Gopeto написа:
simply the best написа:
Здравейте, момчета! Искам да ви поздравя за влизането в Б група - Враца истински го заслужава, отбор с минало и традиции. Аз съм от Бяла Слатина и искам да ви кажа първо за Шами (Шенол Галип) момчето е турчин и не е особено добър футболист, но само на стари лаври не може да се лежи, трябват и пари. Никой уважаващ себе си добър футболист няма да дойде във Враца без да му предложат добри условия. Нз положението точно какво е, но аз разбрах, че Валери Цветанов е напуснал, защото е разбрал, че заплатите ще бъдат горе- долу по 500 лв най - високите! Стига, това е смешно!!! И нз вашият кмет какъв е, но начия нов кмет се постара да съсипе отбора ни заедно с президента и го направиха! А колкото до нас първия сезон в Б група взехме доста нови футболисти. Не можете да играете в Б група с отбра от В. При нас дойдоха юноши на Левски, млади момчета и завършихме първата година доста напред в таблицата. Само едно да знаете от мен- в отбора не трябва да има местни футболисти, защото те прецакват всичко!!! Дано да вземете свестни момчета и да имате успехи!!!
Хахах simply the best , направо ме развесели много,че кой ще се навие да играе за 500 лева , цитирам максимум в "Б Група" ,чуете недочуете нещо и веднага хоп тука , айде стига глупости ,това че в Бяла Слатина им е умрела школата нас какво ни касае ,не трябвало да има местни футболисти , това ли трябва да е бъдещето на един отбор , ние да не сме Реал Мадрид бе,за какво са ми някакви неуспели юноши на градновете ,като нямат да покажат нещо кой знае какво повече от местните и ще искат по-висока заплата , хотел и тн...
Давам ви приятелски съвет, нищо повече. Много сте се надъхали, да видим какво ще направите. Това че съм от Бяла Слатина, не значи, че не се интересувам какво става във Враца. Самия Валери Цветанов искаше приятеля ми във Враца и обещаваше големи неща, но като той рабра каква селекция се прави( никаква) изобщо не не се е интересувал повече, въпреки, че е врачанин! А колкото до местните - те винаги развалят атмосферата в клуба и правят най - големите интриги! И един отбор не се гради върху местните, а върху добрите футболисти!!! Всеки има право на мнение и аз спазвам добрия тон и съм настроена с най- добри чувства към Враца, най - малкото, защото съм учила там 5 години.
И предишния ни кмет милееяе за отбора и футбола в града, да имахме купени мачове, но само 2 отбора в тази група могат да се похвалят, че нищо не са купували. А сегашния президент гледа само как да граби. Най - малкото Криводол бяха платили наем за стадиона, а той си ги прибра в джоба. Като бихме Орлите и Марек знаея ли тъпото животно колко пари даде? Общо за двата мача 350 лева!!! Представете си каза, че е хванал съдиите...Надявам се при вас това със местните да не е така, но не само в Бсл беше...