Webmaster Vratza написа:
Радко, ако треньорът ни е глупак, защото ти си казал, просто повече забрави да си говоря с теб! Питам те, имаш ли някаква треньорска тапия или лиценз, че знаеш по-добре кой кога и къде да играе? Сашо Ангелов НЕ РОБУВА на имена и стари лаври! След като не си виждал Динчев и Траянов последните 2 месеца как тренират и какво правят, си или глупак или техен роднина, че да даваш такива крайни оценки!
Виж сега, не те карам насила да говориш с мен, нали? ако не искаш- твоя си работа, но прочети хубаво какво съм написал и не ми изопачавай думите!
Ето какво казах:
Цитат:
...но казвам, че или треньорът ви е глупак или има някаква др. причина /не футболна/...
Така, "тапия" или "лиценз" нямам, но не е нужно да имам, че да пиша във форума и да си изразявам мнението, нали? А пък и не съм много запознат с отбора на Ботев Вр., но съм слушал не едно или две изказвания на Сашо Ангелов в които той казва, че на отбора му е нужна класа и опит. Сега аз те питам Кирил Динчев и Траян Траянов не са ли опитни играчи? и няма ли да донесат така нужната класа на отбора?
А пък и Сашо Ангелов нали има лиценз, следователно той трябва да си разбира от работата. Защо той веднъж заявява, че на отбора му е нужна класа и опит, а в следващия момент не разчита на двамата си най- опитни играчи?? Не знам, този човек или страда от някакво раздвояване на личността и си противоречи или наистина има някаква НЕ футболна причина /обслужване на интереси или натиск отгоре.../. А пък и честно казано на мен този Ванков въобще не ми харесва как играе. Сашо Ангелов си го води от Търново, като панаирджийска мечка със себе си и си го прави капитан и вече той не се пипа... дори и да е трагичен???
А иначе аз нямам никакви роднински връзки с въпросните двама играчи. Даже не ги и познавам. Единия съм го гледал на живо, защото игра за Видима-Раковски и наистина е много добър футболист. Другия съм го наблюдавал по телевизията само, но от това което съм видял, мисля че има място в титулярния състав.
Цитат:
Киро Динчев е десен бег,а не централен.

Никой не е казвал, че е централен защитник

Цитат:
(питам фена на Видима) като има контузени как да играят...
Контузени? Ако говориш за Траян Траянов, той е бил контузен само за първия двубой срещу Светкавица. Ако не бъркам е имал някакво разтежение, но е възстановен от него и е тренирал на 100% и е бил готов да играе още във втория кръг срещу отбора на Славия. Мач в който получихте 3 гола, а след края на мача треньора ви каза, че на отбора му липсва класа и опит... И за да не кажете, че говоря глупости или си измислям, ето част от това, което е заявил треньора:
Цитат:
"Получи се луд мач. В началото на двубоя си пролича, че ни липсва опит. Не, че не бяхме концентриране, просто не поемахме достатъчно отговорност във важните моменти. Домакините бяха избрали доста офанзивна схема и се бяха изнесли смело напред. Това предполагаше отлична възможност за нас да играем бърз и скоростен футбол. За съжаление обаче не успяхме да се възползваме от шансовете си. Видях страх в поведението на част от моите играчи", заяви треньорът.
Мисля, че казах достатъчно. Ако все пак имате нещо към мен- казвайте.