bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 00:27

ЦСКА (София) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 405 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 08:41 
Представян ви едно интересно интервю със Куидо Ландзаат,

--------------------------------------------------------------------

"Как си. Не се учудвай, знам и други думи на български", заявява бодро защитникът на ЦСКА Куидо Ланзаат по телефона. И ги изрежда: "добре", "идва", "сам", "топка", "напред", "назад", "врата". "Но ще ми трябва още време да усвоя езика ви. Мислех, че ще е по-лесно, оказа се, че съм грешал. Интонацията е различна, между азбуките няма нищо общо." Холандецът преминава на немски и дава интервю за "7 дни спорт".

- Куидо, в България и Испания за разлика от Англия се приема за нормално президентите на клубовете да взимат отношение по всевъзможни въпроси. Шефовете на Левски Тодор Батков и ЦСКА Александър Томов почти не млъкват. Защо обичат да им се обръща толкова голямо внимание?
- Запознах се с Томов. Веднъж дойде в Боровец и си говори нормално с нас. Не съм забелязал да говори чак толкова много, изглежда ми любезен човек. Трябва ми още време, за да ви отговоря.

- Почти навсякъде е трудно за юноша да се наложи в първия състав. Особено в Холандия, където ритат около 1 млн. души.
- Така е, аз съм юноша на Аякс. Играх 10 години в клуба. Затова съм много щастлив, че подписах договор за 2 години с първия тим при треньорите Ян Валтерс и Ко Адрианзе. Може би съм показал качества. Малко от приятелите ми сред юношите получиха шанс. После дойдоха добри оферти от Германия и реших да сменя страната.

- За холандските отбори се знае, че залагат много на атаката. Сигурно не е лесно за централен защитник да стане звезда.
- По целия свят е трудно за защитниците да се превърнат във водещи фигури. Но не съм дошъл, за да съм най-важният играч на ЦСКА. Задачата ми е да помогна на отбраната и да получаваме по-малко голове. А в Холандия, както казвате, се напада непрекъснато. Бранителите или имат повече работа, или никаква. В Германия играех като защитник и никога не съм бил най-важният. Звездата е целият отбор, не една личност. Не става дума за един човек, а за 22-а.

- Треньор на Холандия е Марко ван Бастен. Коя е вашата звезда - той или Йохан Кройф?
- Може би искате да ми зададете и друг въпрос - за мача помежду ни през есента. Искаше ми се вече да сме спечелили всички точки и да може България да победи. Но не сме, така че трябва да бием. За идол приемам Марко ван Бастен. Гледал съм му мачове, а за Кройф не знам толкова много.

- Мнението на Кройф се слуша в Барселона, където селекционер е Франк Рийкард. Тази година обаче първенството спечели Реал. Защо Барса изпусна преднината си?
- Прекалено се залага на Роналдиньо. На него не му е лесно - играе почти непрекъснато, а трябва да изпълнява и ангажиментите си към рекламодателите. Към края беше доста уморен. Когато той се представя зле, се проваля целият тим. Реал показаха, че са отбор и не са зависими от един играч.

- Прокрадва се и друга теория. Че когато помощник-треньорът Хенк тен Кате напуснал, Рийкард не знаел как да подреди футболистите си.
- Не ми се вярва. Сигурно е бил важен, но все пак не успя да спечели титлата в Холандия с Аякс.

- Бундеслигата е по-силно първенство от холандското, но тази година титлата в Ередивизие се реши в последния кръг.
- Ясно е, че в Германия се играе по-силен футбол. В моята страна се борят само два-три клуба, като при вас - ЦСКА, Левски и Литекс. Всички си мечтаем по-често да се повтаря миналата година.

- Говорите за Литекс. Там е холандецът Тайс Слуйтер, вие сте вторият в "А" група.
- Не го познавам лично, но името ми е известно. Ще се радвам да си разменим няколко думи.

- Стана дума и за школата ви. Втора година в същия отбор от Ловеч започва треньорът на юношите Ян Деркс.
- Той е много известен у нас. Бяхме заедно в националния до 16 години.

- Много холандци работят в други страни - Гуус Хидинк беше в Австралия, сега е в Русия. Дик Адвокаат мина през Корея и Зенит, а Лео Беенхакер е треньор на Полша. Как успявате да се наложите на толкова различни места?
- Може би се дължи на философията ни за футбола. Освен това лесно се разбираме с чужденците и нямаме проблеми да се приспособим където и да е.

- Вие бихте ли заминали за Австралия?
- Никога не казвам никога, но сега съм в България.

- В Холандия налагат футболисти от бившите колонии - особено от Суринам. Опасно ли е, когато в един отбор се съберат повече чужденци?
По-тъмните момчета, които идват от колониите не са точно чужденци. Те говорят холандски и лесно се приобщават. Легионерите в България трябва да научат езика, което е проблем.

- Участвал ли сте в мач между Байерн и Мюнхен 1860?
- Да.

- Как са настроени феновете?
- Хулиганите не са чак толкова жестоки, колкото в Холандия. Най-лошо е, като се срещнат Аякс и Фейенорд.

- Разбрахте ли, че в един от бившите ви отбори - Дуисбург, отива български национал?
- Да, Вальо Илиев ми каза, че Благой Георгиев ще играе там.

- Да сменим темата, колко е населението на Холандия?
- 17 милиона.

- Твърди се, че един от проблемите на София е, че в нея живеят прекалено много хора - около 2 милиона. Холандия всъщност е по-малка от България, а вие сте повече от нас. Как се справяте със свръхнаселеността?
- Не бих казал, че сме решили проблема. И в двете страни има достатъчно място - не само в градовете. Трябва да се използва територията извън големите населени места.

- Кой е най-важният ви експорт извън футбола?
- Произвеждаме много цветя и домати, други зеленчуци, плодове. Правим и кораби.

- Харесват ли ви цветята в България?
- Не видях толкова много. Чух, че розите ви са красиви. Доколкото разбрах и доматите, с които се хранехме в Боровец, не са български.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 09:29 
Цитат:
“Армейците” намазаха от резила

на чешкия Слован (Либерец), който отпадна от Тобол (Казахстан) в турнира "Интертото". Сензацията качи ЦСКА сред поставените за първия редовен кръг в турнира на УЕФА, който определя участниците в групите. "Червените" могат да бъдат попарени само от невероятен развой на квалификациите в Шампионската лига.
Междувременно Стойчо Младенов съобщи, че тимът ще атакува Европа със същия капитан - Сашо Тунчев. Треньорът не бил разбран от медиите, които връчиха лентата на Велизар Димитров.

Не знам дали е достоверна тая информация защото е от в."Стандарт". Това ако е вярно означава почти сигурно класиране в групите на УЕФА.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 14:48 
Недей вика дявола :-(

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 16:19 
"Червените" могат да бъдат попарени само от невероятен развой на квалификациите в Шампионската лига
Заеби и аз си мисля че един точно определен отбор ще се представи "невероятно" и ще преебе цялата работа!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 17:13 
Аватар

Red Dawn Rising
сред поставените в Първи кръг на УЕФА има шест свободни места,за да бъдем поставени трябва още един отбор с по-малък коеф. да дойде от Интертото или някой от Партизан(31.256),Галатасарай(26.791),Днепър(29.726),Базел(54.869),Зенит(38.920),Аустрия(30.104) да отпадне в предварителните кръгове на УЕФА,като приемем че всички поставени тимове в трети кръг на ШЛ ще се класират в групите.
Радващото е че ние сме първи в така наречения списък на чакащите

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 10:38 
Митал на "Армията" при представянето на тима за новия сезон
Изображение
Индиецът отлага бизнес-пътуване, за да гледа ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Прамод Митал ще бъде в ложите на "Армията" при представянето на тима за новия сезон. Това ще се случи в началото на август по време на турнира "Плейстейшън".

Индийският богаташ е отложил бизнес-пътуване до Щатите, за да присъства на стадиона в Борисовата градина. Преди два дни Митал се е срещнал с председателя на Надзорния съвет Александър Томов.

Точно тогава от "Армията" са изплатили първия транш по трансфера на панамския национал Хосе Гарсес. Митал е обещал да гледа всички важни двубои на ЦСКА в София през новия сезон.

Това са за всички "тома неверни" които си мислеха че Митал му е през оная работа за отбора та чак и щял да ни продава :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 10:59 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
TyriaN написа:
Митал на "Армията" при представянето на тима за новия сезон
Индиецът отлага бизнес-пътуване, за да гледа ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Прамод Митал ще бъде в ложите на "Армията" при представянето на тима за новия сезон. Това ще се случи в началото на август по време на турнира "Плейстейшън".

Индийският богаташ е отложил бизнес-пътуване до Щатите, за да присъства на стадиона в Борисовата градина. Преди два дни Митал се е срещнал с председателя на Надзорния съвет Александър Томов.

Точно тогава от "Армията" са изплатили първия транш по трансфера на панамския национал Хосе Гарсес. Митал е обещал да гледа всички важни двубои на ЦСКА в София през новия сезон.

Това са за всички "тома неверни" които си мислеха че Митал му е през оная работа за отбора та чак и щял да ни продава :lol:

Няма да ни продава щото просто вложи толко пари и няма смисал да ни продава веднага... а относно дали ще гледа мачовете... ще се разбере аз пак продължавам да поставям всяка тяхна дума под съмнение...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 15:23 
Стадиона на снимката мяза на картофена нива :-( уж колко милиона щеше да наливат в него, да го събарят и да стоят нов, Лупи нищо не направи пак, само надуваше балони...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 15:29 
Лупи е направил всичко което му е по силите
Това че Лечева и компания не смее да си мръдне гъза и друг въпрос !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 18:10 
Цитат:
НЕИ НАЙ-СЕТНЕ ДОЙДЕ В ХОЛАНДИЯ
Бразилецът Неи кацна на летището в Амстердам.

Очаква се до два часа, нападателят да се присъедини към лагера на своите нови съотборници. Чаканият от дълго време насам таран на няколко пъти отлагаше своето идване в Остербек.

Първоначалната идея на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов бе да го ползва още по време на втората контрола тук срещу израелския Апоел Кфар Саба.

Закъснението на Неи, обаче осуети плановете му.

По всяка вероятност играчът ще вземе участие във втората тренировка за деня. Тогава в известна степен ще се разбере в какво кондиционално състояние е той. При всички случаи, ако няма някаква травма, Неи ще дебютира за ЦСКА във вторник, в мача срещу турския Коняспор.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 17:34 
ЦСКА днес предтави новите си екипи за сезон 2007/2008
Титулярен-Червен
Екип за гостувания-Бял
Трети Екип-Черен :)
Тунчев позира с старият за сравнение да не си помислите че ще играем с него пак :lol:

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Последна промяна TyriaN на 01 Авг 2007 17:42, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 17:35 
Аватар

Има ли некви снимки да ги видиме

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 18:27 
Обаче белият е уникален. Много ми харесва!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 19:12 
на Тунчев екипа е от миналогодишните

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 20:14 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
hellrazor написа:

Бе незнам ама пичката с Котев ше я пръсна леле... :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 20:16 
Аватар

AliEnS|Rap17ka7a написа:
hellrazor написа:

Бе незнам ама пичката с Котев ше я пръсна леле... :lol:
Аз на тая дет е с Котев съм и метнал оче :lol:

TyriaN написа:
Тунчев позира с старият за сравнение да не си помислите че ще играем с него пак :lol:

TyriaN Тунчев ще си играе със стария екип-много си го харесва :lol:,все пак с него стана капитан на 30 кратните шампиони на България

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 20:19 
hellrazor написа:

Тунчев е с миналогодишният за сравнение :P

Събера ли си пари отивам и си взимам черният ама да е с Г.Илиев отзад-знам че е куцар но така и аз се казвам :) :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 20:21 
hellrazor написа:

Да за сравнение

Последна промяна ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ на 01 Авг 2007 20:24, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2007 20:21 
Аватар

TyriaN написа:
hellrazor написа:

Тунчев е с миналогодишният за сравнение :P

Събера ли си пари отивам и си взимам черният ама да е с Г.Илиев отзад-знам че е куцар но така и аз се казвам :) :D
я адаш по фамилия си ми бил ве :lol: :lol:

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Авг 2007 22:34 
Томов иска още пари от ТВ права и среща с премиера за базите

"Искаме повече пари от телевизионни права", заяви президентът на ЦСКА Александър Томов след срещата си с шефа на БФС Борислав Михайлов. "Не съм съгласен, че продуктът на водещите ни отбори във вътрешното първенство не е добър. Ето защо, искаме телевизиите да плащат повече. По този повод следващата седмица ще излезем със съвместна декларация с другите големи клубове в България", каза Томов.
Освен по въпроса за тв правата, Томов е разговарял с Михайлов по още два въпроса - за базите и за статута на новия национален селекционер Димитър Пенев в ЦСКА.

"С Борислав Михайлов сме на една позиция по въпроса за стопанисването на спортната база. Въпросът час по-скоро трябва да бъде решен с отдаването на стадионите на концесия и президентът на БФС ще ни подкрепи в тази ни позиция на предстоящата среща с премиера Сергей Станишев", каза още президентът на ЦСКА.

Той разкри, че Борислав Михайлов е бил много настоятелен на първо време Димитър Пенев да бъде облекчен от ангажиментите му към ЦСКА. "Разбрахме се и по този въпрос. Засега замразяваме функциите на Пенев като вицепрезидент на ПФК ЦСКА", съобщи Томов.

Шефът на "червените" разкри, че за пореден път е повдигнат въпросът за дублиращите отбори. Както е известно на последното заседнаие на Изпълкома на БФС, идеята вторите отбори на Левски, ЦСКА и Литекс да играят в западната "Б" група бе отхвърлена. "Търсим някакъв компромисен вариант, за да поправим донякъде случилото се на Изпълкома. Ще настояваме за създаването на дублираща група. Не е сериозно дублиращите отбори на големите клубове да играят във "В" група, защото условията и заплащането там са аматьорски, а ние искаме нашите чудесни юноши да имат бъдеще в професионалния футбол", каза още Томов.

Той допълни, че в ЦСКА са доволни от направените промени в комисиите на БФС и този въпрос не е бил обсъждан с Борислав Михайлов.

Бившият вицепремиер не можа да даде повече информация около изненадващото появяване на Михаил Александров с жълто-черния екип на Борусия Дортмунд. "Не знам дали Михаил Александров е в Борусия Дортмунд. Факт е, че ако от Ливърпул наистина го желаят, трябва да решат въпроса с работната му виза. Топката е в тяхното поле", завърши президентът на ЦСКА.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 09:09 
ЦСКА на финал срещу Аполон Каламария

ЦСКА победи с 1:0 Борац Чачак след гол на Велизар Димитров в 58-та минута. Така "червените" се класираха за финала на турнира "Плейстейшън" и в събота ще се изправи срещу Аполон Каламария, който пък победи Славия по-рано днес.

"Армейците" не убедиха 6000-те хиляди зрители на стадион "Българска армия", че са в оптимално състояние за началото на първенството. Първите минути на приятелския мач започнаха с изненадващо надмощие на Борац. Сърбите можеха да открият резултата още в първите минути на двубоя, но гредата се оказа верен помощник на вратаря Ивайло Петров.

През първото полувреме ЦСКА нямаше сериозни голови положения, с изключение на няколко удара от дистанция на офанзивните футболисти на "червените".

През второто полувреме старши треньорът Стойчо Младенов направи доста промени, като включването на Маркиньос и бързоногите Амунике и Зе Руи се оказа правилен ход.

Единственият гол бе дело на Велизар Димитров, който с премерен удар простреля вратаря на Чачак. Паса за попадението той получи от Шикозе Удоджи.

Новият нападател на ЦСКА Неи не съумя да оползотвори услилията на своите съотборниците и пропиля две чисти положения. В два случая той излизаше сам срещу стража на сърбите, като в първия случай не оцели вратата, а при втория не успя да преодолее Перич.

"Ръководството ни предостави отлични условия за подготовка, в Правец и в Холандия. Но от финансова гледна точка наистина има забавяния, но се надявам преди старта на шампионата всичко да е изчистено, за да може футболистите да мислят само за играта", заяви след мача старши треньорът на "армейците" Стойчо Младенов.

В събота ЦСКА ще премери сили с Аполон Каламария за да се определи новия носител на купата "Плейстейшън".

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 21:58 
Томов: С най-скъпа селекция сме, за какви проблеми ми говорите?

ЦСКА е с най-скъпата селекция, с най-високите заплати и без задължения към служителите си. За какви финансови проблеми можем да говорим", попита реторично пред репортер на Дарик президента на ЦСКА Александър Томов.
"Интересно защо въпроси от финансов характер не се задават на други президенти. Има отбори, където не са вземали заплати по три -четири месеца. На тях обаче не се задават съответните питания".

Томов хвърли светлина и около срещата между него, Стойчо Младенов и Емил Костадинов от снощи, веднага след края на двубоя ЦСКА - Борац (1:0) от турнира "Плейстейшън".

"Обсъждахме заключителната част на селекцията. Не се занимавайте да търсите сензации. Колкото до това, което а казал Стойчо след мача - аз преценявам кога и какво се плаща в тима. Както има премии, така има и наказания", обясни Томов.

Томов засегна и темата "Пламен Марков": "До няколко дни ще се срещнем с бившия наставник Пламен Марков и ще се опитаме да се разберем с него. Нашето задължение е да му преведем три заплати. Ако той ги откаже - ще предоставим на съда възможност да се изкаже по случая".

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 22:14 
Лелеее черния екип както винаги е суупер як :) :) :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 22:17 
ivan написа:
Лелеее черния екип както винаги е суупер як :) :) :)

Да,и мен много ме кефи-просто е уникален!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 18:12 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Чипев на проби в Шалке 04

София. Юношата на ЦСКА Николай Чипев ще изкара седемдневни проби в германския елитен Шалке 04, съобщава "Дарик радио". Хора от спортно-техническия щаб на отбора от Гелзенкирхен са влезли в контакт с мениджъра на играча Боби Божинов и са поканили халфа, да изкара пробен период при кралскосините. Играчът заминава за Германия в началото на следващата седмица. През пробния период в Шалке халфът ще тренира с първия и втория отбор, които тренират заедно. Ако се стигне до договор, Николай Чипев ще се състезава за втория отбор, като треньорът Мирко Сломка си запазва правото да го включва в състава на първия тим. Ако евентуално юношата на червените бъде харесан, ще се преговаря с ръководството на ЦСКА за определяне на трансферна сума, тъй като неотдавна юношата подписа професионален договор с червените. Плюс за играча ще бъде, че той не попада в плановете на треньора Стойчо Младенов и исканата цена няма да бъде много висока.
Тая година в какви отбори изнасяме футболисти не е истина :8)

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 405 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113135 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222408 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 237902 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 48608 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 51205 13 Ное 2006 05:24
от skycycle