Gopeto написа:
Във Враца неможем да се изкъпем я стига глупости ве смешковци от където и да го погледнете Враца е много по развит кажете ми в кое отношение сте пред нас образованието ни е на много по-високо ниво града ни не е изпълнен с цигани много по развит от вашия във всяко едно отношение защо да повтарям едно нещо по 20 пъти вд голям си малоумник гаргите кацат по мършата

вие говорите за Враца и Видин толко уверено а сам сигурен че не сте стъпвали в Враца или сте слепи но аз във Видин сам ходил и из "центъра" ви се разхождат само мангали и цяла България ви познава с това а както чух и вие знаете пред стадиона ви има пазар за какво говорим а защо пред търговските центрове в Враца има коли с видинска регистрация
КОЛКО ИСТИНА ИМА В ТЕЗИ НЕЩА ние сме били смешни а вие кой сте ве а? агитка винаги е имало и винаги ще има но ти нали си много запознат и знаеш между Враца и Видин няма нужда за сравнение вие сами си знаете колко сте зле и колко мангали имате така че не говорете за това не иках да изтъквам тези факти но просто много се издразних на горния пост пак ви казвам стига плюли по Враца и Ботев а кажете с какво вие сте повече опровергайте ме ако сам излъгал нещо хайде а не да напишете 2 реда обиди и клишета или някви Видински лафове а напишете нещо съществено за Видин и Враца истини а не смешки хайде

Еми какво да ти кажа мангали,че има ИМА ГИ ДА,но ми кажи дали във Враца няма,а също така няма ли турлаци при вас,няма ли резаци при вас?Много пъти сам минавал през Враца,но да съм е обикалял не съм,тоя пазар за пред стадиона го има да,но той е само събота(какво да направя аз,че има курви дето ни управляват).Из цяла България да ти кажа ни нямат нас като противни хора,а ви имат вас,също така имате противен диалект.Не знам за какви търговски центрове ми говориш,но що ги чаткаш нещата е така няма да спора поне аз в това отношение.Къде го видя това само,че сте 20 пъти по добре от нас не знам,къде видя,че из центъра ни има само мангали,къде ви беше агитката срещу нас?Агитка може да имате ама само вие да си знаете,че сте агитка.Не ми говори само за агитки в подписа ми сам си написал кой отбор поддържам(е това е агитка).Спора е ненужен всеки ще си пази и защитава неговата "кочина" и никога няма да признае или да похвали чуждата "кочина".
"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни