bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 23:45

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2007 18:15 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
DobreFF написа:
Много интересна тема. Ботев (Враца) е един от любимите ми отбори. Майка ми е от Враца и съм прекарал ваканциите си в този град. Като по-малък се интересувах много от Ботев, но откакто изпадна от "Б" група просто изгубих информация. Далеч съм от клуба, няма как да ходя и на мачовете им. Ясно е, че кризата е доста сериозна. Присъствах като журналист в Своге, за да отразя за "7 дни спорт" баража с Чавдар. Бях сигурен, че ако мача не е уреден, Ботев ще бие без проблеми. В интерес на истината срещата наистина беше честна, а Ботев беше по-добрият отбор в големи моменти от мача. За жалост ролетката на дузпите ни остави пак във "В" група. Не знам какво е състоянието на отбора сега. Мислех, че сме абсолютни фаворити за влизане тази година, а почваме със загуба у дома. Играчите ли са слаби или причините са много по-мащабни?

Първо: Радвам се, че говориш като фен на Ботев.

Както можеш да прочетеш по-горе, причините са много. Всъщност темата е точно затова, да установи, кои са истинските причини. Освен това да излезем с обща позиция по проблемите на Ботев и бъдещето на отбора. Да потърсим отговорите на това, какво ни очаква в бъдеще, какви мерки ще се вземат от страна на общинското ръководство и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2007 19:27 
Аватар

r.h.,напълно те подкрепям в загрижеността ти към тима.само към общината трябва да се обърнем-да осигури пари и оттам нататък всичко ще си дойде на място.продължавай все така

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2007 21:03 
Бригада Враца
Аватар

И аз се съгласявам с Жоро...Виновникът е Комунягата Бубев....Както казва той-"Вие играете в групата на честа....а тези отвън са...(нз как точно ни е нарекъл нас феновете..но нещо от сорта,че сме простаци)Това го беше казъл на сбирката преди първата тренировка на Ботев
,когато бяхме опънали трансперанта ".....Вън Курвите от Ботев!"Направо ми се плачеше оня ден след мача с КриФдол.Тази година 4-5 място най-много!Ако продължаваме да играем по съшия начин..да нямаме спонсор..Бубеф да се прай на путка не по ръбена и да отказва всяка добра оферта на бизнесмен или фирма за спонсорство на Ботев..Да имаме играчи в редиците си от рода на Данчев..Незнам от каде го изкопаха тоя ..от преди ли си е бил тука ама тфа момче е е по спрепнато у кракато от колкото трикрака крава..И Сашо Ангелов ще го над бяга на 1 крак..Единствените добри играчи в момента в Ботев са :
1.Емануил Борисов(Бутанския)
2.Кебапчето
3.Ачо(Капитанът ни)
4.Не см сиг за името..Едно младо момче с номер 2..Някой си Емо!
А другите чеп за зеле не става от тех!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 00:15 

Това знамето с лика на Мусолини на някой от форума ли е? :8) Не за друго, ами е много яко.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 00:50 

Да номер 2 е Емо капитан на юноши 89 родени !!! Добър бранител е не даде на доскоршният ни голмайстор да диша в мача с Криводол дори фанелката му скъса :-) хах

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 10:14 
Добър приятел на сайта
Аватар

RUSE написа:
r.h. написа:
Това е една от възможните причини. Друга?
A задължително ли е да има друга. За мен тази е напълно достатъчна

И какво искаш да кажеш, че щом някакъв кмет във Габрово искал от определени хора процент за себе си, оттук насетне следва, че всички кметове без изключение искат проценти за всяка инвестиция във съответния град. Е то тогоава кмета ни ще излезе милиардер. Ако за всички инвестиции, които влязоха във Враца за последните 3-4 години е взел процент, тогава определено ще да е един от най-богатите българи :D

Наивно е, човек да мисли, че всичко е честно и почтено, но още по-наивно е да се вярва на всеки слух, да разсъждава повърхностно и без да има и едно доказателство, да защитава определена позиция.

Всъщост вие (момчета от Габрово и Русе) не сте запознати, че общинското ръководство и кмета на Враца предоставиха на Левент възможността да изгради 5-звезден хотел на невероятно място (на 5 мин от центъра на Враца и в самото подножие на Врачанския балкан) Такива хотели във вътрешността на страната се броят на пръсти.
И след като това се случва е явно, че двете страни могат да си сътрудничат. Точно затова според мен причината да не се даде и Ботев на същия бизнесмен не е тази, която изтъквате. Вероятно има нещо друго, което засега обаче ние не знаем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 10:44 
Аватар

r.h.....Ти защо само защитаваш тия болшевиките от общината начело с болшевишкия масон Бубев.
Нали си отворил тема и хората ти казват - Бубев е виновен много ясно, да не съм виновен аз.
Кой в момента отговаря за отбора Бубев. При кой отбора започна да пада от селата във ВРаца-Бубев. При кой кмет футболистите избяха-Бубев, кой излъга хората и се подигра с цяла Враца-Бубев.
Аз незнам като неискаш да чуваш ,че той е виновен не отваряй такива теми.
Според мен комуниста не е дал Ботев на Левент,защото е искал да лапне нещо -някой лев и там не е станало. Може ли комунист без да лапа.
И е много просто.....Последните години са погобни за Ботев и неговата история.И при кой се случва това...Бубев. Аиде сега пак питай кой е виновен и защо е Бубев?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 11:23 
Добър приятел на сайта
Аватар

Casual написа:
r.h.....Ти защо само защитаваш тия болшевиките от общината начело с болшевишкия масон Бубев.
Нали си отворил тема и хората ти казват - Бубев е виновен много ясно, да не съм виновен аз.
Кой в момента отговаря за отбора Бубев. При кой отбора започна да пада от селата във ВРаца-Бубев. При кой кмет футболистите избяха-Бубев, кой излъга хората и се подигра с цяла Враца-Бубев.
Аз незнам като неискаш да чуваш ,че той е виновен не отваряй такива теми.
Според мен комуниста не е дал Ботев на Левент,защото е искал да лапне нещо -някой лев и там не е станало. Може ли комунист без да лапа.
И е много просто.....Последните години са погобни за Ботев и неговата история.И при кой се случва това...Бубев. Аиде сега пак питай кой е виновен и защо е Бубев?

Не защитавам никого в случая освен позицията си, просто мразя изказванията тип Бай Ганьо - "всичките са маскари". Най-лесно е да оплюем политиците, нали? Типично по български. В случая само кмета е виновен. Супер! Това автоматично оправдава всички останали евентуални виновници и те вече могат да си живеят спокойно. Те и на това разчитат, като знаят българския характер.

Добре, да приемем, че Бубев е отговорен за ситуацията в Ботев. Както и RUSE каза общината управлява общинските активи и Ботев е един от тях. От тази гледна точка е нормално да се търси отговорност от тях за състоянието на отбора.
Какво следва сега. Дайте да обсъдим кой какви въпроси иска да се зададат на общината. Да излезем с една единна позиция. Да изготвим някакъв официален документ и да го адресираме до съответните органи. Да го разпространим из медиите. Да раздуем случая и да призовем общината, да свика официална пресконференция, в която да даде отговорите на нашите въпроси. Да се види, че за Ботев хората милеят и искат яснота за бъдещето му. Да се размърдат и местните бизнесмени. Това е начина. Ако искате да правим нещо, да го правим. Но да го правим заедно. Ако ви се занимава кажете и да действаме, ако нямате време за "глупости" оставете!

П.С. Специално за Левент, като си толкова сигурен в твърдението си, как ще обясниш, че за хотела става сделката, пък за Ботев не става. Да кажем, че Левент се е отказал от Ботев, защото са му искали пари. Е какво за хотела, не са ли му искали?
И стига сте го хвалили този Левент. Дайте да го видим какво ще направи в Локо Пд, че да не се окаже поредната сапунена опера от рода на историята "Бобоков" във Русе или "Милушев" във Свиленград

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 11:45 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Преди 2 години, когато "Дунав" беше пред разпад, даже прекрати участието си в Б група, инициарахме дискусии за случаващото се с отбора в НАЦИОНАЛНИЯ ЕФИР НА РАДИО "ГОНГ". Предаването траеше 2 часа и беше само за съдбата на "Дунав". Чуха се много позиции и най-накрая се намери спонсор в лицето на "Приста ойл", които спасиха клуба и отбора беше върнат в шампионата.
Ето ви една идея, която идва и от нашия опит в тази насока :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 11:50 
Аватар

аз съм за тези идеи и мисля,че е крайно време да има публична дискусия за ботев и всички които желаят да си кажат мнението.сега ще има избори и е подходящо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 14:26 
Аватар

ei r.h. kfi gi prikaash be .. maiko ... ne sme fenovete vinovni a toq bybef... da ti kaja .. e imalo zapitfane do bubef sled baraja dali jelaqt botev da vleze v B grypa .. predpolagam ne ti e qsen otgovora.. dokato bubev e kmet Botev shte tyne i tyne ... tfa e.. !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 15:53 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
Пичове без да ми се сърдите ама на баража отбора ви игра по слабо от Етрополе и загуби напълно заслужено,но човек като погледне публиката ви и агитката винаги би искал това нещо да се повтори в Б група колкото и жалко да е вие сте в В и като гледам няма индикации тая година да влезнете в Б но когато и да е вие сте Ботев Враца клуб с традиции и хиляди фенове

Горе главите :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 20:44 
Аватар

Да се даде отбора в ръцете на определен бизнесмен?
Някои казват, че общината нарочно не давала отбора на никой. Е, съгласете се, че не беше много добър вариант Ботев да бъде даден на Левент Назифоглу (примерно). Нали се сещате какво щеше да стане. За справка: вижте събитията в Локомотив Пд от последните месеци. Тук нямаше да по-различно, дори можеше да е по-зле. Все пак това е не просто един футболен отбор, а отбор носещ името Ботев, от град, в който нявсякъде се носи духа на този велик човек. Всички знаем срещу какво се е борил същия този човек. Как очаквате Бубев или който и да е било кмет да "даде" отбора на Назифооглу. В колкото и глобализиращ се свят да живеем, все пак някой неща ще си останат вечни. Духа на Ботев е едно от тях.
----------------------------------------------------------------------
за тези думи супер,но другото/защитата на кмета/ ми звучи като пи ар за кметските избори.пич,ти сляп ли си или ти плащат да хвалиш бубев? :?: :idea: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2007 22:49 
Аватар

Да наистина -айде да спрем да търсим виновника, защото невиждам смисъла, ами да се опитаме да направим нещо за Ботев. Ако трябва да се обадим на Сашо Диков , да прати някой във Враца- да снима и стадиона, и базата, да снима и феновете -всеки да си каже мнението -може и да стане нещо. Трябва да дадем гласност.
То друго не остана.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 07:57 

Casual написа:
Да наистина -айде да спрем да търсим виновника, защото невиждам смисъла, ами да се опитаме да направим нещо за Ботев. Ако трябва да се обадим на Сашо Диков , да прати някой във Враца- да снима и стадиона, и базата, да снима и феновете -всеки да си каже мнението -може и да стане нещо. Трябва да дадем гласност.
То друго не остана.

Снимайте вие и прататете записа на Сашето. Той едва ли ще се съгласи да снима.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 19:46 
Аватар

основна при4ина да не флезнем мин. год. бубеф

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 22:04 
Бригада Враца

Бубев е причината да не влезнем както миналите 4 години така и тази и alex що си не смениш аватара....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 22:11 
Аватар

ostavi mom4eto da pravi kfoto iska :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 22:27 
Бригада Враца
Аватар

Gopeto написа:
Бубев е причината да не влезнем както миналите 4 години така и тази и alex що си не смениш аватара....

Що ти като имаше банерче на Ботев и ЦСКА преди време некой да ти беше казал нещо :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 00:12 
Бригада Враца

BotevVratzaForever написа:
Gopeto написа:

Що ти като имаше банерче на Ботев и ЦСКА преди време некой да ти беше казал нещо :P
Е че аз не крия симпатийте си(затова му казвам) аз от тебе видях че си беше сложил Гонзьо на аватара,иначе да не съм му казал нещо просто го питам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 17:27 
Бригада Враца
Аватар

Ти не го питаш а направо си му каза да го смени е сменил го е вече ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 20:18 
Бригада Враца

BotevVratzaForever написа:
Ти не го питаш а направо си му каза да го смени е сменил го е вече ;)
"що си не смениш аватара",спора е излишен ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 21:00 
Аватар

Е можели Надин да дойде и да иска да земе отбора а оная пенсия Бубеж да рече уюоооооо :@:@:@

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 48 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 247258 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178321 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 202762 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141567 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър