kibeto написа:
ETARRAS написа:
kibeto написа:
Аз не мога да разбера какво имате впредвид с думите "платени фенове".По принцип платените фенове или както е по-правилно да се наричат-клакьори-си имат почти всички големи отбори в европа.Наскоро по Диема+ даваха за такива фенове на Спортинг Лисабон,отбора им поема всичко и им плаща да викат.В нашия случай всички обичаме Янтра,но не всички имат възможност да отделят пари за път,а това,че има кой да ни поема пътните разходи в момента,не означава,че обичаме Янтра по-малко от колкото вие Етър.
Айде айде,а кой ви даде фланелките,а кой ви даде безплатни карти за домакинските мачове.Кой ви събра,щото едва ли вие щяхте да се съберете без помоща на ръководството,след сещаш се кой мач?И никой не е оспорил вашата обич към Янтра,аз винаги съм имал Янтра за отбор със фенове и то на място имам приятели от старата ви агитка имам и от тази и не случайно ви помогнах да се сдобиете със шалове.Но просто поведението на някои ваши "фенове" и на тези "хулигани" тук във форума ми развалиха добрите впечатления.
ОК.Спора е излишен,наистина благодаря за инфото за шаловете,явно само ти знаеш къде се правят тези работи,а за фланелките,не знам кой ни ги е дал защото просто нямаме такива.
Ето твои мнениа за тези фланелки
Цитат:
kibeto
МнениеПуснато на: Fri Sep 28, 2007 7:48 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Извинявам се,че ще променя темата и ще заговоря за фенове вместо кебапчета,но се надявам да ме извините Cool Както споменахме по-рано през седмицата някои от хората ще отидат по-рано утре за да вземат фланелки а който не успее,следващия път ще има за всички,които ще си останат за нас!След срещата във Вторник,интереса във форума наистина е впечатляващ и дано и утре всички които обичат отбора да дойдат по-рано за да си отидем на мястото и да се нагласим дето се казва.Някои от хората,които дойдоха на срещата не пишат тук и си мисля,че ако всички са сериозни и дойдат,както казват и доведат по 1-2 човека ще станем доста добра бройка.Надявам се в случая да не се окаже вярна поговорката "Всяко чудо,за три дни" и утре да поставим основите на нещо което ще ни обедини и ще ни направи свидетели на много приятни моменти за в бъдеще.Дано всички си удържите на думата и знайте,че ако подкрепяме момчетата повече,на тях също ще им "запука" повече и ще дават повече от себе си!
Заприличах малко на диктора,който преди всеки мач от 25 години насам говори как предстоящия мач ще буде рубикон за Янтра и т.н. но наистина ми се иска да направим нещо.НИЕ И ОТБОРА ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ
Цитат:
kibeto
МнениеПуснато на: Tue Oct 16, 2007 10:05 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Най-добре е някой да се обади утре на Барака и да го пита кога и къде ще се срещнем да се разберем за карти,фланелки,шалове и т.н.После да сподели с другите тук и ще се съберем.И на мене ми е удобно в Залата,но да не стане накрая,че някой не е разбрал -Барака например.Мача дойде а ние нищо не сме се разбрали.