bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 13:54

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 87 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4

Кой ще победи ?
Ботев 100%  100%  [ 27 ]
Равен 0%  0%  [ 0 ]
Вихрен 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 27
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Ботев(Враца)-Вихрен(Сандански)
МнениеПубликувано на: 30 Апр 2011 23:52 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Pic of the day!

Клик върху снимката, за пълен размер и да видите какво им е било долу на терена... Просто чудесни условия за игра. :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 07:44 

Отбор: Балкан (Ботевград)
Пичове,имах малко работа във Враца и вчера бях на мача ви с Вихрен.ЕВАЛА за всичко където го правите в тоя град,най-вече свързаното с футбола.За мача-нормална работа,не много силен мач за Ботев,но имайки предвид това,че най-сериозния конкурент за А група тотално спука гумите момчетата може би са се поотпуснали.От другите отбори май никой не изгаря от желание да се мести в по-горна група.За агитката-ПОКЛОН,ПОКЛОН,ПОКЛОН!!!!!Цялата публика е на ниво А група,но обособената като агитка част е просто невероятна.По отношение на тези които дават акъл и псуват Сашо Ангелов,ми то такива има абсолютно във всеки град и публика-да не ви пука и в А група пак ще има разбирачи и "консултанти".Бях в сектор А и видях,че това започна от 2-3 старци,които влязоха след началото на мача и почти веднага започнаха да съветват треньора,а отбора все още играеше добре и доминираше.Според мен това са поръчкови викачи.Когато отбора започна да губи инициативата со проявиха и по млади ,които според мен оправдано започнаха да искат отбора да играе по-стабилно в защита и по-организирано в нападение,но може би тогава се появи и умора в играчите.Останах с впечатлението,че публиката иска отбора да мачка и и когато не се получава започват да недоволстват,което не винаги се получава.Мисля обаче,че като цяло публиката е добронамерена към Сашо Ангелов и футболистите.Един съвет-дебелия чичка,който ви изпратиха в агитката второто полувреме го приобщавайте веднага към вас :) има страхотни гласови данни.Първото полувреме беше в А сектор и си викаше добре,обаче в един момент реши: "Да ви еба във врачанските изклесъци,оти не викате и вия ми зеа само я....." и тръгна да набие целия сектор А,та решиха от полицията да го ескортират до сектора с агитката :lol: Успех до края и живи и сдрави догодина в А група още по-мощна подкрепа за отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 08:51 
Аватар

Чичката накрая беше ескортиран извън стадиона след като се опита да нахлуе: :lol:

Изображение

Ети и едно видео от мача.

В момента качвам и другите и скоро ще ги постна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 12:00 

Браво още една важна победа! БРАВО И ЕВАЛА НА АГИТКАТА!!!! Както се вика, МНОГО СТЕ ЯКИ!!! Иначе, съм съгласен с коментара на фена от Ботевград, малко тромавичко и сковано играхме, но предвид важността на мача нещо нормално. Май повечето ни мачове са точно по този начин. Повеждаме и после защита. Е наистина ни се иска да мачкаме през цялото време, но за сега и това стига. Анализа ще го правим в края, когато и на практика сме в А група. Още малко момчета, пълна мобилизация, за да празнуваме заслужено накрая! САМО БОТЕВ!!!!!! :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 12:17 

Отбор: Балкан (Ботевград)
Според мен е нормално да има напрежение във футболистите,все пак повечето са млади момчета и едва ли има двама-трима които са играли в А група,а сега са на прага да се изкачат по-високо.Едно питане-защо Бутанския не беше в групата,гледам обикаляше в сектор А и беше в много добро настроение.И да подчертая нещо,което е проява на много висок професионализъм,обърнахте ли внимание колко време след последния сигнал на съдията Джакстера и Русков от Сандански стояха прегърнати в центъра на терена-все пак до миналата година бяха заедно в Етрополе.Това според мен е поведение за пример-БРАВО!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 12:24 

Бутанския не е в групата от доста време - решение на треньора! Аз се радвам че Дейвид дебютира...ако имаме достатъчно аванс след 2-3 кръга може да пусне повече тези момчета, че и Радко да поритат и да се докажат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 12:36 
Аватар

Другото видео:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 13:01 

Като стана въпрос за бутанския защо не е в групата,аз вчера се чудех защо ги няма Пинчера и Пепи Петров,наказани ли са,или просто решение на треньора?Иначе според мен трябваше и Киро да влезе в средата на 2-то полувреме,Данчев едва ходеше по едно време нямаше никаква сила,може би след удара с топката.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 13:12 

Пепи е контузен, за Пинчера не знам!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 14:51 
Бригада Враца

Пинчера е контузен,когато правихме знамето Данчев идва при нас и ни каза.Каза също че такава тръпка не е осещал от преди мача с Видин (3:3 В група) ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2011 23:39 
Аватар

Според мен имаше повече публика от мача Ботев Вр - Ботев Кр 1:0 от сезон 2009 - 2010, както си спомняме тогава във В сектор нямаше хора, защото беше в ремонт.
Сега направо ми се насълзяват очите от кеф като гледам снимките. С една дума беше просто Уникално. Сигурен съм, че ще има и повече хора за напред.
Емануил Борисов не играе защото не е напълно възтановен от травмата си в кръста.
По отношение на чичката, който беше изведен от полицията - беше Супер само не трябваше да нахлува на терена. А това, където е бил в А сектор и се е ядосал, че никой не пее и после е дошъл при нас - и аз щях да направя същото.
Поне според мен не може да отидеш на футболен мач и да седиш 95 мин като закован с пирон и същевременно с пълна сила да унищожаваш държавните запаси най - вече от слънчоглед. Ест пенсионерите и болните са оправдани.
Някой беше написал, че тия които псуват Сашо са поръчкови. Бъдете сигурни - не са, всичко допира до манталитет.
Браво на наще момчета, играха добре и нямаше никакво подценяване. Очакваше се, че мача ще бъде труден и така и стана. Вихрен играха на 100% от възможностите си, но за радост не успяха да се докопат до нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Май 2011 22:58 
Добър приятел на сайта
Аватар

Статията от Меридиан Мач:

http://gallery.botevvratza.com/albums/u ... 878%29.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 87 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90601 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 207590 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 238398 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45960 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop