bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 22:22

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 559 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008 00:31 
Да не стане,само така да има хартисали.Според мен един бус ще е малко ма кат кажете..Но от сега казвам под 20 човека,ако сме по добре да не ходиме никъде.Не виждам къв е проблема да сме си повечко бройка..поне опт тия 25 ..20 ще викат..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008 00:41 

Не ми се пише повече по тази тема няма смисъл.Всеки си има мнение и си държи на него.А с Ultra спорът може да протече някъде по на бира.Предполагам те познавам поне по физиономия защото не са много хората ходещи на мачове в този град и повечето се знаем.А относно хората които се правят на фенове на цска ти добре знаеш че допреди няколко години бяхте доста повече от колкото сте в момента.Много момчета се отказаха,по информиран съм от колкото си мислиш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008 14:01 
Az sum ot Pleven no v momenta jiveq v Sofia.Onzi den doidoh s reisa sus Sofiiskite fenove na CSKA da se vidq s mom4etata ot Pleven i bqh prez cqloto vreme s tqh taka 4e sum zapoznat s tova koeto stana.
Az nqma kakvo da se vijdam s vas za6toto po nqkoi ot vuprosite koito zadavate/otnosno Mezdra i t.n./ ne sum zapoznat i ne moga da dam otgovor.
No ako iskate i ako durjite da izqsnite ne6tata,moje da se svurjete sus Plevenskite fenove na CSKA i da si ygovorite sre6ta/na po bira kakto predlagate/.Siguren sum 4e te nqma da imat ni6to protiv a taka e i nai pravilno.Da govorite s horata koito vizirate tuk i ot tqh da polu4ite otgovori na tova koeto vi interesuva.Moje da im namerite telefonite i da se svurjete s tqh.Ako imate jelanie i az moga da vi pomogna.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008 19:47 
Red Till The Grave написа:
GUNS написа:
Плевенчани да дойдат в залата да викат за смръдливия отбор на комунисти, мутри и смръдльовци срещу тима на родния си град :x :shock: Съжалявам, че не можах да дойда в залата. Щях да има направя по един портерт и да ги пусна в сайта, дееба и мижитурките. Това е синдрома на мижитурките и неудачниците - да застават зад големите срещу собствения си град и собствената си държава понякога!! Това са Попкръстьовци, мангали и предатели

Горките Левски и ЦСКА - 90% от феновете им са селяци - комплексари.

Истински гордите фенове подкрепят винаги СПАРТАК ПЛЕВЕН!!! :lol: :lol:

Хахах ние дойдохме 1 автобус от София бе лайнар , а това че от Плевенския фен клуб ни подкрепиха допълнително ми много ясно , това са родени победители родени шампиони родени вечно на върха нема да викат за кирливия ви смешен отбор

Родени шампиони били :lol: :lol: ти верно ли живееш с мисълта, че си победител, защото си избрал да застанеш зад силния на деня и да подкрепяш него :?: Не че нещо - подкрепяй си който искаш, но възхищение към "векиките" фенове на ЦСКА и Левски не очаквай.

Братле, чувал си си за стокхолмския синдром? Ако случайно не си, ще ти кажа :D

Името на това психологическо състояние произлиза от събитие в шведската столица Стокхолм. Четирима служители на кредитна банка в центъра на града са взети и държани 5 дни като заложници. След освобождаването похитените изненадващо проявяват добри чувства към похитителите и дори ги защитават.

По нашенски стокхолмския синдром му се вика "РОБСКА ПСИХИКА" -подкрепата на безнадеждно силния, който печели, защото правилата са такива. Без битка. Почти цялата сган са фенове на Левски и ЦСКА. Не само в Плевен. И във Варна, а за мое изумление дори и в най-футболния град Пловдив.

Аз подкрепам Спартак Плевен и България, защото съм от Плевен и защото съм българин. Горедея се и от двата факта и имам добро самочувствие.

А да подкрепяш своя си, отбор е мноооого по-велико. Защото битката и честта са по-важни от победата!

и една молба имам към тебе - не ме карай да се възхищавам на "родените победители" -фенове на ЦСКА!

айде със здраве :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008 20:30 
Бригада Враца

Отбор: Ботев (Враца)
GUNS написа:
Red Till The Grave написа:
GUNS написа:
Плевенчани да дойдат в залата да викат за смръдливия отбор на комунисти, мутри и смръдльовци срещу тима на родния си град :x :shock: Съжалявам, че не можах да дойда в залата. Щях да има направя по един портерт и да ги пусна в сайта, дееба и мижитурките. Това е синдрома на мижитурките и неудачниците - да застават зад големите срещу собствения си град и собствената си държава понякога!! Това са Попкръстьовци, мангали и предатели

Горките Левски и ЦСКА - 90% от феновете им са селяци - комплексари.

Истински гордите фенове подкрепят винаги СПАРТАК ПЛЕВЕН!!! :lol: :lol:

Хахах ние дойдохме 1 автобус от София бе лайнар , а това че от Плевенския фен клуб ни подкрепиха допълнително ми много ясно , това са родени победители родени шампиони родени вечно на върха нема да викат за кирливия ви смешен отбор

Родени шампиони били :lol: :lol: ти верно ли живееш с мисълта, че си победител, защото си избрал да застанеш зад силния на деня и да подкрепяш него :?: Не че нещо - подкрепяй си който искаш, но възхищение към "векиките" фенове на ЦСКА и Левски не очаквай.

Братле, чувал си си за стокхолмския синдром? Ако случайно не си, ще ти кажа :D

Името на това психологическо състояние произлиза от събитие в шведската столица Стокхолм. Четирима служители на кредитна банка в центъра на града са взети и държани 5 дни като заложници. След освобождаването похитените изненадващо проявяват добри чувства към похитителите и дори ги защитават.

По нашенски стокхолмския синдром му се вика "РОБСКА ПСИХИКА" -подкрепата на безнадеждно силния, който печели, защото правилата са такива. Без битка. Почти цялата сган са фенове на Левски и ЦСКА. Не само в Плевен. И във Варна, а за мое изумление дори и в най-футболния град Пловдив.

Аз подкрепам Спартак Плевен и България, защото съм от Плевен и защото съм българин. Горедея се и от двата факта и имам добро самочувствие.

А да подкрепяш своя си, отбор е мноооого по-велико. Защото битката и честта са по-важни от победата!

и една молба имам към тебе - не ме карай да се възхищавам на "родените победители" -фенове на ЦСКА!

айде със здраве :wink:
Айде бе то е ясно че където са победителите там са и феновете говорим за футбол....Така е сега и в България и в най-големите първенства така ще и бъде винаги и не си мисли че това че подкрепяш отбор с малко фенове те прави специален....Изглежда че целия свят е заблуден най-големите отбори имат най-много фенове...Добре че има такива такива като теб да ни отворят очите ;)...Искаш да ми кажеш че всеки е задължен да подкрепя отбора от родния му град или село?Я кажи ти ако си от Пордим какво ще ти доставя удоволствие да си фен на отбора ти който е световно неизвестени да ходиш на нивата на мачове или да си фен на друг български отбор евробоец шампион на България славен у нас такава е психиката ни и такава ще бъде винаги....Аз подкрепям Ботев Враца и в дъжд и в сняг и в В група но това не ми пречи да ходя на мачове и на ЦСКА и не се срамувам от това....И все пак съм склонен да се съглася че в мнението ти има и малко истини....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2008 22:08 
Чак такова събиране на всички запалянковци около два отбора няма на много места по света. Дори там, където е най-изразено - в Шотландия, примерно хората не стават от Селтик или Рейнджърс, а се раждат такива, защото едните са католици, а другите протестанти и в цялата работа има идеология и родствена съпричастност.
Тука - който е най-силен. Да ти пикам на феновете :lol: и какво ще стане ако ЦСКА изпадне в Б група. Ще стане това, което става и сега - като не бие два пъти поред и е на второ място в А груапа - на Армията ходят по 150 човека. И в 5-та дивизия на истинската футболна държава Англия отборите имат по-истински и верни фенове от тези на левски и цска.

И да те питам Гопето, ти за кой ще бъдеш ако Ботев Враца и ЦСКА играят решителен мач за шампинската титла на България?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Яну 2008 04:53 
хахаха тука се на4етох на яко простотии ина4е яко Форум Хоолс пххххххх

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Яну 2008 11:35 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
През този сезон “Спартак” се върна отново в евротурнирите

Заради системата за провеждане на контролни срещи и на националните ни баскетболни първенства такива срещи като небивалия успех от 1951 г. днес не са възможни. През годините практиката показа, че най-добрите състезатели от клубните отбори заемат своето място в националния тим, а той от своя страна играе на международния подиум и затова предпочита контролните мачове да се играят с чуждестранни отбори. Въпреки това през годините плевенските фенове имаха и други възможности да се насладят на отлично представяне на отбора от нашия град. Най-голям успех записва тимът на “Плама” през 1996 година, когато в турнира за Купата на Европа отборът, който тогава е воден от настоящия наставник на “Спартак” - Плевен Дарин Великов, прави историческа победа над “Реал” - Мадрид с 93:84 точки. През тази година плевенчани записват победи и над клубове като “Бенфика” - Лисабон (111:98) и МЗТ - Скопие (103:94).
Тези успехи на плевенския баскетбол са предшествани от впечатляващи мачове с “Партизан” - Белград, завършил година по-рано с резултат 95:92, с “Апоел” - Никозия (98:82), “Херкулес” - Солун (83:80 и 98:76), “Кършиака” - Измир (109:75) и “Бешикташ” - Истанбул (99:80).
Най-силните години на клуба са между 1995 и 1997 г., когато под името "Плама Плевен" отборът 2 пъти печели шампионската титла на страната, а веднъж е носител и на Купата на България. Те се свързват с имената на Георги Младенов, Хрисимир Димитров и Цветан Антов.

През този спортно-състезателен сезон баскетболният “Спартак” - Плевен отново се върна на европейската сцена, след като участва в предварителните кръгове на турнира на ФИБА - Европа. Завръщането беше бляскаво, след като в първия си мач възпитаниците на Дарин Великов успяха да победят отбора на “Олимпия” - Патра. В следващия мач обаче гърците надиграха плевенчани и така те продължиха напред в турнира.
------------------------------------------------------------
Най-голямата баскетболна победа

“Националният баскетболен тим е играл в Плевен срещу градския отбор и е загубил мача. Четвърти в Европа, последен в Плевен! “Честито” на нацотбора и честито на плевенци!
Т. (Тонич), в. “Стършел”, 21. IX. 1951 г. бр. №293, стр. 4

Баскетболът се появил най-напред в Спрингфийлд, Масачузетс, в 1891 г. Въведен бил от секретаря на ИМКА - Джеймс Нейсмит. В България бил пренесен през 1918 г. Първото баскетболно игрище в Плевен е построено през 1940 г. в двора на бившата Втора гимназия. То не било използвано за баскетболни срещи, а само за тренировки. В час по физкултура учителят Александър Александров, заслужил деятел на физкултурата, организирал баскетболни упражнения. Учениците се тренирали само да вкарват топките в кошовете. Баскетболът като организирана колективна игра бил пренесен в Плевен от софиянци, евакуирани по време на Втората световна война. За популяризирането на баскетбола

най-голяма роля имал Амедео Джовани Клева, който останал в нашия град и след 1945 г.

когато неговите приятели вече били напуснали Плевен.
В периода от 1945 до 1950 г. баскетболът в Плевен се развил изключително динамично. Състезателите се увеличили значително. Тази игра станала любим спорт на учениците от гимназиалните класове. Увеличил се и броят на спортните дружества. В началото на 1948 г. най-добрите състезатели били събрани в “Локомотив”. На 13 март 1949 г. била извършена реорганизация. Всички дружества се обединили в едно - “Септември”, с председател ген. В. Георгиев. В края на 1949 г. били създадени нови градски дружества: “Торпедо”, “Спартак”, “Динамо” и “Строител”. Това дало мощен тласък в развитието на баскетбола и възможност за гонене на високо спортно майсторство. Наличието на голям брой състезатели позволило да се направи оптимален подбор при съставянето на градския отбор. Провеждали се по-голям брой градски състезания и възникнала остра спортна конкуренция.

Баскетболът станал за юношите по-привлекателен от футбола

Първите състезания на новите отбори били в градското първенство през 1950 г. На първо място се класирал “Торпедо”, следван от “Червено знаме”, “Спартак” и “Динамо”. Особено се отличавали с играта си юношите Г. Панов, Л. Панов, М. Стоянов, Ив. Цончев, Ив. Дачев, Цв. Яблански и др. Тези успехи на баскетбола в града ни били увертюрата към следващата 1951 г., годината на най-големия успех на плевенския баскетбол.
В края на 1950-а ДСО “Торпедо” се разделило на две организации: “Локомотив” и “Торпедо”. Най-добрите състезатели преминали в “Локомотив”. Създаден бил изключително силен и сплотен колектив. Основните играчи в отбора били: Г. Панов, Л. Панов, Н. Илов, Ив. Цончев, Ив. Дочев, М. Иванчев, Х. Харалампиев, Хр. Ахмаков и др., с играещ треньор Баджо. През 1951 г. “Червено знаме” и “Локомотив” участвали във финалния кръг от състезанията на ОРПС в Габрово. “Локомотив” станал носител на титлата на ОРПС - републикански първенец за 1951 г. На ученическото републиканско първенство в Търново, организирано от ЦК на ДКМС, отборът на Първа мъжка гимназия в Плевен спечелил първото място. Той бил в състав: Г. Панов, Цв. Георгиев, Ем. Николов, П. Батолски, Карталски, Л. Пръвчев, Ц. Стоев, Хр. Стойчев и др.

През 1951 г. Плевен се оформил като най-силният провинциален баскетболен център в България

В същото време големи успехи регистрирал и българският национален отбор. В Париж, на Европейското първенство през 1951 г., той се класирал четвърти, след отборите на СССР, Чехословакия и Франция.
Като че ли самата съдба решила да се срещнат двата най-силни български отбори за онова време: националният отбор на България и градският отбор на Плевен. Тези отбори били много различни: по възраст, по международен опит, брой на срещите, методика на подготовка, стратегия и тактика на игра, екипировка и т.н.
Срещите станали на 9 и 10 септември 1951 г., на малкото и тясно градско игрище “Червено знаме”, или “Дупката”, както го наричали плевенчани, в центъра на Плевен.

Плевенските юноши обикновено играели боси, но в тези отговорни срещи играли с гуменки и кецове

Понеже имали само един екип, късно през нощта между двете срещи момчетата го прали, за да изглеждат на 10 септември отново спретнати.
Двете срещи имали драматичен характер, защото отборите били равностойни. В първата среща на 9 септември плевенчани победили националите с резултат 58:56 точки.

Градският отбор на Плевен след победата, игрище "Червено знаме", 10 септември 1951 г.

Във втората среща въпреки че националите водели в първото полувреме, в самия край на състезанието плевенските юноши страшно се мобилизирали и спечелили мача пак с две точки, с резултат 72:70. Нашите момчета

имали специфичен стил на игра, с бързи атаки и контраатаки

Изграждали еластична отбрана, като в отбранителното поле играели плътно, с “преса”. Обиграността на отбора била изключителна. Играта на нашите юноши била наситена с много емоции и представлявала приятна гледка. Това се дължало на бързите и умели пресечки, но най-вече на всеотдайността, на сърцатата и волева игра на плевенчани. Голяма роля за победата изиграли и заучените тактически схеми, основен принос на треньора Баджо, който ги проучвал от чуждите спортни книги.

Карикатурата във вестник "Стършел" към съобщението на Тонич.

Плевенската публика поддържала възторжено своите любимци, а

в нощта на победата целият град изпаднал в еуфория

Нещо подобно на нощите след победите на българските футболисти на Световното футболно първенство в Америка през 1994 г. След 10 септември 1951 г. по-голямата част от плевенските състезатели преминали в нацотбора, участвали в Олимпиадата в Сидни, Австралия. Но онези звездни мигове не се повторили никога вече в историята на града и в техния живот.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2008 14:01 
E, ultra spartak kakvo stana ne6to iz4ezna???Dosega mnogo govore6e,no kato stana vupros da se sre6nete i da govorite za vsi4ki problemi o4i v o4i ne6to ti premina jelanieto.ili tuk e nai lesno pred kompiutura da pi6e6 za ne6ta i hora,po na4in koito na teb ti iznasq.6to ne zvunnete i da se razberete kato muje/na po bira kakto predlaga6/????

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2008 14:32 

Приятеля аз рядко влизам в този форум,не съм изчезнал.Не вися пред компа по цял ден имам си други ангажименти.Не ме е страх от никой ако това намекваш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2008 17:57 
Аватар

Плевенските баскетболисти гостуват в Ботевград

За един от най-отговорните си мачове ще пътуват в събота до Ботевград баскетболистите на плевенския “Спартак”. Момчетата на Дарин Великов ще гостуват на местния “Балкан”, а двубоят ще е от изключителна важност за плевенчани за утвърждаване в четворката на първенството, даваща предимство преди следващия етап на надпреварата в Държавното първенство. И двата отбора в последните няколко кръга правят много добри мачове, като след изиграването на 15-те кръга от началото на първенството в елитната баскетболна група, вече отстоят само на точка един от друг, заемайки челната четворка в надпреварата. Евентуална победа на баскетболистите на плевенския “Спартак” ще изведе тима на Дарин Великов на трета позиция в таблицата на временното класиране и предвид оставащите до края на този етап мачове на “спартаковци” - като домакини на “Сливен” и гости на “Ямбол”, има големи шансове те да се задържат на трето място. Конкурентите им от “Балкан” пък ще имат още един много труден мач с вторите в класирането “Левски” и до края на надпреварата гостуване в Сливен.
В момента в класирането логично води “Лукойл Академик”, чийто тим, въпреки че има мач по-малко заради отложената среща с “Дунав 2007”, е събрал 28 точки. Втори с 26 точки е “Левски”, а с 25 - “Балкан” - Ботевград. На четвърто място е “Спартак” - Плевен, който до момента натрупа 24 точки и евентуална загуба в мача в събота ще го изпрати след ЦСКА, който в момента е натрупал 23 точки, но в 16-ия кръг е вечното дерби с “Левски”, в което всичко е възможно да се случи. С 23 точки в момента е и “Черно море Еврохолд”.
В дъното на таблицата в момента остават “Рилски спортист”, “Ямбол”, “Дунав 2007” и “Сливен”.
Два дни след загубата си в Плевен от “Спартак” със 78:80 ръководството на ЦСКА пък разпространи в електронните медии декларация, в която протестира срещу съдийството на мача в зала “Балканстрой”. След като президентът устно протестира срещу съдийството, а веднага след двубоя в Плевен и треньорът Росен Барчовски се изказа против отсъжданията на тримата рефери, в сряда клубът чрез електронните медии разпространи протестна декларация. В нея не става ясно към кои конкретни ситуации в срещата “червените” имат претенции, но заявяват, че опитът им да се развива спорт, и по-конкретно баскетболната игра в столицата, “среща варварщината и подозрителни постъпки от тези, които трябва да следят за сериозността и качеството на всяко състезание - съдиите”.”За голямо съжаление сме принудени за първи път да се обърнем към медиите и баскетболната общественост с протест. Сметнахме за най-правилно да не реагираме прибързано и това бе причината да протестираме два дни след мача между “Спартак” - Плевен и ЦСКА от Държавното първенство по баскетбол..., е казано в декларацията. - Всички знаят, че това, което имаме в момента, постигнахме за кратко време. Нашето мнение е, че постигнахме важни резултати, които други не са постигнали за десетки години. Напомняме, че през целия този период отборът никога не е дал повод за подобно отошение. И с уважение към правилата на играта искаме да уточним, че никой не трябва да злоупотребява с учтивостта и доброто отношение на управата към баскетбола в България. Но също така нямаме намерение да оставим да се пренебрегва и осквернява от трети лица инвестирането на време и пари, които се влагат в последно време в отбора. Молим отговорните органи на спорта да наблегнат на тези сериозни проблеми и да предприемат необходимите мерки, така че в бъдеще това да не се повтаря за доброто на баскетбола в частност и като цяло на спорта в България”, е казано още в декларацията.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2008 21:01 
Аватар

Ultra написа:
E, ultra spartak kakvo stana ne6to iz4ezna???Dosega mnogo govore6e,no kato stana vupros da se sre6nete i da govorite za vsi4ki problemi o4i v o4i ne6to ti premina jelanieto.ili tuk e nai lesno pred kompiutura da pi6e6 za ne6ta i hora,po na4in koito na teb ti iznasq.6to ne zvunnete i da se razberete kato muje/na po bira kakto predlaga6/????

Ей Ultra. Ти си в София нали? Сигурно няма да те знам кой си. Но познавам по-голямата част от феновете на ЦСКА от Плевен. С някой дори си пиеме заедно. Не знам някой от тях да имат нещо против Спартак. И изведнъж идваш ти и заплашваш. От де накъде? Не знам дали някой му пука за твойте приказки. Няма кво да се разбираме с никой. Между другото и аз съм в София.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2008 22:52 
Аватар

cska dnes pobedi levski i balkan utre ako bie v koeto ne se samniavam stavame vtori
p.s.ama kur za am4o vajen e supporta

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2008 23:14 
Аватар

ultras_1929 написа:
cska dnes pobedi levski i balkan utre ako bie v koeto ne se samniavam stavame vtori

Да а ние пък задължително трябва да победим за да сме във четворката. Интересно. В първия мач този сезон ви бихме. Сега е напълно в реда на нещата да повторим :wink: :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 03:55 

ultras_1929 написа:

A ba6........ nie utre idem,prravim ludnicata i si zaminavame ......
a pa ma4O sme go ebali u gazo,sig 6a padnem,ma nz....... :0020: :0020:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 05:07 
Аватар

FORZA SPARTAK написа:
ultras_1929 написа:

A ba6........ nie utre idem,prravim ludnicata i si zaminavame ......
a pa ma4O sme go ebali u gazo,sig 6a padnem,ma nz....... :0020: :0020:

Аз ша кажа на Дарин да не те взима по мачове вече след тия приказки ей. Роб!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 00:21 
Header Team Member
Аватар

Отбор: Балкан (Ботевград)
Готин мач стана. Видехте наще кви са селяндури :D Иначе добре при трибуните. Коментара ви за края на мача ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 00:34 

Не бяхме много но мисля че направихме всичко по силите ни за да подкрепим отбора.Още с влизането започнаха да ни провокират и да ни целят с бутилки,но това са нормални работи.С момчетата от Балкан сме в добри отношения и занапред така ще бъде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 00:37 
Header Team Member
Аватар

Дано селяците да не ни развалят отношенията ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 00:51 

Оооо,няма как да стане,бъди сигурен!!!! Няколко селяни няма да ни скарат!!! Да не мислиш,че и при нас няма такива....Врагове на терена-приятели навън !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 00:52 

Torresinho написа:
Дано селяците да не ни развалят отношенията ;)

Spoko batka niama,te vinovnicite sa zapomneni...... :lol: :twisted: ,samo va6te u6evi tapi sa mn zle toi celia olian tam zalian s voda ot butilkata det sa ia hvarlili va6te,iii ni6to .abe sme6na rabota, a za pi4ovete deto se imame s tiah niama kak si razvalim otno6eniata,nie dage 6tiahme ostavame da podpieme,maaaaaaaaaa........... :wink: :0020: :0020:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 01:10 
Header Team Member
Аватар

Е те Насков и беко са ходили някъде след мача, но аз бех с един приятел...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 03:34 
http://www.spartak-basket.com/news.php?lang=bg&newsid=80

Загуба в Ботевград 55-72

Балкан (Ботевград) победи като домакин Спартак (Плевен) със 72:55 в един от най-интересните мачове на XVI кръг на А1.
(снимков репортаж от мача ТУК) Загубата смъкна тима на Дарин Великов на 6-та позиция във временното класиране.
Мачът започна с 15 минути закъснение заради проблеми с таблото в залата в Ботевград. Така вместо в 18,00 срещата стартира в 18,15 и в първите 5 минути от нея домакините поведоха с 12:6. Впоследствие минута преди края на първата четвърт след отлични изяви на Иван Лилов и Дуейн Мортън домакините поведоха с 16:10. Кошове на Хрисимир Димитров и Саша Топчов обаче доведоха нещата до 16:14 след 10 минути игра.
През втората четвърт Балкан отново възстанови своя аванс от 7 точки за 23:16, но в следващите минути играчите на Дарин Великов опитаха да доведат нещата до обрат. Спартак намалиха дефицита на 5 точки, 06:31 минути преди края, но това бе последният сериозен опит на тима от Плевен да се върне окончателно в мача. В следващите 5 минути след много силна игра на Билбия, Мортън и братята Лилови Балкан дръпна с 15 точки и на почивката водеше с 41:26.
Домакините успяха да поддържат аванса и в третата четвърт, въпреки че в нейното начало допуснаха Спартак да намали на 49:40. Последваха три поредни тройки за Балкан - две на Любомир Лилов и една на Бойко Миленков и баскетболистите от Ботевград отново поведоха с 16 точки за 58:42, а след 30 минути имаха аванс от 12 точки за 58:46.
В последната част баскетболистите на Спартак (Плевен) се раздадоха напълно, но това не предотврати поражението. Напускането за 5 лични нарушения на Хриси Димитров, 07:57 минути преди края, повлия сериозно на играта на състава на Дарин Великов. В отсъствието на своя лидер плевенчани губеха с 19 точки, по-малко от 2 минути преди финалата сирена и в крайна сметка отстъпиха с 55:72.
Мачът в Ботеград ще се запомни с прекрасната атмоафера, която създаде публиката, изпълнила до краен предел зала "Балкан". Около 20 гостуващи фенове от Плевен подкрепяха неистово своите от първата до последна минута, въпреки неуспешанта игра на Спартак. След края на мача злобен фен на местния отбор((снимката вляво)) опита да помрачи приятелстаката атмосфера и баскетболния празник, създаден от феновете на Балкан и Спартак като хвърли бутилка към гостите от Плевен. Няколко ултраси на Спартак опитаха да линчуват враждебно настроения човек, но бяха спряни от полицията ((снимка)) След мача в Ботевград, Спартак Плевен е с равен брой точки с ЦСКА и Черно море – 9 победи и 7 загуби. Плевенчани обаче вече не контролират класирането си в първата четворка след този етап. Ако ЦСКА спечелят и двете си оставащи срещи, те ще заемат четвъртата позиция. За да се надяват на нещо повече, Плевен трябва да разчита ЦСКА да се препъне в един от оставащите два мача.

БРАВО НА БОТЕВГРАД ЗА АТМОСФЕРАТА! БЕШЕ МНОГО ЯКО!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 12:03 
Добър мач се получи.Трябва да се признае,че Балкан желаеха повече победата и я постигнаха.Прекрасна отмосфера в залата.Наистина там хората се радват много на своя отбор,и една такава среща за тях е празник на града.Искам да поздравя всички фенове на Спартак,който отново показахме колко обичаме отбора на Плевен с подкрепата си днес може само да сме горди.След края на мача неприятните сцени с някой от хората в Ботевград безкрайно много ме разочероваха.Но така или иначе ние си оставаме приатели с агитката на Балкан,когато допйдат в Плевен винаги ще бъдат посрещнати добродушно.За тези няколко човека който предизвикаха това целене с бутилки след края на мача само да се мярнат в Балканстрой ще имат доста сериозни проблеми.Искам само да попитам къде е качен клип от срещатата или някакво интересно видео от мача.В sportal.bg мисля,че не е качено ?АКо някой знае нещо да даде линк..;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 15:34 
Аватар

emi tia selianiata e po horata
grozno stana v kraia na ma4a sa6tite tezi hora sko4iha na 4 4oveka ot cska
ina4e super be6e atmosferata,osobeno v kraia na ma4a
skoro 6te ima klip i snimki

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 559 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 258767 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 194019 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
DUNAV-RUSSE 125025 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178596 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203249 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE