bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 23:07

Български клубове - Янтра 1919 (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 108 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Чавдар (Етрополе)- Янтра /Габрово/
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 18:43 
Аватар

Правете сметка какво ще става в Етрополе след като те днес отнесоха в Бяла Слатина съименниците им с 4-1. Този резултат може би е толкова изразителен най- вече заради напускането на старши треньора на белослатинци- Георги Тодоров, но все пак най- вероятно ще паднем. Дано не се окажа прав, но сигурно така ще стане :?

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 18:47 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Оф чудя се вече тоя мач дали е бил продаден, защо е станало така 4:1, бг футбола е една загадка :oops:.Сега като са били с толкова много може пък да се възгордеят и да ни подценят и дано точно така стане, но ако покажем игра като в Перник, може и да отмъкнем нещо, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСИПЕМ МНОГО ХОРА В ЕТРОПОЛЕ :!:

Изображение

Последна промяна [AS Roma]Gu73v на 04 Ное 2007 15:13, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 21:02 

Бяла Слатина поемат към дъното и ще са пътници.Етрополе са много добър отбор и ще ни създадат доста проблеми

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 14:25 
Аватар

Най-важното за тоя мач е наистина да идем поне двойно повече хора отколкото в Перник пък наште убавци дано ни зарадват най-после :roll: Тия чалгари много високо летят ама аз си мисля че ако идем наистина доста хора Янтра може и да загърбят страха си от чужди стадиони...аз на Х няма да съм недоволен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 14:25 
akademik1 написа:
Бяла Слатина поемат към дъното и ще са пътници.Етрополе са много добър отбор и ще ни създадат доста проблеми

Напълно си прав,след загубата от нас,ще поемат своята съдба.Аз искам да кажа за Етрополе,не се плашете ние ги победихме насред селото и ;) А за резултата да изненадва ме доста 4:1 да бият учуден съм.Според мен мача ще свърши 1Х :!: Борбата ще е между Спортист Монтана и Бяла Слатина за уставане в групата.Може би Янтра ше се спаси тая година ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 14:33 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Тия са здрав отбор, но след силния мач в Бяла слатина всичко е възможно! На срещата в сряда трябва да се запишим за пътуване колкото се може повече хора, а не да "гостуваме" само по сбирки и форуми :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 14:39 
Дано да дойдете повечко хора в Етрополе за да напраим хубава атмосфера на стадиона.Отбора върви добре но аз мисля че не сме готови да играем в А група.Мисля че няма да се борим за А група , а за да се докажем в Б.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 14:40 
Аватар

Ами хубаво да се съберем повече ама има хора от агитката дето не искат/не могат/не знаят и затова не идват на сбирки :roll: Според мене тия дето бяхме в Перник сме сигурни(е без Спас може би :D ), Чужбинеца каза ще дойде както и Винкела :lol: дано и другите научат и да могат да дойдат ама в сряда ше видим.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 14:44 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
FEDERER написа:
Дано да дойдете повечко хора в Етрополе за да напраим хубава атмосфера на стадиона.Отбора върви добре но аз мисля че не сме готови да играем в А група.Мисля че няма да се борим за А група , а за да се докажем в Б.

За атмосферата нямаш грижи :wink: в това отношение ставаме все по добри :lol: Трябва да направиме снимки и клипове и да ги качим във форума :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 15:14 
ok 4akame vi togava 4e kato nqma 4ujda A gitka 6outo ne e pulno

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 16:10 
Аватар

ed_edd'n'eddy написа:
Ами хубаво да се съберем повече ама има хора от агитката дето не искат/не могат/не знаят и затова не идват на сбирки :roll: Според мене тия дето бяхме в Перник сме сигурни(е без Спас може би :D ), Чужбинеца каза ще дойде както и Винкела :lol: дано и другите научат и да могат да дойдат ама в сряда ше видим.

че без Спас на къде сме!човека не можа да се наспи от нас :) значи твърдо отиваме така ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 16:12 
Аватар

Да, трябва да идем и да се съберем сега поне 1 автобус.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 16:16 
Аватар

[quote="parmalat"]Да, трябва да идем и да се съберем сега поне 1 автобус.

трудна работа според мен ама ще видим!хора нещо не им се пътува и немога да разбера защо!иначе май почнахме да се сабираме отново!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 16:20 
Аватар

marto написа:
ed_edd'n'eddy написа:

че без Спас на къде сме!човека не можа да се наспи от нас :) значи твърдо отиваме така ли?

Да бе в сряда трябва да кажем че искаме по-голям рейс тоя път и да земем още доста хора освен тия дето бяхме в перник както и старите знамена :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 16:28 

ed_edd'n'eddy с тебе нали видяхме един пред хумора около 30 местен,ако го напълним ще е супер

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 16:29 
Аватар

то така ама дали ще има кого да вземе? аиде на волейбол днес от 17.00! айде идваите да се посъберем

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 16:31 
Аватар

Vasilev написа:
ed_edd'n'eddy с тебе нали видяхме един пред хумора около 30 местен,ако го напълним ще е супер

Е да ама марто е прав че на много хора не им се пътува и аз не мога да разбера защо, тия дето на домакинства са в агитката и на тях ли не им се ходи :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 16:46 
Аватар

ами така като гледам май да!но има и доста хора които работят все пак

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 17:06 
Аватар

Да и това е фактор че някои са на работа ама има такива дето не са абе в крайна сметка колкото идем... :roll: ще говорим в сряда въобще дават ли рейс и колко местен да е.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 18:28 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
DRUGITE HORA PROSTO NE ZNAQT! TEZ DETO NE IDVAT NA SBIRKITE OT KUDE DA ZNAQT 4E 6TER SE GOSTUVA!??????

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 19:54 
Много просто.Ако някои има принтер напечатва на няколко листа за мача в колко ще се тръгва от каде и тн. и го лепитя някъде примерно на спирки на дереци и тн.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 20:14 
Аватар

Да ако трябва да олепим целия град нали ще ни трябват 3 дена , това да не е някво село

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 20:15 
Аватар

плюс това на нас не ни трябват такива които гледат мача седнали и хапват семки:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 21:34 
Fabio_Cannavaro написа:
плюс това на нас не ни трябват такива които гледат мача седнали и хапват семки:)

Абе хора направо ме учудвате.Вие щом един автобус,неможете да се съберете за каква агитка си говориме.Ние се организираме точно с 2 телефона.Много сложно,отиде в Етрополе и си направете кефа д'ге.Ние за Габрово ще дойдеме ама вие ме съмнявате за Плевен,както и етрополци.Само се правите на големите фенове по тея форуми,то няма нищо лошо пишете си,но отидете на две гостувания поне и пак лайте.Като гледах клипа на Чалгарите с Гаргите в Плевен ме напуши смях яко по-големи семкари няма от тия,а и в тъпото и село ги видяхме кви са смешници :lol: :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 22:40 
Аватар

ami za6to ni sravnqva6 s tqh? v4era ima6e 3-ma fenove na belite orli pitai gi 6ti obqsnqt pistata ot ediniq korner do drugiq be6e v lenti v4era kato v iujna amerika tui 4e nedei da prikazva6 gluposti

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 108 мнения ]  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 51184 13 Ное 2006 05:24
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
янтра гб 112933 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 69751 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™
Преглежда непрочетените мнения Чавдар-ЦСКА във Враца???
Gopeto 41249 08 Ное 2006 08:07
от Gopeto
Преглежда непрочетените мнения ЗА ГАБРОВО
Форум: Янтра 2019 (Габрово)
янтра гб 58654 15 Окт 2009 20:22
от green