bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 17:01

Български клубове - Локомотив (Дряново) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 30 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Доволни ли сте от сезон 2007/2008
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 15:12 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Тъй като остават три мача в които едва ли ще вземем нещо предвид наказанията реших още от сега да пусна темата.Дайте оценка на сезона - доволни ли сте от класирането, играта, кои футболисти ви изненадаха и кои ви разочароваха и т.н.?

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Доволни ли сте от сезон 2007/2008
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 15:59 
L.D.S.
Аватар

Моето мнение е, че можеше да сме доста по-напред в класирането.В първите мачове обаче докато се сработи отбора загубихме доста точки и това повлия на класирането ни.Също така като гости почти непечелим точки, което е много лошо.Въпреки че доколкото знам в някои от гостуванията сме показвали доста добра игра по едно или друга причина рядко сме си тръгвали с точки.Като домакини в повечето мачове демонстрирахме доста добра игра в която си личише работата на Петър Кръстев :) :razz: Защитата се представи на много високо ниво за което голям принос има Билял Мустафов.Богдан Георгиев лично за мен е една от приятните изненади.Несъм очаквал, че на тези години ще се представя толкова стабилно, но явно опита му помага много.Мартин Симеонов също се представяше добре през целия сезон като умело запълваше дупките и се справяше добре и по двата фланга на защитата.Отлично попълнение се оказа Мартин Пенев, който без да блести особенно си върши перфектно работата.В защита се справя блестящо, а благодарение на добрата си техника прави и много добри пробиви и центрирания.Свилен се раздаваше във всеки мач и въпреки, че не е в най-долрата си форма просто си личи класата му.Жалко за изцепката му срещу Горна, която ще му коства 8 мача да гледа от трибуните, а недай се боже и мястото му в отбора.Един от основните проблеми беше да се намери равностоен партньор на Свилката в центъра на терена.Есента бяха пробвани Калоян Тодоров и Даниел Дочев, но и двамата неуспяха да се наложат в отбора и логично зимата си тръгнаха.В начабото на пролетния полусезон като вътрешен халф се изявяваше Денчо Шипкалиев, но и с него не се получи.При гостуването на Академик (Свищов) бе даден шанс на юношата Билянт Мустафов и досега е неизменен титуляр.Трайче вкара няколко много важни гола и въпреки, че в повечето мачове беше резерва има голям принос за повечето победи.Той си явява като златния жокер на отбора :D Георги Дянков-Гопа беше доста непостоянен.В някои мачове показваше невероятна игра, но в други беше незабележим.За мен разочарованията са Банов и Марков.Банов претърпя и тежка контузия в края на есенния полусезон, което може да е причина за слабите му игри, но определено разочарова.Все пак е нападател, а ако не се лъжа няма отбелязан гол!Неможе да му се отрече, че демонстрира желание и се опитва да пресира противниковите защитници докато изнасят топката, но това не е достатъчно.Марков според мен има качества, но незнайно защо неуспява да ги демонстрира :? Изкара почти целия сезон на пайката и в последните мачове когата му дадоха шанс да се докаже пак невпечатли.Аз ще го запомня само със страхотния му гол срещу Павликени.Много съжалявам за Лесев, който пропусна голяма част от пролетния полусезон.Мисля си, че ако небеше се контузил имахме шанс да вземем повече точки от първите мачове пролетта, когато и Тимнев неиграеше и разполагахме само с Банов, който не е особено резултатен.Боркато Борисов почна нелошо сезона, но пролетта даде доста назад и взе участие в много малко мачове.Иначе има брилятна техника, има и желание за изява и ако непрекалява със самостоятелната игра ще е много полезен на отбора.
И накрая за последното попълнение на отбора - Асен Борисов.За мен е голям удар неговото връщане.Страхотен вратар, с вече доста опит и мисля, че тепърва ще ни радва с изявите, които се надявам да са колкото се може по-малко :D :razz:

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 16:02 
Аватар

Моето мнение знаеш ли какво е - прекалено рано пусна темата :!: Има още 3 мача, в които шансвете ни за теоретично изпадане все още са в пълна сила :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 16:06 
L.D.S.
Аватар

van_kok написа:
Моето мнение знаеш ли какво е - прекалено рано пусна темата :!: Има още 3 мача, в които шансвете ни за теоретично изпадане все още са в пълна сила :!:

Роман са с 22 точки, ние сме с 30!Мислиш ли, че Роман ще направят три победи до края, а ние три загуби ?
А и класирането не ти пречи да дадеш оценка за играта :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 16:10 
L.D.S.
Аватар

Ами аз мисля че с толкова наказани може и да допуснем 3 загуби !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 16:12 
L.D.S.
Аватар

krasen написа:
Ами аз мисля че с толкова наказани може и да допуснем 3 загуби !

Аз това го написах още при пускането на темата:

Цитат:
Тъй като остават три мача в които едва ли ще вземем нещо предвид наказанията

Немисля обаче, че Роман ще постигнат три победи.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 16:15 
L.D.S.
Аватар

Да не стане като с Лом ... :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 16:26 
L.D.S.
Аватар

krasen написа:
Да не стане като с Лом ... :x

Амии те Роман от доста време са се примирили с отпаденето :wink: Така че спокойно.Давайте сега с оценките за сезона :razz:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 17:44 
Аватар

Аве аз ти казах теоретични :!: И какво да казвам за представянео като сезона не е свършил :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 21:15 
L.D.S.
Аватар

Все пак да си кажа мнението ... НЕ,НЕ СЪМ ДОВОЛЕН :x искам другия сезон ако не влизане в '' Б '' група то поне да сме в ТОП 5 и да започнем да печелим повечето гостувания :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 22:01 
L.D.S.
Аватар

Аз съм песимист за това, че ще можем да се борим за "Б" група, но място сред първите 5-6 е напълно постижимо :) Всичко зависи от амбициите на ръководството обаче :? Ако решат да се атакува влизане при професионалистите немисля, че ще е чак толкова трудно, но тогава идва проблема с финансирането в "Б" група, където ще трябват доста пари :silent: Иска ми се поне да сме фактор в групата и да неразчитаме само на домакинствата.Пак казвам 5-6 място ще е добро постижение :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 23:05 
L.D.S.
Аватар

Аз (както всички останали) искамe в '' Б '' група ама дали ръководството ако те не искат ние не можем да направим нищо ;(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 23:07 
L.D.S.
Аватар

krasen написа:
Аз (както всички останали) искамe в '' Б '' група ама дали ръководството ако те не искат ние не можем да направим нищо ;(

То ясно че всички искат "Б" група, но въпроса е дали сми готови за там и най-важното дали ръководството го иска :?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 17:33 
L.D.S.
Аватар

Ами щом Янтра бяха в '' Б '' значи и ние можем ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 19:45 
Аватар

Общината в Габрово е по богата от нашета и за това Янтра играха в "Б"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 19:57 
L.D.S.
Аватар

van_kok написа:
Общината в Габрово е по богата от нашета и за това Янтра играха в "Б"

Тя общината недава много пари на отбора.Там много хора се бият, че ще дават, а накрая све тоя гръка Дандис ли какъв беше вади.
Но мен не ми се ще да сме като тях-една година във "В" и една в "Б".Или влизаме и изкарваме поне 2-3 сезона или си стоим във "В" докато сме готови да се задържим в "Б".

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 21:02 
Аватар

Когато един отбор е в аматьорския футбол по принцип общината го финансира :!: А в професионалния обратно :!: За това съм абсолютно сигурен :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 21:10 
L.D.S.
Аватар

Еми нали ние имаме спонсори ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 21:57 
L.D.S.
Аватар

van_kok написа:
Когато един отбор е в аматьорския футбол по принцип общината го финансира :!: А в професионалния обратно :!: За това съм абсолютно сигурен :D

Кала пишеш простотии :x Общината не е длъжна да го финансира!Всяка година се отделя от бюджета определена сума за спорта в града и оттав се разпределя м/у всички спортни клубове в града като в почти всички случай тези пари не са дотатъчни на никой от спортните клубове и ако няма спонсори нищо няма да излезе от тях.А има общини, които неотделят никакви пари за спорт.Колкото до финансирането на Янтра влез в техния форум почети малко и тогава пиши :wink:
Точно на тема БГ футбол ли си тръгнал да ми спориш :D :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 22:59 
Аватар

Ай на бас, че е така! В случая си прав, но само отчасти. Собственика не е длъжен да финансира изцяло! И за това казах по принцип по голямата част би трябвало да е от общината. Но това просто чвно вече не е практика :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 23:34 
L.D.S.
Аватар

van_kok написа:
Ай на бас, че е така! В случая си прав, но само отчасти. Собственика не е длъжен да финансира изцяло! И за това казах по принцип по голямата част би трябвало да е от общината. Но това просто чвно вече не е практика :!:

БИ ТРЯБВАЛО :!: Не е задължително!Общо взето всеки клуб се спасява както успее.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 23:57 
Аватар

За жалост е така :sad: Но май се вижда перспектива за бъдещето :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Май 2008 07:48 
L.D.S.
Аватар

Абе задвижиха се нещата в Дряново ... :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юни 2008 22:14 
L.D.S.
Аватар

Сезона вече свърши.Нещата не са се променили много от последното ми мнение.Един хубав хикс срещу Враца, но после тежка дагуба от Белене :evil: След контузиите на Билито, Куршума, Тимнев, който след мача с Криводол още не е играл си мисля, че за слезващия сезон ще ни трябва малко повемко късмет да нямаме толкова проблеми с контузии.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юни 2008 22:30 
Аватар

Според мен най - важното, което се случи е че се завърнахме след 2 години отново във "В" група. Вече имаме стабилен спонсор, в края на сезона започнаха ремонтни работи по стадиона, чу се за още едно класно попълнение - като цяло след този сезон явно ръководството има амбиции и за нещо по голямо от редовно участие във "В" група. Нещата около ДЮШ се задвижиха сериозно през този сезон - капакът на всичко беше този турнир, но за жалост си остава големият проблем - няма деца. Като цяло през сезона направихме няколко добри мача, които зарадваха дряновската публика. През този сезон, няколко момчета от града :D направиха нещо доста ценно за един отбор - агитката, която го подкрепяше неизменно във всички мачове в Дряново през пролтния полусезон. Да се надяваме, че догодина ще има превоз за гостуванията.

п.п. Да вземем да пуснем тема за контролите, трансферите, подготовката и за очакванията ни за новия сезон - но това може би след месец, месец и половина, понеже сега футболистите са распуснати :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 30 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 257998 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 193178 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132631 01 Яну 2007 16:25