bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 01:55

Български клубове - Асеновец 2005 (Асеновград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 40 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2008 18:12 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
В тая шестица Асеновец и Розова Долина заслужават да са първи и втори но БФС са на друго мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2008 18:41 
Аватар

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
браво на вас че сгънахте карпуза крю тоя кръг :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: СРЕЩА НА ФЕНОВЕТЕ ПРЕДИ МАЧА С брестник !!!!
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2008 03:34 
Аватар

СРЕЩАТА Е В 12:00 В КЛУБА (до гарата, до ресторант Европа)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2008 21:49 
AD`casual написа:
бахти уж от арда казваха че ще им се хвърлят за победа. гаджалска работа. Всички са пълна помия. Супер нагласена работа. Направо не ми се пише. И кво сега дърпат напред след три кръга ни идват пак със цяла свита купени съдии. пак ще има ексцесии щото не може да се подиграваш с феновете, пак наказание за нас...... познат сценарий.

:mrgreen:

Върнете се в началото

Заглавие: РАВНОСМЕТКА НА ЕСЕННИЯ ПОЛУСЕЗОН
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2008 11:57 

През полусезона нашите любимци постигнаха следните резултати:
18 срещи, 9 победи, 3 равни,6 загуби,34-28 г.р. 30 точки,
Домакин
10 срещи, 8 победи, 2 равни
Гост
8 срещи, 1 победа, 1 равен, 6 загуби.
Домакинските мачове всичките сте ги гледали, няма да ги коментирам, пък и представянето е доста прилично.
Гостуванията...
Прилагам статистика на допуснатите голове по минути:
-Созопол 2-3
3,28
-Черноморец 3-0
12,40,67
-Розова долина 1-1
19
Гигант 2-1
14,80
-Космос 5-1
7,36,60,69,71
-Поморие 3-1
5,46,82
-Левски СЗ 2-0
18,19
-Ботев 3-0
8,12, 82
Цяла победа над аутсайдера Созопол и то в първия им домакински мач изобщо. При това, губим 0-2, а после 2 дузпи за нас, ч.к. за домакините и победен гол в 90 мин.Понякога съдиите са и с нас.
Равен в Казанлък, добре и от тук нататък една голяма мъка.
Явно на ст. Шипка и на гостуванията излиза един и същи отбор, но с две коренно различни лица. Нещо сериозно куца в мотивацията и в психологическата нагласа при гостуванията.
Сега някои ще кажат - в този и този мач ни поряза съдията, в онзи ходихме с юношите, друг продадахме и т.н. и т.н.
Аз ще Ви кажа друго. Навънка сме едно жалко, смешно селско отборче, което си получава за по-сигурно още в самото начало дежурния гол/ове/
и после уж разиграва прилично топката.Такива сме в очите на чуждата публика, която ни гледа навън.
Какъв ти е смисъла, че си притежавал повече топката, като при всяко по остро слизане към нашата врата се разчита едва ли не само на вратаря. При мелетата сме още по-голяма трагедия - кой кого покрива не се знае, но почти винаги остават непокрити съперници.
Трудно ще се намерят защитници в групата, които Ридван и Илхан да надбягат, да не говорим, че едва ли пък има чужди нападатели, които нашите защитници да изпреварят. Нещо повече - очеизвадно Мюмюн, Жаров,Вальо, Чобан и някои други са с наднормено тегло.
Тренировките не са само тактика, удари, сработване по звена, поритване и леки кросчета./Който ходи/ Трябват и специализирани, тежки тренировки за кондиция. Това се прави преди сезона и сега на почивката, но кой ли му пука. Сега нашите ще сложат оная си работа на рамо, ще духнат кой накъде види и ще се съберат чак през февруари.
Не знам кои са им криви на ръководството за проваления сезон, но ако и вътре няма публика да повика, не им виждам мотивацията за победа и тук.
Остава ми пак да чакам с надежда следващия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2008 12:29 
Аватар

Не знам аз. Крайно съм разочарован от някой думи които чух вчера и коренно си променям мнението към някой хора от управлението на тима, които ми говорят за морал, а всички помним какви гомна бяха направени с продадени мачове, взети пари, пробити играчи и така нататък. А ние го простихме това. И сега и клетвите не са надежда че някой ден пак няма да се случи това.

Някой като пие две уискита и става много смел, и започва да обижда и да квалифицира нас - феновете като не знам си какви, ама не помни как никога не сме го оставяли даже и на край България да играе.

И като са толкова смели някой хора да си търсят пари и да се оправят с пробелмите на клуба. То проблеми не се решават на масата с пиенето. За толкова време как никой не потропа на нечия врата да иска пари, да търси спонсорство. ?? Не знам. Супер разочарован съм от тъпотиите които чух вчера. Просто моста който създадохме фенове - ръководство се срина в рамките на 3 минутен моноспектакъл изпълнен от самозабравил се футболен "управляващ". Това със сигурност ще рефлектира и от към фенска подкрепа за в бъдеще !!!!!!!!!!!

Любо Наков да пропусна мач на отбора - вън или вътре?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2008 13:41 
Аватар

Не се отчайвате , нещата са монго сложни :
За по доброто бъдеще на клуба е нужно финансиране , прозрачно и ясно , всякак стотинка трябва да се знаекъде и за какво отива
КАК МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСИГУРЕНО ФИНАНСИРАНЕТО :
1.ОТ ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ - ПРИМЕРИТЕ ВЕЧЕ СА МНОГО - СЛИВЕН , МОНТАНА , НЕСЕБЪР И Т.Н.
2.ДА СЕ НАМЕРИ СОБСТВЕНИК( А НЕ СПОНСОР), КОЙТО ДА ИНВЕСТИРА В БАЗА И ЮНОШИ С ЦЕЛ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ТАЗИ ДЕЙНОСТ
3.ИМА И НЯКАКЪВ МЕЖДИНЕН ВАРИАНТ СЪС СМЕСЕНО УЧАСТИЕ НА ОБЩИНА И СПОНСОРИ - НО СПОРЕД МЕНЕ ТОЙ НЕ Е ДЪЛГОСРОЧЕН И НЕ Е МНОГО ПРИЕМЛИВ , ПРИЧИНИТЕ СА МНОГО ЗА ТОВА

Не знам дали има асеновградчани с възможности , за сега не се е намерил никой , няма го все още нашият гриша ганчев .....
ветко не е ли навит да вкара пари в отбора и да направи нещо за града си ?

но без стройна организация и познаване на разпоредбите на БФС и покриване на изискванията - от гледна точка на база и т.н. трябва да ни е ясно , че никъде другасе няма да идем , за професионарният футбол трябва да се изпълняват много изисквания , засега на ниво ни е само агитката, която спокойно може да се нареди в първата петица сред всички български отбори .....ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ РАБОТИ И ТРЯБВАТ ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ХОРА , ТОВА Е ВАЛИДНО ЗА ВСЯКА СФЕРА ОТ БИЗНЕСА ....

AD`casual написа:
Не знам аз. Крайно съм разочарован от някой думи които чух вчера и коренно си променям мнението към някой хора от управлението на тима, които ми говорят за морал, а всички помним какви гомна бяха направени с продадени мачове, взети пари, пробити играчи и така нататък. А ние го простихме това. И сега и клетвите не са надежда че някой ден пак няма да се случи това.

Някой като пие две уискита и става много смел, и започва да обижда и да квалифицира нас - феновете като не знам си какви, ама не помни как никога не сме го оставяли даже и на край България да играе.

И като са толкова смели някой хора да си търсят пари и да се оправят с пробелмите на клуба. То проблеми не се решават на масата с пиенето. За толкова време как никой не потропа на нечия врата да иска пари, да търси спонсорство. ?? Не знам. Супер разочарован съм от тъпотиите които чух вчера. Просто моста който създадохме фенове - ръководство се срина в рамките на 3 минутен моноспектакъл изпълнен от самозабравил се футболен "управляващ". Това със сигурност ще рефлектира и от към фенска подкрепа за в бъдеще !!!!!!!!!!!

Любо Наков да пропусна мач на отбора - вън или вътре?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: РАВНОСМЕТКА НА ЕСЕННИЯ ПОЛУСЕЗОН
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 11:29 
Тази декларация е провокирана от хулиганските и нечовешки прояви на мача Асеновец-ПФК Брестник 1948, игран на 23.11.2008 год и последвалата вълна от неоправдани нападки към нашия клуб. Побоят над съдиите и представители на нашия клуб, след и по време на двубоя в Асеновград, учудващо бе изпозван за злостна кампания срещу нас, побойниците бяха изкарани жертви, а шумотевицата бе насочена за атака срещу ПФК „Брестник 1948”.
Декларираме и настояваме:
- Да се гледа реално на инцидентите и зверските истъпления в Асеновград, които се случват за трети пореден път на нашия тим при гостуванията там. Нека не бъдат забравяни зверските изцепки на местните ултраси и футболисти срещу Харманли и Рудозем, подобните прояви при гостуването на Асеновец в Сопот, потрошените трибуни в Първомай тази пролет при поредното наказание на Асеновец;
- Нека зложелателите ни намерят един футболен рефер, който да декларира публично, че някой представител на ръководството на ПФК Брестник 1948 или собственикът на клуба са му оказвали натиск или разговаряли с него преди който и да било мач от първенството. Твърденията, че нашият тим е толериран са смехотворни. ПФК Брестник 1948 има 4 загуби и 3 ремита от старта на шампионата и има еднакъв актив точки с отборите до 5-то място в красирането. Толерирани ли са тогава тези отбори, питаме ние?
- От 2000-та година до днес собствениците на клуба инвестират в него собствени средства, а не харчат общински пари. За жалост, някои несъстояли се общински функционери, губейки почва под краката си, решиха да трупат рейтинг с участието си в управлението на най-голямата магия наречена футбол, галейки егото си;
- ПФК Брестник 1948 е единственият клуб, заедно с ПФК „Поморие”, в Югоизточна „В” група, който има 7 юношески формации или общо 140 деца. ПФК Брестник 1948 е единственият клуб в групата, който от гола поляна вдига ултрамодерен спортен комплекс, който ще бъде открит след 3 месеца;
- Считаме, че натрупаният негативизъм към нас е плод на нереализираните мечти на футболни “деятели”, които дълбоко завиждат на правилната стратегия на ПФК Брестник 1948. Неоправданата им злоба ни мотивира двойно повече да работим за просперитета на нашия клуб;
- Най-малко некоректно е висши чиновници от БФС да коментират ПФК Брестник 1948, без да знаят къде е Брестник на картата и без да са запознати с методите на работа в клуба. Няма да позволим на достатъчно компрометирани личности, разследвани от прокуратурата и известни с това, че са тираните на българския футбол, да трупат активи и дивиденти на наш гръб чрез злостни измислици. Убедени сме, че антипатиите на 2-3 клуба към нас не са меродавни, защото в Югоизточната „В” група играят още 16 тима. Няма да позволим ПФК Брестник 1948 да се използва като маша от самозабравили се и неуспели футболни чиновници, мечтаещи да управляват в БФС;
- Разбираме амбициите на всички наши съперници, но ги призоваваме да ни побеждават на терена, а не чрез завери на маса или чрез кампании по медиите; - Искаме да уверим всички наши привърженици и съмишленици, че ръководството на клуба ще вземи необходимите мерки да не позволи да пострада името на клуба и честта на всички негови истински фенове, както и на жителите на община Родопи;
- Заявяваме, че всяка една клевета от страна на когото и да било, ще бъде разгледана детайлно и всеки клеветник ще отговаря пред съда за думите си, казани в ефира на националните медии;
В заключение държим да се знае, че на ПФК Брестник не са нужни нечии клубни симпатии, за да бъдат постигнати стратегическите цели на клуба. Ние правим футбол по европейски модел и смеем да твърдим, че сме едни от малкото в България, които успяват. За нас е важна отличната оценка, която получаваме от истинските любители на футбола и от хората, разбиращи от този вид спорт. Подкрепата на цяла една община с население над 50 000 души ни дава сили да вървим напред. В нашия клуб нещата никога не са били поставяни на основата „на всяка цена”. Нашите цели са красивият футбол, инвестициите в модерна спортна база и възпитание у децата на любов към спорта.

Димчо Беляков, президент на ПФК Брестник 1948

Излизат с декларация мишоците

©2007 ПФК „Брестник” 1948

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 12:44 

- Нека зложелателите ни намерят един футболен рефер, който да декларира публично, че някой представител на ръководството на ПФК Брестник 1948 или собственикът на клуба са му оказвали натиск или разговаряли с него преди който и да било мач от първенството. Твърденията, че нашият тим е толериран са смехотворни.

Бог вижда всичко и съди най-справедливо.
По тази логика кой корумпиран чиновник ще излезе и ще си признае, че е взел рушвет?
И колко йезуитски не се споменава нищо за пари?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 16:57 
abe bate ti kato razbira6 tolkova mn 6to ne vzeme6 da stane6 trenyor da spasi6 otbora da gi vkara6 v B grupa aaa?ostavi mom4etata da si var6at rabotata.nikoga predi tova asenovec ne e imal tak1v aktiv ot to4ki na polusezona!!!otborani varvi dobre i trenyora ni e mn dob1r.da ti obesnq za6to vanka taka se polu4ava v tazi grupa sadiite sa faktori pri gostuvaniqta za tova ne mogat mom4etata da si igraqt tqhnata igra.az pone taka mislq...nedei da pi6e6 takiva raboti 6to to izli6no gi natovarvame po tozi na4in 6to to i te vlizat 4etat.ai ako ima ne6to sry tova e moyto vijdane

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 17:04 
Аватар

абе футболистите играят добре - играят това никой не го отрича.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 17:55 

Когато са играли добре, не съм пестил суперлативи. Но повече гостувания няма да гледам, достатъчно си троших нервите, пък и колата/особено до Гълъбово/, за парите не говоря.
За съжаление статистиката сама говори, не аз.
Айде бийте някъде и пак ще ме запалите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Дек 2008 22:50 
offf rabota e mn zad1lbo4ena.statistikata pokazva da...osven v pomorie i v nesebar po4ti na vsqkade sme qli sadiyski tesli govorq tova koeto sam 4ul i az taka misle de ama nqma ni6to vsi4ko 6te si doide na mqstoto si v 2-q polusezon

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2008 10:33 

BOJE PAZI BULGARIA!Tezi nagletzi izlizat s deklaratzia i lujat vsi4ki ,govoriat kolko sa 4estni i kakvi hiliadi verni fenove ima li,kak nikoi ne podkupvali?BOJE PAZI BULGARIA ot takiva boklutzi.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008 20:14 
Аватар

Така е :) Поморие си играят добре, имат си база и работят професионално. Брестник нямат фенове. Асеновец още не са придобили онзи биткаджийски дух с който да взимат мачовете си навън. Но и това ще стане :)) Само с домакинства не се влиза в по-горна група :)

всичко ще си дойде на мястото. Дано момчетата извлекат максимума от срещите - наказания, които силно се надявам да бъдат намалени на 3 или 2. Най-важното - дано след празниците се намерят средстства да идат на лагер за да се сработят като колектив, да са подготвени за тежкия полусезон :))

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 40 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 193559 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 206998 12 Сеп 2007 15:55