bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 23:26

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 66 мнения ]  Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 00:16 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Не се ли усещате вече колко сте жалки първо сме селяни, после имало няква засада, сега пък дикотора бил казал бие-група а бе вие сте някви супер безумници бе ! Що не вземете да се осъзнаете вече ?

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 00:17 
Аватар

Spartakforever` написа:
parmalat написа:
Никой не е пращал никакви лапета. Не можем да ги държим за ръка цял мач и да ги пъдарим. А това, че те са ви дразнили ми говори доста добре какви сте... Никой не е имал намерение да идва да ви дразни. Вие като сте искали да ни навестите защо не го направихте. Ваш проблем...

Тоя малкия визирам един с черно яке ако не се лъжа..той е от агитката и дори пееше със вас.Идваше на няколко пъти,но просто малкия не осъзнаваше,че ако го бяхме набарали щеше да го обесим на оградата.

:lol: Е това може би е единственото ти вярно нещо от всичко, кето каза. Другото беше пълнеж, но за това наистина си прав :lol:

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 00:28 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Malak`HoolS написа:
[AS Roma]Gu73v написа:
Malak`HoolS написа:
Бе еЕеЕе МИЕКО "ГОВОРЯЩИТЕ" вие го направихте нашия форум чат на Янтра май а ???? А за мача к`Во да кажа тоя съдия го развали доста с тия неговите отсъждания а не ни и даде чиста дузпа за нея "ФИЕНЧЕТЪТА" на Янтра немогат да спорят защото беше точно пред нас !!! А за агитките к`Во да кажа хора от Габрово казаха че за 1ви път са се събрали толкова "МНОГО"(20 ЧОВЕКА) но както и да е да се радват хората не всеки ден се случва такова нещо там !! За наща агитка не говорете защото и боговете ще ви се смеят а успех на Янтра във "вИЕ" група догодина защото това им беше последната мафиотска победа !!!

Значи това е един от най-безсмислените постове, които съм виждал, първо от къде стигна до извода, че в Габрово говорим на "Миеко".Второ днес наистина бяхме малко в сравнение с мачовете срешу Белите Орли и Локо Мездра, но въпреки това не сме били 20 човека ако искаш може да ги прбориш на снимките в нашия форум :wink: , а за това дали ще сме във В група, не мисля, че е най-удачно фенове на последния в класирането да говорят :lol:

Аа и да питам къде са тия снимки дай линк да ги видим че нещо неможах да ги намера !!!

Ами влез във форума ни и варви на 6-та страница и ще ги видиш а пък това за диктора на стадиона първо незнаеш дали той е родом от Габрово или просто живее тук, второ това, че един говори така не значи, че всички сме така и трето не съм обърнал внимание на думите му и не мога да вярвам на 100% на думите ти :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 17:09 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
От Габрово имам колеги говорят си меко. Това не е от значение.
Имаше 5-6 бръснати момчета, които дойдоха на полувремето, а и след края на мача при нас - това е свесната част от агитката на Янтра(ако въобще се причисляват към агитката - съмнявам се). На тях наздраве! Иначе един клошар от време на време идваше да го видим колко е пропаднал, дразнеше, обаче той живота достатъчно го е отупал... Питаме ги ония пичове "К`ви са тия клошари?", те викат че повечето са такива. Бяхме доста човека и те могат да го потвърдят.
Накрая вратарчето се отърва на метър от един камък.
А за самия мач - няма такова решение на съдята. Два шамара и зачита гола. Не споря въобще дали и имало засада или не. Просто самата промяна на решението е престъпна. Николов трябваше да извади отбора. Кур за съдиите, взимат си хилядарките, а аз се чуда кво да ям!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 17:30 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Поредната глупост!

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 17:55 
Аватар

Ми то от тях какво да очакваш...

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 18:22 
brutal написа:
Имаше 5-6 бръснати момчета, които дойдоха на полувремето, а и след края на мача при нас - това е свесната част от агитката на Янтра(ако въобще се причисляват към агитката - съмнявам се). На тях наздраве! Иначе един клошар от време на време идваше да го видим колко е пропаднал, дразнеше, обаче той живота достатъчно го е отупал... Питаме ги ония пичове "К`ви са тия клошари?", те викат че повечето са такива. Бяхме доста човека и те могат да го потвърдят.
А за самия мач - няма такова решение на съдята. Два шамара и зачита гола. Не споря въобще дали и имало засада или не. Просто самата промяна на решението е престъпна. Николов трябваше да извади отбора. Кур за съдиите, взимат си хилядарките, а аз се чуда кво да ям!

Да това вече е мнение.За жалост това е самата истина,за жалост за самите "фенове от габрово" не за нас,но това се случи по време на мача,няма смисъл да го отричате има много свидетели,а и вие знаете за тези момчета след това отидоха при вас до колкото забелязах.За клошара който идваше за него мога да кажа,че господ дава и взима,но при него вторият случай е доста по тежък

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 09:47 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Spartakforever` написа:
brutal написа:

Да това вече е мнение.За жалост това е самата истина,за жалост за самите "фенове от габрово" не за нас,но това се случи по време на мача,няма смисъл да го отричате има много свидетели,а и вие знаете за тези момчета след това отидоха при вас до колкото забелязах.За клошара който идваше за него мога да кажа,че господ дава и взима,но при него вторият случай е доста по тежък

Тези момчета с бръснатите глави по принцип си правят отделна агитка и си викат от централната трибуна. За първи път бяха с нас. Един от тях хвърли бутилка на пистата и нищо чудно следващия мач отново да са отделно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 11:33 
Але последният ми комнтар за този мач мислите ли че 4 минутното продължение беше реално...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 11:43 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Peace написа:
Але последният ми комнтар за този мач мислите ли че 4 минутното продължение беше реално...

Але последният ми комтар за този мач мислите ли че 5 минутното разнасяне на страничния беше реално...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 12:50 
Аватар

Маринов: Съдийството в Габрово беше цирк
Треньорът на Спартак (Пл) Вачко Маринов определи съдийството в мача срещу Янтра (1:2) като скандално и пълен цирк.
- Отдавна съм във футбола и почти никога не съм коментирал реферите. Това, което стана в Габрово обаче, го виждам за първи път от много години насам - заяви Маринов.
При втория гол на домакините съдиите първоначално отмениха попадението, но след това го признаха.
- Не може рефери, които претендират да растат нагоре, да свирят по такъв смешен начин - уточни треньорът. - Веднага след дузпата, от която ние изравнихме, съдията ни натика в нашата половина. След като първо отмениха попадението, реферите бяха награбени от футболистите и бяха принудени да признаят гола - завърши Вачко Маринов

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 13:00 
Аватар

Съдии отнеха точка на Спартак в Габрово
Футболистите на плевенския Спартак загубиха с 1:2 при гостуването си в Габрово от местния Янтра. Крайното цифрово изражение било фиксирано не в резултат на заслугите на двата отбора, а от благоволението на съдиите.

В 80-а минута на двубоя при резултат 1:1 домакините получили право да изпълнят фаул.

След последвалото центриране страничният рефер вдигнал флага, маркирайки засада. Защитниците на плевенския тим спрели да играят, а двама от габровските футболисти реализирали второто попадение за своя тим.

Напълно естествено главният арбитър Станислав Ставров зачел сигнала на асистента си и отменил попадението на Венков.

След това обаче променил решението си и посочил, че Спартак трябва да започне играта от центъра на терена.

Малко преди тази спорна ситуация гостите получили право да изпълнят дузпа и вратарят Станислав Антонов я реализирал и изравнил резултата.

Преди това отборът на Янтра имал преднина от едно попадение, което нападателят им Ивайло Иванов реализирал в 37-а минута.

Така нашите регистрираха шестата си загуба от началото на полусезона и със скромния актив от 10 точки се закотвиха на последното място в класирането на Западната "Б" група.

Съставът на Спартак:
Антонов, Панов /46 - Баев/, Ив.Иванов, Миланов, Димов, Атанасов, Ст. Иванов /46 - Миков/, Раденцов, Петров, Л.Тодоров, Цветанов.

Вачко Маринов възмутен от съдийството

"Винаги съм смятал, че съдиите са част от играта футбол и никога не съм търсил оправдание за слабата ни игра и загубите в тях. Това обаче, което се разигра на стадиона в Габрово, не само ме ядоса, но направо ме потресе", заяви старши треньорът на Спартак Вачко Маринов.

Според думите му именно реферите развалили мача с Янтра. Това, което се случи, не бих го нарекъл дори и български футбол, защото повече приличаше на цирк, допълва треньорът.

Победният гол за домакините е нередовен и това било решението на съдиите. "След въпросната ситуация и правилното отсъждане на арбитрите срещата бе прекъсната за 7-8 минути. Играчите и публиката на Янтра грабнаха съдиите и ги разнасяха не само по терена, но и по трибуните.

В крайна сметка, наплашени, последните промениха решението си и признаха абсолютно нередовния гол за габровлии. Ставров ни даде дузпа, но преди нея имаше и друга, която бе още по-категорична, но той не пожела да отсъди това, което видя.

Всичко беше толкова грозно, че просто се отвращавам, че работя във футбола", разказва афектираният специалист. Относно спортно-техническите действия на терена Маринов е категоричен, че възпитаниците му са надиграли съперника през второто полувреме.

Младостта и неопитността на нападателите попречила на спартаковци да вкарат някои от създадените голови ситуации пред вратата на противника

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 13:34 
Аватар

Браво много са обективни и двете статии :roll: Особено втората която освен че е обективна, е и много фактологично вярна...

Тая тема вече иска катинарче май, както тази в нашия форум.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 16:49 
Аватар

Ае и аз ще сложа моя последен "комтар" за мача:ако главния съдия от самото начало не беше зачел гола нашите играчи щяха да тръгнат да търсят обяснение от него, а не от страничния и не е имало никакви шамари, за разлика от вашите играчи, които блъскаха съдията и полицая(това го видях на репортажа)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 18:29 
Тегла ключа на темата ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 20:50 

Пропуснахте факта, че вратаря на Янтра след края на мача ни показа жестове в стил Георги Петков срещу ЦСКА, за което ще съжелява Пролетта. Въобще тоя мач беше пълен цирк, но всичко се връща :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 66 мнения ]  Предишна  1, 2, 3

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132570 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138029 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения Литекс в Плевен?
Форум: Ловеч (Ловеч)
r.h. 33933 30 Юни 2007 11:52
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 112874 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 69681 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™