СПАРТАК-ЗАВИНАГИ! написа:
SPFC написа:
Малко не съвпада с темата, но не мога да не обърна внимание на поредната глупост, дивотия или както искате го наричайте.
След като сайтът се казва BulgarianBasket.com, тоест "Български Баскетбол" защо е на англииски език?!?

Абсолютно си прав! Тъпотия Made in Bulgaria (BulgarianBasket.com)!
По принцип българските сайтове отнасящи се за неща свързани с България се правят първо на български и после при наличе на средства, възможности и при интерес и на друг език. Тук го правят обратното. Ето какво е тяхното обяснение свалено от сайта й:
BulgarianBasket.com is looking for corespondents from next cities: Pravets, Pleven, Vidin, Bourgas, Stara Zagora, Veliko Tarnovo, Montana and etc.
Please contact us if you are interested, it doesn't nessesary mean you need english that you can help us covering all games. Hopefully one day our site will have Bulgarian version and by then we will help with translating your reports. We will appreciate to have you in our team.
Sincerely yours,
Valentin AnguelovТук те казват, че се
надяват един ден сайта да има българска версия, но кога...........?
Но едно нещо неможе да им се отрече. От трите сайта пишещи за българският баскетбол (този на федерацията и BasketbaLL-BG.com), този е най-добър, най-компетентен, с най-пълна информация и се слага най-много до 1-2 часа след края на дадена среща!
Остава само да доживеем тази версия и да ни улеснят в четенето на информацията!
Ей, ето че го доживяхме! Бре, да не повярваш, че го изпълниха това обещание толкова бързо и то за българските стандарти. Даже с българската си версия сайта е станал още по-добър от преди.
Вижте го ето тук: http://bulgarianbasket.com/bg/
Между другото това ускоряване на нещата го наложи може би появата на още един баскетболен сайт който веднага се превърна в №1 за баскетболните фенове у нас поради българският език на който пишат и подробното инфо за всичко с марка
БГ БАСКЕТБОЛ! Става дума за ПРО БАСКЕТ.
Дневникът на Кремена
Здравейте! И добре дошли!
Кремена е насреща. С малко свободно време и голям ентусиазъм. Риби… или по-скоро истинска риба. Може би затова обичам дълбоките води. Един приятел ми каза преди време да не позволявам на никои да ме пречупи и тъкмо това се опитвам да спазвам. Какво всъщност правя тук ли? Ами, дали ще е достатъчно да кажа, че обичам тази игра?! ОК, ОК, не е съвсем вярно.
По-скоро съм пристрастена към нея! Не мога без семейството си, приятелите си и… работата си. А, да съм част от Дарик радио и вече бившето радио ГОНГ е като сбъдната мечта. И винаги ще съм благодарна на хората, които са ми помогнали.
Но, нали тук става дума за баскетбол. И като казвам, че го обичам, наистина имам това предвид. Защо ли? Ами може би най-вече заради чувството...
И заради някои специални хора, чиито имена няма да спомена сега, но често ще пиша за тях… Защото ми пука. Пука ми за всичко, което се случва в баскетбола. И само, за да разберете още нещо за мен - европейският баскетбол ми допада повече…
Но все пак да не се ограничаваме! Не мислите ли, че думите “български” и “баскетбол” звучат чудесно заедно? Аз определено смятам така! Така че, да се забавляваме с Bulgarianbasket.com!
Bulgarianbasket – презареждане
May 29, 2007
Вторник, 29-ти май.
Нещо се е случило… или предстои.
Баскетболният шампионат у нас може и да приключи според очакванията, но поне беше интересно. Имаше някаква интрига. Било то, дали ЛукОйл Академик ще завърши с повече от една загуба през сезона или дали ЦСКА няма да смени още някой играч… Не, че има нещо лошо в това – тъкмо казах, че първенството беше интересно. И емоции не липсваха. Малко горчиви - като при отпадането на шампионите от купа УЛЕБ, но и много щастливи – при триумфа на „червените ангели” в Адриатическата лига. Общо взето, доста се вълнувахме. Това си го можем. Защото винаги искаме повече!
И баскетболистите, и феновете.
За националите – възможност за повече има още през лятото. Идват допълнителните евроквалификации. Последният шанс за Европейското първенство в Испания. Възможност за реванш… А това никак не е малко.
За клубовете – надежда за по-добро представяне следващия сезон. Да, опитът помага, но не винаги е достатъчен. Амбицията е необходима, но не е гаранция за успех. А трябва и късмет, и много, много работа…
Но, когато си направил всичко по силите си, можеш да си доволен от себе си, нали? Още повече, ако го правиш за българския баскетбол! Защото той, като всяко нещо, зависи от хората… От нас самите. От това дали сме готови да посрещнем промените. Да ги използваме, за да продължим напред. Като презареждане…
Като в новия Bulgarianbasket.com!