bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юли 2025 19:54

Ботев (Враца) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 457 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2009 21:41 
Бригада Враца

избрал е развитието.. не е виновен че иска да се развива а поне за момента тук не се получва..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2009 21:45 
i az taka znam poneje go poznavam izbra da ide tam zashtoto i bil izlagan ot tuk i e iskal da raste nagore i da poluchava po dobri pari no neznam az samu dochux i za tova pipitah

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2009 21:47 

Отбор: Ботев (Враца)
Ще го развия аз...а е посмял един ден да каже, че е от Чавдар, а съм го наплюл на някой мач в Етрополе! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2009 21:48 
kak svarshi dnes macha s gerb ?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2009 21:50 

3:3 и всички са гласували с НОМЕР 3! :)
Кенаш...играй където искаш, но да си останеш фен на Ботев винаги...важно е да не те губим като фен!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2009 21:52 
Аватар

3:3

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Селекция през новия сезон
МнениеПубликувано на: 26 Юни 2009 07:50 
Аватар

ще видим какво ще станее ;) абе аз се радвам 4е си4ко върви нагоре и за тфа съм много щаслив ; ))

Говеда и Свине..отново пред БОТЕВ на колене!!!
Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2009 09:42 
Аватар

malkia написа:
chux che Tscetan Tsvetanov-kebapa shtial da se vrashta ? Taka se govorelo

всички които са бегали от Ботев ще искат да си дойдат ама нема да ги зематт

Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2009 16:35 
Аватар

имаме си нов играч 8та от видин ама тати му е забравил името ;д рус

Изображение
БРИГАДА ВРАЦА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юни 2009 17:06 
Бригада Враца

АА , тоя в Видин кога ходихме и ги гледахме , май им беше най-добрия...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 00:26 
Аватар

Истина ли е за номер 8 от Видин?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 00:31 

Maй взимаме някой от Видин, уж добър, но не знам кой е номер 8!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 00:58 

.

Последна промяна cska на 11 Окт 2009 02:58, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 11:21 
Добър приятел на сайта
Аватар

От албумите rodgev и от видинския сайт vidin-online намерих снимки на 8-цата на Бдин.

Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 15:58 
Аватар

Здравейте, момчета! Искам да ви поздравя за влизането в Б група - Враца истински го заслужава, отбор с минало и традиции. Аз съм от Бяла Слатина и искам да ви кажа първо за Шами (Шенол Галип) момчето е турчин и не е особено добър футболист, но само на стари лаври не може да се лежи, трябват и пари. Никой уважаващ себе си добър футболист няма да дойде във Враца без да му предложат добри условия. Нз положението точно какво е, но аз разбрах, че Валери Цветанов е напуснал, защото е разбрал, че заплатите ще бъдат горе- долу по 500 лв най - високите! Стига, това е смешно!!! И нз вашият кмет какъв е, но начия нов кмет се постара да съсипе отбора ни заедно с президента и го направиха! А колкото до нас първия сезон в Б група взехме доста нови футболисти. Не можете да играете в Б група с отбра от В. При нас дойдоха юноши на Левски, млади момчета и завършихме първата година доста напред в таблицата. Само едно да знаете от мен- в отбора не трябва да има местни футболисти, защото те прецакват всичко!!! Дано да вземете свестни момчета и да имате успехи!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 16:06 
Аватар

Абе тва с местните футболисти не съм много съгласен защото това е основата в този обор те са играли заедно а до колкото тоя фес ще го видим как играе ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 16:14 
Бригада Враца

simply the best написа:
Здравейте, момчета! Искам да ви поздравя за влизането в Б група - Враца истински го заслужава, отбор с минало и традиции. Аз съм от Бяла Слатина и искам да ви кажа първо за Шами (Шенол Галип) момчето е турчин и не е особено добър футболист, но само на стари лаври не може да се лежи, трябват и пари. Никой уважаващ себе си добър футболист няма да дойде във Враца без да му предложат добри условия. Нз положението точно какво е, но аз разбрах, че Валери Цветанов е напуснал, защото е разбрал, че заплатите ще бъдат горе- долу по 500 лв най - високите! Стига, това е смешно!!! И нз вашият кмет какъв е, но начия нов кмет се постара да съсипе отбора ни заедно с президента и го направиха! А колкото до нас първия сезон в Б група взехме доста нови футболисти. Не можете да играете в Б група с отбра от В. При нас дойдоха юноши на Левски, млади момчета и завършихме първата година доста напред в таблицата. Само едно да знаете от мен- в отбора не трябва да има местни футболисти, защото те прецакват всичко!!! Дано да вземете свестни момчета и да имате успехи!!!
Хахах simply the best , направо ме развесели много,че кой ще се навие да играе за 500 лева , цитирам максимум в "Б Група" ,чуете недочуете нещо и веднага хоп тука , айде стига глупости ,това че в Бяла Слатина им е умрела школата нас какво ни касае ,не трябвало да има местни футболисти , това ли трябва да е бъдещето на един отбор , ние да не сме Реал Мадрид бе,за какво са ми някакви неуспели юноши на градновете ,като нямат да покажат нещо кой знае какво повече от местните и ще искат по-висока заплата , хотел и тн...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 16:24 

Оставете го момчето бе , той така си мисли , защото в Б.С. къде са виждали местни футболисти :D :D :D И само да ти кажа мой човек , че годината , в която влязохте в Б гр. , понеже не можахте да купите всички мачове , купихте съдиите на другите , а сега , когато парите свършиха кмета бил виновен ... По-добре за тия години део бяхте в Б гр. да бяхте направили условия за школа , да си вадите момчета от нея и да играят ... Ние сега не влзохме в Б със сборен отбор от ветерани и девойки младша възраст на Левски и Цска :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 16:38 

Този човек от БС е нещо като Харт - говори на базата на лични идеи и догадки, но бисер като този ДА НЯМА местни футболисти в един отбор е направи траги-комичен. Това е първият човек, който мисли че наемници ще се раздават повече от местни момчета! Колкото до заплатите, не знам как ако във В някой взима 1000 ще взима 500 в Б???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 16:54 
Аватар

Gopeto написа:
simply the best написа:
Хахах simply the best , направо ме развесели много,че кой ще се навие да играе за 500 лева , цитирам максимум в "Б Група" ,чуете недочуете нещо и веднага хоп тука , айде стига глупости ,това че в Бяла Слатина им е умрела школата нас какво ни касае ,не трябвало да има местни футболисти , това ли трябва да е бъдещето на един отбор , ние да не сме Реал Мадрид бе,за какво са ми някакви неуспели юноши на градновете ,като нямат да покажат нещо кой знае какво повече от местните и ще искат по-висока заплата , хотел и тн...

Давам ви приятелски съвет, нищо повече. Много сте се надъхали, да видим какво ще направите. Това че съм от Бяла Слатина, не значи, че не се интересувам какво става във Враца. Самия Валери Цветанов искаше приятеля ми във Враца и обещаваше големи неща, но като той рабра каква селекция се прави( никаква) изобщо не не се е интересувал повече, въпреки, че е врачанин! А колкото до местните - те винаги развалят атмосферата в клуба и правят най - големите интриги! И един отбор не се гради върху местните, а върху добрите футболисти!!! Всеки има право на мнение и аз спазвам добрия тон и съм настроена с най- добри чувства към Враца, най - малкото, защото съм учила там 5 години.

И предишния ни кмет милееяе за отбора и футбола в града, да имахме купени мачове, но само 2 отбора в тази група могат да се похвалят, че нищо не са купували. А сегашния президент гледа само как да граби. Най - малкото Криводол бяха платили наем за стадиона, а той си ги прибра в джоба. Като бихме Орлите и Марек знаея ли тъпото животно колко пари даде? Общо за двата мача 350 лева!!! Представете си каза, че е хванал съдиите...Надявам се при вас това със местните да не е така, но не само в Бсл беше...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 16:56 
Аватар

Отбор: Монтана 1921 (Монтана)
Издръжката на отбор от Б група е голяма ,но имали желание за намиране на спонсори и на пари всичко се получава ,така че ако има хора които искат отбора ви да върви нагоре пари винаги ще се намерят! Успех в Б групата и гледаите така леко и тактично да изпаднат селата ,че стана смешно вече Симитли , Крив-дол и там некфи др. Пък може да се засечеме за Купата на Бг ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 17:01 

Добре разбрахме те, но забравяш нещо много важно...тези, които са израснали в отбора, са и ФЕНОВЕ на отбора и определено не си права, че развалят атмосферата! Напротив - те градят атмосферата, защото искат отбора на сърцето им да прогресира! Съгласен съм, че тези футболисти трябва и да са добри, но едно момче което от 9-10 години играе в този отбор ВИНАГИ ще е по-добра опция от някой юноша на Левски и ЦСКА! Видяхме какво стана с вас като разчитахте на наемници...в Ботев дори без пари преди 8 години се раздаваха нашите си момчета, а наемниците веднага реват - пример е и ЦСКА! Просто съжелявам, но мнението ти за мен е плиткоумно и няма аргумент който да го защитава, без да се обиждаш!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 17:14 
Аватар

Webmaster Vratza написа:
Добре разбрахме те, но забравяш нещо много важно...тези, които са израснали в отбора, са и ФЕНОВЕ на отбора и определено не си права, че развалят атмосферата! Напротив - те градят атмосферата, защото искат отбора на сърцето им да прогресира! Съгласен съм, че тези футболисти трябва и да са добри, но едно момче което от 9-10 години играе в този отбор ВИНАГИ ще е по-добра опция от някой юноша на Левски и ЦСКА! Видяхме какво стана с вас като разчитахте на наемници...в Ботев дори без пари преди 8 години се раздаваха нашите си момчета, а наемниците веднага реват - пример е и ЦСКА! Просто съжелявам, но мнението ти за мен е плиткоумно и няма аргумент който да го защитава, без да се обиждаш!

ОК. Всеки е прав за него си, но не давай такива оценки за хора, които не познаваш! Приятеля ми е бил юнояа на враца преди да стане юнояа на Левски. Мисля, че двете школи нш могат да се сравняват. И един добър футболист играе не само за отбора, но и за себе си! Да се докажа , да израстне, а не просто да претърка някоя друга година. Винаги един футболист, който има поне малко талант и е преминал през добра школа , натрупал малко опит ,ще е класа над другите със същитя талант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 17:24 

Само да ви кажа 4е това със заплатите е напълно възможно! Кун4ев и Шаш взимат по 450лв. в Криводол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Юни 2009 17:30 
Аватар

Ppp написа:
Само да ви кажа 4е това със заплатите е напълно възможно! Кун4ев и Шаш взимат по 450лв. в Криводол.

Вярно ли? Е, то заплатите са различни, защото познавам момчета от там и взимат доста. И тези,които ще отиват сега там също ще вземат доста голяма заплата и пари на ръка също....и играят за мн високи премии...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 457 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 198408 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 211875 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 243633 21 Окт 2011 21:22