bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 00:33

Етър (Велико Търново) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 160 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 19:10 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
ETARRAS написа:
ed_edd'n'eddy написа:
хаха кви фанелки бе и то безплатни, то ако имаше фанелки поне да се продават някъде досега 100 човека да имат ама няма :(

Айде айде стига сте се правили на ощипани моми,не ме карайте да вадя още мнения за прословутите фланелки.

Ами що нямаме фланелки тогава, сигурно нарочно не ги обличаме щото сме кежуалс :8) Двама човека имат фланелки на Янтра ако не греша, има хора дето имат на Чардафон фланелки само че на отбора не знам от колко години никакви артикули не се продават...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 19:11 
Аватар

Абе пич, мислиш ли, че ако ни бяха дали фланелки нямаше да дойдем на мача с тях? :lol: :lol: :lol:
Дори да трябваше да ги купуваме и по 50 лева да дадем за фланелка- пак всички щяхме да сме с фланелки. Но просто няма.
А за мача, точно така- бяхме 29 човека, но след това се присъедниха още 5ма, които пътуваха отделно и станахме точно 34 парчета. Вас ви броих по време на мача, сега на клиповете пак ви броя и сте между 30-40, тоест колкото нас ;)

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 19:15 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
parmalat написа:
Абе пич, мислиш ли, че ако ни бяха дали фланелки нямаше да дойдем на мача с тях? :lol: :lol: :lol:
Дори да трябваше да ги купуваме и по 50 лева да дадем за фланелка- пак всички щяхме да сме с фланелки. Но просто няма.
А за мача, точно така- бяхме 29 човека, но след това се присъедниха още 5ма, които пътуваха отделно и станахме точно 34 парчета. Вас ви броих по време на мача, сега на клиповете пак ви броя и сте между 30-40, тоест колкото нас ;)

Упражнявай се във броенето още....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 19:24 

ETARRAS написа:
ed_edd'n'eddy написа:
хаха кви фанелки бе и то безплатни, то ако имаше фанелки поне да се продават някъде досега 100 човека да имат ама няма :(

Айде айде стига сте се правили на ощипани моми,не ме карайте да вадя още мнения за прословутите фланелки.

Сам можеш да се разровиш из снимките ни и да видиш че в агитката само 1 човек има фанелка

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 19:38 
Аватар

Искам да обясня на ETARRAS,че в тези постове става въпрос за фланелки,които ни даваха за мачовете и после ги връщахме,следователно ние се отказахме да ги вземаме а като има (или си направим) тогава да си вземем или купим.Никой не ни е раздавал фланелки както ти си мислиш!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 19:43 
БОЛЯРИ
Аватар

Ок.Значи все пак са ви раздавали....
Айде заключвам темата че много се разводни .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 02:59 
БОЛЯРИ
Аватар

Цитат:
Черноморец следи голаджия на Етър

Черноморец следи голмайстора на Етър Михаил Аврионов. Бившият национал Златко Янков бе на стадион "Ивайло" в събота за мача с Янтра (3:2). Аврионов вкара първото попадение за домакините. Той има 11 този сезон.
- При гола ми направи впечатление, че Аврионов изигра ситуацията като типичен голмайстор - с добро чувство за пласиране и импровизация - каза Янков. - Аз мога да дам мнение, но решаващата дума ще бъде на треньора Димитър Димитров - Херо.
Аврионов пък завърши мача с контузия.
- Още през първото полувреме футболист на Янтра така ме изрита отзад, че за малко не ми разпра ахилеса. Мога да покажа, че липсва парче месо от крака ми - каза нападателят.

Димитър Николов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 03:00 
БОЛЯРИ
Аватар

Цитат:
Етър тласна Янтра по течението

Етър постигна трудна победа като домакин на закъсалия тим на "Янтра" Габрово. Според медиите гостите идваха в Търново с идея да хванат последния влак за спасение от изпадане в аматьорския футбол. Със странна тактика "всички в защита" за около 80 минути зелено-белите почти си бяха повярвали, че ще им излезе късмета, но Йордан Петров и Сезгин Али нямаха такива намерения.

Грешка на вратаря Стоянов позволи на Янтра без положение да открие резултата в средата на първото полувреме, но Мишо Аврионов върна баланса - гол шедьовър с пета от въздуха. И когато всички очакваха Янтра най-после да се предаде, отново грешка в защита на "болярите" даде втори шанс на габровските футболисти. От там логично бе дефанзивната им тактика да включи популярния български приом "полежи и симулирай с мен на зеления терен" и това изнерви доста и публиката и играчите на домакините. Допълнителна помощ "болярите" получиха, след като в четвърти пореден мач от началото на пролетния дял, противникът се оказа с човек по-малко след червен картон.

В 80-та минута най-после логичното се случи и Йордан Петров успя да изравни резултата. От там до края последва още по-мощен натиск на домакините и пет минути преди края след корнер, влезлият като резерва Али хвърли в екстаз феновете довеждайки резултата до 3-2. Бързоногият футболист на Етър даде сигнал на свой съотборник, за нещо, което изглеждаше като заучено положение, получи топката на крилото, напредна, преодоля един защитник и с хубав шут по диагонала матира вратаря на Янтра.

Измъченият край на мача направи победата още по-сладка и за играчи и за публика и усмивките не липсваха след последния съдийски сигнал. Съдиите ръководиха срещата добре и макар да не дадоха две 100%-и дузпи за Етър - игра с ръка на защитник през първото полувреме и много грубо нарушение в гръб срещу Мичев през второто - може би в крайна сметка имаше баланс, тъй като при първия гол на Аврионов останаха съмнения за засада.

Мачът започна с хубав повод - 100 мача на Марин Стефанов за Етър 1924 в "Б" група, като той бе награден от фен клуба и от екипа на в-к ХЕТТРИК. А краят на срещата бе още по-добър, като освен резултатът, повод за оптимизъм даде завръщането в игра за първи път след ужасната контузия на Ивайло Димитров - Руския.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 03:11 
БОЛЯРИ
Аватар

Малко кадри от самият мач:
Подаръкът за 100-ят мач на Марин Стефанов за Етър
Изображение
Пропуск 1
Изображение
Пропуск 2
Изображение
Публиката
Изображение
Най-важният момент в мача,след точно 13месеца и 13 дена след зверското счупване на крак нападателят Ивайло Димитров-Руският влезе в игра и изигра първите си минути за Етър.
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 13:10 
БОЛЯРИ
Аватар

Цитат:
“Етър” потопи “Янтра” с драматичен обрат в края

Анатоли ПЕТРОВ

Има срещи, в които качеството не е най-високото, но зарядът, емоциите, страстите и сладката радост от победата ги правят паметни и за тях се говори с години. Такъв бе съботният двубой, в който “Етър” обърна с 3:2 “Янтра” и го засили към “В” група, а ред знакови събития го превърнаха в нещо повече от оспорвано дерби.
“Това беше един от най-добрите мачове, на които съм бил в последните години. Не като игра, не като положения... Но атмосферата, желанието за победа, страстта ­ това са нещата, които ме правят изключително горд от факта, че съм фен точно на този велик отбор. Съпортът си беше на ниво и аз съм сигурен, че ако днес домакинския отбор беше някой друг, а не “Етър”, никога нямаше да спечели. Да, ама не. Желанието за победа, предадено от агитката на играчите, беше решаващо за крайния резултат. Само “Етър”!
Цитираме това мнение от форума на “виолетовите”, защото то много точно изразява емоциите, които изпитаха онези 1000­1200 зрители на стадион “Ивайло”.
Срещата започна с кратка церемония, в която бе почетен “железният” защитник Марин Стефанов, изиграл своя мач № 100 с виолетовия екип в “Б” група. Бранителят отново игра сякаш с две сърца и бе отличен след двубоя от треньора Велин Кефалов. Не му отстъпваха в желанието си и останалите, въпреки че играта срещу “Янтра” вървеше трудно. Гостите жадуваха успешен изход, защото само това им запазваше шансовете за оставане в групата.
В 18-ата минута обаче леден душ обля трибуните. При първата и напълно безобидна атака на “Янтра” вратарят Стоянов за ужас на всички остави топката на младия Косев и той откри за гостите ­ 0:1.
Етърци опитаха обрат и в 30-ата минута Петров излезе на добра позиция, но не успя да вкара. Много активен бе и Мичев, чийто удар с глава след центриране на Генов бе париран от вратаря. Все пак в 38-ата минута след мощен удар на Мичев Аврионов с пета акробатично прати топката в мрежата ­ 1:1. Смутеният Стоянов обаче направи нови грешки и при поредно неразбирателство със защитник последва корнер, нова недобра намеса и Иванов вкара за 1:2.
Очакванията, че “Янтра” ще брани със зъби и нокти аванса си след почивката, се оправдаха. Футбол просто нямаше, и то по вина на гостите, които непрекъснато лежаха по терена и след като излизаха на носилка, тутакси скокваха и влизаха в игра. Другият им прийом бяха грубите влизания, донесли им пет жълти картона. В 65-ата минута за поредно влизане Милев си заработи втори жълт картон и реферът Анатоли Дончев го прати под душовете. “Това ли ви е футболът?”, започна да скандира агитката на “Етър”.
Огромно “браво” на феновете! Публиката бе не 12-ият, а първият играч на етърци. Подкрепата им не спря през целия мач, дори и в миговете, когато играта не спореше. Това даде нов приток на сили на играчите, които направиха жадувания обрат.
Е, намериха се и отделни “специалисти”, които решиха, че “клубът дава мача”. Прогнозите им бяха разбити и “Етър” за сетен път доказа, че не влиза в уговорки. В 80-ата минута след грешка на габровската защита Мичев стреля и отбитата топка с мощен удар бе довкарана от Йордан Петров ­ 2:2. Влизането на Сезгин Али раздвижи играта и след няколко изстрела от движение в 85-ата минута Али с диагонален удар донесе победата.
И това не бе всичко ­ в последната минута в игра влезе Ивайло Димитров, мощно приветстван от феновете. Отборът посвети победата на рождения ден на своя президент Радослав Владев, който получи изящна кристална футболна топка. А успехът дошъл от единството между играчи, публика и ръководство, изкачи “Етър” на пето място в класирането.
“Етър” ­ “Янтра” 3:2
Голмайстори: 0:1 Косев ( 18 ), 1:1 Аврионов ( 38 ), 1:2 Иванов (44), 2:2 Петров ( 80 ), 3:2 Али ( 85 )
“Етър”: Стоянов, Гайдаров, Стефанов, Илиев, Йорданов, Д. Димитров, Генов (90 Ив. Димитров), Петров, Съботинов (56 Али), Мичев (89 Бориславов), Аврионов.

Златко Янков гледа Аврионов за “Черноморец”
Елитният “Черноморец” следи Мишо Аврионов, стана ясно в събота. На трибуните бе бившият национал и селекционер Златко Янков, който призна, че е дошъл да гледа Аврионов.
“Работя за “Черноморец”. Аврионов е добър нападетел, изигра положението за гола като голям играч. Като цяло качествата му ми харесаха и ще го препоръчам на Димитър Димитров ­ Херо”, заяви Янков.

Йордан Петров бе избран за “играч на мача” в инициативата на в. “Хеттрик”. След мача той получи наградата си ­ два стека с енергийната напитка “Джъмп”, любезно предоставени от фирма “Ирина”. Данчо веднага сподели напитката с всички свои съотборници. “На почивката си казахме, че трябва да се стегнем и да обърнем мача. Ние си играем за себе си и не влизаме в уговорки”, категоричен бе хафът, вкарал решаващия гол за обрата.

Велин Кефалов ­ треньор на “Етър”: “Най-вече съм доволен от трите точки. Очаквах такъв труден мач, важното е, че бихме. Грешките на Стоянов дойдоха от неопитност, пратих Патеев да загрява, но реших, че ако го сменя, го губя занапред и предпочетох да го оставя. Надявам се да не ги повтаря повече. Искаше ми се да ги обърнем и се получи. Пожелавам на “Янтра” както играха днес, да играят и по-нататък. Бях твърдо решил да пусна Ивайло Димитров, за да добие самочувствие. Пожелавам му успех занапред. Бих отличил Марин Стефанов, не че има юбилей, но той е с две сърца. Победата посвещаваме на г-н Владев за рождения му ден.”

Илиян Василев ­ треньор на “Янтра”: “Загубихме заради умората, измореният играч трудно мисли. Играхме добре, надявам се да се представяме така и занапред. Имаше емоция, хората гледаха хубав футбол. Не съм отписал отбора, но ме притесняват странични фактори в борбата за оставане.”

Марин Стефанов с мач № 100
Защитникът Марин Стефанов изигра своя стотен мач с виолетовия екип в “Б” група. Преди срещата той бе награден с красива статуетка от фенклуба и с грамота и виолетов букет от в. “Хеттрик”.
“Много съм щастлив, че успяхме да победим. Продължаваме напред, дано серията от победи продължи. Обърнахме мача с дух. Поласкан съм, че ме почетохте за юбилея, искам да кажа, че за мен най-голямо щастие ще бъде, ако изиграя един мач за “Етър” в “А” група”, пожела си всеотдайният играч.

Руския се завърна в игра
Точно 13 месеца и 13 дена след тежката контузия срещу “Спартак” (Пл) на терена се завърна нападателят Ивайло Димитров. Руския изживя най-тежкия период в живота си, но е на път да се върне във футбола. Влизането му в последната минута бе посрещнато с овации.
“Тръпката е невероятна, толкова хора да скандират твоето име и да се появиш на терена. Има още какво да се желае, не съм напълно готов, но мога да влизам в мачовете. Съвсем леко се притеснявах, но не е проблем. Победата е трудна, но сладка. Сами си направихме мача труден и после сами си го спечелихме”, сподели един от най-обичаните футболисти на “Етър”.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 13:49 
parmalat написа:
Напълно си прав, така е, но конкретно в този мач като агитка бяхме колкото вас и пяхме точно колкото вас, да не кажа и повече. Вие накрая се развикахте повечко и сега изопачвате истината.

А бе вие сте голяма работа.Как не казахте една хубава дума за нас.
С пет вмерисани чършафа и вече голямата работа.Вие сте много нагли ебати хората.Заради такива думи от все сърце ви пожелавам "В"група.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 13:55 
БОЛЯРИ
Аватар

parmalat написа:
Напълно си прав, така е, но конкретно в този мач като агитка бяхме колкото вас и пяхме точно колкото вас, да не кажа и повече. Вие накрая се развикахте повечко и сега изопачвате истината.

Айде пич да развенчаем митът за това че сте били колкото нас

Изображение Изображение

Смята ли някой че габровци са повече от нас?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 13:59 
БОЛЯРИ

Абсолютно ! :lol: Габровци са 3 милиона , а вие сте по малко от дузина :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 14:03 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Стига сте чесали езици! Спора е безсмислен, агитката на Етър като численост бяха повече. Но масово викаха и скандираха при 3-2, т.е. след 85 мин :wink: През останалото време пяха 20-30 човека. Това е истината. Темата иска да ходи при мача - в историята :D

п.п. Минев, като показвате неуважение, получавате същото :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 14:05 
БОЛЯРИ

Тази Снимка кефи , МНОГО!!! :twisted: :8) :8) :8)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 14:07 
ETARRAS написа:
parmalat написа:

Изображение Изображение

Ясно се вижда че сте по малко от нас.И също така и че има хора с ръце в джобове явно така момчетата пеят по силно. :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 14:28 
Последен коментар относно момчетата от Габрово.

Цитат:
но не всички имат възможност да отделят пари за път

Цитат:
Дори да трябваше да ги купуваме и по 50 лева да дадем за фланелка- пак всички щяхме да сме с фланелки.

Нямате 5лв за път, а имае 50 за фланелки? Момчета излезте от филма, защото само се излагате. :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 15:01 
Аватар

Minev написа:
ETARRAS написа:
parmalat написа:

Изображение Изображение

Ясно се вижда че сте по малко от нас.И също така и че има хора с ръце в джобове явно така момчетата пеят по силно. :wink:

Абе умник, тва е преди мача- още не се бяхме събрали всички- нали вече разясних, че бяхме точно 34, а вие въобще не надвишавате тази бройка.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 15:15 
БОЛЯРИ
Аватар

Цитат:
Абе умник, тва е преди мача- още не се бяхме събрали всички- нали вече разясних, че бяхме точно 34, а вие въобще не надвишавате тази бройка.

Тука или си имаме работа с тежка фаза форумен гангстер или с 12 годишен чатер,при следващите неадекватни коментари трия !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 16:09 
БОЛЯРИ
Аватар

Остави остави явно няма да излезеш на ръка със фантазьори,нека хората гледат доказателствата и сами си правят изводи.Ние пак ще се срещнем със тях и тогава няма да бъдат предупредени,за да изпеят всичко на Ушев и ще се получи нещо забавно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 18:59 

ETARRAS написа:
Цитат:
Допълнителна помощ "болярите" получиха, след като в четвърти пореден мач от началото на пролетния дял, противникът се оказа с човек по-малко след червен картон.

Това звучи доста добре,всеки мач противниците ви получават червен картон :evil: :evil: :evil:

Предлагам край на споровете и ключ на темата :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 19:02 
БОЛЯРИ
Аватар

Vasilev написа:
ETARRAS написа:
Цитат:
Допълнителна помощ "болярите" получиха, след като в четвърти пореден мач от началото на пролетния дял, противникът се оказа с човек по-малко след червен картон.

Това звучи доста добре,всеки мач противниците ви получават червен картон :evil: :evil: :evil:

Предлагам край на споровете и ключ на темата :!:

Ами питай хората от Своге и от Бяла слатина дали картоните там не бяха заслужени,видя че вашият картон е напълно заслужен никой не го оспори.Или пак виждате съдийска помощ?Която и треньорът ви отрече....?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 19:30 
Аватар

SCHICKERIA написа:
Последен коментар относно момчетата от Габрово.

Цитат:
но не всички имат възможност да отделят пари за път

Цитат:
Дори да трябваше да ги купуваме и по 50 лева да дадем за фланелка- пак всички щяхме да сме с фланелки.

Нямате 5лв за път, а имае 50 за фланелки? Момчета излезте от филма, защото само се излагате. :lol:

Първо това с фланелките е образно казано и второ пътя до Търново може да е 5 лева, и ние дори да не ни бяха осигурили транспорт щяхме да дойдем, но например в по-далечни дестинации е повечко :wink:

За агитките - може би бяхте наистина повече от нас, но това е изненадващо с оглед на това че вие сте домакини и се славите(с основание) като доста по-организирани и многобройни от нас

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 19:35 
БОЛЯРИ
Аватар

[quote="[AS Roma]
За агитките - може би бяхте наистина повече от нас, но това е изненадващо с оглед на това че вие сте домакини и се славите(с основание) като доста по-организирани и многобройни от нас[/quote]
Кое му е изненадващото на това че сме по-организирани от вас и че сме по многобройни???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Мар 2008 20:31 
Цитат:

Пуснато на: Sat Mar 29, 2008 8:12 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Rado_Nikolov написа:
Tony написа:
Todor_Mnt_Fan написа:
DA SI ZNAETE OT MEN KUR ZA ETUR BG NQMA POLZA OT TAKIVA OTBORI KATO VAS

Защо така?! Етър навремето беше шампион(единствения отбор в групата, който е ставал шампион)!!! Това е отбора, който изкара половината отбор на България от 1994г. Градът е уникално красив. По-скоро точно от отбори, като Етър има нужда!!!

футболане се играе на красиви градове. Днес мача си беше чиста двоика докато ''черната свиня '' не се изгаври с нас. И не мога да си обясня как така от търновската колегия пращтат съдия пак от същата. те на юношите пращат от ловеч и плевен. аве смешна работа

Ами Радо,както в София беше софиянец така и днес беше от търновската колегия.Отбор без гръб,като нашия се изправя срещу реалността наречена БГ футбол.Искам да питам Тони дали пък от нас няма нужда?

Поклон пред най-силния домакин в България през последните две години.Това не го могат и Левски и ЦСКА

Kолкото е смотан града , толкова е смотаНА И ПУБЛИКАТА МУ .
Егати и нещастниците - поне като паднеш се дръж достоино - за цял мач 3 удара в вратата и толкова , цало 2ро полувреме въргаляне по земята - това ако е по добрия отбор - е благодаря , затова и никога няма да ги подкрепя .
И добре че има интернет да разбера че са подкрепяли Етър само 5 мин. - от 85 - до 90мин , че иначе щях да си помисля че подкрепата е била от 85мин до 86 мин . Пак много отпускат габровчетата .
Много са проттички габровлии , но нормално без успех където и да е и в сив скучен бърдак като техния - попрището за изява е Нета - там са наи големите във всяко едно отношение , но за това си има и термин - КОМПЛЕКСАРИ .

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 160 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27668 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113169 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Етър 64
Форум: Хандбал
ETARRAS 67339 01 Авг 2007 13:59
от ETARRAS
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18735 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чумерна(Елена)-Янтра гб
Fabio_Cannavaro 51687 11 Мар 2007 00:54
от parmalat