bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 12:58

Странджа Агрокорн (Средец) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Преди кръга
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 15:42 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Реших да направя такава тема, в която да пишем какво очакваме от мачовете преди кръга от групата на Странджа. Смятам че ще е интересно.

Мачовете:

Левски 2006 (Стара Загора) - Любимец 2007 (Любимец)
Металик (Сопот) - Черноморец ББ (Бургас)
Розова долина (Казанлък) - Левски 2004 (Карлово)
Арда (Кърджали) - Космос (Бургас)
Хеброс 1921 (Харманли) - Загорец (Нова Загора)
Странджа-Металург (Средец) - Елегант (Хисаря)
Асеновец 2005 (Асеновград) - Черноморец (Несебър)
Поморие (Поморие) - Локомотив (Стара Загора)
Брестник 1948 (Пловдив) - ИТД Гигант (Съединение)

Нека кажа няколко думи за някой мачове.

Странджа определено не са в добра форма. Започнахме с ужасен старт и заслужено се намираме на последно място. Но едвали има по удобен момент от домакинския мач срещу Елегант да си върнем самочувствието.
Елегант започнаха сезона с победа над Хеброс. Те определено са стойностен отбор и ще ни е много трудно да ги победим, но все пак фактора домакинство играе голяма роля

Брестник 1948 (Пловдив) - ИТД Гигант (Съединение)

И двата отбора преди началото на сезона заявиха, че ще гонят челно класиране. Но и Брестник и Гигант започнаха сезона със загуби и сега на всяка цена ще гонят победата. Все пак аз давам предимство на Брестник, защото са домакини, а и си мисля, че са по-класния отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 15:52 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
те тия "Елегант" тая година май са силен отбор. Имаш ли информация за тях. Аз смятам, че ви чака труден мач, но давам прогноза 1Х с надежда единицата да натежи :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 16:00 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
За повечето отбори от тази група, не знам нищо, но ето мачовете по, които мога да кажа нещичко.

Хеброс 1921 (Харманли) - Загорец (Нова Загора)
Според мен гостите от Нова Загора са по-класния отбор и би трябвола да си вземат мача, но от друга страна Хеброс ще търси възмездие в този мач, а и хората в Харманли вярват, че техния отбор ще запише първи точки. Прогноза Х2

Домакините понесоха жестока загуба от Черноморец Несебър и са на дъното на таблицата. Според мен обаче това не ги е отчаяло, а напротив, те са мобилизирани да запишат победа пред своя публика. Отборът на Елегант от своя страна идва с нагласата да срази Странджа-Металург, но това едва ли ще стане. Моята прогноза е 1, като на резултат залагам 1:0 или 2:1 :roll:

Асеновец 2005 (Асеновград) - Черноморец (Несебър)
Отбора на Асеновец приема един от "гигантите" в групата, Черноморец Несебър. В състава на гостите личат не малко известни имена, които ще иргаят за победа през всичките 90 мин. В моите очи, Асеновец не ми се струва способед да отмъкне точка на Черноморец, но с подкрепата на верните им фенове и с малко късмет защо пък да не се получи. Прогноза 2 :roll:

На красивия стадион в Поморие местният отбор приема един от фаворитите за спечелване на групата, Локомотив Стара Загора. Гостите са с амбиции още този сезон да се завърнат в професионалният футбол и идват в града за победа, но със сигурност ще е трудно, тъй като състава на Поморие е силен домакин. Въпреки това си мисля, че Локомотив ще вземат своето, прогноза 2
-> Това е от мен за този кръг :)
п.п.-Черноморец Бургас, София и тн не ги ли извадиха от групата?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 16:30 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Абе в тия Елегант ли играеше оня от Биг Брадър :lol:

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 16:45 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
dorostol2003 написа:
Абе в тия Елегант ли играеше оня от Биг Брадър :lol:

Май, май..тоя ми беше любимеца ;) как ги ругаеше оня пеньо и оня педал :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 16:46 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Тогава треньора на тия Елегант(ако са същите) каза че имали амбиции за Б група,но незнам дали още е така,това беше отдавна :wink:

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2007 11:01 
Аватар

Цитат:
На красивия стадион в Поморие местният отбор приема един от фаворитите за спечелване на групата, Локомотив Стара Загора. Гостите са с амбиции още този сезон да се завърнат в професионалният футбол и идват в града за победа, но със сигурност ще е трудно, тъй като състава на Поморие е силен домакин. Въпреки това си мисля, че Локомотив ще вземат своето, прогноза 2
-> Това е от мен за този кръг :)
п.п.-Черноморец Бургас, София и тн не ги ли извадиха от групата?

За мен това е дербито не само на кръга, но и на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007 18:14 
Аватар

Кръг 3:

ИТД Гигант - Горубсо (Рудозем)
Локомотив (СЗ) – Брестник
Черноморец (Нс) – Поморие
Елегант - Асеновец
Загорец - Странджа-Металург
Космос - Хеброс
Левски - Арда
Любимец - Металик

Локомотив Сз - Брестник
Интересен мач. Един срещу друг се изправят два от конкурентите за влизане в Б група. Локомотив СЗ загуби тежко миналия кръг от Поморие с 3:0 и сега победата за тях е задължителна. За това и отдавнам предимство на старозагорци.
Прогноза: 1

Черноморец НС - Поморие
Дербито на кръга според мен. Миналия кръг се видя как след отличния старт, Черноморец загуби мач и сега нямат право на втора поредна загуба. От своя страна Поморие са в отлична форма, като надиграха фаворита Локо Сз и сега са с пълен актив от точки. Лично аз отдавам леко предимство на поморийци.
Прогноза: Х/2

Загорец - Странджа-Металург
От пръв поглед всеки ще каже "лека победа за Загорец". Въпреки това аз не смятам, че победата ще е лесна за Загорец. Миналия кръг Странджа показа значително по-добра игра срещу Елегант и само късмета им попречи да вземат първите се точки за сезона.
Все пак смятам, че домакините ще вземат своето, защото Странджа не игра никак добре навън.
Прогноза:1

Това е моето мнение за предстоящия кръг. Очаквам вашето.:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007 15:51 
Аватар

Eто енда статия за дербито на кръга:

Цитат:
Задава се люто областно дерби в третия ешалон

БУРГАС ФУТБОЛ
www.bourgasfootball.com
Съставите на “Черноморец” /Нс/ и “Поморие” ще премерят сили в мач от първенството на Югоизточната “В” група в неделя. Срещата, която започва в 18 часа на Градския стадион в Несебър се очаква с огромен интерес от феновете на двата отбора, още повече, че амбициите както на домакините, така и на гостите са сходни – първите места в дивизията. Футболистите на Антони Кръстев определено имат да си връщат на поморийци, след като бяха елиминирани на областно ниво чрез дузпи, в срещата от турнира за Купата на България.
В момента “Поморие” оглавява класирането в третия ешелон с актив от 6 точки от две победи и голова разлика 4:0. “Черноморец” е на пета позиция с 3 точки. Те имат победа и равенство, а головата им разлика е 9:4. Техният централен нападател Трайо Грозев води листата на голмайсторите с три попадения, колкото има и Румен Иванов от “Любимец”.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 20:18 
Аватар

Кръг 5

Ето мачовете за предстоящия кръг:
ИТД Гигант (Съединение) - Левски 2006 (Стара Загора)
Черноморец (Несебър) - Горубсо (Рудозем)
в Гълъбово, обл.Стара Загора:
Елегант (Хисаря) - Брестник 1948 (Пловдив)
Загорец (Нова Загора) - Поморие (Поморие)
в Елхово, обл.Ямбол, ст."Стефан Караджа":
Космос (Бургас) - Асеновец 2005 (Асеновград)
Левски 2004 (Карлово) - Странджа-Металург (Средец)
Любимец 2007 (Любимец) - Арда (Кърджали)
Металик (Сопот) - Розова долина (Казанлък)

Черноморец (Несебър) - Горубсо (Рудозем)

Интересен мач. И двата отбора обявиха, че ще гонят Б група този сезон. И Черноморец и Горубсо са фаворити за челно класиране. Не съм добре запознат с отбора от Рудозем, но пък в Несебър имат голяма класа. Затова и отдавам предимство на тях, пък и домакинството е много важен фактор.

Елегант (Хисаря) - Брестник 1948 (Пловдив)

Много завързан мач. Елегант са много силни домакини, а Брестник са с големи претенции. За мен този мач е троен, но все пак най-възможния резултат за мен е Х
Прогноза: Х

Загорец (Нова Загора) - Поморие (Поморие)

Лично аз очаквах много повече от Загорец. До момента имат само една победа (срещу нас) и едно равенство. Явно няма да са фактор този сезон, а ще са "препъни камък" за борещите се за Б група отбори. Поморие са моя фаворит за влизане в Б група, заедно с Черноморец Нс и вече Любимец. Нямат право на грешка, но мача ще е труден за тях.
Прогноза: Х/2

Левски 2004 (Карлово) - Странджа-Металург (Средец)

На пръв поглед лесна победа за Левски. Наистина това е и най-вероятния резултат от този мач. Въпреки това е възможно да се получи някаква изненада. Странджа с всеки кръг се сработва и напредват. Моято прогноза е 1, но тая надежди и за Х

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 22:47 
Ето и моето виждане за някои мачове :

Чудо трябва да стане Черноморец Нс да не успеят да победят Горубсо. Въпреки пресилените според мен амбиции за промоция в "Б" група още този сезон, домакините са абсолютен фаворит в този мач. Аз очаквам победа с разлика. Горубсо / Рудозем са за 4-ти пореден сезон с изцяло нов състав и доколкото знам с неясен финасов статус. Несебърлии освен летящия старт и инерцията от "В" група, са окрилени и от възможността Вячеслав Грозни да поеме тима.

На Загорец ще им бъде много трудно срещу Поморие. Хлапетата от Поморие май си повярваха, че могат да бият наред, особено след като върнаха в 1 клас прехвалената селекция на Локо СтЗ преди 2 седмици. Ще бъде корав мач, аз очаквам 2Х.

Чудото на природата Космос ( Елхово ) май пак ще се срами на градския стадион "Стефан Караджа" в Елхово. И ако преди се смеехме на Дражевите чудеса сега е ред на Космос. Нищо добро не ги чака до края на сезона. Според мен мача е 2.

В Карлово очаквам Странджа да отнесат разлика. Не че домакините са голяма класа, след попълненията си от Металик ( Сопот ), просто гостите са в трагично състояние - най-лошото откакто отбора бе възроден. Финансовите им проблеми висят от месеци, основните им играчи вече не са в отбора. Ако не греша май и Здравко Недялков вече не е в отбора. Очаквам много лоша 2-ка.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 22:58 
Аватар

Bad_Nick написа:
Ако не греша май и Здравко Недялков вече не е в отбора.

Да прав си, Здравко спря с футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007 14:30 
Хип Хоп до гроб
Аватар

kyynadd написа:
Bad_Nick написа:
Ако не греша май и Здравко Недялков вече не е в отбора.

Да прав си, Здравко спря с футбола.

А вече и най-добрите ви футболисти не играят в странджа :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 13 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Правила на форума, прочети преди да пишеш!
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 10565 15 Май 2007 18:01
от KaliakraFen
Преглежда непрочетените мнения Приятелски мачове и новини преди началото на Световната лига
Форум: Световен волейбол
Anonymous 6116 22 Май 2007 21:38
от dido_x
Преглежда непрочетените мнения ЛЯТО 2007, всичко преди сезона
Форум: Сезон 2007/2008
янтра гб 132263 22 Авг 2007 20:11
от parmalat
Преглежда непрочетените мнения Прогнози за дербито на кръга
Форум: Родопа (Смолян)
julijan 21093 29 Окт 2007 23:00
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения След кръга, анализи и коментари