През полусезона нашите любимци постигнаха следните резултати: 18 срещи, 9 победи, 3 равни,6 загуби,34-28 г.р. 30 точки, Домакин 10 срещи, 8 победи, 2 равни Гост 8 срещи, 1 победа, 1 равен, 6 загуби. Домакинските мачове всичките сте ги гледали, няма да ги коментирам, пък и представянето е доста прилично. Гостуванията... Прилагам статистика на допуснатите голове по минути: -Созопол 2-3 3,28 -Черноморец 3-0 12,40,67 -Розова долина 1-1 19 Гигант 2-1 14,80 -Космос 5-1 7,36,60,69,71 -Поморие 3-1 5,46,82 -Левски СЗ 2-0 18,19 -Ботев 3-0 8,12, 82 Цяла победа над аутсайдера Созопол и то в първия им домакински мач изобщо. При това, губим 0-2, а после 2 дузпи за нас, ч.к. за домакините и победен гол в 90 мин.Понякога съдиите са и с нас. Равен в Казанлък, добре и от тук нататък една голяма мъка. Явно на ст. Шипка и на гостуванията излиза един и същи отбор, но с две коренно различни лица. Нещо сериозно куца в мотивацията и в психологическата нагласа при гостуванията. Сега някои ще кажат - в този и този мач ни поряза съдията, в онзи ходихме с юношите, друг продадахме и т.н. и т.н. Аз ще Ви кажа друго. Навънка сме едно жалко, смешно селско отборче, което си получава за по-сигурно още в самото начало дежурния гол/ове/ и после уж разиграва прилично топката.Такива сме в очите на чуждата публика, която ни гледа навън. Какъв ти е смисъла, че си притежавал повече топката, като при всяко по остро слизане към нашата врата се разчита едва ли не само на вратаря. При мелетата сме още по-голяма трагедия - кой кого покрива не се знае, но почти винаги остават непокрити съперници. Трудно ще се намерят защитници в групата, които Ридван и Илхан да надбягат, да не говорим, че едва ли пък има чужди нападатели, които нашите защитници да изпреварят. Нещо повече - очеизвадно Мюмюн, Жаров,Вальо, Чобан и някои други са с наднормено тегло. Тренировките не са само тактика, удари, сработване по звена, поритване и леки кросчета./Който ходи/ Трябват и специализирани, тежки тренировки за кондиция. Това се прави преди сезона и сега на почивката, но кой ли му пука. Сега нашите ще сложат оная си работа на рамо, ще духнат кой накъде види и ще се съберат чак през февруари. Не знам кои са им криви на ръководството за проваления сезон, но ако и вътре няма публика да повика, не им виждам мотивацията за победа и тук. Остава ми пак да чакам с надежда следващия сезон.
|