Casual написа:
r.h.....Ти защо само защитаваш тия болшевиките от общината начело с болшевишкия масон Бубев.
Нали си отворил тема и хората ти казват - Бубев е виновен много ясно, да не съм виновен аз.
Кой в момента отговаря за отбора Бубев. При кой отбора започна да пада от селата във ВРаца-Бубев. При кой кмет футболистите избяха-Бубев, кой излъга хората и се подигра с цяла Враца-Бубев.
Аз незнам като неискаш да чуваш ,че той е виновен не отваряй такива теми.
Според мен комуниста не е дал Ботев на Левент,защото е искал да лапне нещо -някой лев и там не е станало. Може ли комунист без да лапа.
И е много просто.....Последните години са погобни за Ботев и неговата история.И при кой се случва това...Бубев. Аиде сега пак питай кой е виновен и защо е Бубев?
Не защитавам никого в случая освен позицията си, просто мразя изказванията тип Бай Ганьо - "всичките са маскари". Най-лесно е да оплюем политиците, нали? Типично по български. В случая само кмета е виновен. Супер! Това автоматично оправдава всички останали евентуални виновници и те вече могат да си живеят спокойно. Те и на това разчитат, като знаят българския характер.
Добре, да приемем, че Бубев е отговорен за ситуацията в Ботев. Както и RUSE каза общината управлява общинските активи и Ботев е един от тях. От тази гледна точка е нормално да се търси отговорност от тях за състоянието на отбора.
Какво следва сега. Дайте да обсъдим кой какви въпроси иска да се зададат на общината. Да излезем с една единна позиция. Да изготвим някакъв официален документ и да го адресираме до съответните органи. Да го разпространим из медиите. Да раздуем случая и да призовем общината, да свика официална пресконференция, в която да даде отговорите на нашите въпроси. Да се види, че за Ботев хората милеят и искат яснота за бъдещето му. Да се размърдат и местните бизнесмени. Това е начина. Ако искате да правим нещо, да го правим. Но да го правим заедно. Ако ви се занимава кажете и да действаме, ако нямате време за "глупости" оставете!
П.С. Специално за Левент, като си толкова сигурен в твърдението си, как ще обясниш, че за хотела става сделката, пък за Ботев не става. Да кажем, че Левент се е отказал от Ботев, защото са му искали пари. Е какво за хотела, не са ли му искали?
И стига сте го хвалили този Левент. Дайте да го видим какво ще направи в Локо Пд, че да не се окаже поредната сапунена опера от рода на историята "Бобоков" във Русе или "Милушев" във Свиленград