bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 23:15

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 64  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2011 23:44 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Киро от зор го ползваха в Академик, като десен бек понякога, даже и като десен външен. Иначе си е опорен. Но той е типичен разбивач. Не е по тънките пасове. За бек е тежичък. Знаем се все пак от деца.

Демек е универсален играч.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 00:08 
Аватар

То по тая логика, Арсенал като падна с 8 , кво тряя напраят ? (питам фена на Видима) като има контузени как да играят...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 01:27 
Аватар

Отбор: Видима-Раковски (Севлиево)
Webmaster Vratza написа:
Радко, ако треньорът ни е глупак, защото ти си казал, просто повече забрави да си говоря с теб! Питам те, имаш ли някаква треньорска тапия или лиценз, че знаеш по-добре кой кога и къде да играе? Сашо Ангелов НЕ РОБУВА на имена и стари лаври! След като не си виждал Динчев и Траянов последните 2 месеца как тренират и какво правят, си или глупак или техен роднина, че да даваш такива крайни оценки!

Виж сега, не те карам насила да говориш с мен, нали? ако не искаш- твоя си работа, но прочети хубаво какво съм написал и не ми изопачавай думите!
Ето какво казах:
Цитат:
...но казвам, че или треньорът ви е глупак или има някаква др. причина /не футболна/...

Така, "тапия" или "лиценз" нямам, но не е нужно да имам, че да пиша във форума и да си изразявам мнението, нали? А пък и не съм много запознат с отбора на Ботев Вр., но съм слушал не едно или две изказвания на Сашо Ангелов в които той казва, че на отбора му е нужна класа и опит. Сега аз те питам Кирил Динчев и Траян Траянов не са ли опитни играчи? и няма ли да донесат така нужната класа на отбора?
А пък и Сашо Ангелов нали има лиценз, следователно той трябва да си разбира от работата. Защо той веднъж заявява, че на отбора му е нужна класа и опит, а в следващия момент не разчита на двамата си най- опитни играчи?? Не знам, този човек или страда от някакво раздвояване на личността и си противоречи или наистина има някаква НЕ футболна причина /обслужване на интереси или натиск отгоре.../. А пък и честно казано на мен този Ванков въобще не ми харесва как играе. Сашо Ангелов си го води от Търново, като панаирджийска мечка със себе си и си го прави капитан и вече той не се пипа... дори и да е трагичен???
А иначе аз нямам никакви роднински връзки с въпросните двама играчи. Даже не ги и познавам. Единия съм го гледал на живо, защото игра за Видима-Раковски и наистина е много добър футболист. Другия съм го наблюдавал по телевизията само, но от това което съм видял, мисля че има място в титулярния състав.
Цитат:
Киро Динчев е десен бег,а не централен. ;)

Никой не е казвал, че е централен защитник ;)

Цитат:
(питам фена на Видима) като има контузени как да играят...
Контузени? Ако говориш за Траян Траянов, той е бил контузен само за първия двубой срещу Светкавица. Ако не бъркам е имал някакво разтежение, но е възстановен от него и е тренирал на 100% и е бил готов да играе още във втория кръг срещу отбора на Славия. Мач в който получихте 3 гола, а след края на мача треньора ви каза, че на отбора му липсва класа и опит... И за да не кажете, че говоря глупости или си измислям, ето част от това, което е заявил треньора:
Цитат:
"Получи се луд мач. В началото на двубоя си пролича, че ни липсва опит. Не, че не бяхме концентриране, просто не поемахме достатъчно отговорност във важните моменти. Домакините бяха избрали доста офанзивна схема и се бяха изнесли смело напред. Това предполагаше отлична възможност за нас да играем бърз и скоростен футбол. За съжаление обаче не успяхме да се възползваме от шансовете си. Видях страх в поведението на част от моите играчи", заяви треньорът.

Мисля, че казах достатъчно. Ако все пак имате нещо към мен- казвайте.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 01:34 
Аватар

svilss написа:
Аха ясно,според мене Траян трябва да играе,защото има нужния опит и нужните качества.

Съгласен съм, но това се отнася и за Кирил Динчев ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 09:48 
Аватар

svilss написа:
Киро от зор го ползваха в Академик, като десен бек понякога, даже и като десен външен. Иначе си е опорен. Но той е типичен разбивач. Не е по тънките пасове. За бек е тежичък. Знаем се все пак от деца.

Демек е универсален играч.

Ама Свилене, ти си бил много умен, бе! Как пък направи тоя извод? :mrgreen:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 11:58 
Аватар

Как пък тръгнахте да намирате косури точно на едни от най-стабилно представящите се играчи - Ванков и Петров. Че и двамата ги заковахте дълбоки резерви...
Даже Гонзо, който по мое виждане е треньор колкоте мен (иначе казано - никакъв) му е хрумнало да ползва НЕОПИТНИЯ Райков пред опитните други варианти и той му връзва цялата игра. И в националния го взеха, пак се намери някой да напише, че било заради мениджърски интереси. А според мен връзката е обратна, какъвто и играч да си, ако не подпишеш с верния мениджър ще видиш националния през крив макарон... отплеснах се...
Та за Ботев - както казах едни от най-стабилно представящите се играчи за мен са централните ни защитници. В Пепи виждам малко страх, който води до 1-2 грешки на мач, но предполагам, че за няколко мача ще се окопити.
От 7-те допуснати гола 6 са в мачовете със Славия и Левски. Само за втория гол на Славия мога кажа, че деля вината 50/50 между вратаря и централните защитници. Но при такова съдийство изобщо не обвинявам нито един от играчите. От желязо да си по някое време ще поддадеш, като те порязват непрекъснато, методично и безкрайно нагло.
Колегата форумец от Видима ръси тежки думи, а сам казва: "Не съм запознат с отбора на Ботев, но другите са с по-добра визитка". Аз пък не съм гледал Динчев, а на Траянов му гледах едно полувреме в контролата срещу Монтана (беше напълно безличен) и за това не си позволявам да ги коментирам.
Няма човек по-близо до играчите от треньора и си мисля, че той най-добре може да прецени кой е най-подходящ за всеки мач, а и това му е работа за разлика от на повечето тук ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 12:04 

Литекс-Ботев 2:0 след първото полувреме

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Селекция, подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 12:35 
Добър приятел на сайта
Аватар

2:1 - гол от дузпа в 77 мин

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 13:35 
Добър приятел на сайта
Аватар

Взето от форума на Литекс:

litexfan написа:
Победа днес с 2:1. Голмайстори 1:0 Джерманович (1), 2:0 Св. Тодоров (35), 2:1 от 70-дузпа.
Лошата новина е че контузиха Джерманович. Два пропуска на Кодо и веднъж на Флорес. За нашите участие записаха 5 момчета от набор 94, както и Страхил Попов - отпаднал от разширения състав на младежите. За врачани второто полувреме в игра се появи малкия Джайч, а към 70 и Митко Димитров изработил дузпа за своите още при първата си игра с топка, превърната в гол. Ненем е с контузия в глезена и не взе участие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 13:39 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Шампионите от Литекс се наложиха с 2:1 над Ботев Враца в контролна среща, играна на едно от тренировъчните игрища в Ловеч. Макар без шестима национални състезатели и трима контузени основни играчи- Небойша Йеленкович, Максим Жос и Том, оранжевите имаха превъзходство и логично водеха до почивката с 2:0.

Още във 2-ата минута Деян Джерманович излезе сам срещу вратаря на гостите след грешка в защитата и откри. В 31-ата минута уругвайският полузащитник Роберт Флорес изведе в отлична позиция Светослав Тодоров и опитният голмайстор не сгреши.

През втората част и двамата треньори направиха доста смени, включително беше даден шанс и на момчета от школата. В 75-ата минута Димитър Георгиев, който е собственост на Литекс, беше съборен в пеналта и Данчев от 11-те метра реализира за крайното 2:1.

Словенският нападател на Литекс Джерманович игра до средата на първото полувреме, след което беше заменен от Ангел Здравчев заради травма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 15:45 

Съставът днес:
Ботев: Станев/30-Митов, 60-Цветковски/, Куанг /46-Динчев/, Ванков /к./, Пенчев /46-Траянов/, Дениран, Ценовски /53-Н. Николов/, Валериев /60-Димитров/, Вълков /46-Христов/, Коконов /48-Чалъков/, Костадинов /70-Георгиев/, Михайлов/46-Данчев/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 16:08 
Добър приятел на сайта
Аватар

Така като гледам е даден шанс на всеки един футболист в състава. Лиспват само контузените Альошев, Т. Найдеонов и Ненем. Мечев явно е попаднал в групата за днешния мач на младежите с Холандия.

Офтопик:
BNT World
20:40
Футбол: България – Холандия /младежи/, квалификация за европейско първенство – пряко предаване от Ловеч

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 16:34 
Аватар

След като сме подхванали темата: някой от вас гледа ли днес мача, за да каже, как играха Кирил Динчев и Траян Траянов?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 17:19 

Радко написа:
След като сме подхванали темата: някой от вас гледа ли днес мача, за да каже, как играха Кирил Динчев и Траян Траянов?

Мача се игра в Ловеч,на базата на Литекс,едва ли ще се вдигне някой за една контрола да бие път до там.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 17:36 

А кой е Вълков ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 18:42 
Добър приятел на сайта
Аватар

Красен Вълков е юноша на Миньор и ЦСКА. Играл е различни български отбори (Родопа, Конелиано, Марек, Вихър (Горубляне), Академик, Чавдар (Етрополе), Волов (Шумен) и Миньор (Бобов дол).
Излизал е и в чужбина. Май са били съотборници с Кирил Михайлов в Биркиркара Малта.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011 18:57 

Мнение на мой приятел от школата на Видима, който днес е бил на мача:

"Много слабо играхте Ботев първото. Не можеха да се нацелят с пасовете даже на 3 метра. Имате едно момче на бека, което много тичаше и най ми хареса. Нападатели хич нямате, само един дето прилича повече на кечист (Киро?) отпред седеше като статуя и да е избягал 200 метра за цялото полувреме. Хареса ми 17 номер (Коконов?), че поне гонеше топките навсякъде, иначе не си даваха особено зор. Второто всичко се разми със смените, но имахте 2 ситуации доста добри но не видях някой от вашите да има и най-малка идея как се играе в нападение"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2011 00:13 
Аватар

choko77 написа:
Радко написа:

Мача се игра в Ловеч,на базата на Литекс,едва ли ще се вдигне някой за една контрола да бие път до там.

Е аз просто питам, дали някой е отишъл и ако е гледал играта на тези двама футболисти, а и на целия отбор, като цяло- да даде някакъв коментар за представянето им. Ти като не си ходил, какво се обаждаш? или си от онези, които дават коментар просто за да се запишат и те в темата!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2011 10:45 

Отбор: Литекс (Ловеч)
Тоя дето прилича на кечист беше номер 30,тоя не го знам какъв е ама само разкарваше фланелката.Иначе тоя номер 11(Киро ли е какъв е) е некакъв супер дървен.Иначе тъпото беше че за приятелски мач бяха прекалено много фаловете.Като цяло си мисля че Сашо Ангелов прави грешка като играе в 'А' група с един и същи състав.Второто полувреме като влезнаха някой от резервите ви,започнахте да играете много по-бързо и грамотно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2011 13:28 
Добър приятел на сайта
Аватар

С номер 30 по принцип играе Ненем. Той е контузен, така, че най-вероятно са дали неговия номер на момчето, което е на проби - Красен Вълков (сменен на почивката).

Цитираното от Webmaster Vratza мнение по-горе, твое ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2011 14:40 

С №30 - Михайлов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2011 15:15 
Добър приятел на сайта
Аватар

А номер 11 е Кирил Динчев.

Ето видео от контролата:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=38134

Макар и кратко, позволява да се добият известни впечатления.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2011 15:47 

Моите впечатления са, че сме безобразно слаби в защита. През 10-15 мин някой играч на Литекс излизаше сам срещу вратаря ни.

че Ботев е пак шампион!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2011 16:53 

От това видео видях 3 ситуации, в които Динчев беше за кашмер! Защитата ни е определено под всякаква критика!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2011 16:55 

Отбор: Литекс (Ловеч)
r.h. написа:
С номер 30 по принцип играе Ненем. Той е контузен, така, че най-вероятно са дали неговия номер на момчето, което е на проби - Красен Вълков (сменен на почивката).

Цитираното от Webmaster Vratza мнение по-горе, твое ли е?

Не е мое.Просто гледах контролата и това са ми впечатленията.Иначе майка ми и баща ми са от Врачанския край,и ми е интересно развитието на Ботев Враца.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 1582 мнения ]  Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 64  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108863 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70275 25 Фев 2007 12:39
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Зимна подготовка
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 106584 19 Фев 2011 23:16