bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 01:04

Берое (Стара Загора) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 46 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Берое (Стара Загора) 2-1 Спартак-С 94 (Пловдив)
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 19:39 

"България се захранва основно от тези мощности, т.е. от СЗ"

Нещо не си доразбрал правилно... нали знаеш, че твойта мама и тате се хранят от там?
Ето това е криворазбраната цивилизация на старозагорци :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 20:06 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
С тази надменност няма как да стигнете далеч и се надявам да го схванете някога. Не можете да обиждате предварително съперника (без дори и да знаете за какво иде реч) и да очаквате от отсрещната страна да ви ръкопляска и да ви влезе в тона колко сте велики. В "Б" група НИКОГА не е полезно да ти знае много устата...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 21:51 

Отбор: Берое (Стара Загора)
gladiatori,ходи си в столипиново,там е твоето място. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 22:11 

RUSE написа:
В "Б" група НИКОГА не е полезно да ти знае много устата...

мисля,че много добре знаеш защо сме в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Окт 2008 22:18 
...И те така...

beroezarafan написа:
RUSE написа:
В "Б" група НИКОГА не е полезно да ти знае много устата...

мисля,че много добре знаеш защо сме в Б група.

Какво значение има. В момента сте в "Б" група...препоръчително е да се спазват някакви етични норми и попринцип отборите, които имат успех в Б група нямат много медийни изяви. Колкото по-малко се шуми, толкова по-добре. И ако си правите сметки да влизате обезателно трябва да купите някой мач, защото малките камъчета обръщат колата. Ако всеки мач подхождате "Ние сме Берое - те са Любимец, значи ги бием без проблеми" значи и догодина ще си правите компания с култовия инженер от Търговище, с Цонко от Каварна и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Окт 2008 00:10 

СМЪРТ! Ние сме най-великите , а за вас краставици и домати от най-близкия пазар ! сирене да нямате , цял живот шопска салата да неможе да си направите :a026:

Кво се занимавате , с някъв комплексиран селянин от смолян и тем подобните , изобщо нямат нужда от внимание , защото те са никои...
айде за момчето от русе по може , но др селски пръчки просто няма кво да се говори с тях... как да гледам на сериозно , че някой от любимец ме заплашва , че ще ме набият на мача там или тоя от родопа и ей такива , доволно смях и тва е :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Окт 2008 01:24 
RodopaMad написа:

Нещо не си доразбрал правилно... нали знаеш, че твойта мама и тате се хранят от там?

Ето това е комплексарска злоба! :)
Че си имаме цивилизация - факт! В Смолян молове, бизнес парк и индустриален парк, като си направите, тогава идвай да се заяждаш, ок? А ако не се лъжа ти живееш в Пловдив, така 4е то и там си е така!
Бихме Спартак - факт! Колкото и да ни плюете!
Относно родителите ми - не се захранват от Марица Изток, а от строежи в СЗ и на Слънчев бряг!
А на теб ти пожелавам да посетиш цивилизацията в СЗ и да имат родопа и спартак същите резултати, като БЕРОЕ, но едва ли! :)
Злобата е осъзнато безсилие срещу по-силния!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 29 Окт 2008 01:31 
RUSE написа:
С тази надменност няма как да стигнете далеч и се надявам да го схванете някога. Не можете да обиждате предварително съперника (без дори и да знаете за какво иде реч) и да очаквате от отсрещната страна да ви ръкопляска и да ви влезе в тона колко сте велики. В "Б" група НИКОГА не е полезно да ти знае много устата...

С феновете на Дунав досега бяхме в добри отношения, но явно това беше до нашето по-добро класиране - жалко за което :(
Никой не обижда никакъв съперник, напротив - виж какво е написал по-горе фена на Дунав за нас и заплахите му за северните ветрове напролет! А отговора ми е факти! В които няма заплахи, а отговор на злобните обиди на вашия фен. Освен това си виж и твоя тон - не е полезно да ти знае много устата :) Ако не ви харесват фактите за това, 4е сме били Спартак, а вие - не, или 4е немска фирма е избрала СЗ, а не - Русе, кой е виновен, не аз, това 4е ви казвам тези факти е в отговор на злобата ви, и ще продължавам да казвам и тях и други, ако влизате в темата БЕРОЕ да говорите със злоба.
Бихме Спартак, досегашния лидер в групата, без загуба досега, със сърцата и стойностна игра - факт! Ако е само4увствие - ОК, но е с покритие! Ако и вие направите същото - евала, но едва ли засега. Освен това за липсата на амбиции на Дунав за А група - това казвате и феновете и треньорите ви, ако не ви харесва, проблема не е в БЕРОЕ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 29 Окт 2008 08:55 
...И те така...

Въпросния sport-11 ако му видиш приказките ще разбереш, че не трябва да го приемаш на сериозно. Аз ви казвам истината. Не мисля, че трябва да се премълчава. Това са законите в джунглата "Б" група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 11:31 

Аз ви поздравих за победата, защото непозволихте Спартак да натрупа голяма преднина от точки в класирането! Преследването и надиграването между Спартак, Берое, Дунав, Родопа и Нафтекс прави първенството в нашата група непредсказуемо! Всеки отбор ще има свои убедителни и не до там убедителни победи! Измъчената победа винаги е по сладка от зрелищното равенство, което Дунав постигна срещу Калиакра 3-3 и зрелищната загуба на Дунав срещу Несебър с 1-2!
Не съм съгласен с моя съгражданин, който се е взел за ГОСПОД и ни "казва истината и законите"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 11:46 

GREENHEART написа:
RodopaMad написа:

Ето това е комплексарска злоба! :)
Че си имаме цивилизация - факт! В Смолян молове, бизнес парк и индустриален парк, като си направите, тогава идвай да се заяждаш, ок? А ако не се лъжа ти живееш в Пловдив, така 4е то и там си е така!
Бихме Спартак - факт! Колкото и да ни плюете!
Относно родителите ми - не се захранват от Марица Изток, а от строежи в СЗ и на Слънчев бряг!
А на теб ти пожелавам да посетиш цивилизацията в СЗ и да имат родопа и спартак същите резултати, като БЕРОЕ, но едва ли! :)
Злобата е осъзнато безсилие срещу по-силния!!!

Каква комплексарска злоба момко? От какво? :lol: Има ли поне едно нещо, за което да ме е яд? Моловете и бизнес парковете ли са критерий за културата на едно общество? Съвсем не е така, но ако това те успокоява в момента в Смолян се строят 2 мола("25 Април, 2008г. - 11:32
От: Сграда.com
[email protected]
В Смолян предстои изграждането на два мола, като от кметството вече са допуснали за разглеждане подробните устройствени планове и към момента се очакват архитектурните проекти.

Първият търговски център ще се изгради върху терен от 10 дка, намиращ се под руския пазар в града, а другият ще е в върху парцел от 6 дка в кв. “Невястата”.

Един от инвеститорите е местен бизнесмен, а другият е смолянски представител с чуждо финансиране, съобщава в. “Отзвук”, цитирайки кмета на града Дора Янкова.
Слухове има и за още 2 мола, с което общия им брой може да достигне 4") Ако говорим иза бизнес центрове пак има достатъчно... ако говорим за развлекателни центрове пак ще има уникални! Това ли е критерият? За мен критерият е, че Смолян в културно отношение е много над другите градове в страната... тук е вторият по-големина театър в България...едни от най-големите библиотеки и музеи също са тук, научни центрове, за които много от най-големите градове може да мечтаят, по брой на читалищата сме на едно от първите места в света! Ето това е най-важното за човек... за модерни неща можем да си говорим много, но не и за това! А на онзи абориген, който дава определения като "селянин" е наистина най-добре да замълчи, защото дори незнае това понятие обидно ли е или не и че всъщност може да има много хора селяни в България, но той е един голям селяк! Ето това е криворазбраната цивилизация на подобни хора! Хубавото е, че не всички са като вас :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 12:32 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
sport-11 написа:
Не съм съгласен с моя съгражданин, който се е взел за ГОСПОД и ни "казва истината и законите"

абе човека си е много прав ама ти си инат като магаре и като кон с капаци. мислиш се за разбирач, ама си като всички нас- просто един фен. така че замълчи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 13:31 
[quote="RodopaMad
Каква комплексарска злоба момко? От какво? :lol: Има ли поне едно нещо, за което да ме е яд? Моловете и бизнес парковете ли са критерий за културата на едно общество? Съвсем не е така, но ако това те успокоява в момента в Смолян се строят 2 мола("25 Април, 2008г. - 11:32
От: Сграда.com
[email protected]
В Смолян предстои изграждането на два мола, като от кметството вече са допуснали за разглеждане подробните устройствени планове и към момента се очакват архитектурните проекти.

Първият търговски център ще се изгради върху терен от 10 дка, намиращ се под руския пазар в града, а другият ще е в върху парцел от 6 дка в кв. “Невястата”.

Един от инвеститорите е местен бизнесмен, а другият е смолянски представител с чуждо финансиране, съобщава в. “Отзвук”, цитирайки кмета на града Дора Янкова.
Слухове има и за още 2 мола, с което общия им брой може да достигне 4") Ако говорим иза бизнес центрове пак има достатъчно... ако говорим за развлекателни центрове пак ще има уникални! Това ли е критерият? За мен критерият е, че Смолян в културно отношение е много над другите градове в страната... тук е вторият по-големина театър в България...едни от най-големите библиотеки и музеи също са тук, научни центрове, за които много от най-големите градове може да мечтаят, по брой на читалищата сме на едно от първите места в света! Ето това е най-важното за човек... за модерни неща можем да си говорим много, но не и за това! А на онзи абориген, който дава определения като "селянин" е наистина най-добре да замълчи, защото дори незнае това понятие обидно ли е или не и че всъщност може да има много хора селяни в България, но той е един голям селяк! Ето това е криворазбраната цивилизация на подобни хора! Хубавото е, че не всички са като вас :wink:[/quote]
Честно казано не разбирам злобата ти към СЗ и БЕРОЕ, която излизавш по вси4ки форуми. Но все пак ти отговарям:
1.Да, моловете не са критерий за култура, но дадох пример в подкрепа на моя конкретна теза.
Моловете - тук е готов 1, и се строят още 3!!!
Знам, 4е ти живееш в Пловдив, знаеш ли, 4е там сега се запо4ва строежа на първия?
Относно бизнеспарковете, който при нас е ве4е готов, и се строи ве4е и индустриалния парк - ако разбираш от икономика, и си например крупен 4уждестранен инвеститор, ще са ти важни много тези фактори. Както и се полу4ава - тук сега се достроява завод за производство на 4асти за БМВ и Ауди (избрали са след проу4ване СЗ пред Пловдив и Русе), в4ера са водени преговори за същото и с Шнайдер-Илектрик, които са проявили интерес.
Тези факти не ги казвам, за да зная много или да се фукам, а за да подкрепям свои тези.
2.Критериите за култура са други - и в СЗ има много богат културен и спортен живот, едва успявам да посещавам половината състезания и премиери на театри и оперни постановки и изложби и събития.
3.Ставаше дума за градовете по принцип, ако не греша. СЗ според много 4ужденци е прекрасен модерен европейски град. И се заселват дори тук, след като са работели тук в клоновете на 4уждестранни фирми базирани тук. Това е.Аз по принцип съм патриот българин, но както оби4ам България, така оби4ам и оценям високо СЗ, защото има за какво.
4.Футбола - все пак това е футболен форум:) БЕРОЕ е кауза и институция. И то на целия град. И за хора,които живеят извън града, дори в 4ужбина - те остават завинаги беройци!.Горд съм от победата над Спартак, защото показва дух и ка4ества срещу много силен съперник! В4ера говорих в Пловдив с фен на Ботев и Спартак, приятел, каза 4е Спартак имат сега доста проблеми заради оттеглянето на собственика, стадиона и т.н. Дано се оправят. Те са добър отбор.
5.Фенове е хубаво да има. Спортен хъс между тях - както и на терена - също. Но злоба,каквато има в теб, РодопаМад, не разбирам защо такава голяма има срещу БЕРОЕ и феновете му. Аз ли4но ти казах, 4е харесвам Смолян и има много стойностни хора там. Отбора ви... Ами знам аз ли4но от сигурен изто4ник, 4е футболистите на Родопа са знаели, 4е ще бият БЕРОЕ!!! От действията на рефера се видя много ясно същото. Батков явно ви иска като сателит в А, за да му е по-лесно на Левски там. А БЕРОЕ винаги стъжнява живота на "грандовете" в А! Факти! Ако не ти харесва - просто се замисли поне. И тогава плюй!
Успех на Родопа с треньорството и собствеността!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 13:39 
Дунав и Спартак - са класни отбори и имт уважението на отбора и на феновете на БЕРОЕ!!!
Родопа - имахме опасения и те са потвърдиха в прекия ни сблъсък, но както в последно време вси4ко, което наскоро беше при4инено с интриги на БЕРОЕ, се върща (визирам Коце Маца и пребития Йордан Андреев - шеф на Марек), така им се върна и с продължението за Локо СЗ, както те направиха с нас!
Относно говоренето - това е форум за мнения за футбола в БГ, нали? И вси4ко, което аз казвам са факти. Мога да ви ги докажа с линкове.
Успех на Дунав и Спартак!
И най-ве4е - УСПЕХ НА БЕРОЕ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 16:44 

Виж сега... личи си че имаш добри намерения, но наистина наприказва куп глупости, в които няма истина и ще ти ги кажа кои са :wink:
1. За моловете се разбрахме, но в Пловдив се строят 2 и то доста по-големи от този в Стара Загора, който имах възможност да видя преди 2-3 дни. А има вече готови търговски центрове, които са големи колкото всеки друг мол в България. И пак ще повторя, че това е без значение. Така е, Стара Загора икономически се развива добре, но мащабите в Пловдив са все още доста по-големи! На всеки новостроящ се завод в Стара Загора се строят 2 такива в Пловдив. И това пак не е достатъчно за Пловдив... може би за Стара Загора е. Строят се много заводи, а завод на Шнайдер Електрик съществува вече от доста време в една от индустрилните зони. Там строят още много контрагенти. Специално за тези неща може да си говорим много, тъй като ми е в интересите да ги знам. :wink:
2. Естествено е да има подобни неща, но със сигурност изостава доста от останалите градове!
3. Според много чужденци и Смолян е модерен европейски град, защото виждат, че не е като останалите български градове... с изоставени и запостели сгради,инфраструктура и т.н.
5. В мен има злоба единствено към неандерталците фенове на други отбори, които и идея си нямат какво говорят и как го говорят. Даже въобще неискам да говоря с тях затова. Познавам фенове от почти всички по-големи отбори в България и ги уважавам, но те не са такива малоумници! И каквото и да има си го казваме в очите! Твоите сигурни източници ще е добре да си ги смениш, защото нямаше такова нещо и това се показа на терена. Явно е, че все още гледате с изкривени очила на този двубой, но както казах, а в последствие и стана, отбори като Любимец и Ботев Криводол ви свалиха на земята. И за последен път ще го кажа... Родопа никога не е бил и никога няма да бъде сателит на друг отбор! Не сме Конелиано или Миньор Раднево. Първо казваха, че сме сателит на Левски, но това докато не им отнехме титлата в Смолян. После казваха,че сме сателит на ЦСКА, заради това, че Манджуков бил фен на ЦСКА и имал връзки с тях и пак всичко това преди и на тях да им вземем точки. Слухове могат да се пускат много, но реалностите са различно нещо, при това всеки заинтересован може да го провери :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 17:07 
RodopaMad написа:
Виж сега... личи си че имаш добри намерения, но наистина наприказва куп глупости, в които няма истина и ще ти ги кажа кои са :wink:
1. За моловете се разбрахме, но в Пловдив се строят 2 и то доста по-големи от този в Стара Загора, който имах възможност да видя преди 2-3 дни. А има вече готови търговски центрове, които са големи колкото всеки друг мол в България. И пак ще повторя, че това е без значение. Така е, Стара Загора икономически се развива добре, но мащабите в Пловдив са все още доста по-големи! На всеки новостроящ се завод в Стара Загора се строят 2 такива в Пловдив. И това пак не е достатъчно за Пловдив... може би за Стара Загора е. Строят се много заводи, а завод на Шнайдер Електрик съществува вече от доста време в една от индустрилните зони. Там строят още много контрагенти. Специално за тези неща може да си говорим много, тъй като ми е в интересите да ги знам. :wink:
2. Естествено е да има подобни неща, но със сигурност изостава доста от останалите градове!
3. Според много чужденци и Смолян е модерен европейски град, защото виждат, че не е като останалите български градове... с изоставени и запостели сгради,инфраструктура и т.н.
5. В мен има злоба единствено към неандерталците фенове на други отбори, които и идея си нямат какво говорят и как го говорят. Даже въобще неискам да говоря с тях затова. Познавам фенове от почти всички по-големи отбори в България и ги уважавам, но те не са такива малоумници! И каквото и да има си го казваме в очите! Твоите сигурни източници ще е добре да си ги смениш, защото нямаше такова нещо и това се показа на терена. Явно е, че все още гледате с изкривени очила на този двубой, но както казах, а в последствие и стана, отбори като Любимец и Ботев Криводол ви свалиха на земята. И за последен път ще го кажа... Родопа никога не е бил и никога няма да бъде сателит на друг отбор! Не сме Конелиано или Миньор Раднево. Първо казваха, че сме сателит на Левски, но това докато не им отнехме титлата в Смолян. После казваха,че сме сателит на ЦСКА, заради това, че Манджуков бил фен на ЦСКА и имал връзки с тях и пак всичко това преди и на тях да им вземем точки. Слухове могат да се пускат много, но реалностите са различно нещо, при това всеки заинтересован може да го провери :wink:

За пореден път ти казвам, 4е има много злоба в теб. Негативизма показва слабост и безсилие, и то осъзнати.
Направо ми писва да спазвам добрия тон с теб ве4е.
както и да е.
1.Мола в СЗ - не ме интересува какво ти е мнението за него, аз пътувам в цяла БГ всеки ден, и основно си пия кафето в Моловете, където ги има, този в СЗ е нисък, но е разположен в дължина и е 30 000 кв.м.застроена площ, това не е малко изобщо. Строят се още 4 много по-големи на висо4ина молове сега.
2.За Шнайдер - Илектрик - знам, 4е има завод. Казах го като аргумент и един пример.
3.За размерите на СЗ - това пък беше суперглупост. В4ера бях в Пловдив, и 4есто съм там. Дори приятелите от Пловдив признават, 4е Пловдив запада. И е факт, 4е по икономи4еско развитие ве4е Бургас и Варна са пред Пловдив.
4.Сигурния ми изто4ник е игра4 от Родопа!!! Пове4е няма да ти казвам. Излишно е. То се видя и на терена!!!
5.За приземяване ако си говорим, помисли си за приземпванията, които имат вси4ки велики отбори, да не говорим за Родопа пък на тази тема :)
Може би са прави другите ни фенове, които са по-язвителни към те, 4е избиваш провинциални комплекси и затова плюеш така БЕРОЕ!
Не разбрах мина ли крака ти и как то4но го с4упи на стадиона на ма4а с Берое?
Успех във вси4ко и спри с тази злоба. Ако искаш да си говорим за икономика - ОК, но да не става досадно, предлагам на л.с.,ОК?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 17:34 

Преди да кажа още някои неща ще ти повторя, че няма капка злоба в мен и не избивам никакви комплекси. Нямам си проблеми с другите фенове освен с някои объркани твои съграждани :lol: Затова спри да използваш тази дума. Да не говорим за "провинциална" злоба :lol: Аз такава дума по принцип неизползвам, а и в числото провинциалист попадаш и ти :wink:
1. Щом си пиеш кафето в моловете значи трябва да знаеш, че говориш неща, които не са така. Прави разлика между застроена площ, обща разгъната площ и търговска площ :wink: Тези 30 000м2 са обща разгъната застроена площ, а не застроена площ. Ще ти дам пример с търговски център Гранд в Пловдив, в който разгънатата площ е 28 000м2... вярно не носи гордото име МОЛ пред себе си :lol: За пример Мол Пловдив ще е 45 000м2 разгъната плаощ, а МОЛ Марково тепе 65 000м2.
2. Можем много да си говорим с примери, но те са далеч повече в Пловдив. Ако мислиш, че не е така - ЛС
3. Така е... Пловдив не се управлява добре икономически от много много години... общо взето всичко става на самоход. И с Варна може да се сравнява, но със Стара Загора... моля те, знам че си обичаш града, но... . Ако имаш още примери пак ЛС
4. Пак не казваш истината
5.Така е, но само вие имате самочуствието, че сте най-големите и най-великите по всяко едно време.
Можеш спокойно да спорим на ЛС :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 17:53 
Личи си, 4е си много интелигентен, но си и злобен доста към нас. Не разбирам защо. А и аз например нито във вашия форум, нито тук съм плюл родопа или смолян.
Игра4а на родопа - не е лъжа. Но няма как да ти кажа името му естествено.
Относно икономиката - много бизнесмени има крупни тук, които имат бизнеси не само в СЗ, а в цялата страна, например хотели в Пампорово и Слън4ев бряг, заводи из цялата страна.
Стига ве4е заяждания, 4е съм щастлив сега - резултатите от кръга са:
01 ноември, 14.30 часа
Миньор (Раднево) 2
Берое 3
Локомотив (СтЗ) 2
Любимец 2007 0
Панайот Волов 0
Родопа 0
Несебър 2
Нафтекс 0
Дунав 1
Свиленград 1921 1
Самочувствието е оправдано и на заралии, и на БЕРОЕ - само това ти казвам! А като минаваш, ще те 4ерпя Загорки или друго. Поне за равния ви мач с Волов трябва да черпя ;) Пиши само.
КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО??? :) :002: :party048: :a026: :first: :first: :first:

Последна промяна GREENHEART на 01 Ное 2008 18:09, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 18:09 

Стига с тази злоба вече... изтърка я тази дума :lol: Казах ти, че нямам предубеждения. И аз не съм плюл Берое и Стара Загора, а по-скоро мненията на хора отнасящи се към последните два субекта :wink: И си казвам нещата такива каквито са... вие сте слаби в момента и след всеки мач мнението ви е в двете крайности. Ние пък сме плачебни с подобни игри като днешната. Аз знам, че в това състояние не ставаме за А група. Отборът трябва да е стабилен във всички нива... играчи,ръководство,спонсори! Затова и да ни плюеш ще си прав, но трябва да плюеш и вашия отбор, защото не е по-горе и това се вижда. В момента ситуацията е такава, че точно 2 отбора се целят в А група, имайки предвид състоянието им... Нафтекс и Берое. Вие ще гупите много точки, но другите ще губят повече. Отборите се променят за 24 часа... ето сега сме без добър треньор и без основен спонсор, но пък с класни футболисти...лигльовци!
За бирата няма проблем... време няма много. През седмица съм в Стара Загора, но пък ще гледам да заобикалям вече, защото катаджиите ви са отвратителни хора :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 18:25 
Ето, 4е си интелигентен и сериозен 4овек.
Нашите са класни също, но се бяха отпуснали, презадоволени и всяка ве4ер до 1-2-3 по кръ4ми и жени и... Видя се с резервите в Монтана с Криводолските Ботевчани...
Но сега се стегнаха, защото знаеха, 4е са пред изгонване и те, и тренера. Поне от феновете. А тука сме много, и не прощаваме. И не само тези, които си видял на стадиона ви. Аз не бях там например. Но има много сериозни фенове, които не си видял.
Както и да е. Дано си оправите положението.
Да - Нафтекс и Берое, но Нафтекс сега загубиха с 2:0 с титулярния си състав, така 4е имат май само амбиции за А група.
Последно - нашите бяха нестабилни, и защото все още се гради отбора, в движение, и вечно имаме тормоз с тежки контузии на клю4ови играчи, сякаш прокоба тегне над БЕРОЕ. Пак правят 4удеса, ако се напънат, на6ите футболисти, ако не са само манекени. Могат, и то много. Не сме обигран и стабилен състав за съжаление, както Дунав, Спартак.
Така 4е в тази ситуация резултатите със Спартак и Миньоро са суперпостижения.
(Феновете на БЕРОЕ са ужасно обективни и най-крити4ната публика, гарантирам ти, можеш да видиш в сайта ни - гонени са псевдоспонсори, като Банев, сега отбора се издържа от Община, фенове, спонсори.Така 4е ние си виждаме недостатъците и си ги от4итаме, но и сме много горди :)).
Успех с ръководството. какво стана със спонсора ви и тренера в крайна сметка?
Пиши и за бирата :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 01 Ное 2008 18:39 

Ами какво да е станало... ние откакто ни напусна Манджуков сме на същото дередже като вас. Отборът се издържа от община и бизнесмени, но един от най-големите ни спонсори ни напусна, защото явно беше съпричастен към Тенчо Тенев и пренасочи парите си към ДЮШ. Определено на лигльовците ни ще им олекнат джобовете имайки предвид какви заплати получаваха...вярвам най-големите в Б група и по-големи от половината в А. Но те са си виновни, защото те направиха преврата, а ръководството явно е поостаряло и не се намесва особено вещо, така че на предстоящите УС ще се види кой за къде е. Честно казано мечтая за един наш бивш състав, който играеше за публиката и затова всеки мач отиваха по 6000 за да ги подкрепят... просто играха истински и изпотяваха всички ни грандове!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 46 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133040 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138517 17 Авг 2011 16:27