В отговор на Gopeto и k1k0-:
Момчета, благодаря за нормалните (този път) отговори.
Цитат:
r.h. и ти мислиш че ако ни вземе бизнесмен ще сме по-зле по твойте думи оставам с убеждението че ти си на мнение че няма изход от тази ситуация бизнесмен ако ни бил взел можел да ни затърка
Не не мисля така. Просто изказвам опасенията си. Вече са толкова много примерите в тази насока, та затова се притеснявам и тук да не стане същото. Казваш, че по-зле от това не могло да бъде. Я питай феновете на Дунав Русе (например) и ще разбереш, че може. Като нищо дадения бизнесмен може да му дойдат други идеи в главата и да хвръкнем за броени дни в областните групи (както се беше случило в Русе). Тогава ще се сетите за предупрежденията и опасенията ми. Дано никога да не се стига до такава ситуация.
Ако даден бизнесмен е сериозен и вложи още в началото големи суми във база и отбор ще съм спокоен за бъдещето на клуба. Всъщност в днешно време май само Гриша Ганчев е такъв бизнесмен. Въпреки, че и той заряза за една година Литекс, но все пак се върна при тях. Но иначе си прав. Ако сме винаги на общинска издръжка трудно можем да гоним високи цели. В най-добрия случай Б група, което никак не е достатъчно за нас. Пак казвам, аз съм ЗА да ни поеме бизнесмен, но точен и поне малко разбиращ от футбол. Този турчина (като изключим етническия му произход) май е точно такъв. Освен това от край време поддържа връзки със ветераните на Ботев. Има сериозни бизнесинтереси в региона, което значи, че едва ли ще се махне изведнъж. Мисля, че е приемлив вариант за нов собственик.
Цитат:
и знаеш какъв е бил спорта в миналото по това което чух от Жоро водна топка А група баскетбол жени А група 5 национала по Водна Топка Ботев(Враца)
Специално за водната топка по никакъв начин не е западнала. Не знам откъде имаш тази информация? Жените ни са най-добрите в България и не знам за кой пореден път станаха шампионки миналата година. Почти целия национален отбор е съставен от състезателки на Ботев.
Относно волейбола, според мен голямата пречка е липсата на голяма спортна зала. Тук общината можеше да направи нещо по въпроса и това е техен минус. Надявам се следващия мандат да бъде взето предвид. Останалите спортове не са чак толкова зле. Даже точно този кмет предприе мерки по оправянето на част от тяхната база. Виж темата "Спортна база" във форума. В първото мнение ясно се вижда, че имаме и хубави спортни съоръжения. А, че може да се желае много повече е ясно.
k1k0-: спомена като добър вариант за кметския пост г-н Тотю Младенов. Нямам нищо против той да бъде кмет. Не го познавам много добре, но ако е кадърен и продължи положителните неща, които Бубев започна да прави за Враца, и даде ход на нещата, които бяха изпуснати от сегашното общинско управление, тогава ще се радвам най-много. Всъщност точно той май има най-голям шанс да стигне до балотаж със Бубев. Нали го издигат ГЕРБ. Същите доколкото си спомням, на изборите за евродепутат спечелиха във Враца. Това със сигурност ще окаже влияние и върху вота за г-н Младенов.
Пак казвам:
Аз съм човек, който не обича да се хвърля в една или друга крайност (както прави често българина) При оценяването на дадена ситуация се стремя да анализирам и положителните и отрицателните неща. Ще го кажа пак и моля да го запомните: Аз не държа на даден човек за кмет. Аз държа кметът да е добър и да върши повече положителни, отколкото отрицателни неща за Враца.