Пичове,имах малко работа във Враца и вчера бях на мача ви с Вихрен.ЕВАЛА за всичко където го правите в тоя град,най-вече свързаното с футбола.За мача-нормална работа,не много силен мач за Ботев,но имайки предвид това,че най-сериозния конкурент за А група тотално спука гумите момчетата може би са се поотпуснали.От другите отбори май никой не изгаря от желание да се мести в по-горна група.За агитката-ПОКЛОН,ПОКЛОН,ПОКЛОН!!!!!Цялата публика е на ниво А група,но обособената като агитка част е просто невероятна.По отношение на тези които дават акъл и псуват Сашо Ангелов,ми то такива има абсолютно във всеки град и публика-да не ви пука и в А група пак ще има разбирачи и "консултанти".Бях в сектор А и видях,че това започна от 2-3 старци,които влязоха след началото на мача и почти веднага започнаха да съветват треньора,а отбора все още играеше добре и доминираше.Според мен това са поръчкови викачи.Когато отбора започна да губи инициативата со проявиха и по млади ,които според мен оправдано започнаха да искат отбора да играе по-стабилно в защита и по-организирано в нападение,но може би тогава се появи и умора в играчите.Останах с впечатлението,че публиката иска отбора да мачка и и когато не се получава започват да недоволстват,което не винаги се получава.Мисля обаче,че като цяло публиката е добронамерена към Сашо Ангелов и футболистите.Един съвет-дебелия чичка,който ви изпратиха в агитката второто полувреме го приобщавайте веднага към вас

има страхотни гласови данни.Първото полувреме беше в А сектор и си викаше добре,обаче в един момент реши: "Да ви еба във врачанските изклесъци,оти не викате и вия ми зеа само я....." и тръгна да набие целия сектор А,та решиха от полицията да го ескортират до сектора с агитката

Успех до края и живи и сдрави догодина в А група още по-мощна подкрепа за отбора.