голяма част от нас си вадим от джобовете пари да си даваме на футболистите за заплати - ако някой не вярва нека се убеди сам. И знате ли че ако не беше точно тази инициатива да се събират пари Асеновец щеше да играе с куртово конаре. Всичко става с нормални футболни средства - пари субсидии и т н. ами хайде да се направи инциативен комитет и да се съберат хора. Ама всичко остава на масата сред цигарения дим и празните чаши.
иначе е лесно да се говори за "истински фенове". Всеки сезон имаме по 1000 км най малко съпорт за отбора да не говорим за хилядите левове които вадим и събираме, за артикулите които правим, за хореографиите. понятието ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ е доста абстрактно.
ха-така аз също мисля че който и да дойде за разлика от голяма част на сегашното ръководство ще МУ ПУКА за това от къде могат да се обезпечат футболистите, треньорите, да се подсигури стадиона.
Вина на феновете ли е че няма огради на стадиона ?? В Гълъбово сами видяхте как е организирана охраната, преградите и т.н.
Извинявайте но като давате пари от джоба си за футбол, и някой дойде и ачик ачик си ви ограби ? Я ми кажете вие какво правим. Аз лично нямам нищо против и извънземни да дойдат и ако виждам че има искрени намерения към града ни и футбола ни ще го подкрепя с две ръце. Така трябва да направим всички. И ако ще и шефа на Брестник да дойде пак ще го подкрепя. Ако наистина му пука и иска да създаде отбор в дългосрочен план. Не му одобрявам политиката в никакъв случай с това арогантно отношение със купени съдии срямо по бедните отбори. Но пък и феновете на юнайтед и челси не си искаха собствениците, ама всеки техен фен сега се кефи на мястото в което се намира техния отбор и са горди с победите си .
Не трябва да мислим за себе си защото тогава хората имат право да ни наричат как ли не. Трябва да мислим за отбора а за себе си като фенове, които винаги трябва да подкрепят футбола и клуба.
Цитат:
, Но кой ни ги отне? Тези дето нахлуваха на терена
парадокс. Ти си един от хората които най много псува и се заканва из форума а иначе тези дето са нахлули на терена.