bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 02:23

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007 12:40 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
ФЕНОВЕТЕ ПОДКРЕПИХА ДЕШАН, ОПЛЮХА УПРАВАТА

Феновете на Ювентус застанаха зад Дидие Дешан и същевременно се опълчиха на управата на клуба, която позволи той да си тръгне. Привържениците смятат, че французинът е подходящият наставник за клуба и че бордът на директорите не си върши работата както трябва.
„Ние вярваме в Дешан” – казват феновете - „Клубът може единствено да благодари на този човек. Той е великият Диди, истински мъж, професионалист и „ювентино”.
„Ние подканихме собствениците да предприемат сериозни действия срещу сегашния борд на директорите, който е срам за нас и оцапва 109-годишната славна история на клуба.”
Привържениците също така заявиха, че не желаят начело на отбора да се завърне Фабио Капело. Те предпочитат Марчело Липи да оглави „старата госпожа”.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007 12:58 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
Ами точно така си е :!: Човека ни изкара от калта а ние така ли му се отблагодаряваме . :evil: Аз съм твърдо зад Дешан и му желая успех в новото му начинание. Относно Тъпело - няма място в този отбор, предателите навън :!: :!: :!: Дано Липи се върне и това ръководство се вразуми, че това не прилича на Ювентус, а на някой отбор от България ... :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2007 13:50 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Не беше много уместно да махнат Дешан. Дано поне да сложат Липи, той като чели е създаден за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Май 2007 09:09 
Луд Фен на Миньор
Аватар

МАРЧЕЛО ЛИПИ ОТКАЗА НА ЮВЕНТУС

Световният шампион с Италия Марчело Липи отхвърли възможността да се завърне към треньорската професия начело на Ювентус, като заяви, че все още си почива. Бившият наставник на „Старата госпожа” е спряган като фаворит за овакантения от Дидие Дешан пост, но категорично отрече подобни слухове.
„Почивката ми не е свършила,” заяви Липи през „Газета дело Спорт”. „Много пъти съм казвал, че поне още един сезон няма да водя отбор. Фактът, че позицията в Юве сега е свободна, не променя моето решение.” Липи добави в подкрепя на тези думи: „Познавате ме отдавна. Някога променял ли съм си решението?! Не, и сега ще е така. Взел съм това решение самостоятелно.” „Знаете ли колко много клубове са се свързвали с мен до момента. Много, от много страни,” продължи специалистът. „Още веднъж ще кажа – продължавам ваканцията си и това лято.” Липи все пак подчерта, че в никакъв случай не се е пенсионирал. „Бих могъл да се оттегля на моята възраст, но аз реших, че ще поработя още няколко години.”

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2007 20:57 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Буфон остава в Ювентус

Торино. 75 процента е сигурно, че оставам в Ювентус и следващия сезон. Това е клубът, с който винаги съм се асоциирал и за който искам да играя и за в бъдеще. Това заяви вратарят на завърналия се в Серия “А” италиански гранд Ювентус Джанлуиджи Буфон пред официалния сайт на клуба. В медиите на Апенините напоследък се появиха информации, че световният шампион с Италия от последния Мондиал в Германия ще подпише с европейския клубен шампион Милан. Буфон обаче побърза да ги опровергае. “Нещо се пречупи в мен, след като гледах финала за Шампионската лига Милан – Ливърпул. След него изпитах смесица от гордост и малко завист към колегите си. Това ме накара още по-силно да искам да спечеля още нещо с Ювентус и ще се опитам догодина, заедно с Трезеге, Дел Пиеро и Недвед да го постигна. Печеленето на титли не е всичко, но е важна част. Все пак мисля, че е по-важно да си убеден, че имаш голям дял в клуба си. В Ювентус се чувствам точно така”, заяви 29-годишният страж на “старата госпожа”.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2007 21:52 
Аватар

Един истински ювентинец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Май 2007 14:53 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Цитат:
Това ме накара още по-силно да искам да спечеля още нещо с Ювентус и ще се опитам догодина, заедно с Трезеге, Дел Пиеро и Недвед да го постигна.

Мене е тези думи ме карат да се чувствам добре. :cry: Момчетата ще се напънат още една година за ЮВЕНТУС!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юни 2007 01:21 
Ювентус също иска Раниери за треньор

Ювентус е близо до привличането на Клаудио Раниери за заместник на напусналия наставник Дидие Дешан, съобщава "Гадзета дело Спорт". 55-годишният Раниери успя да спаси Парма от изпадане, поемайки тима по средата на сезона.
Под негово ръководство пармалатите записаха пет победи в последните си седем срещи и останаха в Серия А. Името на Раниери се спряга и за мениджър на Манчестър Сити. "Все още не съм подписвал договор с който и да е клуб", заяви специалистът.

Според друга информация ръководството на Юве се мъчи да докара Марчело Липи на Деле Алпи. Както е известно Липи е свободен от миналата година насам, когато изведе Италия на върха на Мондиал'2006.

Междувременно Милан продължи контракта на старши треньора Карло Анчелоти до 30-и юни 2010-а година при значително по-добри условия. Заплатата на Анчелоти е вдигната с 40 процента и той вече ще получава годишно по 4,5 милиона евро.

http://sportni.bg/?tid=40&oid=1053051

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юни 2007 12:40 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Джанлуиджи Буфон: Мечтата ми е отново да печеля с Юве

Ще остане ли Джанлуиджи Буфон в Ювентус? Това е вторият по важност въпрос в клуба в момента, след като Дидие Дешан подаде оставка. Може би именно от това кой ще е новият треньор на бианконерите зависи дали вратар №1 в света ще продължи да пази вратата на Старата госпожа.

Кажете честно, решихте ли вече дали ще останете, или ще си тръгнете?
- Почти, почти... С клуба постигнахме договорка, че ще обявим публично решението след края на сезона в Серия "В", някъде около 15-16 юни.

Но с всеки изминал ден вероятността да останете като че ли се увеличава...
- Вярно е, че шансовете са по-големи. Да кажем, че са се увеличили в сравнение с преди 20 дни. Преди срещата с ръководството вероятността да си тръгна беше 51%. Сега спокойно мога да кажа, че вероятността да остана е 75 процента

Голяма промяна. Какво се случи?
- Заслугата е на ръководството. Шефовете ме стимулираха по интелигентен начин, разкриха ми някои интересни планове. Накараха ме да повярвам, че моето присъствие е от голямо значение за клуба. Беше много полезен разговор.

Обещахте ли нещо?
- Не. Ясно ми е, че следващият сезон ще е много тежък. Може би Юве ще го прекара в борба за оцеляване. Но има ясни идеи, амбиция - да влезем в четворката и да играем в Шампионската лига.

Значи спечелването на титлата е утопия?
- Все още съществуват приказки и чудеса, но трябва да бъдем реалисти.

Можете ли да се превърнете в символ за Ювентус, какъвто е Паоло Малдини в Милан?
- Не. Тази роля е на Дел Пиеро. Но мога да имам престижно място в историята на този клуб.

Ако напуснете, бихте ли избрали да отидете в Милан?
- Ще бъда честен. Единственото, което ме подразни в цялата история, са твърденията, че ще остана, защото никой не ме иска. Това е колосална лъжа. Ако имах желание, бих си намерил отбор веднага. За да бъда коректен, няма да посочвам имена.

14 милиона фенове на Ювентус обаче се надяват да не напуснете.
- Тази представа не ми харесва. Не искам да се превърна в човек, когото смятат за предател. Разбирам, че изборът ми е важен. Затова обмислям всичко внимателно. Разговарям с мениджъра, с шефовете на клуба, с феновете. Фактът, че съм по-близо до оставане, отколкото до напускане, се дължи на уважението ми към клуба.

Какво ви кара да мислите за напускане?
- Страхът, че няма да мога да се боря за най-големите трофеи. За максималното, което е възможно. Че ще изкарам още един сезон, в който няма да играя главна роля. Рядко ми се е случвало да загубя два мача поред или да допусна 3 гола в един мач. Просто искам да разбера дали с оставането ми този отбор може отново да стане голям.

Какво ви повлия, щом сега сте по-близо до оставане в Юве?
- Нещо се освободи в мен. Може би тласък ми даде финалът на Шампионската лига. Не изпитах завист, а дълбоко уважение, когато видях Малдини, Неста, Пирло, Гатузо, Индзаги, Джилардино, които се прегръщаха и вдигаха купата. Тази гледка ме накара да разбера колко важен е колективът. Дори да не си фаворит в турнира, някои качества могат да надделеят и да ти донесат успех. Триумфът на Милан беше морален. Искам и аз да постигна такъв успех.

Явно това може да стане само в Ювентус?
- Според мен, ако спечелиш, но не се чувстваш част от групата, това няма да ти донесе истинска радост. Клубът, където се чувствам най-добре, е Ювентус. Мечтата ми е да печеля с тези момчета. С Дел Пиеро, Недвед, Каморанези, Трезеге.

Колко изоставате от Интер, Милан и Рома?
- Ние сме достатъчно конкурентоспособни и можем спокойно да заемем място в средата на таблицата. Ако дойдат още няколко класни играчи, ако ние с Дел Пиеро, Каморанези и останалите дадем 100% от себе си, можем да се борим с Интер, Милан и Рома.

Да, но още нямате треньор.
- Ситуацията е странна, но това не е минус. Все пак изборът на нов треньор е от изключително значение.

Кажете нещо за неочакваното напускане на Дешан.
- Моментът, в който стана всичко, ме озадачи, защото си мислех, че ще остане поне до края на сезона. Вместо това той си тръгна 2 кръга преди края. Изненадата беше голяма. Проблемите с ръководството бяха очевидни. Но вижте какво стана с Анчелоти. В продължение на 8 месеца той беше под страхотно напрежение, а после спечели Шампионската лига. Въпреки всичко винаги ще уважавам Дешан.

Има вероятност Марчело Липи да се върне в Ювентус. Преди няколко месеца казахте, че ако той поиска, бихте отишли навсякъде с него. Сега?
- Ако той се върне, това ще бъде огромен плюс за Ювентус. Той е човек, който има дълбока връзка и обща история с този клуб и феновете.

Ако Липи се върне, това би мотивирало много играчите. Чухте ли се вече с него?
- Говорили сме често. Според мен той няма да се върне, преди да се разреши проблемът със сина му (б.р. - подсъдим по скандала с мениджърската агенция "Гея"). Надявам се всичко да се реши бързо и да няма сериозни наказания. В противен случай Липи няма да се върне в треньорската професия. Но това са лични неща и не мисля, че е правилно да форсираме.

Ако Липи не се съгласи, кой трябва да поеме Ювентус?
- Човек с излъчване, личност от историята на клуба. Някой, който е имал много емоции с черно-бялата фланелка. Човек, на когото Ювентус е в кръвта.

Знае ли Буфон, че ще направи милиони хора щастливи, ако остане?
- Знам, че обичам Юве. И ще обичам клуба дори да напусна.

sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2007 15:41 
Луд Фен на Миньор
Аватар

РАНИЕРИ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЮВЕНТУС

Клаудио Раниери почти сигурно ще бъде новият старши треньор на Ювентус, съобщава „Гадзета Дело Спорт”. Според изданието ръководството на „бианконерите” вече се е споразумяло с бившия наставник на Парма.

„Той ще застане начело на отбора. Това е 90% сигурно”, потвърди и президентът на италианците Джовани Коболи Джили. Наследникът на напускащия Дидие Дешан ще бъде представен още тази седмица, като това може да се случи дори днес. Спортният директор на „Старата госпожа” Жан Клод Бланк най-вече настояваше треньорският въпрос в отбора да бъде решен, за да се изясни стратегията за следващия сезон, колкото се може по-бързо. Босът има нужда да знае името на наставника, за да може да задържи в състава звезди като Джанлуиджи Буфон и Давид Трезеге.

„Раниери отговаря на всичките ни изисквания и е в подходяща възраст за дългосрочния проект, който планираме за Ювентус”, обясни Джили.

55-годишният Раниери успя да спаси Парма от изпадане, поемайки тима по средата на сезона. Под негово ръководство „пармалатите” записаха пет победи в последните си седем срещи и останаха в Серия А. В кариерата си специалистът е водил още отборите на Валенсия, Атлетико Мадрид и Челси.

GONG.BG

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2007 17:53 

Да ни е честит новия треньор Клаудио Раниери!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2007 21:21 
Аватар

Не съм много обнадежден, че Раниери ще ни става треньор, но дано той да ме оправдае. Пожелавам му само успехи с Юве.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007 11:52 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Да бе, аз вчера с един фен на Юве това си говорихме,ама дано успееме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2007 18:26 

Това е Клаудио Раниери

Клаудио Раниери е роден на 20 октомври 1951 в Рим.Като футболист е възпитаник на школата на Рома.Преминава през редица второразредни отбори и не блести особено на футболния терен. Последователно се състезава в Сиракуза,Катандзаро,Катания и Палермо.Треньорският си дебют прави във Вигор Ламерия,където работи предимно с юноши.След това е наставник на Катания,за да дойде звездния му миг в Каляри.Именно с тимът от Сардиния прави своя голям тласък в кариерата си и кара специалистите да говорят за него със суперлативи.Той извежда местния отбор от Серия Ц1 до Серия А.След тригодишния си престой там той решава да поеме състава на Наполи,който по онова време се намира в огормна криза.

Това не пречи и там да изгради един приличен стил на игра и отново да накара медиите да произнасят името му с уважение.Фианансовите неразбории обаче му пречат да работи спокойно и той се решава да приеме офертата на мастития собственик на Фиорентина Чеки Гори.Когато поема отбора през 1995 той се подвизава в Серия Б,но веднага на следващата година вече е в елита.С играчи от ранга на Батистута и Руи Коща отборът прави фурор в турнира за КНК и достига до полуфинала,където виолетовите са отстранени със съдийска помощ от Барселона.След четири сезона работа в този отбор Раниери си подава оставката без да спази обещанието си да направи Фиорентина шампион на Италия.Следващата му спирка като наставник е испанският Валенсия,където заема мястото на отсранения след първите кръгове в Примера Дивисион аржентинец Хорхе Валдано.Раниери успява да сплоти отбора съставен от футболни примадони и го класира на четвърто място в първенството ,а през 1999 успява да спечели Купата на Краля.Интересно е ,че с поемането на отбора поставя на скамейката аржентинската звезда Ариел Ортега и изгонва бразилската мегазвезда Ромарио.Освен това е в основата на свалянето на президента на клуба Пако Роиг и идването на Педро Кортес.Раниери се влюбва силно в страната на конквистадорите и дори заявява "Ако зависи от мен,бих останал в този град поне 100 години".Напълно изненадващо обаче босът Педро Кортес не пожелава да продължи договора на специалиста.Следва оферта от боса на Атлетико М Хесус Хил и Раниери веднага приема да остане в Испания.Ръководи дюшекчиите до 2000 г.,когато е отстранен след слаби резултати на тима в първенството.След това поема английския Челси.Анализатори и букмейкъри веднага започват да му предвиждат твърде ранно напускане на клуба,но това става факт чак през 2004.Въпреки че резултатите на отбора са твърде противоречиви,ръководството продължава да му гласува пълно доверие.От лятото на 2003 след закупуването на клуба от руския милиардер Роман Абрамович се шушукаше,че ще отстъпи поста си,но руснакът предпочете именно италианеца да продължи да ръководи отбора.На следващата година обаче не успява да изпълни целите на Абрамович за спечелването на Висшата лига или триумф в Шампионската лига.След загубата на полуфинала срещу Монако той е сменен.От лятото на 2004 г. застава за втори път начело на Валенсия.Играта на прилепите този път не потръгва и още преди края на сезона е отстранен след отпадането от румънския Стяуа в турнира за Купата на УЕФА.След няколкогодишна почивка,през пролетта на 2007,той поема закъсалия отбор на Парма,който е заплашен от изпадане в Серия Б.Раниери обаче успява да стори наглед невъзможното и спасява дуковете като ги класира на дванадесето място.Веднага след края на сезона напуска Парма и приема примамлива оферта да застане начело на най-великият клуб на Апенините Ювентус.

Кариерата на Клаудио Раниери като треньор:

1987-1988 Катания
1988-1991 Каляри
1991-1993 Наполи
1993-1997 Фиорентина
1997-1999 Валенсия
1999-2000 Атлетико М
2000-2004 Челси
2004-2005 Валенсия
2007 Парма
2007- ? Ювентус

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007 11:33 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
Раниери е временен треньор нали :?: :?: :?: Защото доколкото знам през Октомври Липи се завръща на кормилото на старата госпожа. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007 13:25 
Луд Фен на Миньор
Аватар

НЕ , Липи е отказал и Раниери е с договор за 3 години с Юве.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Юни 2007 13:31 
Луд Фен на Миньор
Аватар

РАНИЕРИ: ИСКАМ ЛАМПАРД В ЮВЕ

Новият старши треньор на Ювентус Клаудио Раниери изрази надежда, че халфът на Челси и националния отбор на Англия Франк Лампард може да играе от следващия сезон с фланелката на Ювентус. „Той е много добър и ще пасне идеално в нашата схема. Надявам се, че ще имам необходимите средства да го взема в отбора през трансферния прозорец”, каза Раниери.

Според медиите в Италия Клаудио ще има на разположение 100 милиона евро за трансфери, като основния му приоритет ще бъдат Лампард и нападател, който все още специалистът не си е набелязал.

gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 22:09 
Аватар

Отбор: Славия 1913 (София)
Дел Пиеро: Страхотно е, че Буфон остава

Ювентус прави топтрансфер през следващата седмица
Капитанът на Ювентус Алесандро дел Пиеро не скри задоволството си от факта, че вратарят на тима Джанлуиджи Буфон преподписа договора си с клуба. Както е известно, стражът парафира до 2012 година, след като дълго време отказваше да продължи контракта си с "бианконерите", обмисляйки оферти от други клубове.

"Всички в отбора се надявахме Джиджи да реши да преподпише и сега, напълно естествено, сме много щастливи, че той остава. Буфон е ценен за колектива не само с чисто спортните си качества, но и като личност. Сега стискам палци Давид Трезеге и Мауро Каморанези също да решат да продължат договорите си с Ювентус. Това обаче зависи и от волята на клуба. Всичко, което мога да направя аз, е да дам съвета си, ако някой ме помоли за това", коментира живата легенда на "Старата госпожа".

В същото време президентът на 27-кратните шампиони на Италия Жан-Клод Блан разкри, че много скоро ще бъде съобщено за голям трансфер в посока Торино. "Най-вероятно през следващата седмица ще стане факт привличането на много силен футболист. В момента работим по това да направим отбора много по-силен за следващия сезон, за да можем да бъдем равностойни на най-силните", заяви Блан.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 22:23 
Аватар

Всяка статия е все по-обнадеждаваща. Наистина отбора се запазва и може би ще дойдат големи играчи. Отново можем да мечтаем за титла.:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 22:24 
Аватар

Хунтелаар заменя Трезеге в Ювентус

Клаудио Раниери настоява за привличането на холандеца

Нападателят на Аякс Клаас Ян Хунтелаар ще е най-вероятният заместник на Давид Трезеге в Ювентус, съобщи "Кориере дело Спорт". Според изданието президентът на Интер Масимо Морати вече се е свързал с ръководството на 27-кратните шампиони на Италия и французина, за да започне преговори за евентуален трасфер на френския национал на "Джузепе Меаца".

"Нерадзурите" бяха свързвани с Трезеге на няколко пъти досега, но преговори така и не бяха започнати. Сега обаче се смята, че именно французинът е най-сигурният напускащ Торино. Договорът му с "бианконерите" изтича през 2008 година, а според новите правила на ФИФА той може да бъде откупен срещу само 10,4 млн. евро.

След идването на новия треньор Клаудио Раниери обаче вариантът "Хунтелаар" отново стана актуален. Холандецът е готов да напусне Аякс и да приеме оферта на Ювентус, а цената му е сравнително ниска в сравнение с другите играчи, които могат да акостират в Торино, смятат в "Кориере дело спорт".

Варианти за селекцията на "бианконерите" са и сензацията от Сампдория Фабио Куалярела и Алберто Джилардино от Милан.

ако тва е топтрансфера :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2007 16:56 
Аватар

Габриел Милито твърдо решен да премине в Юве

Ръководството на Сарагоса готово да коригира цената на защитника

Защитникът на испанския Сарагоса Габриел Милито иска да играе в Ювентус от новия сезон, пише в. "Ас".

Преди някоко месеца "бианконерите" направиха безуспешен опит да привлекат бранителя. След като Клаудио Раниери пое отбора, а Джанлуиджи Буфон реши да остане, интересът към аржентинеца се засили.

Според информацията във в. "Ас" Милито вече е разговарял със старши треньора на отбора Агапито Иглесиас, като му е споделил, че е твърдо решен да приеме предложението на "Старата госпожа".

Сарагоса са готови да го продадат, но не и за 20 милиона евро, колкото бяха предложени първоначално. Защитникът има договор с испанския клуб до 2011 година, като в контракта му има клауза, която му позволява да напусне срещу 30 милиона евро. Ръководството на Сарагоса обаче е готово да направи малка корекция на цената на футболиста.

Аржентинецът с италиански корени има брат Диего, който вече игра в клуб от Серия "А", а именно в Дженоа. В момента двамата са съотборници Сарагоса.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Юни 2007 20:14 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Удинезе потвърди за трансфера на Якуинта

Ювентус плаща 10,4 млн. евро плюс Микеле Паолучи за нападателя
Президентът на Удинезе Джампаоло Поцо потвърди слуховете, че звездата на тима Винченцо Якуинта преминава в Ювентус, съобщиха италианските медии. Както е известно, световният шампион със "Скуадра адзура" от Мондиал 2006 бе свързван с трансфер при "бианконерите" в последните месеци, тъй като "старата госпожа" иска да подсили състава си за следващия шампионат след завръщането си в Серия "А".

"Якуинта ще се присъедини към Ювентус в най-скоро време, като дори май вече е подписал договора си. Между двата клуба има договорка, макар и неофициална. Остава само да се финализират детайлите по споразумението. Аз обаче не очаквам каквито и да е проблеми. Ще получим 10,4 млн. евро плюс Микеле Паолучи за нападателя си", призна Поцо.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2007 07:45 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Мауро Каморанези напуска Ювентус разочарован

Полузащитникът на Ювентус Мауро Каморанези ще напусне тима, разкриват медиите на Апенините. Според информациите роденият в Аржентина халф е останал крайно разочарован от последното предложение на клуба. Каморанези искаше нов по-добър договор, но от клубното ръководство са му предложили увеличение на заплатата само със 100 000 евро. В момента заплатата на играча е 2,5 млн., докато според информациите той иска 3. „Те ни разочароваха много, така че най-вероятно Мауро ще напусне тима. При тези условия той няма да остане в отбора. Клиентът ми бе готов да преподпише за още 3 години, но предложението на Ювентус бе само със 100 000 евро повече”, коментира агентът на играча.

СТАНИМИР СТОЯНОВ

спортал.бг

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Юни 2007 20:05 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Тиаго готов да премине в Юве като заместник на Каморанези

Изображение

Италианският гранд Ювентус може да привлече Тиаго Мендеш от Лион за заместник на Мауро Каморанези, който вчера не се разбра за нов договор с клуба и обмисля офертите на Интер и Рома. Португалският халф вече обяви, че ще бъде чест за него да играе с екипа на Юве. При евентуална продажба на Каморанези Тиаго е човекът, желан и от наставника Клаудио Раниери за основна фигура в халфовата линия, след като се разбра, че ”бианконерите” нямат средства, за да привлекат Франк Лампард.

Грандът от Торино прави фурор на трансферния пазар след завръщането си в Серия ”А”. Договори с клуба вече подписаха Зденек Григера, Хасан Салихамиджич, а за почти сигурни нови попълнения се смятат Габриел Милито, Алмерон и Виченцо Якуинта. Освен това и Фабрицио Миколи се завръща от Бенфика.

ВЛАДИМИР СТОЯНОВ Sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2007 23:42 
Миколи готов да се върне в Ювентус

Фабрицио Миколи призна, че е готов да се завърне в Ювентус. Бързоногият нападател е собственост на „бианконерите”, но през последните два сезона играе под наем в Бенфика. Вчера новият наставник на Ювентус Клаудио Раниери обяви, че би бил доволен, ако Миколи се върне в Торино. „Ако те искат да ме върнат в тима и аз ще бъда щастлив да приема”, коментира бившият играч на Фиорентина и Перуджа. „Вече съм на 28 години и искам да се установя на едно място за 3-4

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113472 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223327 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 239591 19 Окт 2009 22:34