bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 08 Юли 2025 22:32

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 459 мнения ]  Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2007 09:58 
Баскетбол мъже
17 May 2007, в-к "Посоки"

“Моряците” отнесоха плевенчани с 15 точки разлика

Отборът от Черно море /Вн/ победи плевенския Спартак в първи мач за бронзовите медали в държавния шампионат с 91:76. Отделните части завършили 19:20, 20:19, 30:14 и 22:23.

Варненци решили двубоя в своя полза след почивката, когато започнали да трупат преднина след добри изяви на Пламен Алексиев и Саша Боич.
Няколко секунди преди края на третата част след тройка и кош на Алексиев те достигнали преднина от 16 точки - 69:53.

Само победа е нужна на баскетболистите на Спас Натов да вземат медалите, докато нашите трябва да спечелят утре в зала “Балканстрой”, а след това и в морската столица, за да станат трети.

Съставът на Спартак:
Острев - 5, Димитров - 34, Тодоров - 2, Мак Гантс - 18, Топчов - 4 /Стефанов - 2, Балев - 5, Генков, Дяковски, Тотев - 6/.

Дарин Великов:

“Балкан” хвърлили око на Илия Станков... И аз съм хвърлил око на Папалукас от “Панатинайкос” и още 10 наши и чужди звезди...
Преди няколко дни в национален всекидневник се появи информация, че ботевградският Балкан ще направи опити да си върне един от най-добрите играчи на Спартак /Пл/ Илия Станков. В статията се казва още, че договорът с плевенския клуб на един от най-точните стрелци от тройката в родния баскетбол изтича в края на настоящия сезон.

Състезателят е юноша на Балкан, но от доста години играе за плевенчани. “Посоки” потърси за коментар на появилата се информация старши треньора на Спартак Дарин Великов, който заяви:

“В момента сме се съсредоточили върху мачовете за бронзовите медали срещу отбора на Черно море /Варна/.

Всяка такава информация цели да разконцентрира момчетата. “Балкан” хвърлили око на Илия Станков...

И аз съм хвърлил око на Папалукас от “Панатинайкос” и още 10 наши и чужди звезди... Хората в България вече толкова оглупяха, че всеки си говори и пише каквото си иска.” Самият състезател не потвърди, но и не отрече появилата се информация.

“В момента имам договор със Спартак и правя всичко възможно да изпълня задълженията си на сто процента. Всички в отбора ще дадем всичко от себе си да спечелим бронзовите медали.

Едва след като приключи първенството, ще решавам”, каза Станков.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2007 12:19 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Станков пропуска и втория мач с Черно море?
Пет, 2007-05-18 10:37

Един от основните реализатори на Спартак (Пл) Илия Станков може да пропусне и втория мач срещу Черно море в събота. Причината е, че гардът има силни болки в ахилесите и това не му позволи да вземе участие при загубата с 76:91 във Варна, пише в. "Меридиан мач".

Отсъствието му оказа сериозно влияние върху играта на плевенчани, които реализираха едва 5 тройки от 21 опита. „Станков е основен състезател. Надявам се да се възстанови за втория мач.

Дори без него обаче ние сме длъжни да спечелим и да докараме серията до трета среща във Варна“, сподели старши-треньорът на Спартак Дарин Великов.

От ръководството на Черно море пък отново направиха жест към феновете на тима, като осигуриха безплатен автобус за утрешния мач. Очаква се близо 50 човека от Варна да подкрепят любимците си в решителната среща за бронза.

Дано да играе,че без него трудно ще бъде,а и Бранко Тотев е контузен май :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Май 2007 16:38 
Хаха докато не видя не вярвам те и от ЦСКА-то бяха метнали полицайте че ще има ама нямаше :P

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 19:41 
Аватар

75 : 70 за нас ! :)
в частите:(29-14) (24-25) (10-16) (12-15)

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 19:44 
Аватар

Emi 4estita pobeda :D

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 20:02 
Честита победа, плевенчани! 75:70
По същия начин трябва да играем и във Варна, да ги смачкаме.
Нищо не струват тези морски гларусчета, не приличат на спортисти и никаква игра не показаха тези селяци...стрийп вода са!
Много са добри нашите, добра игра..евалата.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 20:39 
Първо честита победа на всички.Днес се получи един добър мач за българските стандарти.Спартак започна отлично срещатата като водеше обедително с над 15 точки.Постепенно обаче Черно Море се окопитиха.През цялото време бяхме по добрия отбор,но към края на срещатата се отпуснахме и си го направихме сами до края да се трепери.Имаше няколко човека от варна поточно приатели на баскетболистите а не агитка..които само пляскаха на всеки кошна варненци.Явно и се гледаше награждаване ..ама няма не и в Плевен.Аз лично не съм голям оптимист за мача във Варна,но ако дадеме всичко от себе си и момчетата играят на 100% съм убеден че ще се поздравим с бронзовите медали.Успех !!! :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 21:05 
Аватар

няма ли да дават 3-тия мач по ТВ ?

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 22:09 
Аватар

Честита ни победа!Много добре започнахме,но второто полувреме много слабо играхме.Все пак заслужена победа.Хриси над всички както винаги.Нали уж щяха да има хора от варна а те бяха няколко техни бивши баскетболисти.Близнаците и Асен Великов май бяха.Публиката беше доста малко :roll: Доста трудно ще бъде във Варна,но имаме сили да ги бием! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 22:48 

Eeeeeeeeei kak e havata!!!!!!! Pian sam na kirka bratia taka 4e ne mi obra6taite vnimanie(6a me pro6tavate),aaaaaaaa za ma4a dnes neznam kak igraha na6te(ne pomnia) ,no gi pozdraviavam za pobedata-pone pomnia 4e bihme d`ge ha-ha ( nemoga daotcelia peravilnoto 4ove4e,ne6to mi se hili tam ...) I nali znaete "Varna 6te pristignem.... i nai-vagnoto za bbbbiiiiirrrrraaaaatttttaaaaaaa ........" i pak 6te me pro6tavate po- adekvatni mnenia-utre
.......... :0020: :0020: :0020: :0020: :006: :ouaou: :006: :0020: :0020:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2007 22:54 
FORZA SPARTAK написа:
Eeeeeeeeei kak e havata!!!!!!! Pian sam na kirka bratia taka 4e ne mi obra6taite vnimanie(6a me pro6tavate),aaaaaaaa za ma4a dnes neznam kak igraha na6te(ne pomnia) ,no gi pozdraviavam za pobedata-pone pomnia 4e bihme d`ge ha-ha ( nemoga daotcelia peravilnoto 4ove4e,ne6to mi se hili tam ...) I nali znaete "Varna 6te pristignem.... i nai-vagnoto za bbbbiiiiirrrrraaaaatttttaaaaaaa ........" i pak 6te me pro6tavate po- adekvatni mnenia-utre
.......... :0020: :0020: :0020: :0020: :006: :ouaou: :006: :0020: :0020:
ei gaz tolkova li si se napil

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2007 19:55 

Черно море - Спартак 87-80 - много силна наша първа четвърт , много слаба втора, която е решила мача

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2007 19:57 
Аватар

I_Love_Spartak написа:
Черно море - Спартак 87-80 - много силна наша първа четвърт , много слаба втора, която е решила мача

деа майка му пак 4-ти :(

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2007 20:23 

хахаха битълса от Черно море сигурно се радва мноо майка му деба

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2007 23:37 
Аватар

От както ни орязаха съдиите срещу ЦСКА сигурно на момчетата им е доста паднал тонуса.Догодина на финал!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007 00:32 
Аватар

Е и все пак мача е вив Варна :D

Изображение

Изображение

ТУРЦИ И ЦИГАНИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!! http://www.clip4e.com/play.php?id=45143&

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007 16:35 
Аватар

Черно море Интерком Груп се окичи с бронза
Последна редакция: 22.05.2007, 20:32

Варненци победиха Спартак в третия финален двубой (87:80)
Черно море Интерком груп спечели бронзовите медали в първенството след трудна, но заслужена победа срещу Спартак (Плевен) в третия финален плейоф с 87:80 точки. Преди това двата тима си бяха поделили по един успех.

Домакините започнаха по-предпазливо двубоя, а неточната им стрелба позволи на Спартак да поведе в резултата. Постепенно гостите увеличиха аванса си до 6 точки. Баскетболистите на Черно море обаче се разиграха, взеха няколко борби под коша и с контраатаки успяха да намалят резултата. Две минути преди края на първата част варненци изравниха - 14:14, но не спечелиха четвъртината.

През втората част домакините бяха пълен господар на терена. Не само да стопиха пасива, но и да поведат в резултата. Отлични прояви за варненци имаше Маринов.

Варненци продължиха с по-агресивните си действия и авансът им стигна до 15 точки - 46:31. На полувремето домакините имаха 14 точки в своя полза - 48:34.

След почивката отново домакините не спряха да трупат преднина, която достигна до 18 точки при 56:38. След 25-ата минута на мача обаче варненци се отпуснаха и позволиха на Спартак да намали.

В последната четвърт се повтори картината от предишната част - варненци набързо дръпнаха с 19 точки, но три минути преди края гостите я сведоха изоставането си само до 6.

В оставащите минути до края, подкрепяни от около 700 свои фенове в зала „Христо Борисов”, черноморци успяха да спечелят мача, с което и бронзовите медали в първенството. В мача се отличи Левен Белберов (на снимката), който завърши с 22 точки и логично бе избран за най-полезен играч в срещата.

Черно море: Боич 14, Боев 17, Аврамовски 15, Маринов 15, Белберов 22 (Алексиев 0, Колев 0, Радев 4)

Спартак: Станков 6, Острев 12, Димитров 20, Макгантс 21, Топчов 7 (Балев 6, Дяковски 0, Тодоров 0, Тотев 8)

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007 17:33 

EEEE u doma si e nai hubavo d`ge,sno6ti kam 2 kacnah ot Varna-da hodih-6to ?.......... 6tot sam sbarkan i ima6e s k`vo.V4era cial den sam go obikalial i en vidiah s kakvo e po-hubav ot Pleven pusti grad imat si niakav giol tam(pa toi mizereeeeeen )i k`vo nie pak si imame bara :lol: ,ti biagai vikam az 6a pia edna bira i 4e podziapam moreto ebati birata stana mi lo6o-2.50 mi si zeh i caca 4e to 6te6e da e grehota ako ne biah,malko sam kat alkoholicite ma ni6to... :8) :8) ma stiga sam vi zanimaval s moite gluposti 6a hodia da spia 4e sam spal 2 4asa.OOOOOOOOP za ma4a,mi k`vo za ma4a tragnahme mnogo dobre povedohme sredata na parvata 4ast 8 to4ki vikam ohooo ma4a e gotov-da ama ne,togava se vkliu4iha i onia 3 ple6ivi mar6i-mac tehni4esko 2 ot fala i posle troika i krai,2-ta 4ast ni utepaha razlikata stana 14 na poluvremeto,i 30tata 4ast sa6tata rabota dage po-zle tia se uveli4i-21,men mi potanaha gemiite vikam krai aide kam Pleven i izvednag kam sredata na 4-tata 4ast O 4UDO 5 poredni bezotvetni troiki(3 na Cecko i 2 na Ed ) i tia razlikata se stopi na 5 ba az podiviah tam,mi ima6e i o6te edno mom4e ot p-leven i toi idva po ma4ovete tuka ma kav e 6to e ne go znam ta i toi s men aha da gi izravnim i pak onia trimata smradove kato po4naha za vsiako dokosvane fal,o6te edno tehni4esko(Darin potro6i parketa tam :-) ) na6te okapaha s po 5 fala polovinata(mi mi napravi vpe4atlenie 4e dagi togava Darin ne pusna To6ko Todorov toi cial ma4 tam na taia skameika mom4eto se shvana gorkia,gram ne igra), ta taka pak ni biha a mogehme i nie da gi biem.Ma az pa ne sagaliavam napravih si edna dobra ekskurziika dobre 4e be6e hubavo vremeto prez po4ti celia den,e kam 4 kat me zavalia onia dagd napravi me na gaz,pribirah se s otbora,6ofera po edno vreme obarka patia kato tragnahme prez edni sela edni dupki,mani ostanah bez krast,aaaaaaa i Edi ( :rr: )samo 4u k`vo slu6am i kat mi se lepna takav se radva d`ge,prikazvahme tam ponege nali sam u4en 4ovek :roll: i si izprosih ekip i sega negovia potnik e v nas :cheers:
Ei aide pogelavam vi dovigdane 4e po4nah kato na Anatoli mneniata da puskam :lol: i v Sabota si4ki na pernatia stadion da iztarbu6im kletkata :aal: Aide sas zdrave i nazdrave :0020: :0200: 4ao,leka no6t,dovigdane,vsi4ko hubavo,priatni sani6ta,mersi :lol: :lol: :8) [/b]

Последна промяна FORZA SPARTAK на 23 Май 2007 17:40, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007 17:38 
Аватар

FORZA SPARTAK написа:
EEEE u doma si e nai hubavo d`ge,sno6ti kam 2 kacnah ot Varna-da hodih-6to ?.......... 6tot sam sbarkan i ima6e s k`vo.V4era cial den sam go obikalial i en vidiah s kakvo e po-hubav ot Pleven pusti grad imat si niakav giol tam(pa toi mizereeeeeen )i k`vo nie pak si imame bara :lol: ,ti biagai vikam az 6a pia edna bira i 4e podziapam moreto ebati birata stana mi lo6o-2.50 mi si zeh i caca 4e to 6te6e da e grehota ako ne biah,malko sam kat alkoholicite ma ni6to... :8) :8) ma stiga sam vi zanimaval s moite gluposti 6a hodia da spia 4e sam spal 2 4asa.OOOOOOOOP za ma4a,mi k`vo za ma4a tragnahme mnogo dobre povedohme sredata na parvata 4ast 8 to4ki vikam ohooo ma4a e gotov-da ama ne,togava se vkliu4iha i onia 3 ple6ivi mar6i-mac tehni4esko 2 ot fala i posle troika i krai,2-ta 4ast ni utepaha razlikata stana 14 na poluvremeto,i 30tata 4ast sa6tata rabota dage po-zle tia se uveli4i-21,men mi potanaha gemiite vikam krai aide kam Pleven i izvednag kam sredata na 4-tata 4ast O 4UDO 5 poredni bezotvetni troiki(3 na Cecko i 2 na Ed ) i tia razlikata se stopi na 5 ba az podiviah tam,mi ima6e i o6te edno mom4e ot p-leven i toi idva po ma4ovete tuka ma kav e 6to e ne go znam ta i toi s men aha da gi izravnim i pak onia trimata smradove kato po4naha za vsiako dokosvane fal,o6te edno tehni4esko(Darin potro6i parketa tam :-) ) na6te okapaha s po 5 fala polovinata(mi mi napravi vpe4atlenie 4e dagi togava Darin ne pusna To6ko Todorov toi cial ma4 tam na taia skameika mom4eto se shvana gorkia,gram ne igra), ta taka pak ni biha a mogehme i nie da gi biem.Ma az pa ne sagaliavam napravih si edna dobra ekskurziika dobre 4e be6e hubavo vremeto prez po4ti celia den,e kam 4 kat me zavalia onia dagd napravi me na gaz,pribirah se s otbora,aaaaaaa i Edi ( :rr: )samo 4u k`vo slu6am i kat mi se lepna takav se radva d`ge,prikazvahme tam ponege nali sam u4en 4ovek :roll: i si izprosih ekip i sega negovia potnik e v nas :cheers:
Ei aide pogelavam vi dovigdane 4e po4nah kato na Anatoli mneniata da puskam :lol: i v Sabota si4ki na pernatia stadion da iztarbu6im kletkata :aal: Aide sas zdrave i nazdrave :0020: ;0200: :0200: 4ao,leka no6t,dovigdane,priatni sani6ta,mersi :lol: :lol: :8) [/b]

аха ти си луд бе човек ! ! ! Браво браво ! :) :!: :D

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007 17:42 

A mi 4e ti ne znae6 li 4e sam lud .........:lol: :lol: :lol: :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Май 2007 17:44 
Аватар

FORZA SPARTAK написа:
EEEE u doma si e nai hubavo d`ge,sno6ti kam 2 kacnah ot Varna-da hodih-6to ?.......... 6tot sam sbarkan i ima6e s k`vo.V4era cial den sam go obikalial i en vidiah s kakvo e po-hubav ot Pleven pusti grad imat si niakav giol tam(pa toi mizereeeeeen )i k`vo nie pak si imame bara :lol: ,ti biagai vikam az 6a pia edna bira i 4e podziapam moreto ebati birata stana mi lo6o-2.50 mi si zeh i caca 4e to 6te6e da e grehota ako ne biah,malko sam kat alkoholicite ma ni6to... :8) :8) ma stiga sam vi zanimaval s moite gluposti 6a hodia da spia 4e sam spal 2 4asa.OOOOOOOOP za ma4a,mi k`vo za ma4a tragnahme mnogo dobre povedohme sredata na parvata 4ast 8 to4ki vikam ohooo ma4a e gotov-da ama ne,togava se vkliu4iha i onia 3 ple6ivi mar6i-mac tehni4esko 2 ot fala i posle troika i krai,2-ta 4ast ni utepaha razlikata stana 14 na poluvremeto,i 30tata 4ast sa6tata rabota dage po-zle tia se uveli4i-21,men mi potanaha gemiite vikam krai aide kam Pleven i izvednag kam sredata na 4-tata 4ast O 4UDO 5 poredni bezotvetni troiki(3 na Cecko i 2 na Ed ) i tia razlikata se stopi na 5 ba az podiviah tam,mi ima6e i o6te edno mom4e ot p-leven i toi idva po ma4ovete tuka ma kav e 6to e ne go znam ta i toi s men aha da gi izravnim i pak onia trimata smradove kato po4naha za vsiako dokosvane fal,o6te edno tehni4esko(Darin potro6i parketa tam :-) ) na6te okapaha s po 5 fala polovinata(mi mi napravi vpe4atlenie 4e dagi togava Darin ne pusna To6ko Todorov toi cial ma4 tam na taia skameika mom4eto se shvana gorkia,gram ne igra), ta taka pak ni biha a mogehme i nie da gi biem.Ma az pa ne sagaliavam napravih si edna dobra ekskurziika dobre 4e be6e hubavo vremeto prez po4ti celia den,e kam 4 kat me zavalia onia dagd napravi me na gaz,pribirah se s otbora,6ofera po edno vreme obarka patia kato tragnahme prez edni sela edni dupki,mani ostanah bez krast,aaaaaaa i Edi ( :rr: )samo 4u k`vo slu6am i kat mi se lepna takav se radva d`ge,prikazvahme tam ponege nali sam u4en 4ovek :roll: i si izprosih ekip i sega negovia potnik e v nas :cheers:
Ei aide pogelavam vi dovigdane 4e po4nah kato na Anatoli mneniata da puskam :lol: i v Sabota si4ki na pernatia stadion da iztarbu6im kletkata :aal: Aide sas zdrave i nazdrave :0020: :0200: 4ao,leka no6t,dovigdane,vsi4ko hubavo,priatni sani6ta,mersi :lol: :lol: :8) [/b]
Нееее ти изобщо не си болен нее :!: ;););););)

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2007 21:23 
vankata e pi4 :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2007 08:31 
СПАРТАК-ЗАВИНАГИ! написа:
SPFC написа:
Малко не съвпада с темата, но не мога да не обърна внимание на поредната глупост, дивотия или както искате го наричайте.
След като сайтът се казва BulgarianBasket.com, тоест "Български Баскетбол" защо е на англииски език?!? :shock:

Абсолютно си прав! Тъпотия Made in Bulgaria (BulgarianBasket.com)!
По принцип българските сайтове отнасящи се за неща свързани с България се правят първо на български и после при наличе на средства, възможности и при интерес и на друг език. Тук го правят обратното. Ето какво е тяхното обяснение свалено от сайта й:

BulgarianBasket.com is looking for corespondents from next cities: Pravets, Pleven, Vidin, Bourgas, Stara Zagora, Veliko Tarnovo, Montana and etc.
Please contact us if you are interested, it doesn't nessesary mean you need english that you can help us covering all games. Hopefully one day our site will have Bulgarian version and by then we will help with translating your reports. We will appreciate to have you in our team.
Sincerely yours,
Valentin Anguelov

Тук те казват, че се надяват един ден сайта да има българска версия, но кога...........?
Но едно нещо неможе да им се отрече. От трите сайта пишещи за българският баскетбол (този на федерацията и BasketbaLL-BG.com), този е най-добър, най-компетентен, с най-пълна информация и се слага най-много до 1-2 часа след края на дадена среща!
Остава само да доживеем тази версия и да ни улеснят в четенето на информацията!

Ей, ето че го доживяхме! Бре, да не повярваш, че го изпълниха това обещание толкова бързо и то за българските стандарти. Даже с българската си версия сайта е станал още по-добър от преди. Вижте го ето тук: http://bulgarianbasket.com/bg/

Между другото това ускоряване на нещата го наложи може би появата на още един баскетболен сайт който веднага се превърна в №1 за баскетболните фенове у нас поради българският език на който пишат и подробното инфо за всичко с марка БГ БАСКЕТБОЛ! Става дума за ПРО БАСКЕТ.

Дневникът на Кремена
Здравейте! И добре дошли!
Кремена е насреща. С малко свободно време и голям ентусиазъм. Риби… или по-скоро истинска риба. Може би затова обичам дълбоките води. Един приятел ми каза преди време да не позволявам на никои да ме пречупи и тъкмо това се опитвам да спазвам. Какво всъщност правя тук ли? Ами, дали ще е достатъчно да кажа, че обичам тази игра?! ОК, ОК, не е съвсем вярно.
По-скоро съм пристрастена към нея! Не мога без семейството си, приятелите си и… работата си. А, да съм част от Дарик радио и вече бившето радио ГОНГ е като сбъдната мечта. И винаги ще съм благодарна на хората, които са ми помогнали.
Но, нали тук става дума за баскетбол. И като казвам, че го обичам, наистина имам това предвид. Защо ли? Ами може би най-вече заради чувството...
И заради някои специални хора, чиито имена няма да спомена сега, но често ще пиша за тях… Защото ми пука. Пука ми за всичко, което се случва в баскетбола. И само, за да разберете още нещо за мен - европейският баскетбол ми допада повече… Но все пак да не се ограничаваме! Не мислите ли, че думите “български” и “баскетбол” звучат чудесно заедно? Аз определено смятам така! Така че, да се забавляваме с Bulgarianbasket.com!
Bulgarianbasket – презареждане
May 29, 2007

Вторник, 29-ти май.
Нещо се е случило… или предстои.
Баскетболният шампионат у нас може и да приключи според очакванията, но поне беше интересно. Имаше някаква интрига. Било то, дали ЛукОйл Академик ще завърши с повече от една загуба през сезона или дали ЦСКА няма да смени още някой играч… Не, че има нещо лошо в това – тъкмо казах, че първенството беше интересно. И емоции не липсваха. Малко горчиви - като при отпадането на шампионите от купа УЛЕБ, но и много щастливи – при триумфа на „червените ангели” в Адриатическата лига. Общо взето, доста се вълнувахме. Това си го можем. Защото винаги искаме повече!
И баскетболистите, и феновете.
За националите – възможност за повече има още през лятото. Идват допълнителните евроквалификации. Последният шанс за Европейското първенство в Испания. Възможност за реванш… А това никак не е малко.
За клубовете – надежда за по-добро представяне следващия сезон. Да, опитът помага, но не винаги е достатъчен. Амбицията е необходима, но не е гаранция за успех. А трябва и късмет, и много, много работа…
Но, когато си направил всичко по силите си, можеш да си доволен от себе си, нали? Още повече, ако го правиш за българския баскетбол! Защото той, като всяко нещо, зависи от хората… От нас самите. От това дали сме готови да посрещнем промените. Да ги използваме, за да продължим напред. Като презареждане…
Като в новия Bulgarianbasket.com!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2007 13:25 

Така е супер с българска версия ама трябва да зема да им прата емблемата на Спартак в голям размер, че тая която имат е отвратителна :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Май 2007 15:38 
По информация на в-к "24 часа" отпреди 10-на дни "Преотстъпеният в Спартак-Плевен американец Ед Магкантс почти сигурно ще бъде освободен от отбора на ЦСКА"

А това е от форума в сайта БК ЦСКА:
"Още трима състезатели на „армейците“ пък ще трябва да си стегнат багажа. След Зиг и Пиплович от клуба ще бъдат освободени Грег Даниелсън, Тревор Харви и Ед Макгантс. „Грег е много добро момче, но в решителните мачове с ЛукОйл се пропука. Харви пък така и не доказа, че има място при нас - сподели генералният мениджър Емил Коен, - що се отнася до Макгантс, той си свърши работата в Спартак, но е малко вероятно да остане при нас и сигурно ще го преотстъпим на друг отбор“.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 459 мнения ]  Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 263628 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 126612 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 181233 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 206200 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 140072 17 Авг 2011 16:27
от mainata89