Елена е така полужението :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 18:53 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Нарушил си т.1 от правилата!!!
Пиши на кирилица.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 20:44 

Миналата седмица четох във вестник "НИЕ", че в неделя преди баскетболният мач м/у Видабаскет Видин и Марципан Своге е щяло да има мач м/у видинските и софийските ветерани. Имаше опасност на стадиона да отидат 150-200 души, а залата която побира 1200 човека , ако се нагъчкат може и 1500 да станат да се пръска по шевовете. Все пак всеки ще иска да види доскорошните си любимци в акция. А да ВИ припомня, че предните две гостувания във физкултурното салонче в своге домакините са се държали меко казано гадно с нашите момчета и по техните форуми се правеха на велики как щели да дойдат във Видин и как са щели да ни изкарат някакво наказание, обаче си останаха само форумни супермени. Тогава в залата имаше 600-700 човека, които щяха да ги удавят в Дунава, и сега не са забравени.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 10:31 

Със сигурност мача е в събота от 16:00 часа видях афиш на спортната зала.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 12:58 
Сами срещу всички
Аватар

Дано само времето е хубаво,за да има повече хора на мача и се надявам да ги бием с разлика. :8)

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 13:13 
Ако ги биете с по малко от 4 гола не ви признавам :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 15:28 
Сами срещу всички
Аватар

b0r3t0 написа:
Ако ги биете с по малко от 4 гола не ви признавам :D
Еми то тия ако им каже някой,че ще вземат по 100 лева отгоре ако бият с повече от 4 гола разлика ще изядат земята.

:lol: :lol: :lol:

А бе тая година влизаме в Б група другите да се редят след нас.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 15:54 
Бригада Враца

Отбор: Ботев (Враца)
Liuby написа:
b0r3t0 написа:
Е какво да ти кажа и при нас имаме 3-ма юноши титуляри,а резервите освен вр. циганин всичко друго са юноши.Все пак при нас си остана основният състав от миналата година с изключение на 2/3-ма,но за сега вървим на пред и дано най-сетне и ние да влезем в Б група.
Ми той за това отиде при вас Кану както каза един от наща агитка тука беше най-черния там е най-белия и ако не се лъжа не е врачанин ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 16:16 
Сами срещу всички
Аватар

Gopeto написа:
Liuby написа:
b0r3t0 написа:
Ми той за това отиде при вас Кану както каза един от наща агитка тука беше най-черния там е най-белия и ако не се лъжа не е врачанин ;)
Ама вие е агитка ли сте имали? :shock: Нещо не е видях. :P Вие не можете да дойдете до Видин дето вие на 100 км. иначе сте само отворковци.Вие сте СМЕШНИ!!!

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 20:44 

Този Кану е типичен представител на врачанската раса, те като нямат вода да се изкъпят така изглеждат. Колко познати от враца имам те като дойдат във Видин все на автомивка тичат да си мият колите. Като малък две неща съм чул от старите видинчани които се събираха едно време пред централното тото за враца и те са "заменям трабантка за къпана врачанка" и " враца къде гарга не каца защото има само м-рша". Колко истина има в тези неща.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 20:58 
Бригада Враца

Във Враца неможем да се изкъпем я стига глупости ве смешковци от където и да го погледнете Враца е много по развит кажете ми в кое отношение сте пред нас образованието ни е на много по-високо ниво града ни не е изпълнен с цигани много по развит от вашия във всяко едно отношение защо да повтарям едно нещо по 20 пъти вд голям си малоумник гаргите кацат по мършата :lol: вие говорите за Враца и Видин толко уверено а сам сигурен че не сте стъпвали в Враца или сте слепи но аз във Видин сам ходил и из "центъра" ви се разхождат само мангали и цяла България ви познава с това а както чух и вие знаете пред стадиона ви има пазар за какво говорим а защо пред търговските центрове в Враца има коли с видинска регистрация КОЛКО ИСТИНА ИМА В ТЕЗИ НЕЩА ние сме били смешни а вие кой сте ве а? агитка винаги е имало и винаги ще има но ти нали си много запознат и знаеш между Враца и Видин няма нужда за сравнение вие сами си знаете колко сте зле и колко мангали имате така че не говорете за това не иках да изтъквам тези факти но просто много се издразних на горния пост пак ви казвам стига плюли по Враца и Ботев а кажете с какво вие сте повече опровергайте ме ако сам излъгал нещо хайде а не да напишете 2 реда обиди и клишета или някви Видински лафове а напишете нещо съществено за Видин и Враца истини а не смешки хайде ;)

Тоя пост няма до го трия или редактирам защото ми писна от безсмислени спорове!!!

Но не гарантирам,че другите няма да ги трия!!!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 21:39 
Сами срещу всички
Аватар

Gopeto написа:
Във Враца неможем да се изкъпем я стига глупости ве смешковци от където и да го погледнете Враца е много по развит кажете ми в кое отношение сте пред нас образованието ни е на много по-високо ниво града ни не е изпълнен с цигани много по развит от вашия във всяко едно отношение защо да повтарям едно нещо по 20 пъти вд голям си малоумник гаргите кацат по мършата :lol: вие говорите за Враца и Видин толко уверено а сам сигурен че не сте стъпвали в Враца или сте слепи но аз във Видин сам ходил и из "центъра" ви се разхождат само мангали и цяла България ви познава с това а както чух и вие знаете пред стадиона ви има пазар за какво говорим а защо пред търговските центрове в Враца има коли с видинска регистрация КОЛКО ИСТИНА ИМА В ТЕЗИ НЕЩА ние сме били смешни а вие кой сте ве а? агитка винаги е имало и винаги ще има но ти нали си много запознат и знаеш между Враца и Видин няма нужда за сравнение вие сами си знаете колко сте зле и колко мангали имате така че не говорете за това не иках да изтъквам тези факти но просто много се издразних на горния пост пак ви казвам стига плюли по Враца и Ботев а кажете с какво вие сте повече опровергайте ме ако сам излъгал нещо хайде а не да напишете 2 реда обиди и клишета или някви Видински лафове а напишете нещо съществено за Видин и Враца истини а не смешки хайде ;)
Еми какво да ти кажа мангали,че има ИМА ГИ ДА,но ми кажи дали във Враца няма,а също така няма ли турлаци при вас,няма ли резаци при вас?Много пъти сам минавал през Враца,но да съм е обикалял не съм,тоя пазар за пред стадиона го има да,но той е само събота(какво да направя аз,че има курви дето ни управляват).Из цяла България да ти кажа ни нямат нас като противни хора,а ви имат вас,също така имате противен диалект.Не знам за какви търговски центрове ми говориш,но що ги чаткаш нещата е така няма да спора поне аз в това отношение.Къде го видя това само,че сте 20 пъти по добре от нас не знам,къде видя,че из центъра ни има само мангали,къде ви беше агитката срещу нас?Агитка може да имате ама само вие да си знаете,че сте агитка.Не ми говори само за агитки в подписа ми сам си написал кой отбор поддържам(е това е агитка).Спора е ненужен всеки ще си пази и защитава неговата "кочина" и никога няма да признае или да похвали чуждата "кочина".

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 21:50 
Бригада Враца

Liuby написа:
Gopeto написа:
Еми какво да ти кажа мангали,че има ИМА ГИ ДА,но ми кажи дали във Враца няма,а също така няма ли турлаци при вас,няма ли резаци при вас?Много пъти сам минавал през Враца,но да съм е обикалял не съм,тоя пазар за пред стадиона го има да,но той е само събота(какво да направя аз,че има курви дето ни управляват).Из цяла България да ти кажа ни нямат нас като противни хора,а ви имат вас,също така имате противен диалект.Не знам за какви търговски центрове ми говориш,но що ги чаткаш нещата е така няма да спора поне аз в това отношение.Къде го видя това само,че сте 20 пъти по добре от нас не знам,къде видя,че из центъра ни има само мангали,къде ви беше агитката срещу нас?Агитка може да имате ама само вие да си знаете,че сте агитка.Не ми говори само за агитки в подписа ми сам си написал кой отбор поддържам(е това е агитка).Спора е ненужен всеки ще си пази и защитава неговата "кочина" и никога няма да признае или да похвали чуждата "кочина".
В Враца циганите са малко казах че не искам да повтарям едно нещо по 20 пъти агитка тоя сезон се събира много малко и е така защото Ботев потъва може да ти покажа снимки от преди години значи подъжраш ЛЕВСКИ не Бдин интересно ми тогава щи кажа ЛЕВСКИ-БотяФ 3-6 може

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 21:50 
Аватар

Съжалявам, че ще се забъркам, но мястото на тия спорове като че ли не е тук... а и няма смисъл от тях - кой бил по-напред. Айде моля ви не правете българска работа...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 36 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90036 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 205433 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 236386 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45699 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Ботев срещу другите!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 833 01 Ное 2006 03:23
от r.h.