Аз си мисля че е време да победим последните 2 мача и да вземем 6 точки,да докажем на силната Б група с отбори от "супер голям ранг" че ние несме нещо по малко от тях и даже ги превъзхождаме в много ситуаций,според мен ако бяхме взели първите 2-3 мача щеше да се отпушим и щяхме да сме заедно с Враца на 7-8 място,просто имаме силите да останем в Б група и никога несъм и помислял за момент че може да се върнем във В група,просто когато ние феновете сме зад отбора те знаят за кой играят и кой отбор защитават и доказват,това ме радва,вчера пак се скъсах да викам и посъдията и по тия нещастници от Гоце Делчев и знаете ли защо,отново се опитаха да ни провалят играта шибаните съдии но аз много се радвам че победихме и съдийте и футболистите на Пирин,защото ние всеки мач играем срещу съдийте и срещу футболистите,аз съм зад момчетата както и всички останали в нашият форум и мисля че е време да мачкаме,аз го казах и преди мача,а за малумния коментар по горе от врачанската измет мога да кажа че да се радват че момчетата не се разиграха срещу вас че щехте да падате като турци у мирно време,щеше да ви биеме като маче от дирек,немаше да знаете каде се намирате говняри такива,но просто момчетата се бяха много притеснили от миналите резултати които бяха не лоши но без късмет за нас,важно е едно,победата и тя е на лице,другото което е супер че момчетата най после разбраха че няма по силен отбор от нашият и че всички отбори сме с изравнени сили,силно съм убеден че другата Събота ще мачкаме Криводол,не го казвам просто така,просто виждам че момчетата им писна да си казват "добър мач ама мал шанс" това което показаха вчера го видяха всички фенове на Бдин,радвам се че не оставихме отбора в този труден момент и той ни се отблагодарява вече,затова приканвам всички видинчани,28.11.2009 да идем колкото се може повече хора да подкрепим нашият отбор,отбора на град Видин,аз мисля да разлепя малко известия за мача другата събора,нека идем всички на мача и покажем че както град Видин е непобедим така и Бдин (Видин) когато се надигне няма какво да го спре,успех на нашите момчета и пак казвам аз вярвам в 6 точки последните 2 мача и съм твърдо решен да отида да ги подкрепя чак в Плевен,успех момчета и в 2-та мача и ние вярваме във вас и знаем че можете. САМО БДИН (ВИДИН) !!!!!!!