bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 16:46

. GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 69 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2008 16:37 
Alcohool написа:
djpetko написа:
И тях ли ги набиха през клавиатурата :cry: :cry:

da, neta im e 512 tukata v sekunda.

Супер Любо !!! ADSL FOREVER !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2008 18:16 
djpetko написа:

пич ти не спираш да ме изумяваш заклевам се
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Как може навсякъде да повтаряш едно и също като много добре знаеш че точно вие сте тези "клавиатурни бойци" :shock: Цяла България ви се смее обаче не вие сте най-големите.....

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2008 21:19 
без да знан факти не ми се коментира аз не ходя по мачове да се бия а да подкрепям любимият си отбор САМО ЦСКА!!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Апр 2008 06:45 
statix написа:
djpetko написа:

пич ти не спираш да ме изумяваш заклевам се
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Как може навсякъде да повтаряш едно и също като много добре знаеш че точно вие сте тези "клавиатурни бойци" :shock: Цяла България ви се смее обаче не вие сте най-големите.....

Като чета тука тая секция УЛТРАС, ми става ясно...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 23:54 
Олеле,дори не съм ви чел,защото не заслужавате.Жалка история.Свинете набили буферите,ама буферите се оказали с едно познато знаме на едни свинчоци :lol:
Как става тоя номер?
:forummp3: :scratch:

Абе ,както някой каза тук само истински хуулс и ултраси има,никой не може да ви "нащрака" нищо... :flower:

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Буферите пак ги бият
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 19:18 
Цитат:
20 ултраси на ЦСКА пребиват фен на Локо Пд за отмъщение
Малко, след като контролата между Локомотив Сф и Локомотив Пд бе прекратен заради зверски побой на запалянко се появи нова версия на мелето. Както преди малко Sportal.bg съобщи, първоначално се смяташе, че побойниците са запалянковци на Локомотив (Пловдив) и са счупили главата на ултрас на Локо (Сф). Заради скандала контролата за няколко минути бе прекъсната, а малко по-късно, пак подновена.

Новата версия обаче гласи, че вандалите са привърженици на ЦСКА, които са набили ултрас на пловдивчани. За сега те не могат да бъдат индефицирани, тъй като нямат отличителни знаци на някой клуб, а са облечени изцяло в черно. Твърди се, че те са предприели наказателната акция като отмъщение за вандалщините, извършени преди време от фенове на Локо Пловдив в Сандански. Тогава около 100 запалянковци на черно-белите атакуваха ултраси на ЦСКА с камъни и бомби по време на срещата от поредния кръг на "А" група между домакина Вихрен и червените, а мелето като по чудо не завърши с жертви.

Изображение
Тишони пак са го били червените дечица
Изображение

Цитат:
Около 30 футболни хулигани с якета с качулки нахлуха на трибуната на сектор на А на стадион Локомотив в петата минута на мача Локомотив София - Локомотив Пловдив и атакуваха шепата привърженици на гостите.

Един от феновете на черно-белите от Пловдив на име Йордан бе зверски пребит. Нападателите му нанесоха няколко удара с огромна метална тръба. Цялата му глава бе разкървавена и се наложи лекарят на домакините да му окаже първа медицинска помощ.

След това хулиганите се спуснаха на пистата и тръгнаха да атакуват скамейката на Локомотив Пловдив. Там обаче се намесиха както щабът на гостите, така и цивилни лица от охраната на домакините и успяха да отблъснат нападателите. На излизане от стадиона хулиганите започнаха да мятат камъни по пистата. Футболният мач бе прекратен за повече от пет минути, след което обаче бе подновен.

Трябва да се отбележи, че на стадиона нямаше нито един полицай. Такъв се появи едва, след като инцидентът приключи. Дошлият представител на органите на реда заяви, че на контролни мачове няма полиция, за да не правят клубовете излишни разходи.

Преди да бъде откаран в Пирогов, където главата му трябва да бъде зашита пострадалият фен на Локомотив Пловдив каза: Нападнаха ме с думите: "Спомняш ли си какво се случи в Сандански".

Това подсказва, че въпросните хулигани са от агитката на ЦСКА. Един от тях е разпознат като неговият прякор е "главата". Както е известно на мача Вихрен - ЦСКА от последния кръг на А група на 17-и май фенове на Локомотив Пловдив атакуваха агитката на червените, като счупиха и стъклата на клубния автобус.

Цитат:
Фенът на Локо Пд: Биха ме с тръба и ми говореха за Сандански
Набитият запалянко, който призна, че е фен на Локомотив Пловдив успя да каже няколко думи пред журналистите докато чакаше да дойде линейка, за да го откара в болница, където да му зашият около 7 сантиметровата рана на главата. "Не знам защо ме биха. Седях си с приятел на трибуните и изведнъж ме нападнаха някакви хора. Удариха ме с нещо твърдо. Не съм говорил с тях, не съм ги дразнил. Говореха ми нещо за Сандански, а аз не съм присъствал там. По-същото време наблюдавах Локомотив (Пловдив) и Пирин", коментира пребитото момче.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 20:56 
Аватар

http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=101657

евалата бой :roll:
давайте да се дебнеме в контролите и те тва е :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 21:16 
Вие си имате да връщате от мача за купата.
Жалко за Тишони,колко бой отнесе тая година :first: язък,че е 120 кила,ама не става само с ядене,трябва и малко смелост.
Помня го от едно време, когато още беше от Ботев и идваше с папагалите в Бургас и тогава беше мишок като сега,разликата е, че тогава си плащаше на Изгрев да го взимат с тях на мачове из страната,а сега се изживява като тартор на Лаута

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 21:26 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Левски и Локо на няколко стотин години пред всички останали в България, и това сега дето са го направили днес ,на тея ще им се върне тъпкано да знаете

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 21:41 
БОЛЯРИ
Аватар

Да ги бият , даже малко са го били..това от спирт1 целият бой ли е или преди това е имало нещо друго ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 21:48 
Син до гроб
Аватар

kemitod написа:
Вие си имате да връщате от мача за купата.
Жалко за Тишони,колко бой отнесе тая година :first: язък,че е 120 кила,ама не става само с ядене,трябва и малко смелост.
Помня го от едно време, когато още беше от Ботев и идваше с папагалите в Бургас и тогава беше мишок като сега,разликата е, че тогава си плащаше на Изгрев да го взимат с тях на мачове из страната,а сега се изживява като тартор на Лаута

И какво са го набили.... 20 детски гъза скачат зад оградата на един ... Да не говорим преди това как 10 човека налагат 1 ... Ебати жалкото отмъщение .... Буферите сериозно се осраха в Сандански, сега обаче чорбата ги настигна ... 20 на 2-ма .... Жалки ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 21:49 
Eltras написа:
Да ги бият , даже малко са го били..това от спирт1 целият бой ли е или преди това е имало нещо друго ?

това е секунди преди филмчето в спирт1
Изображение
Изображение
Изображение

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 22:11 

Значи почна мача и след 10-15 минути влязоха около 15 човека с качулки който ги помослихме за фенове на Локо Плд.Тартора на Пловдивчани го видяхме ясно как нокаутира едно прасе и целия стадион чу как изкрещя.Ултрасите на Локомотив София не взехме ничия страна, това си е работа между майни и червени и да си се оправят.Дибре че беше един от наще в сектор А че го спаси тоя от Пловдив иначе не 1 ами 10 шева щеше да има на главата.Имаме Клип от боя на пистата в който ясно се видя как тартора си млатеше 2ма червени.Можехме да се намесиме но пак повтарям това са си работи между ултрасите на пловдивчани и цесекарите и те да си се оправят.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:04 

И кфо викате прасетата ги смазали тия двамцата :roll: :lol!: :first: :suspect: :lol: :0066: :mrgreen:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:16 
"Буферите пак ги бият"

Защо ПАК бе :mrgreen: Кога са ги били др път ? Тва да не са ЦСКА :mrgreen:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:20 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Бе трепят си се взаимно,ама и на Тишо му помага тва камъче в ръката.Но все пак чорбарите му го подхвърлиха и след това оставиха 3-ма келеша да се бият.
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:26 
Ариана малките са били !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:37 
Фаталния май е нокаутирал някви чавета като гледам...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:39 
Аватар

Endo написа:
Ариана малките са били !

Ти си яко ITK нали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:45 
praseta qko tukati 6te iam spoko !! :suspect: :suspect: :suspect: :suspect: :suspect:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:46 
Red|Boys|Svoge написа:
Endo написа:
Ариана малките са били !

Ти си яко ITK нали ?

Имам си информатори : )
Не говоря за всички,но е имало от малката ариана !!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008 23:56 

Сезона ,който се задава ,ще бъде доста интересен :party048:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 00:02 
Изображение
Изображение
Изображение

Бе май не буферите ги бият а буферите бият :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 00:21 

Почти всички чорбари ги знам който дойдоха да се правят на мъже на майните и пак гризнаха дръвцето но най гадното е че го отнесе човек който няма нищо общо с агитката на пловдивчани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008 00:26 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
shangana написа:
Почти всички чорбари ги знам който дойдоха да се правят на мъже на майните и пак гризнаха дръвцето но най гадното е че го отнесе човек който няма нищо общо с агитката на пловдивчани.
Prav si 4orbarite sa izmet 20 vs 1 tova e tehniq stil Ta teq sa na po 18-19 godini ako bqha malko pove4koto ot lokoto kav boi shtqha da qdut prasetata...
Sorry za Latinicata Flextype mi se preeba

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 69 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения В Калиакра пак злобеят по адрес на Дунав
Форум: Сезон 2007/2008
DUNAV-RUSSE 8392 10 Юли 2007 14:06
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Защо пак жепеиците???
Форум: Локомотив (Горна Оряховица)
Ultras 8019 13 Фев 2008 18:52
от LOKO_GO_1932
Преглежда непрочетените мнения бисер белчев пак плаче по медиите
Форум: Бенковски (Бяла)
musashi_svilengrad 3184 19 Апр 2008 18:57
от БЕНКОВСКИ
Преглежда непрочетените мнения "НАФТЕКС" ПАК С ЗЕЛЕНИ ЕКИПИ, ЯСЕН ПЕТРОВ ПОЕМА ОТБОРА
Форум: Сезон 2008/2009
NaFtEx 5356 11 Юни 2008 19:58
от georgi bancov
Преглежда непрочетените мнения Пак никой не пише във форума ...
Форум: Искра (Искрец)
MaR7oOo 9652 13 Юни 2009 16:27
от IvKoNi