bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 09:33

ЦСКА (София) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 405 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007 13:00 
Мразя
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
от 1 може да го няма така че не вярвайте толкоз :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2007 17:19 
Аватар

Цитат:
Амунике се маха от ЦСКА заради жена
Лявото крило на ЦСКА Кевин Амунике изживява сериозна любовна драма, заради която почти сигурно ще напусне "Армията", пише в днешия си брой "Меридиан мач". Приятелката на нигериеца си е тръгнала от България преди близо 20 дни и е казала, че повече няма да се върне в страната. Тя е фотомодел и е родена в Швейцария. Животът в София обаче никак не й допаднал.

Двамата с Амунике се запознали по време на престоя на футболиста в шведското първенство, където той игра за Ландсрона. След като приятелката му го напуснала и се прибрала в родината си, Амунике изпаднал в истински шок. За последния месец той навъртял около 4000 лева сметка на телефона си заради постоянните обаждания до Швейцария.

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов научил за решението на Амунике да напусне отбора малко преди началото на мача с Локомотив (Сф). Екзекутора на Ливърпул планираше да гласува доверие на нигериеца като титуляр срещу "червено-черните", но часове преди началото на двубоя Амунике дошъл при него и му казал, че не е готов да играе, защото постоянно мислел за приятелката си. Така се наложило в последния момент Стойчо да прекроява състава и да връща Удоджи сред титулярите.

Интересното е, че на Младенов във втори пореден мач му се случва да променя първоначалните си планове за стартовите единайсет на ЦСКА. Срещу Тулуза той щеше да пусне Фелипе Машадо като титуляр, но в последния момент разбра, че бразилецът е без картотека в УЕФА и това го принуди да заложи на изпитания вариант с Никола Вуядинович в лявата зона на защитата.
:cheers: Да се маха тоя смешник и да се не връща

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007 16:19 
Цитат:
Неи ще играе на инжекции

Въпреки травмата бразилецът сам поискал да довърши мача със Славия

Проблемите пред треньора Стойчо Младенов преди мача с Тулуза започват да се решават. Бразилският голмайстор Неи ще може да вземе участие в реванша за УЕФА. Играчът, известен с прякора Перлата, получи контузия при 1:0 над Славия и хвърли в ужас феновете на тима.
- Имам уверението на доктора, че Неи може да играе в четвъртък. Дали обаче ще е възстановен напълно, или ще е на инжекции, ще разберем утре (днес). Той получи контузия в коляното още в самото начало на срещата със Славия. На полувремето говорехме, но той взе решение да продължи двубоя - обясни Стойчо Младенов.
В строя се връща и Шикозе Удоджи, който напусна мача със Славия с линейка. Оказа се, че нигериецът просто се е поуплашил и няма сериозна травма.
Както "7 дни спорт" писа, Младенов обаче няма да може да разчита срещу французите на капитана Александър Тунчев. Защитникът също пострада на мача с белите. Националът е с разтежение в бедрото.
Младенов няма представа дали шефовете ще дадат допълнителни премии при влизане в групата.
- Играчите ще получат само това, което е уточнено като вътрешен правилник. Единствено г-н Томов и г-н Митал имат право да променят написаното в него - коментира Стойчо. - Но не това е най-важното. Ако трябва, ще играем и без премия. Тук става въпрос за авторитет както за футболистите, така и за ЦСКА.
Колкото до съперника, Младенов заяви, че разполага със запис на последния мач на Тулуза. Той обеща, че заедно с помощниците си ще разузнава французите до последно.

Георги Пешев

информация: 7 дни СПОРТ

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 17:02 
Почивка за ЦСКА до сряда

Спортно-техническото ръководство на футболен клуб ЦСКА даде почивка на футболистите на "червените" до сряда, съобщиха от клуба. В събота "армейците" ще изиграят контрола, като съперникът все още се уточнява.

Седмичната програма на ЦСКА за периода. 08.10.07-13.10.2007 г.:

* Понеделник – 08.10. почивен ден

* Вторник - 09.10. почивен ден

* Сряда - 10.10. 10:00 - тренировка
* 16:30 - тренировка

* Четвъртък - 11.10. 10:00 – тренировка

* Петък - 12.10. 10:00 – тренировка

* Събота - 13.10. 16:00 – контрола (съперникът се уточнява)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 15:41 
Стойчо Младенов: Интересуват ме само резултатите

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов днес получи наградата си за треньор на месец септември в анкетата на Пресклуб България и в-к "Футбол". Той бе отличен за втори пореден път с престижния приз, след като получи отличието и за предния месец - август. Наградата за играч нa месеца както и през август отново замина в посока "Българска армия". Този път неин носител е бразилският таран Неи.
За Младенов гласуваха всичките 23-ма специалисти. Неи спечели в допитването с 20 гласа, с 15 повече от Мартин Камбуров и 19 от Калоян Караджинов.

"Това признание задължава много. Благодаря на футболистите и моя екип, без чията помощ няма как да успея. Надявам се да продължим да получаваме такива награди, но за мен най-важното е в края на първенството ЦСКА да е на първо място в класирането. Вярвам, че ще го постигнем", коментира наградата Стойчо Младенов.

"Нужно е бързо да се отърсим от шока от нещастното отпадане срещу Тулуза. Мога да ви дам много примери за подобен развой на мачове. Случвало се е и на отбори, които струват милиарди. Но футбола затова е интересна игра, защото е непредвидима", отбеляза Младенов.

"Искам да направим хубав шампионат и да спечелим титлата", добави най-добрият наставник в шампионата от началото на сезона.

"Направих си анализ на мачовете от началото на сезона и не крия, че отчетох като своя грешка използването на играчите на ротационен принцип. Трябва да се сменят играчи само на определени постове, а не за всички. Това пречи на обиграването на отбора", самокритичен е Младенов.

"Тенденцията да се залага на българските треньори в А група е хубаво нещо. В елита само Славия разчита на чуждестранен специалист. Доверието, което ни се оказва, ни задължава да сме по-отговорни в работата си", категоричен е Младенов.

Треньорът категорично отхвърли появилите се информации, за напрежение и скандали между него и Емил Костадинов: "Нямам конфликт с Костадинов. Той също потвърди, че има тенденция срещу нас. Още не сме мислили дали да искаме чужд съдия за дербито с Левски".

Младенов обаче не скри разочарованието си от съдийството, което обикновено е в ущърб на водения от него тим.

"Вече съм поулегнал, но ако се наложи, отново ще тропна по масата, ако продължава тенденциозното съдийство срещу ЦСКА, заяви визирайки ситуацията от сезон 2002/2003, когато след мача в Самоков срещу Рилски спортист, той удари по масата и обяви, че колкото и да го режат, ЦСКА ще е шампион.

"Още от първия кръг алармирам, че съдиите свирят срещу ЦСКА и ако се наложи, отново ще дам видеобрифинг, както направих при предишния си престой в клуба. Този път обаче брифингът ще бъде на "Армията", за да дойдат повече хора и да покажем грешките, които съдиите допуснаха в наш ущърб. Не мога да си затварям очите пред очевидни неща", добави Младенов.

"Продължавам да разчитам на Петре. Той може много, затова и изисквам повече от него. Умишлено го извадих от групата за мача със Славия, за да се събуди, да се ядоса и да започне да показва това, което може", коментира Младенов ситуацията с румънското крило на отбора.

"ЦСКА отново ще заиграе красиво и резултатно, но трябва време. Сега ме интересуват само резултатите, а ние ги постигаме. Имаме нужда и от подкрепата на феновете, които срещу Тулуза доказаха, че са най-добрите", добави треньорът.

"Нямам никакви притеснения за поста си. Лидери сме в шампионата, отпаднахме от евротурнирите без загуба. Няма напрежение в отбора", категоричен е треньорът на ЦСКА.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 18:19 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ написа:
Стойчо Младенов: Интересуват ме само резултатите...

А мен ме интересува пак да вкарваме по 3-4-5 гола на мач, а не да мъчим 1-0 срещу ябно слаби отбори.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 18:26 
Аватар

мен ме интересува да не играеме със схема 4-4-1-1 , смениме ли я нещата ще тръгнат сигурен съм :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 21:20 
Аватар

viko1948 написа:
мен ме интересува да не играеме със схема 4-4-1-1 , смениме ли я нещата ще тръгнат сигурен съм :!:

Хахаха ние не играем с тая схема... играем с 4-2-2-1-1 с 2-ма дефанзивни халфа или ако искаш 4-5-1 я наречи но имаме 2 дефанзивни халфа и според мен спокойно единия се маха и се слага нападател на негово място!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 21:57 
Бригада Враца

AliEnS|Rap17ka7a написа:
viko1948 написа:

Хахаха ние не играем с тая схема... играем с 4-2-2-1-1 с 2-ма дефанзивни халфа или ако искаш 4-5-1 я наречи но имаме 2 дефанзивни халфа и според мен спокойно единия се маха и се слага нападател на негово място!
Вие сте луди как ще играем с един в средата измисли ми схема на ЦСКА по твоя вариант с тия играчи с един дефанзивен халф

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 22:20 
Аватар

и да искате и да не искате не решавате вие с ква сехема да играя Цска такаче и да пишете схеми едва ли Стойчо Младенов ще чете в форума и заради вас ще я смени хахахаххахахахахахахах

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 23:01 
Аватар

мисълта ми е ,че трябва да играеме с 2ма НАПАДАТЕЛИ ,не с 1 ,а с 2ма :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 18:07 
Аватар

Имаме нападатели и за 4-3-3- тогава ще има дъжд от голове!
:D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2007 17:46 
Аватар

Цитат:
ЦСКА с още един спонсор

На Армията недоволни от екипировката, сменят я след Нова година

Нов източник на пари намериха в ЦСКА. Сделката ще бъде приключена до дни. Близък до клуба разкри, че преговорите за договор с водеща банка са във финална фаза. Краят обаче ще дойде едва след края на местните избори. Нещата може и да се забавят при евентуален балотаж. Както е известно, президентът на клуба Александър Томов е лидер на социалдемократите. Той вербува за идеята и члена на УС на ЦСКА Емил Костадинов. Екзекутора на Петлите води листата на партията за общински съветници в София. Генерален спонсор на червените е "Вивател". Мобилният оператор дори подари химн на клуба преди месец.
В същото време стана ясно, че червените планират да сменят екипировката си. В последните три сезона ЦСКА играе с екипи на фирмата "Улшпорт". С почти същите модели са и в Левски. В един момент разликата бе само в цвета. От Борисовата градина разкриха, че вече се водят преговори с гигантите "Найк" и "Адидас". Резервен вариант е "Пума". Американският и германският концерн са сред лидерите в спортната екипировка в цял свят. Политиката на новото ръководство на ЦСКА постави завишени претенции, които минават и през официалната екипировка. Самите играчи бяха доста изненадани за мача с Локо (Пд). Преди срещата от клуба им бяха раздали черно-бели якета. На тях нямаше нищо червено, прецедент в историята на клуба.

© 7дни СПОРТ

Нова екипировка,нов спонсор.Идва ред и на нова титла и нова купа

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 15:47 
New Iskar HOOLS
Аватар

Цитат:
Стойчо: Разполагам с най-добрия отбор

Изображение

В ЦСКА никога няма спокойствие, допълва наставникът
"Преднината от 5 точки пред Левски не ни успокоява. В ЦСКА никога не е имало спокойствие, защото целите в клуба са победа на всяка цена във всеки мач. Така е било, така ще бъде и занапред, независимо дали играем красиво или грозно. Имам най-добрия отбор в лицето на всички играчи. Няма да преотстъпваме, продаваме или гоним никого през зимата, имаме потенциал да станем шампиони", заяви Стойчо Младенов на вчерашния си брифинг на Панчарево.

Наставникът на "червените" даде пресконференция и откри тренировка за журналисти и фенове след повече от десетдневно медийно ембарго. "От първия кръг срещу нас има атаки в медиите. Затова ще запазим мълчание. Искаме да се концентрираме и да постигнем целта си, да станем шампиони. Ланзаат няма да е готов за мача с Ботев, но от следващата седмица ще разчитам на него. Роберт Петров и Йордан Юруков вече тренират, но няма да рискувам с тях до края на годината", каза още Стойчо.

"Добре направихме, че преотстъпихме на Локо (Пд) Сакалиев, Иван Иванов и Бранеков. Държим на тях, но ще видим какво ще отсъди комисията. За нас случаят е ясен, Локо не спази договора и ние трябва да си ги върнем. Не искаме обаче да ни присъждат служебна победа срещу пловдивчани, ЦСКА не се нуждае от такива успехи", завърши наставникът на "армейците".

Цитат:
Димитър Пенев вика Пифа в националния?

Изображение

Другият вариант е Стоян Колев
Селекционерът на националния отбор Димитър Пенев предвижда да прати повиквателна на вратаря Ивайло Петров за евроквалификациите с Румъния (17.11) и Словения (21.11). Стратега ще разчита на Димитър Иванков, но тъй като Георги Петков е контузен, той още не е решил кой да замести титуляра на Левски.

Според запознати вариантите пред Пената са две - вратаря на ЦСКА или стража на Локо (Пд) Стоян Колев. В БФС се твърди, че шансовете на Пифа са по-големи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 18:35 
Аватар

Иво трябва да го викнат в националния задължително :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 19:21 
според м тр вратари да бъдат Ивайло Петров и Лилчо Арсов :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 19:35 
Аватар

Лилчо е много добър вратар за тия габарити дето ги има вади реакции като на котка

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 22:13 
Header Team Member
Аватар

Отбор: Балкан (Ботевград)
Искам ЦСКА да изглежда така:

-----------------------И. Петров---------------------
-----Тодоров-----Тунчев------Илиев----Ланзаат
------------------------Янчев------------------------
-------Петре------------------------Удоджи--------
----------------------Димитров----------------------
--------------Неи------------Чиликов---------------

Резерви: Гарсес, Амунике, вратарчето бе...Жоро...вратарчето...., Котев Г. Илиев.

Със 4-1-2-1-2 (с един деванзивен, един офанзивен халф и 2 крила, със 2 чисти напададела. ЦСКА според ме де ще провърви... :)

ПС: Аз сериозно...незнам как се казва резервния вратар на ЦСКА.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 22:14 
Аватар

Илко Пиргов се казва резервния вратар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 22:20 
4-1-2-1-2 (4-4-2 Diamond ) любимата ми схема с нея мачкам винаги :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2007 23:49 
Бригада Враца

BALKAN_SupporteR написа:
Искам ЦСКА да изглежда така:

-----------------------И. Петров---------------------
-----Тодоров-----Тунчев------Илиев----Ланзаат
------------------------Янчев------------------------
-------Петре------------------------Удоджи--------
----------------------Димитров----------------------
--------------Неи------------Чиликов---------------

Резерви: Гарсес, Амунике, вратарчето бе...Жоро...вратарчето...., Котев Г. Илиев.

Със 4-1-2-1-2 (с един деванзивен, един офанзивен халф и 2 крила, със 2 чисти напададела. ЦСКА според ме де ще провърви... :)

ПС: Аз сериозно...незнам как се казва резервния вратар на ЦСКА.
Eхеее стига с тия тъпи работи бре кажи ми един отбор който да играе със 5 в атака и само един в центъра цен.халфове са основно ядро в отбора да кажеш че ще играе само 1 е пълна простотия освен ако Петре и Удоджи не са по внимателни и не покриват от зад глупости са това

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 20:36 
Аватар

Martopetrovfen написа:
... Не искаме обаче да ни присъждат служебна победа срещу пловдивчани, ЦСКА не се нуждае от такива успехи", завърши наставникът на "армейците".

Стойчо трябва да се стегне в кръста и да налага по- офанзивна тактика, а не да разчита на резултат 3-0 служебно- крайно време е да разцепим някой отбор с 5-0. Крайно време е. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Яну 2008 19:28 
Аватар

zleto написа:
Лидерът в класирането на "А" Група ЦСКА подписа договор с германския концерн за производство на спортни стоки "Пума". Така една от най-големите фирми за спортна екипировка ще облича 30-кратните шампиони за срок от 3 години. Очаква се в близките дни трима представители на "армейците" - Велизар Димитров, наставникът Стойчо Младенов и най-вероятно капитанът Александър Тунчев, да изберат дизайна на фланелките, с които ще играят рекордьорите по титли на България през следващия сезон. До края на настоящия шампионат "червените" ще продължат да играят със сегашните си екипи "Улшпорт".
Президентът на ЦСКА Александър Томов отдавна искаше да смени производителя на екипировката на клуба и отборът да започне да облича фланелки на някоя от най-комерсиалните марки в света. Още с идването си на "Българска Армия" той обяви, че това ще бъде една от основните му цели и сега тя бе изпълнена.

Изображение

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Яну 2008 01:03 
Аватар

Отбор: Спартак 1918 (Варна)
На есен може да си купя :roll: ... с номер 84 :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2008 14:53 
Червен до гроб
Аватар

Цитат:
ЦСКА кани Барселона за юбилея

ЦСКА възнамерява да отправи официална покана към двукратния европейски шампион Барселона за 60-годишния си юбилей през месец май, пише "Меридиан мач". "Червените" имат огромно желание да докарат поне един европейски гранд, с когото да изиграят символичен мач в чест на 6-те изминали десетилетия от създаването си. Други потенциални гости на ЦСКА са Тотнъм на Димитър Бербатов, Фламенго, Стяуа, Партизан. Има голяма вероятност ръководството на "армейците" да организира мач на звездите си, където участие да вземе и най-успелият български футболист за всички времена Христо Стоичков.

Цитат:
Валентин Илиев пътува днес за Англия

Защитникът на ЦСКА Валентин Илиев ще замине още днес за Англия, за да уточни личните си условия в английския Норич, стана ясно на днешното първо занимание на "армейците" за сезона. Бранителят си тръгна по-рано от заниманието, тъй като ще трябва да пътува още днес следобед. "Нямам моралното право за задържам Вальо Илиев в отбора. Същото важи и за Велизар Димитров и Данчо Тодоров", сподели по темата наставникът на "червените" Стойчо Младенов.

Цитат:
Стойчо: Искам да увеличим преднината пред Левски

Треньорът на лидерите в шампионата ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че ще иска от футболистите си през пролетния полусезон да увеличат преднината пред шампиона Левски. В момента тя е 13 точки, но "сините" са с един мач по-малко. "Говорих с футболистите и им казах, че искам да увеличим преднината си пред Левски. Имаме потенциал и няма да се задоволим само да я поддържаме", заяви Младенов.

Той беше категоричен, че само и единствено той казва кои футболисти иска да бъдат привлечени в отбора. "Искам веднъж завинаги да уточня как се процедира при трансферите в ЦСКА. Аз казвам кои футболисти искам и Александър Томов и Емил Костадинов се занимават с преговорите. Понякога те ми предлагат играчи като Тон например и ако го одобря, можем да го вземем", коментира той.

Цитат:
Стефанович пристига до 2-3 дни

Защитникът Иван Стефанович е очакван в ЦСКА до два-три дни, разкриха от лагера на "червените". Преговорите със сръбския ОФК Београд, който държи правата на Стефанович, са в напреднала фаза и се очаква да бъдат приключени в най-скоро време. "На първо място в списъка ми с желани играчи през зимата беше Емил Гъргоров, а на второ място е Иван Стефанович. Ако имам и двамата в състава през пролетта, ще смятам, че селекцията е успешна и ще съм доволен", сподели след първата тренировка на "армейците" Стойчо Младенов.

Цитат:
ЦСКА е №1 в Европа

Любопитна статистика пуснаха медиите в Холандия, цитирани от "7 дни спорт". От нея става ясно, че ЦСКА е №1 в Европа по спечелени точки средно на мач. Червените са с коефициент 2,73 (41 точки от 15 шампионатни двубоя). След армейците се нареждат миланският Интер (2,53) и Порто (2,50).

Воденият от треньора Стойчо Младенов тим натрупа актива си с впечатляващите 13 победи и два равни. В шампионата червените не успяха да победят само Литекс в 1-ия кръг и Черноморец в 13-ия. И двете срещи завършиха 1:1.

В първите 15 клуба челно място заема и румънският Кулж. Именно в този тим ЦСКА продаде Еуген Трика през лятото. Офанзивният халф е със сериозен принос за 46-те точки, които Клуж спечели в 19 мача през есента. Под №11 в класацията пък е турският Сиваспор, в който играе българинът Иван Цветков.

Цитат:

Вальо Илиев: Всеки иска да играе в Англия

За втора поредна година името на Валенти Илиев се спряга за трансфер в Англия. Точно преди 12 месеца защитникът на ЦСКА бе пред договор с Уотфорд. Сделката обаче пропадна в последния момент. Сега за бившия капитан на ЦСКА има реална оферта от Норич. Илиев говори пред "7 дни спорт" за евентуалния трансфер.

- Кога разбрахте за офертата от Норич?
- Вчера (б.р. - в събота) разбрах, че Норич ме искат. Фактът, че евентуално бих могъл да играя в английски отбор, ме радва. Интересът е сериозен, но засега дори и аз очаквам да ми кажат нещо по-конкретно. Нямам данни за случващото се. Има писмено запитване, интересът е голям. Но кога ще се пътува, още не е ясно. Нещата в момента ги движи личният ми мениджър и чакам до 2-3 дни да ми се обади и да каже как ще се развият нещата. Това е всичкото, което знам.

- Потърсихте ли информация за отбора?
- Да, проверих в интернет. Говорих с хора, доста добре запознати с клуба. Тяхното мнение е, че Норич е сериозен отбор. Просто не можем да сравняваме нивото на английския с българския футбол.

- Мениджърът ви Емил Данчев каза, че се опасява от това, че "псевдомениджъри" могат да провалят сделката.
- Единственото, което мога да кажа, е, че всичко ще бъде 100% сигурно чак когато подпиша.

- Точно преди година бяхте много бизо до трансфер в Уотфорд. Какво се случи тогава?
- Именно затова казвам, че докато не се подпише договор, няма нищо сигурно. Това е един много добър пример. Всичко може да се случи във всеки един момент. На този етап съм в ЦСКА, утре (б.р. - днес) ще се явя да лагер-сбора, пък, каквото е писано, това ще стане.
- Имаше ли някакви други оферти за вас? Говореше се за Олимпиакос.
- Лично на мен не са казвали.

- Какво е личното ви желание? Първенството в Англия допада ли ви?
- Няма футболист, който да не иска да отиде в Англия. Там се играе точно такъв стил, който би ми допаднал.

- Трябва ли да промените нещо в играта си, за да се утвърдите в Англия?
- Това не зависи само от евентуалния ми трансфер. Дори и да остана в ЦСКА, трябва да си променям играта, да се усъвършенствам. Така че, където и да бъда, трябва да давам най-доброто от себе си. Няма значение дали съм в България, Италия или Испания.

- Ще се разочаровате ли, ако останете в ЦСКА?
- Не, в никакъв случай.

- При евентуален трансфер в Норич няма ли да ви е яд, че може да не вдигнете шампионската титла с ЦСКА?
- Защо да ме е яд? Пак казвам, още нищо не се знае. След като се разбере бъдещето ми, тогава ще дам конкретни отговори.

- Какво ще си пожелаете за 2008 година?
- Най-вече здраве.

Цитат:
ЦСКА отива на подготовка в Анталия

Отборът на ЦСКА ще проведе първия етап от зимната си подготовка в Анталия. По предварителна програма "червените" трябваше да се готвят в Поморие от 9 до 20 януари, но междувременно са решили да заменят лагера в Поморие с Турция. Втората част от подготовката ще е в Испания от 24 януари до 11 февруари, където армейците ще участват в два турнира - в град Пего и във Валенсия, и ще срещнат отборите на Унирея Волотрай Урцени (Румъния), Криля Советов (Русия), Висла Краков (Полша) и Интерблок (Словения).

Цитат:
Страсбург иска на ЦСКА 350 000 евро за Гъргоров

ЦСКА ще трябва да плати 350 000 евро на Страсбург, ако иска да задържи Емил Гъргоров, разкрива френската преса. Както е известно Гъргоров бе даден под наем до края на сезон от френския клуб на червените, които се задължават да му плащат заплата и премии. След изтичане на този срок ЦСКА ще може да купи футболиста при положение, че плати 350 000 евро.

Цитат:
IN MEMORIAM

На 6 януари 2008 г. след кратко боледуване почина д-р Петър Христов. Роден на 26.07.1928 година. Прекрасен човек и един от основоположниците на ЦСКА. Лекар на футболния отбор в началните години 1948-1951 и на други спортове на най-великия клуб в България - ЦСКА.

ПОКЛОН пред светлата му памет!

Опелото ще бъде на 09.01.2008 г. (сряда) от 15.00 часа в църквата на Централни софийски гробища.

ПФК ЦСКА

Клуб на ветераните на ЦСКА

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 405 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 114230 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 224016 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 241156 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 48759 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 51383 13 Ное 2006 05:24
от skycycle