За повечето отбори от тази група, не знам нищо, но ето мачовете по, които мога да кажа нещичко.
Хеброс 1921 (Харманли) - Загорец (Нова Загора)
Според мен гостите от Нова Загора са по-класния отбор и би трябвола да си вземат мача, но от друга страна Хеброс ще търси възмездие в този мач, а и хората в Харманли вярват, че техния отбор ще запише първи точки. Прогноза Х2
Странджа-Металург (Средец) - Елегант (Хисаря)
Домакините понесоха жестока загуба от Черноморец Несебър и са на дъното на таблицата. Според мен обаче това не ги е отчаяло, а напротив, те са мобилизирани да запишат победа пред своя публика. Отборът на Елегант от своя страна идва с нагласата да срази Странджа-Металург, но това едва ли ще стане. Моята прогноза е 1, като на резултат залагам 1:0 или 2:1
Асеновец 2005 (Асеновград) - Черноморец (Несебър)
Отбора на Асеновец приема един от "гигантите" в групата, Черноморец Несебър. В състава на гостите личат не малко известни имена, които ще иргаят за победа през всичките 90 мин. В моите очи, Асеновец не ми се струва способед да отмъкне точка на Черноморец, но с подкрепата на верните им фенове и с малко късмет защо пък да не се получи. Прогноза 2
Поморие (Поморие) - Локомотив (Стара Загора)
На красивия стадион в Поморие местният отбор приема един от фаворитите за спечелване на групата, Локомотив Стара Загора. Гостите са с амбиции още този сезон да се завърнат в професионалният футбол и идват в града за победа, но със сигурност ще е трудно, тъй като състава на Поморие е силен домакин. Въпреки това си мисля, че Локомотив ще вземат своето, прогноза 2
-> Това е от мен за този кръг
п.п.-Черноморец Бургас, София и тн не ги ли извадиха от групата?