bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юли 2025 12:05

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 275 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 00:43 

Отбор: Ботев (Враца)
САМО БОТЕВ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Лято 2009 - подготовка, контроли
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 00:49 

Мастер май по последния ти пост вече има консенсус от всички :botev: :botev: :botev:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 10:47 
Аватар

nikidaskalov написа:
Вие двамата ще си стиснете на края ръцете :0020:

Аххха излезе прав :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 10:55 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
Значи спорите за глупости тука.Колкото и да не ви се иска реалността е такава че сте в Б група и е по-добре да играете с отбори от Б групите,защото например за Криводол един равен със вас ще бъде успех и ще играят с 11 в защита,а Локо Сф хич няма да се стресне от името ви и ще напада цял мач без да се затваря.През миналия сезон и ние искахме по силни съперници в контролите,играхме в турнира Албена бихме Локо Мз.,Монтана и др с лекота и станахме 3.Става въпрос че играха добре момчетата с такива съперници ама това е много подвеждащо.Идва после в официален мач Любимец тука в Стара Загора затварят се 11 човека и почват едни мъки и то като нямаш късмет,напраеха 2 атаки вкараха 2 гола,а ние пропуск след пропуск греди няма и няма гол и ни бият и вече тука голяма трагедия стана,слабаци били не може да играят тренъора за смяна,чудо.Искам да ви кажа че дори да играете с отбори от А група и да се представите добре после нещата стават съвсем други.Не знам дали във вашата група името на отбора ви ще стряска суперниците ама в нашата беше така,всички излизаха срещу БЕРОЕ с 11 отзад,а тогава става такъв грозен мач още повече и ако дълго време не вкараш гол всички се изнервят ужас е.Правите проверки с отбори от Б група виждате как ще играят срещу вас и взимате мерки,ако се затварят ще ви трябват центрирания и високи нападатели и т.н.,хубаво е и с някои от А група все пак да премерите сили да видите наистина какво во е нивото.Айде успех и дано догодина се срещнем в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 11:02 
Аватар

Да приемем че си прав само че не трябваше да дразниш звяра тъкмо се кротнаха,повярвай ми очаквай още някой пост :Д

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 16:01 
Аватар

дайте подробности иил някой линк за вчерашният мач :f88:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 16:16 
Аватар

АА извинявам се че пиша тук, но да не отварям нова тема.. :) искам да ви питам кога почва подготовката на младшата възраст :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 16:19 
Аватар

хубав въпрос,да не ги забравяме и тях но аз незнам :f88:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 16:58 
Бригада Враца

на 10 август мисля че почват и старша и младша но може и да лъжа .. ;) Толко ли те мързи да се рзходиш до стадиона да разбереш

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2009 17:15 
Аватар

Е аз ходих но ми казват различни дати 1, 5 сега ти пък ми казваш 10ти .. ;D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2009 09:14 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Да ви кажа и аз нещо, макар и с ясното съзнание, че едва ли на повечето от вас ще се хареса.
По ред на постовете:
Към Врволейбол: Ти започна да се заяждаш с термини като "отбори от небитието", та затова ти отвърнах за нивото на вашия волейбол. Но като имаш познати от Казанлък, учудвам се, че можеш да твърдиш, че сме много по-зле от вас на юношеско ниво. Само преди седмица на държавното първенство за момчета до 15 години станахме втори след Славия, като на полуфинала победихме Виктория Волей (сигурно си чувал за тях). Споменаваният от теб отбор Левски-Карлово също беше на финалите, но вие липсвахте (както и Сливен между другото, които "ни биели като цинкови кофи"). В същата възраст при момичетата пък сме на трето място (също миналата седмица), като на полуфинала паднахме от шампионките от Бдин с 2:3, а за третото място бихме с 3:1 ЦСКА.
Що се отнася до нашия кмет пък - вярвай ми, че това е последният човек, който мисли за спорта в Казанлък. Човека си строи градинки, а в същото време стадиона скоро ще падне - единственото що годе прилично нещо в него е терена.
Сега за Уебмастъра - ще се повторя, ама малко уважение трябва към противника. С подмятания като "селия" и т.п. се избиват само комплекси. По-горе ви казах, че до преди месец-два и вие играехте футбол на нашето ниво (имам предвид В група) и това, че сега сте в Б група (поздравления, за което) не ви прави по-голям отбор от нас примерно с 3-4 класи. Поне това лъхаше от вашите футболисти на онзиденшната контрола. И приказки от сорта, че сте играли с втория отбор първото полувреме, не могат да минат пред мен, щото ходих на мача и съм наясно, че не е точно така. Ние пък играхме с титулярите през първите 45 минути и смея да твърдя, че ви надиграхме. Дали това се дължи на подценяване от ваша страна или на мързел - малко ме топли това, аз си гледам нашия отбор. След почивката играхте срещу деца 92-93 набор и логичното случи, макар и едва към края на мача.
А за ника ми (отново за Уебмастър) - всеки си избира ник, просто на много места се пиша така и затова и така се регистрирах в този сайт. Иначе, вярвай ми, розите са преди ЦСКА в личните ми предпочитания.
И накрая - още веднъж ви поздравявам, че се измъкнахте от блатото на В групите и ви желая като за начало да се стабилизирате в Б група, тъй като градове като нашия и вашия заслужават да гледат футбол от по-високо качество.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2009 13:16 

cska_kazanlak написа:
Да ви кажа и аз нещо, макар и с ясното съзнание, че едва ли на повечето от вас ще се хареса.
По ред на постовете:
Към Врволейбол: Ти започна да се заяждаш с термини като "отбори от небитието", та затова ти отвърнах за нивото на вашия волейбол. Но като имаш познати от Казанлък, учудвам се, че можеш да твърдиш, че сме много по-зле от вас на юношеско ниво. Само преди седмица на държавното първенство за момчета до 15 години станахме втори след Славия, като на полуфинала победихме Виктория Волей (сигурно си чувал за тях). Споменаваният от теб отбор Левски-Карлово също беше на финалите, но вие липсвахте (както и Сливен между другото, които "ни биели като цинкови кофи"). В същата възраст при момичетата пък сме на трето място (също миналата седмица), като на полуфинала паднахме от шампионките от Бдин с 2:3, а за третото място бихме с 3:1 ЦСКА.
Що се отнася до нашия кмет пък - вярвай ми, че това е последният човек, който мисли за спорта в Казанлък. Човека си строи градинки, а в същото време стадиона скоро ще падне - единственото що годе прилично нещо в него е терена.
Сега за Уебмастъра - ще се повторя, ама малко уважение трябва към противника. С подмятания като "селия" и т.п. се избиват само комплекси. По-горе ви казах, че до преди месец-два и вие играехте футбол на нашето ниво (имам предвид В група) и това, че сега сте в Б група (поздравления, за което) не ви прави по-голям отбор от нас примерно с 3-4 класи. Поне това лъхаше от вашите футболисти на онзиденшната контрола. И приказки от сорта, че сте играли с втория отбор първото полувреме, не могат да минат пред мен, щото ходих на мача и съм наясно, че не е точно така. Ние пък играхме с титулярите през първите 45 минути и смея да твърдя, че ви надиграхме. Дали това се дължи на подценяване от ваша страна или на мързел - малко ме топли това, аз си гледам нашия отбор. След почивката играхте срещу деца 92-93 набор и логичното случи, макар и едва към края на мача.
А за ника ми (отново за Уебмастър) - всеки си избира ник, просто на много места се пиша така и затова и така се регистрирах в този сайт. Иначе, вярвай ми, розите са преди ЦСКА в личните ми предпочитания.
И накрая - още веднъж ви поздравявам, че се измъкнахте от блатото на В групите и ви желая като за начало да се стабилизирате в Б група, тъй като градове като нашия и вашия заслужават да гледат футбол от по-високо качество.

Ама ти хвани , та чети какво пиша , а не каквото ти искаш да напишеш ... Възрастоватъа група до 15 год. се води момчета , пионери както искаш ги наричай , аз ти говоря за младша и старша , тва са другите 2 възрастови групи над тази !!! Защото пак ти повтарям за 4 години никъде не съм ви видял нито младша , нито старша , за девойки не говоря , аз играя в другия пол !!! В тези възрасти дори отбора на луковит беше станал 2-ри преди няколко години ....
А само да те питам , след като кмета няма никаква заслуга , кой ви направи залата за волейбол ? Ти ли беше ?
Колкото до това , че сме били ммченца 92-93 набор ... Шанс да сте пуснали по-големи и тях да сме били

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2009 13:59 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Ами, ние първото полувреме си играхме с титулярите (както и вие) и резултатът си бе 1:0 за нас. След почивката пуснаха юношите и бе цяло чудо, че отнесоха само 3 гола. Както и да е, утре от 18.00 играете пак на нашия стадион срещу Сливен.
А за кмета, доста си далеч от истината, съжалявам. Залата не е направена нито от мен, нито от него. Залата е построена преди около 30 години. Само й смениха подовото покритие. Ама щом толкоз си си го харесал - харизвам ти го с голям кеф нашия кмет. Сега обеща, че ще вдига център за подготовка на националните отбори по волейбол - само дето никой не му вярва вече. Колкото изкопа дупка в язовира, толкова ще построи и нова зала.
А за волейбола - просто ти давам резултати от последните завършили първенства. Откъде да знам на колко си години и в кой отбор играеш. Въпроса е, че не е съвсем да нямаме успехи при юношите. По-скоро сме трагични при мъжете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Юли 2009 20:07 

Абе , кога трябваше да е следващата контрола ???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2009 20:26 
Бригада Враца

в момента ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2009 20:37 

В момента със сливен ли играем ...?И ако може някой някакъв резултат да даде?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2009 21:02 
Бригада Враца

става въпрос за дубъла на сливен да не си помислите че титулярите .. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Юли 2009 21:06 
Аватар

На Сливен титуляра им е един и той е в БФС- то и ги спасява в А група :D ,
останалото е дубъл и сме ги нацепили като зелки. :f88:
САМО БОТЕВ- 3- та поредна победа. :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2009 08:32 
Аватар

наще кога се връщат от лагера в Казанлък

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2009 08:34 
Бригада Враца

утре след мача с Видима

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2009 09:14 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Някой може ли да ми помогне със статистика, за това кой играч колко мачове и голове има през изминалия сезон. Поне за тези футболисти, които ще играят през следващия сезон в "Б" група :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2009 09:43 
Аватар

http://www.novsport.com/news46791_1003.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2009 09:59 

кога ще има мач във врацаи от колко е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2009 12:42 
Добър приятел на сайта
Аватар

pippo написа:
Някой може ли да ми помогне със статистика, за това кой играч колко мачове и голове има през изминалия сезон. Поне за тези футболисти, които ще играят през следващия сезон в "Б" група :)

Pippo, в http://www.botev-inside.hit.bg съм слагал линкове към статии за всеки от мачовете през изминалия сезон. Мисля, че във всяка от статиите пише с какъв състав сме играли, така, че оттам можеш да извадиш такава статистика. Иначе за голайсторите имам готова статистика. Поне по моите сметки е такава:

29 - Ивайло Данчев
17 - Румен Рангелов
7 - Светослав Валериев, Петър Петров
6 - Емануил Борисов, Емил Манолов
5 - Владислав Стоянов
4 - Тихомир Найденов
2 - Пламен Илиев, Христо Митов
1 - Цветан Гарев, Милен Маринов,
Мартин Маринов, Ивайло Сашев,
Стоян Стоянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2009 12:45 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Мерси, r.h. Сега ще си ги извадя

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 275 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 111627 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 71788 25 Фев 2007 12:39
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Зимна подготовка
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 109390 19 Фев 2011 23:16