Моето мнение е, че можеше да сме доста по-напред в класирането.В първите мачове обаче докато се сработи отбора загубихме доста точки и това повлия на класирането ни.Също така като гости почти непечелим точки, което е много лошо.Въпреки че доколкото знам в някои от гостуванията сме показвали доста добра игра по едно или друга причина рядко сме си тръгвали с точки.Като домакини в повечето мачове демонстрирахме доста добра игра в която си личише работата на Петър Кръстев

Защитата се представи на много високо ниво за което голям принос има Билял Мустафов.Богдан Георгиев лично за мен е една от приятните изненади.Несъм очаквал, че на тези години ще се представя толкова стабилно, но явно опита му помага много.Мартин Симеонов също се представяше добре през целия сезон като умело запълваше дупките и се справяше добре и по двата фланга на защитата.Отлично попълнение се оказа Мартин Пенев, който без да блести особенно си върши перфектно работата.В защита се справя блестящо, а благодарение на добрата си техника прави и много добри пробиви и центрирания.Свилен се раздаваше във всеки мач и въпреки, че не е в най-долрата си форма просто си личи класата му.Жалко за изцепката му срещу Горна, която ще му коства 8 мача да гледа от трибуните, а недай се боже и мястото му в отбора.Един от основните проблеми беше да се намери равностоен партньор на Свилката в центъра на терена.Есента бяха пробвани Калоян Тодоров и Даниел Дочев, но и двамата неуспяха да се наложат в отбора и логично зимата си тръгнаха.В начабото на пролетния полусезон като вътрешен халф се изявяваше Денчо Шипкалиев, но и с него не се получи.При гостуването на Академик (Свищов) бе даден шанс на юношата Билянт Мустафов и досега е неизменен титуляр.Трайче вкара няколко много важни гола и въпреки, че в повечето мачове беше резерва има голям принос за повечето победи.Той си явява като златния жокер на отбора

Георги Дянков-Гопа беше доста непостоянен.В някои мачове показваше невероятна игра, но в други беше незабележим.За мен разочарованията са Банов и Марков.Банов претърпя и тежка контузия в края на есенния полусезон, което може да е причина за слабите му игри, но определено разочарова.Все пак е нападател, а ако не се лъжа няма отбелязан гол!Неможе да му се отрече, че демонстрира желание и се опитва да пресира противниковите защитници докато изнасят топката, но това не е достатъчно.Марков според мен има качества, но незнайно защо неуспява да ги демонстрира

Изкара почти целия сезон на пайката и в последните мачове когата му дадоха шанс да се докаже пак невпечатли.Аз ще го запомня само със страхотния му гол срещу Павликени.Много съжалявам за Лесев, който пропусна голяма част от пролетния полусезон.Мисля си, че ако небеше се контузил имахме шанс да вземем повече точки от първите мачове пролетта, когато и Тимнев неиграеше и разполагахме само с Банов, който не е особено резултатен.Боркато Борисов почна нелошо сезона, но пролетта даде доста назад и взе участие в много малко мачове.Иначе има брилятна техника, има и желание за изява и ако непрекалява със самостоятелната игра ще е много полезен на отбора.
И накрая за последното попълнение на отбора - Асен Борисов.За мен е голям удар неговото връщане.Страхотен вратар, с вече доста опит и мисля, че тепърва ще ни радва с изявите, които се надявам да са колкото се може по-малко