bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 23:03

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 16 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Брестник - Асеновец
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009 21:15 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Има още повече от 4 месеца до мача в Калояново, но мисля че това е хард-темата на полусезона. Трябва много сериозно да избистрим стратегията и тактиката. Разбира се не всичко е за пред хората...
Може и Сашо Диков да нададе ухо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2009 16:11 
За много години, пичове! Здраве и късмет на всички. Темата, както обикновено е тоя пусти Брестник! Дайте тая година да си погледнем малко в нашия двор, че тук положението е трагично. Брестник да се оправят пък и доколкото разбрах те влизат на 100%, защото Поморие са спукали гуми. Митко Събев насочвал всички средства към Черноморец. При нас нещата са повече от трагични. Вижте само какво става- парите са свършили(за кой ли път), Младенов си тръгва, Ридван искал да ходи пак в Брестник и т.н. Както обикновено на пролет сме кръводарители и разни съвсем измислени тимчета ни бият с по 2-3 гола разлика, като Гълъбово. Трябва да поискаме среща с общината и да настояваме за ясно финансиране на клуба и конкретни цели или сами да търсим президент с пари за отбора. Втория вариант без общината няма да стане. На Брестник президента е казал на едно място, че ако имал такава публика щял досега да е в Б група! Дали да не го потърсим него. Имам общ познат и мога да направя среща с част от нас. Там общината му е обещала нещо ама не му го дава и той бил готов да се махне от това село. Нека да помислим, но трябва и нашата община да е насреща, незнам. Убеден съм, че ако не направим нещо ще затънем съвсем...

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Брестник - Асеновец
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2009 23:08 
as p1k s1m na mnenie seki da si znae mqstoto si4ki sme razbera4i ta za tva sme na tva diridje moje da se govori s1s ob6tinata ako iska da finansira dobre ako ne iska po dobre v V gruba dqvoli ot kolkoto b grupa mrushlqci otnosno otboro li4no as smqtam 4e turci v odbora nqmat mqsto i s1m sigoren 4e mnogo hora ne ime e priqtno kato otivat na asenovec nashite igra4i da si govorqt na turski ili na razvalen Bg pred nas tova s1s li4noto tursene na invistirori ne s1m suglasen edinsvenie put spored men e ili ob6tinata da se vzeme v race i da naprai ne6to po vuprosa a tq nqma da se zeme da naprai ako lejim na kulkata 4e moje otbor da se podurja s1s li4nite sredstva na prevurjenicite ne sme 4ak tolkova mnogo za da mojem da pl6tame si4ko za tqh a ina4e s1m sigoren 4e sq she po4ne da se govori koi kade 6tql da vliza v b grupa a u sumnqvam se da vi kaja tva ne e ot godina 2 taka 4e po huuu kato mojem da si naprai 6outo na ma4a da go praim ! :8)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 09 Яну 2009 00:22 

Дано годините да са колкото се може по-малко и за тебе и за г-н ти Маринов. Нито ми го кани, а му кажи като тръгне за Пампорово да минава през Кричим или през м... си в п...... На това човече каквото и да му се случи малко ще му е за тези гаври дето си прави с нашия отбор, пък и с целия ни град. По-добре цял живот в селските групи да играем отколкото общината ни да дели с тозицървул каквото и да било. Да си стои и строи кенефи и трафопостове в Брестник, ама от Куклен по-насам да не припарва. А що се отнася до Поморие и прочие гола си вода.Първо иди им виж стадиона, сравни я с брестнишката келемя, питай тук, там, прочети нещо, пък тогаз коментирай. И защо г-н Модераторе на този брестнишки гъзомийник му публикуваш постовете???
Догодина братчед, бат ти Владо пак е тука /на Шипка/.И той и ти се насирате от ужас. Пък що си мислиш, че само той има пари, а другите нямат. Да не пи заедно с него и с всичките му протежета в Кичука? Само че аз неам нерви да чакам до догодина. Що не ни уредиш контролка на 04.02. като няма с кой да играе "брестнишката супер-селекция на Вовата".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Яну 2009 01:04 
Чета и не вярвам на ушите си! Старфен ли си или Стар задник незнам, ама си достатъчно ограничен и кух като градинска лейка! Аз не съм адвокат на г-н Маринов, нито пък ти. Аз стадиона на Поморие съм го виждал и съм бил там доста пъти съм го огледал в детайли. Разликата е в това, че Маринов харчи лични пари, а ония храчат оару на държавата. А, ако ти това няма значение за теб- ти казвам, че ние в Асеновград играем на една поляна и пред еди паднали трибуни. Ама ти нали си много ентусиазиран да доказваш, как "гол тумбак , чефте пищови" ще препасиш! С трици мишки не се ловят, СРАМЕНФЕН!!! От такива като теб нямаме нужда. Браво на модератора, защото той е наясно каква е истината за разлика от теб! Има много други хора в Асеновград, които мислят правилно, отговорно. А, ти за делене на общината не ми говори, защото ти на тая община не си и дал нищо! Нещо повече, затвори си дупката да не бълва глупости, защото знам кой си и знам къде си и да не се срещнем скоро?! Тогава да видим кой къде е пил и кой къде е ходил?! Карай си я, както искаш. И без това АСЕНОВЕЦ няма нужда от такива като теб и още няколко души. Ние истинските фенове сме повече и за разлика от вас поне малко сме реалисти...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Яну 2009 09:51 

Ми аз не се крия, ако искаш да я караме на малко име, то да проследиш ip-то на някой не е кой знае каква философия.
Знам че играем на крива поляна с порутени трибуни, знам че отбора не върви добре отдавна и честно казано съм загубил почти всякаква надежда, че нещата ще се оправят. Тази година имаше искра надежда, както и преди 2 г. , Но кой ни ги отне? Тези дето нахлуваха на терена или този дето обработва предварително съдиите? След този Х дали ще играем на Шипка или в Коматево вече е все едно. Нито имаме някакви шансове, нито пък щяха да идват повече от100 човека на мач, дори и тук. Като нямаме шансове спомоществовател няма да дойде.
Аз не съм нито специалист, нито съм много богат,нямам връзки с магнати, така че не мога да помогна на отбора с друго освен с подкрепа от трибуните.
А доста уж фенове и това не правят!
Ако иска някой да налива пари в отбора - добре дошъл, нека и общината му помогне. Само че такива мераклии за пореден път няма. И ако имаш намерение да каниш някой - давай, само че в момента си сбъркал адреса. Търси другаде.
Г- Маринов няма никакво намерение да ни оправя - нас. Дори и мен и някои други да ги няма на трибуните. Щото скоро няма ди има никой.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Яну 2009 13:26 
Аватар

голяма част от нас си вадим от джобовете пари да си даваме на футболистите за заплати - ако някой не вярва нека се убеди сам. И знате ли че ако не беше точно тази инициатива да се събират пари Асеновец щеше да играе с куртово конаре. Всичко става с нормални футболни средства - пари субсидии и т н. ами хайде да се направи инциативен комитет и да се съберат хора. Ама всичко остава на масата сред цигарения дим и празните чаши.

иначе е лесно да се говори за "истински фенове". Всеки сезон имаме по 1000 км най малко съпорт за отбора да не говорим за хилядите левове които вадим и събираме, за артикулите които правим, за хореографиите. понятието ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ е доста абстрактно.

ха-така аз също мисля че който и да дойде за разлика от голяма част на сегашното ръководство ще МУ ПУКА за това от къде могат да се обезпечат футболистите, треньорите, да се подсигури стадиона.

Вина на феновете ли е че няма огради на стадиона ?? В Гълъбово сами видяхте как е организирана охраната, преградите и т.н.

Извинявайте но като давате пари от джоба си за футбол, и някой дойде и ачик ачик си ви ограби ? Я ми кажете вие какво правим. Аз лично нямам нищо против и извънземни да дойдат и ако виждам че има искрени намерения към града ни и футбола ни ще го подкрепя с две ръце. Така трябва да направим всички. И ако ще и шефа на Брестник да дойде пак ще го подкрепя. Ако наистина му пука и иска да създаде отбор в дългосрочен план. Не му одобрявам политиката в никакъв случай с това арогантно отношение със купени съдии срямо по бедните отбори. Но пък и феновете на юнайтед и челси не си искаха собствениците, ама всеки техен фен сега се кефи на мястото в което се намира техния отбор и са горди с победите си .

Не трябва да мислим за себе си защото тогава хората имат право да ни наричат как ли не. Трябва да мислим за отбора а за себе си като фенове, които винаги трябва да подкрепят футбола и клуба.

Цитат:
, Но кой ни ги отне? Тези дето нахлуваха на терена

парадокс. Ти си един от хората които най много псува и се заканва из форума а иначе тези дето са нахлули на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Яну 2009 18:57 

Цитат:
ИЛИ този дето обработва предварително съдиите?
Май не си ме разбрал

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Яну 2009 21:35 
Аватар

кажи за да разбера

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009 14:18 
KO PROTIV IMATE TEQ DED NAHLUVAT NA TERENA NE RAZBRAH AS AS S1M NAHLUVAL MNOO PUTI I PAK SHE SI NAHLUVAM :) KAJETE SQ KOGA E MA4A S BRESTNIK I TAQ PROGRAMA NQKOI DA E PUSNE VE4E DA SE USPOKOIM MALKO

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 00:39 
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Нахлухме и още ще нахлуваме, докато не спре целия този цирк и цялата подигравка с Асеновград, кято цяло! :f17: :f15: :f17:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 17:47 
a si4kite piqni kato g1z kato g1z kato g1zzzzzzzzzzzzz vajnoto e da si praim shouto da si peem da si palim fakli da pokazvame 4e sme mom4etata ded ne trqbva da se obavash s nas a rano ili k1sno nqkoi she vidi bude6te v otbora i smqtam 4e nqma taka da sme ve4no ako li ne iskam da odim po 200 4oveka v d.v. da gi izbiem :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 19:05 

Някой мислили за бъдещето на детската школа във Асеновец кръгла нула сме какво да очакваме тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 19:49 
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Крайно време е някой да помисли. СЪс стабилния собственик ще даойдат всичките тия неща.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 21:59 
o6te edno vreme kat behme deca si spomnqm daje i as kat trenirah 4e nqmashe i sq nama da ima bai ti sote beshe ina4e vurha she ima shkola kato ima finansi i dokarat hora s1s umenie da trnirat decata i da otrivat v tqh talantite ne da se hvurlq po edna topka i tva da e jiktak pishi si po temata

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2009 22:35 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
пишете на българсаки щото за хора като мене които не са на вътре с вашите работи , нищо не се разбира

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 16 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Металик (Сопот)-Брестник
Форум: Металик (Сопот)
Metalik 3812 14 Окт 2007 19:44
от Metalik
Преглежда непрочетените мнения ПФК Брестник 1948
Форум: Брестник 1948 (Пловдив)
Hebar_1918 8352 03 Дек 2007 16:14