bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 04 Юли 2025 16:50

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 104 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 21:44 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Истината е, че на практика други хора в действителност финансират клуба. Кои са те обаче май не е много ясно. На практика Локомотив по документи се води на Галя Топалова и Зеки Байрам, а Левент Назифоглу дори няма акции в акционерното дружество. Този факт бе публична тайна в Пловдив в последните 60 дни, но умишлено не бе разгласяван, за да не се нагнетява допълнително обстановката.
-----------------------------------------------------------------------------------------
ето истината за левент и тройката,която строи хотела.зад тях стои дпс.ако сте гледали листата на дпс в софия по тв няма 1 турчин-само българи;митьо крика,поля станчева,божидар искренов и др.подлоги,все неизбираеми.
който и да стане кмет,ако феновете не упражняват контрол и не изказват мнението си,нищо няма да се промени.на никой не му пука за ботев,нито за държавата.съдбата ни е в наши ръце.ако не станем гражданско общество като с декларацията,нищо няма да се промени.видяхме,че заедно сме силни и трябва да продължаваме единни. :mydabi: :ahe: :0020:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 22:04 
Аватар

Абе ми тоя Надин дето е искал да вземе Ботев къв е и защо не го е взел??

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 22:22 
Бригада Враца

_Becko_ написа:

Защото кмета е идиот и това го доказва за пореден път просто можеше ние да сме сега на мястото на Локо Мз но хиляди благодарности на инж.Бубев Надин е искал Ботев но кмета го не е дал и е взел Локо Мз

:oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 10:13 
Добър приятел на сайта
Аватар

В отговор на Gopeto и k1k0-:

Момчета, благодаря за нормалните (този път) отговори.

Цитат:
r.h. и ти мислиш че ако ни вземе бизнесмен ще сме по-зле по твойте думи оставам с убеждението че ти си на мнение че няма изход от тази ситуация бизнесмен ако ни бил взел можел да ни затърка

Не не мисля така. Просто изказвам опасенията си. Вече са толкова много примерите в тази насока, та затова се притеснявам и тук да не стане същото. Казваш, че по-зле от това не могло да бъде. Я питай феновете на Дунав Русе (например) и ще разбереш, че може. Като нищо дадения бизнесмен може да му дойдат други идеи в главата и да хвръкнем за броени дни в областните групи (както се беше случило в Русе). Тогава ще се сетите за предупрежденията и опасенията ми. Дано никога да не се стига до такава ситуация.

Ако даден бизнесмен е сериозен и вложи още в началото големи суми във база и отбор ще съм спокоен за бъдещето на клуба. Всъщност в днешно време май само Гриша Ганчев е такъв бизнесмен. Въпреки, че и той заряза за една година Литекс, но все пак се върна при тях. Но иначе си прав. Ако сме винаги на общинска издръжка трудно можем да гоним високи цели. В най-добрия случай Б група, което никак не е достатъчно за нас. Пак казвам, аз съм ЗА да ни поеме бизнесмен, но точен и поне малко разбиращ от футбол. Този турчина (като изключим етническия му произход) май е точно такъв. Освен това от край време поддържа връзки със ветераните на Ботев. Има сериозни бизнесинтереси в региона, което значи, че едва ли ще се махне изведнъж. Мисля, че е приемлив вариант за нов собственик.

Цитат:
и знаеш какъв е бил спорта в миналото по това което чух от Жоро водна топка А група баскетбол жени А група 5 национала по Водна Топка Ботев(Враца)

Специално за водната топка по никакъв начин не е западнала. Не знам откъде имаш тази информация? Жените ни са най-добрите в България и не знам за кой пореден път станаха шампионки миналата година. Почти целия национален отбор е съставен от състезателки на Ботев.

Относно волейбола, според мен голямата пречка е липсата на голяма спортна зала. Тук общината можеше да направи нещо по въпроса и това е техен минус. Надявам се следващия мандат да бъде взето предвид. Останалите спортове не са чак толкова зле. Даже точно този кмет предприе мерки по оправянето на част от тяхната база. Виж темата "Спортна база" във форума. В първото мнение ясно се вижда, че имаме и хубави спортни съоръжения. А, че може да се желае много повече е ясно.

k1k0-: спомена като добър вариант за кметския пост г-н Тотю Младенов. Нямам нищо против той да бъде кмет. Не го познавам много добре, но ако е кадърен и продължи положителните неща, които Бубев започна да прави за Враца, и даде ход на нещата, които бяха изпуснати от сегашното общинско управление, тогава ще се радвам най-много. Всъщност точно той май има най-голям шанс да стигне до балотаж със Бубев. Нали го издигат ГЕРБ. Същите доколкото си спомням, на изборите за евродепутат спечелиха във Враца. Това със сигурност ще окаже влияние и върху вота за г-н Младенов.
Пак казвам: Аз съм човек, който не обича да се хвърля в една или друга крайност (както прави често българина) При оценяването на дадена ситуация се стремя да анализирам и положителните и отрицателните неща. Ще го кажа пак и моля да го запомните: Аз не държа на даден човек за кмет. Аз държа кметът да е добър и да върши повече положителни, отколкото отрицателни неща за Враца.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 11:08 
Аватар

_Becko_ написа:

занимава се с вторични съровини
казал е че няма да се откаже докато не купи и Ботев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 11:37 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
При всички положения общината трябва да има солиден процент акции в клуба при непредвидени обстоятелства да има изход от кризата. По-уместен е примера с Хебър и Борислав Даскалов. Ситуацията с Дунав се отличава по много параграфи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 11:40 
http://sport.plovdiv24.com/33420.html
Назифоглу няма да изчезне от футболната карта. Турчинът ще вземе друг клуб, макар и от по-долна дивизия. Той имал сериозни мераци да възроди Ботев (Враца), на който помага и сега. Най-сериозните му инвестиции са именно в региона. Единствената причина, която в момента спира Левент за Ботев, са изборите. Клубът е общинска собственост и прехвърлянето на акциите не може да стане без сесия на управата в града.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 11:56 
Бригада Враца

Да мерси за хубавата статия дано стане по-скоро айде наближават изборите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 12:11 
Бригада Враца

vankata написа:
_Becko_ написа:

занимава се с вторични съровини
казал е че няма да се откаже докато не купи и Ботев

кой ти е казал тва че няма да се откаже до като не го земе ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 12:37 
Бригада Враца

Тоя да не мисли да ни прай сателит на Локо Мз че те тогава ще ни закопа я по-добре да си ни вземе турчина

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 19:27 
Аватар

Тотю Младенов-добре! Досега той или някой от другите кандидати за кмет говорил ли е за проблемите на "Ботев"? Лично аз не съм чул, но дори и някой да е говорил нека не забравяме, че е предизборно време. Сега всеки обещава и дава всичко. Позната история. А после? Да не забравяме, че освен кмет има и общински съветници. Те решават. Аз май вече не вярвам на никой. RUSE е прав, че общината трябва да има солиден процент акции, защото не се знае какво може да се случи. ДАНО ДА Е САМО ХУБАВО!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 20:00 
Добър приятел на сайта
Аватар

Аз точно затова казвах, че си има тънкости и детйали и затова не е толкова лесно предаването на собствеността на един отбор. Дано намерим точната формула и нещата да се развият като в Ловеч да речем. Това може би е най-добрия пример, който може да се даде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 20:33 
Аватар

zna4i gospodin mladenov e podkrepqn ot desnite partii osfen horata na kostov, koito izdigat tehniq lider f grada .. prodanof... ako vi interesyva... shte vi kaja neshty za mladenov... spored tova, koetu 4yvam ot po-vyzrastite f moety semeistfo za negy toi ima nai golqm shans ot fsi4ki da sfali onzi idiot t posta na kmet.. az li4no se zapoznah s negy ... predi vreme oshte kogato ne beshe kandidat za kmet... ( ako trqbva da sm po to4en moqt bashta me zapozna s negy) i ot kratkiq mi razgovor s negy ustanah s dobro vpe4atlenie. Toi e mlad i kakkto kazah ima vryzki sys sofiq i sfeta... koety e dybra prespektiva i bydeshte za grada li4no spored men .... Samiq Joro kaza na ma4a s iskyr roman, 4e shte govori s nego ... i nie shte bydem zad negy na izborite... (UTO4NQVAM NEISKAM DA MY PRAVQ REKLAMA ... ILI NESHTY OT SORTA DA GO IZTYKFAM AZ IZKAZVAM MOETY LI4NO MNENIE ZA NEGY NEISKAM DA ANGAJIRAM NIKOI S MOQ KOMENTAR OT SEGA GO KAZVAM) Nadqwam se.. toi da vidi problemite... na botev .. Vratza....

Botev Vratza till i die ~

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 21:53 
Аватар

_Becko_ написа:

На НАДИН собственика известен повече тука като "Надинецо" е от Мездренско и затуй взе Локо(Мз),иначе бизнеса му в наша го града се разраства-в момента Надин издига нещо огромно в полето извън града.Всяка седмица на нашата гара товарят по един влак с метални отпадъци за Гърция.Надинеца тука се явява основен спонсор на Еврофутбола :lol: (от това дето съм чувал по над 150 000 на година хвърля в Еврофутбол)

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 21:54 
Аватар

ако си мислите,че на някой му пука за спорта изобщо се лъжете.1 и единствено нещо са далаверите.дори да е честен,всеки кандидат се съобразява с партията си.всички крадат,но умните правят нещо и за града.ако е честе,ще го изядат с парцалите.трябва да е играч и да умее да лавира. :( :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 21:58 
Аватар

еврофутбол е на божков-значи е негов човек и на бсп/червени пари/.
няма защо да се чудите защо има изненадващи резултати като 2;2 в 15 мин левски-марек.при коефициент в еврофутбол 251% всичко е ясно и как няма да дава толкова пари за тото,при тази печалба. :) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 22:06 
Аватар

e4e4 написа:
еврофутбол е на божков-значи е негов човек и на бсп/червени пари/.
няма защо да се чудите защо има изненадващи резултати като 2;2 в 15 мин левски-марек.при коефициент в еврофутбол 251% всичко е ясно и как няма да дава толкова пари за тото,при тази печалба. :) :wink:

Тва с частта за еврофутбола беше в смисъл че доста пари набутва в местните пунктове,иначе доколкото знам се занимава само и единствено със метали(цветни и черни) и хартия

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 22:37 
Аватар

значи е червена мутра.тия с металите вадят мн пари.нека дава за футбол и развива спорта,тва е хубаво. :mydabi: тя 1 мутра,преди да вложи във футбола,се среща с кмета и иска апетитни места,а обещава да развива спорта.например г.ганчев е взел целия ловеч,но общинарите имат акъл.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 11:52 
Аватар

e4e4 написа:
ако си мислите,че на някой му пука за спорта изобщо се лъжете.1 и единствено нещо са далаверите.дори да е честен,всеки кандидат се съобразява с партията си.всички крадат,но умните правят нещо и за града.ако е честе,ще го изядат с парцалите.трябва да е играч и да умее да лавира. :( :wink:

Точно в десетката! Дойдохме си на думата! Дано двамата с е4е4 да се лъжем, но..............

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 17:06 
Levent sega e otpusnal pari i se po4va remont na stadiona slagat se sedalki!!!i mi kazaha 4e she naprai trenirova4nite igrishta i celiq stadion shte ima sedalki

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 17:13 
Бригада Враца

lud_fen_na_botev написа:
Levent sega e otpusnal pari i se po4va remont na stadiona slagat se sedalki!!!i mi kazaha 4e she naprai trenirova4nite igrishta i celiq stadion shte ima sedalki

Кой е източника на тая информация ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 23:28 
Аватар

toq remont e ot iuni .. ma sega sa pochnali da slagat mai :) koeto e dobre ama celiq stadion ne vqrvam

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 23:43 
Бригада Враца

Е то в България освем Васил Левски др стадион целиа с седалки няма :D на секъде са строшени ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 23:45 
Бригада Враца

Ако Левент дава парите за ремонта още по-добре аз мислех че е кмета предизборно ма знам ли всеи вика различно

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007 16:38 
Аватар

Вальо,хич не искам да сме прави,но тва е реалноста.дано дойдат управници умни и гъвкави.с любов към спорта и да помагат на всички спортове-дали ще го доживеем?
то и от нас зависи-не да се надяваме да се оправят нещата,а да си търсим правата сами.
нета е голяма работа-човек като се поразрови малко и далаверите им лъсват веднага.
този левент кво направи с локо пд-дава големи обещания за стадиони и класиране,а се оказа,че нямал пари.сега е дошъл тук да обещава и някои го гледат като месия.дайте му базите и чакайте михаля.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 104 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 91760 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 210069 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 241695 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 46495 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Ботев срещу другите!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 833 01 Ное 2006 03:23
от r.h.