bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 22:10

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 72 мнения ]  Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Бдин(Видин)-Пирин(Гоце Делчев)
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 20:00 

ROME написа:
Ставров е врачанин,но е във Великотърновската колегия,май че живее в Търново.

Отишел е у Търново да се изкъпе, харесало му и забравил да се върне. Щом е мърша врачанска разбирам защо така свири.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 20:52 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Бдин най-после победи

В отложен мач от третия кръг на първенството на Западната "Б" група Бдин (Видин) победи у дома гостуващия Пирин (Гоце Делчев) с 2:0. Това бе и първият успех за видинчани от началото на сезона. През целия двубой домакините водени от новия си треньор Стоян Филипов не оставиха съмнение, че са по-добрия тим. Така видинският тим натрупа 7 точки, но остава последен. Отборът на Пирин е 14-и с 6 точки повече.

През първата част обаче атаките им се развиваха добре, но само до наказателното поле на съперника, където следваха грешки при головия пас. Борислав Борисов и Цветомир Тодоров пък пробваха Ангел Юсев с удари отдалеч, но вратаря на гостите се справи. Единствената възможност за гостите дойде след прецизно изпълнение на пряк свободен удар от капитана им Румен Лапантов, но Димитър Димитров със сетни сили отклони влизащата в мрежата му топка. Развръзката настъпи след почивката, когато домакините пренесоха играта в половината на съперника и заредиха атака след атака. В 47-ата минута дебютанта Чавдар Ценков проби отляво и технично от малък ъгъл насочи топката в мрежата на Пирин. Десетина минути преди последния съдийски сигнал Тодоров центрира и Александър Соколов отблизо фиксира крайното 2:0.
Пропуски за Бдин направиха още Тодоров и Борисов. Футболистите от Гоце Делчев се задоволиха с редки контраатаки при които обаче не последва дори и един удар към вратата на Димитров.

Западна "Б" група - 3-и кръг (отложен мач)

Бдин (Видин) - Пирин (Гоце Делчев) 2:0
1:0 Чавдар Ценков (48)
2:0 Александър Соколов (80)

http://sportal.bg/news.php?id=206733

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 20:52 
Аватар

Браво,най-накрая бихме.надявам се тая победа ще ни даде самочувствие ие ще започнем лека-полека да се измъкваме от блатото!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 21:11 
Аватар

Еее честито на всички! Бдинци ЛЪВОВЕ ! :first: :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 21:23 

Отбор: Ботев (Враца)
Малиии, това си е някакъв хит...край, няма кой да ви спре за А група! :) :) :) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 21:25 

О, Володя Стоянов няма ли да изпееш една песен в наша чест.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 22:29 
Аватар

Webmaster Vratza,нали мина нашия мач с вас какво пак клечиш във форума на Бдин ... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 22:34 

У техния форум които пишат са по селата и нема на кой да дава акъл с оная шапка която му пази обезкосмяването подарък от некъв негър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 22:49 

http://www.vidin-online.com/news/027.php

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 23:09 

Забелезахте ли, че само един фен на друг отбор ни честити победата, този на Бяла Слатина. По скоро пожеланието му бе да падне Криводол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2009 00:23 
Аватар

Откакто смениха Б.Кръстанов отбора играе добре - неангажиращо, лично мое мнение. Проваляха ни груби грешки в защита и липсата на опитен централен нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2009 00:35 

е той ни тренира ,но беше ли на мача ? само Даната дето щеше да го изгонят

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2009 12:42 
Аватар

Моето лично мнение е че ни е че ни липсва един
плеймейкър човек който да задържа топката да внася спокоиствие и да организира атаките.Особено в първото пуловреме си пролича това имаше много исипани топки напред ... незнам дали съм прав ,но поне така си мисля аз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2009 13:39 
Аватар

Аз си мисля че е време да победим последните 2 мача и да вземем 6 точки,да докажем на силната Б група с отбори от "супер голям ранг" че ние несме нещо по малко от тях и даже ги превъзхождаме в много ситуаций,според мен ако бяхме взели първите 2-3 мача щеше да се отпушим и щяхме да сме заедно с Враца на 7-8 място,просто имаме силите да останем в Б група и никога несъм и помислял за момент че може да се върнем във В група,просто когато ние феновете сме зад отбора те знаят за кой играят и кой отбор защитават и доказват,това ме радва,вчера пак се скъсах да викам и посъдията и по тия нещастници от Гоце Делчев и знаете ли защо,отново се опитаха да ни провалят играта шибаните съдии но аз много се радвам че победихме и съдийте и футболистите на Пирин,защото ние всеки мач играем срещу съдийте и срещу футболистите,аз съм зад момчетата както и всички останали в нашият форум и мисля че е време да мачкаме,аз го казах и преди мача,а за малумния коментар по горе от врачанската измет мога да кажа че да се радват че момчетата не се разиграха срещу вас че щехте да падате като турци у мирно време,щеше да ви биеме като маче от дирек,немаше да знаете каде се намирате говняри такива,но просто момчетата се бяха много притеснили от миналите резултати които бяха не лоши но без късмет за нас,важно е едно,победата и тя е на лице,другото което е супер че момчетата най после разбраха че няма по силен отбор от нашият и че всички отбори сме с изравнени сили,силно съм убеден че другата Събота ще мачкаме Криводол,не го казвам просто така,просто виждам че момчетата им писна да си казват "добър мач ама мал шанс" това което показаха вчера го видяха всички фенове на Бдин,радвам се че не оставихме отбора в този труден момент и той ни се отблагодарява вече,затова приканвам всички видинчани,28.11.2009 да идем колкото се може повече хора да подкрепим нашият отбор,отбора на град Видин,аз мисля да разлепя малко известия за мача другата събора,нека идем всички на мача и покажем че както град Видин е непобедим така и Бдин (Видин) когато се надигне няма какво да го спре,успех на нашите момчета и пак казвам аз вярвам в 6 точки последните 2 мача и съм твърдо решен да отида да ги подкрепя чак в Плевен,успех момчета и в 2-та мача и ние вярваме във вас и знаем че можете. САМО БДИН (ВИДИН) !!!!!!! :a006: :a006: :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2009 18:04 

това е пътя браво на момчетата трябва да бием и двата мача до края!!!
всички в отбора трябва да се раздават като последните мачове няма титуляри няма резерви трябва ни отбор а не индивудуалности!!
само Бдин
всички на мача в събота и в плевен следващата седмица!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2009 23:42 
Аватар

а честита ви победа ще се спасите напролет имате и мач със орлите ввъв последният кръг ще се решава тогава кой къде ще завърши :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2009 10:34 

Този мач си заслужаваше да се види и от тези които не бяха на мача. По пример от баскета можеше да се дава по ТВВ тази вечер има какво да се види. Не знам точно какви са условията за това но не би било лошо. Още повече че на стадиона информционна програма почти липсваше...съставите само един път се казаха, някой които бяха закъсняли едва ли са разбрали кои играят, за смените да не говорим...информационно затъмнение, то май и така и трябва...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2009 11:57 

Трябва ни нова селекция, ако искаме да останем в групата, твърди треньорът Боздански

В Пирин (Гоце Делчев) ближат рани след загубата от Бдин във Видин. Новаците от северняшкия град спечелиха първата си победа в Западната "Б" група именно срещу тима от Гоце Делчев. Треньорът на Пирин Йордан Боздански твърди, че през зимата ще трябва да направят нова селекция, за да запазят мястото си при професионалистите.
- Пирин отново повтори старите си грешки, а домакините от Видин играха прекалено твърдо и грубо на моменти. Това обаче не е оправдание за загубата. Видинчани повече искаха победата, а залогът и за двата отбора бе голям - смята изпълнителният директор на Пирин Иван Близнаков.
Общата оценка на ръководството е, че представянето на тима като цяло е под необходимото ниво. Единствено Марио Близнаков, Мустафа Шериф и Зефир Катунчев оправдаха доверието, смятат специалистите. За предстоящите мачове гоцеделчевци ще се стремят да спечелят максимума срещу Вихрен като гости и Марек като домакини. Тимът има сили да се справи с двата си съперника от югозападния регион и да укрепи позициите си в края на есенния дял от първенството.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2009 17:13 
Аватар

имало е як купон в мастара разбрах след победата,сега сигорно ще бъдат 5дена в безсъзнание.то и аз щях да празнувам рожд. там и 1та победа,ама съм нещо болен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2009 20:28 

Сигурно са пили минерална вода и кока кола....станало ли е мазало...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2009 01:26 
Аватар

в днешно време е модерно футболистите да мерят сили и по надпиване,но след мача си е напълно нормално.Нека да бият повече и да се размазват след всеки мач :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Бдин(Видин)-Пирин(Гоце Делчев) 2:0
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2009 20:51 

http://www.vidin-online.com/gallery/bdi ... .11.09.php

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 72 мнения ]  Предишна  1, 2, 3

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Хебър - Пирин-Гоце Делчев
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 14884 17 Ное 2006 10:29
от Hebarist
Преглежда непрочетените мнения Пирин-Вихрен
Форум: Вихрен (Сандански)
Hose`SS 22687 05 Фев 2007 01:01
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Медиите за Пирин
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
Hose`SS 24487 15 Май 2007 14:44
от Hose`SS
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Пирин Бета версия 0.1
Форум: Пирин 22 (Благоевград)
Hose`SS 9264 12 Юни 2020 12:16
от budirazumen
Преглежда непрочетените мнения Пирин на финал !!!
Форум: Хандбал
alibaba 6908 17 Фев 2007 09:37
от alibaba