cska_kazanlak написа:
Да ви кажа и аз нещо, макар и с ясното съзнание, че едва ли на повечето от вас ще се хареса.
По ред на постовете:
Към Врволейбол: Ти започна да се заяждаш с термини като "отбори от небитието", та затова ти отвърнах за нивото на вашия волейбол. Но като имаш познати от Казанлък, учудвам се, че можеш да твърдиш, че сме много по-зле от вас на юношеско ниво. Само преди седмица на държавното първенство за момчета до 15 години станахме втори след Славия, като на полуфинала победихме Виктория Волей (сигурно си чувал за тях). Споменаваният от теб отбор Левски-Карлово също беше на финалите, но вие липсвахте (както и Сливен между другото, които "ни биели като цинкови кофи"). В същата възраст при момичетата пък сме на трето място (също миналата седмица), като на полуфинала паднахме от шампионките от Бдин с 2:3, а за третото място бихме с 3:1 ЦСКА.
Що се отнася до нашия кмет пък - вярвай ми, че това е последният човек, който мисли за спорта в Казанлък. Човека си строи градинки, а в същото време стадиона скоро ще падне - единственото що годе прилично нещо в него е терена.
Сега за Уебмастъра - ще се повторя, ама малко уважение трябва към противника. С подмятания като "селия" и т.п. се избиват само комплекси. По-горе ви казах, че до преди месец-два и вие играехте футбол на нашето ниво (имам предвид В група) и това, че сега сте в Б група (поздравления, за което) не ви прави по-голям отбор от нас примерно с 3-4 класи. Поне това лъхаше от вашите футболисти на онзиденшната контрола. И приказки от сорта, че сте играли с втория отбор първото полувреме, не могат да минат пред мен, щото ходих на мача и съм наясно, че не е точно така. Ние пък играхме с титулярите през първите 45 минути и смея да твърдя, че ви надиграхме. Дали това се дължи на подценяване от ваша страна или на мързел - малко ме топли това, аз си гледам нашия отбор. След почивката играхте срещу деца 92-93 набор и логичното случи, макар и едва към края на мача.
А за ника ми (отново за Уебмастър) - всеки си избира ник, просто на много места се пиша така и затова и така се регистрирах в този сайт. Иначе, вярвай ми, розите са преди ЦСКА в личните ми предпочитания.
И накрая - още веднъж ви поздравявам, че се измъкнахте от блатото на В групите и ви желая като за начало да се стабилизирате в Б група, тъй като градове като нашия и вашия заслужават да гледат футбол от по-високо качество.
Ама ти хвани , та чети какво пиша , а не каквото ти искаш да напишеш ... Възрастоватъа група до 15 год. се води момчета , пионери както искаш ги наричай , аз ти говоря за младша и старша , тва са другите 2 възрастови групи над тази !!! Защото пак ти повтарям за 4 години никъде не съм ви видял нито младша , нито старша , за девойки не говоря , аз играя в другия пол !!! В тези възрасти дори отбора на луковит беше станал 2-ри преди няколко години ....
А само да те питам , след като кмета няма никаква заслуга , кой ви направи залата за волейбол ? Ти ли беше ?
Колкото до това , че сме били ммченца 92-93 набор ... Шанс да сте пуснали по-големи и тях да сме били