bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 19:04

Етър (Велико Търново) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 160 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 21:53 
БОЛЯРИ
Аватар

Няма такава интернет агитка като вашата ...не мога да разбера как на нормален човек може да му доставя удоволствие да се дърви в интернет ? За първия ни гол аз не видях но ми казаха че бил засада ОК съгласен съм..Обаче за тия 300 души и смешна агитка е невъзможно да се съглася..сами си правете изводите ако ние сме били днес смешни вие какви сте били :wink: Относно радоста ни ...не само че се радвам ами и умирам от кеф когато такива като вас дойдат,пеят си като мушички 20-30 минути,накрая се изнизват и като седнат на компа почват да лаят :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 22:25 
БОЛЯРИ
Аватар

Цитат:
Ами вие в Бяла Слатина колко бяхте бе смешко.

Na tozi vapros ,zavarshvasht sys syobshtitelen znak, shte otgovorq s kontravapros : A vie kolko bqhte?Kolko bqhte na domakinskite vi ma4ove esenta, imate li edno gostuvane poslednite 5 godini predi da po4nat da vi plashtat reisovete?Imate li edin ma4 vav "V" grupa navan prez cqlata vi istoriq s agitka?I v Gorna vi 4akaha i vav Vratsa vi 4akaha...
A na tova ,4e pri nashiq 3ti gol ste bili 9 4oveka, to i na sadqta mu omrazna ot vashite kontuzii i shvashtaniq ot 5tata min.Kato spe4elish nqkoq minuta s nosilkata, riskuvash 1 ataka otbora ti da e s 4ovek po-malko.Golqm smqh beshe parvoto poluvreme, kogato edin vash se stropoli v predsmartni konvulsii, 4aka nosilka 2 min , posle sko4i i zabqga kato sarni4ka. :wink:

PS: A i ma4at s Bqla SLatina beshe na praznika na Tarnovo.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 22:42 
БОЛЯРИ
Аватар

Цитат:
6tot i vie ste kurvi kat vidima i nemi govori kade kolko sme hodili 6tot va znam i vie kade kolko hodihte are begai

Достоен отговор, обори ме с факти, печелиш задочния ни спор.Просто на такова интелигентно момче като теб няма какво да се каже, да живеят форумите, че явно само чрез тях ни даряваш със своята мъдрост! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 23:02 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
абе пичове некфи пикс от мача ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 23:13 
БОЛЯРИ
Аватар

Mалко по-късно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 01:08 
Бий габровеца по главата, бий, бий, бий...! :twisted:

Българската простотия край няма! Числата сами си говорят! Бихме ви и толкова! Въпреки, че ваще ни поведоха 2 пъти нашите съумяха и ви изравниха 2 пъти, че и ви победиха. Няма какво да се лъжем, вие стигнахте до нашата врата има няма 4-5 пъти, ако не и по-малко. Стига сте се оправдавали със съдията. То ако е така, значи на всички мачове съдиите ви ебат отзад!? А ако става дума за агитки, не ми говорете, че сме били смешни, защото вие изобщо нищо не показахте. Виждаше се само там 3-4 човека размахваха шалчета, дори ако ги нямаше знамената нямаше да се разбере, кой отбор подкрепяте, защото нямахте нищо зелено по вас, а и не се чувахте! 8) И пак казвам, ако ние сме били смешковци, вие бяхте кръгли нули...! Айде край по въпроса! 3:2

Слънце грее, дъжд вали, Етър пак ще победи!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 01:21 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
3:2 най-сладкия резултат!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 12:40 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Ами то е сигурно,че сте най-великите фенове на балканския полуостров,но да ви кажа честно не чух нито една ваша "песен".На третия път разбрах за "Дишай Маринчо" а онова за руския го знам от нета,иначе нямаше да разбера за какво става на въпрос.Абе уникални сте,дано козирката над главите ви издържи повече,че иначе и толкова няма да чуем.
Айде спирам да пиша глупости,честита победа и успех :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 15:14 
Аватар

Това вече е супер наглост. Не ми се щеше да коментирам, защото не е моя работа, но преди мача реплики от сорта на : "дано да е хубаво времето да се видим на по бира", "ние нямаме какво да делим с вас" и т.н., а сега вкъщи на топло пред монитора - захранка. Много курвенско. ЯНТРА - МЛАДИ ПРИЯТЕЛИ НА ПОЛИЦИЯТА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 15:19 
много сте смешни бе виолетови селяци.добре 4е беше 4овека в 4ерно 4е да ни биете.янтра ще се спаси и догодина в габрово много сте ви боли.аз бях до вас но се 4уваше само зелената агитка.вие само му4ахте и цфилихте.янтра беше домакин в този ма4.по добрият отбор загуби в този ма4, но има още 9 ма4а от които ще вземем поне 16 то4ки.4акайте ни догодина,ще ебем боляри на царевец.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 15:46 
БОЛЯРИ

Хайде вече платените фенчета да се оттеглят от тук ако обичат и да не ни разсмиват с форумните си биткаджийства. Някои от тях явно трябва да обиколят клиниките. Има доста с психични проблеми. Някои са и за офталмолог, а повечето и за уши, нос, гърло, щом като не са чули агитката на Етър пък те самите се чуха един-два пъти. Другите пък сигурно са си стояли на компа в Габрово. Ами как да чуете агитката ни бе, то е 50 километра разстоянието! И там снощи гледах един дето щял да бие цяло Търново в Органза. Не го знам какво стана, гледам днес на ралито пред МОЛ-а имаше само двадесетина хиляди човека. Другите да не ги е бастисал? :) Ако има някой с по-леки наранявания да разкаже как е изглеждал габровския Робокоп, та да му изпратим Бойко Борисов. Да видим как ще завърши сблъсъкът на титаните ! :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 16:25 
БОЛЯРИ
Аватар

Нз колко прости и тъп трябва да си за да пишеш,били домакини,щели да ебът боляри,щели да ни бият по дискотеките итн...или просто тея глупости излизат от някой 12-13 годишен..за мача спорете колкоти искате..имало засада,нямало засада,играли по-добре итн..остава само резултата а той е 3-2 за Етър !! Виж вече за публиката мога да споря защото ако някой който не е бил на мача и чете тия хулигански коментари от някой габровци(не всички) излиза малко че мача е бил някакъв друг :8)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 17:39 
БОЛЯРИ
Аватар

България-Западна Б група Етър
http://www.vbox7.com/play:2ee9360b.....Янтра ултрас ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 17:45 
Аватар

Абе айде стига глупости и изопачаване- накрая след като турчето вкара победния гол и се развикахте повечко.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 17:48 
Аватар

parmalat написа:
Абе айде стига глупости и изопачаване- накрая след като турчето вкара победния гол и се развикахте повечко.

Тоя турчин ли е бил дето вкара победния гол и точно преди това ни показваше седни пръсти зад гърба на съдията :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: Дали ше ми фанат клетвите :lol: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 17:48 
Голям мач.На терена имаше само един отбор и той е Етър.Янтра с нищо непоказа че може да остане в "Б"група.
Браво на агитката показахме че сме велики.САМО ЕТЪР ОЛЕ.....

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 17:53 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
parmalat написа:

Батка освен чаршафите вие на мача ли бяхте?Ние даже ни ви видяхме,камо ли да ви чуем.Айде стига се излага,добре че бяхме ние да подсетим Дандис да ви събере.Спрете да се сравнявате със нас-та вие сте агитка на 5 мача и едно гостуване нямате като хората без някой да ви плати пътя.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 18:00 
Аватар

Напълно си прав, така е, но конкретно в този мач като агитка бяхме колкото вас и пяхме точно колкото вас, да не кажа и повече. Вие накрая се развикахте повечко и сега изопачвате истината.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 18:08 
БОЛЯРИ
Аватар

parmalat написа:
Напълно си прав, така е, но конкретно в този мач като агитка бяхме колкото вас и пяхме точно колкото вас, да не кажа и повече. Вие накрая се развикахте повечко и сега изопачвате истината.

Я стига бяхте 3 коли и един бус не повече от 30 човека-сам виждаш на клиповете че сме поне 2 пъти повече от вас,а скоро ще има и ваши инаши снимки за да ги сравним.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 18:33 
Аватар

Аз не мога да разбера какво имате впредвид с думите "платени фенове".По принцип платените фенове или както е по-правилно да се наричат-клакьори-си имат почти всички големи отбори в европа.Наскоро по Диема+ даваха за такива фенове на Спортинг Лисабон,отбора им поема всичко и им плаща да викат.В нашия случай всички обичаме Янтра,но не всички имат възможност да отделят пари за път,а това,че има кой да ни поема пътните разходи в момента,не означава,че обичаме Янтра по-малко от колкото вие Етър.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 18:41 
БОЛЯРИ
Аватар

kibeto написа:
Аз не мога да разбера какво имате впредвид с думите "платени фенове".По принцип платените фенове или както е по-правилно да се наричат-клакьори-си имат почти всички големи отбори в европа.Наскоро по Диема+ даваха за такива фенове на Спортинг Лисабон,отбора им поема всичко и им плаща да викат.В нашия случай всички обичаме Янтра,но не всички имат възможност да отделят пари за път,а това,че има кой да ни поема пътните разходи в момента,не означава,че обичаме Янтра по-малко от колкото вие Етър.

Айде айде,а кой ви даде фланелките,а кой ви даде безплатни карти за домакинските мачове.Кой ви събра,щото едва ли вие щяхте да се съберете без помоща на ръководството,след сещаш се кой мач?И никой не е оспорил вашата обич към Янтра,аз винаги съм имал Янтра за отбор със фенове и то на място имам приятели от старата ви агитка имам и от тази и не случайно ви помогнах да се сдобиете със шалове.Но просто поведението на някои ваши "фенове" и на тези "хулигани" тук във форума ми развалиха добрите впечатления.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 18:45 
Аватар

ETARRAS написа:
kibeto написа:

Айде айде,а кой ви даде фланелките,а кой ви даде безплатни карти за домакинските мачове.Кой ви събра,щото едва ли вие щяхте да се съберете без помоща на ръководството,след сещаш се кой мач?И никой не е оспорил вашата обич към Янтра,аз винаги съм имал Янтра за отбор със фенове и то на място имам приятели от старата ви агитка имам и от тази и не случайно ви помогнах да се сдобиете със шалове.Но просто поведението на някои ваши "фенове" и на тези "хулигани" тук във форума ми развалиха добрите впечатления.

ОК.Спора е излишен,наистина благодаря за инфото за шаловете,явно само ти знаеш къде се правят тези работи,а за фланелките,не знам кой ни ги е дал защото просто нямаме такива.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 19:00 
БОЛЯРИ
Аватар

kibeto написа:
ETARRAS написа:
kibeto написа:

ОК.Спора е излишен,наистина благодаря за инфото за шаловете,явно само ти знаеш къде се правят тези работи,а за фланелките,не знам кой ни ги е дал защото просто нямаме такива.

Ето твои мнениа за тези фланелки

Цитат:
kibeto
МнениеПуснато на: Fri Sep 28, 2007 7:48 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Извинявам се,че ще променя темата и ще заговоря за фенове вместо кебапчета,но се надявам да ме извините Cool Както споменахме по-рано през седмицата някои от хората ще отидат по-рано утре за да вземат фланелки а който не успее,следващия път ще има за всички,които ще си останат за нас!След срещата във Вторник,интереса във форума наистина е впечатляващ и дано и утре всички които обичат отбора да дойдат по-рано за да си отидем на мястото и да се нагласим дето се казва.Някои от хората,които дойдоха на срещата не пишат тук и си мисля,че ако всички са сериозни и дойдат,както казват и доведат по 1-2 човека ще станем доста добра бройка.Надявам се в случая да не се окаже вярна поговорката "Всяко чудо,за три дни" и утре да поставим основите на нещо което ще ни обедини и ще ни направи свидетели на много приятни моменти за в бъдеще.Дано всички си удържите на думата и знайте,че ако подкрепяме момчетата повече,на тях също ще им "запука" повече и ще дават повече от себе си!
Заприличах малко на диктора,който преди всеки мач от 25 години насам говори как предстоящия мач ще буде рубикон за Янтра и т.н. но наистина ми се иска да направим нещо.НИЕ И ОТБОРА ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ

Цитат:
kibeto
МнениеПуснато на: Tue Oct 16, 2007 10:05 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Най-добре е някой да се обади утре на Барака и да го пита кога и къде ще се срещнем да се разберем за карти,фланелки,шалове и т.н.После да сподели с другите тук и ще се съберем.И на мене ми е удобно в Залата,но да не стане накрая,че някой не е разбрал -Барака например.Мача дойде а ние нищо не сме се разбрали.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 19:04 
Аватар

хаха кви фанелки бе и то безплатни, то ако имаше фанелки поне да се продават някъде досега 100 човека да имат ама няма :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 19:05 
БОЛЯРИ
Аватар

ed_edd'n'eddy написа:
хаха кви фанелки бе и то безплатни, то ако имаше фанелки поне да се продават някъде досега 100 човека да имат ама няма :(

Айде айде стига сте се правили на ощипани моми,не ме карайте да вадя още мнения за прословутите фланелки.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 160 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Етър-Локо(Мз)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
Anonymous 27664 31 Окт 2006 19:09
от loko_mz
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113159 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Етър 64
Форум: Хандбал
ETARRAS 67332 01 Авг 2007 13:59
от ETARRAS
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
янтра гб 18720 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Чумерна(Елена)-Янтра гб
Fabio_Cannavaro 51685 11 Мар 2007 00:54
от parmalat