bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 09:43

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2007 18:11 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
И аз искам. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2007 22:30 
Изображение
ЮВЕ ИСКА СЕРХИО АГУЕРО:
Изданието твърди, че скаут на „бианконерите” е бил на „Висенте Калдерон” по време на срещата между „дюшекчиите” и Осасуна.

Клаудио Раниери смята, че 19-годишният талант е една отлична инвестиция за бъдещето.

Ръководството на торинския гранд се захласва и по друг младок - Мануел да Коща. Португалецът е един от най-стабилните защитници в редиците на холандския ПСВ Айндховен. Според запознати Ювентус босовете на „чернобелите” дори са отправили конкретно предложение на колегите си от Ниската земя.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 23:50 
Изображение
Франсоа Клерк пред трансфер в Юве:
Защитникът на Лион Франсоа Клерк е поредният защитник, който се свързва с евентуален трансфер в Ювентус, твърди channel4.

Французинът вероятно ще се присъедини към бианконерите през януари. Макар и да играе десен защитник в Лион, в Юве той е виждан като евентуален заместник на Жорже Андраде, който е аут до края на сезона.

Според слуховете, бившият полузащитник на Лион Тиаго може да бъде използван като разменна монета в сделката с Клерк и да се завърне на "Жерлан".

Президентът на Лион Жан Мишел Олас обаче заяви: "Не сме заинтересувани да привлечем отново Тиаго. Технически той е велик играч, но не и физически."

"Бихме разменили Клерк за Жан-Ален Бумсонг, но в края на сезона" - допълни босът.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 23:51 
Изображение
ТРЕЗЕГЕ АУТ ЗА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ НА ЮВЕНТУС:
Нападателят Давид Трезеге ще пропусне приятелския мач на Ювентус срещу швейцарския Йънг Бойс в петък заради контузия в капачката на коляното, но ще бъде готов за мача от Калчото срещу Дженоа.

С травма след двубоя с Фиорентина е и разписалият се за Старата госпожа Винченцо Якуинта, който има проблеми с коляното. Той ще премине ядрено-магнитен резонанс под надзора на лекарския щаб на националния отбор на Италия и се очаква да е на линия за квалификацията срещу Грузия в събота.

Серхио Бернардо Амирон е с навехнат глезен, но ще играе в проверката срещу Йънг Бойс. По подобие на Трезеге приятелската среща в Берн пропуска Рафаеле Паладино и ще се завърне срещу Дженоа.

Добрата новина от медицинския екип на Ювентус е, че Жорже Андраде вече е в Торино и коляното му се възстановява отлично след операцията и лечението в Лисабон. Португалският бранител ще бъде прегледан в Марсилия и се очаква да започне физиотерапия до десетина дни.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 23:52 
Изображение
БОСЪТ НА БРЕША: ВЗЕХ БАДЖО, ЩЕ ВЗЕМА И ДЕЛ ПИЕРО:
Президентът на Бреша Луиджи Корьони се изхвърли, че е готов да отправи сензационна оферта към капитана на Ювентус Алесандро Дел Пиеро.

Договорът на нападателя изтича в края на сезона, а ръководството на Старата госпожа не е готово да удовлетвори желанието му да получава над 3 милиона паунда на година.

Въпреки че на пръв поглед офертата на боса на втородивизионния тим звучи несериозно, в Бреша вече игра друга легенда на Ювентус – Роберто Баджо.

„Готов съм да се договоря с Дел Пиеро, точно както направих с Баджо” – заяви Корьони – „За играчи като тях аз мога да прескоча тавана на заплатите, защото те определено си струват.”

„Ние имаме добър състав и ние сме готови за класиране. С тези играчи ние бихме могли да влезем в топ шест на Серия А, а Дел Пиеро би бил фантастична добавка”, каза още президентът на Бреша.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 13:11 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
Цитат:
Джиджи Буфон: Дел Пиеро е незаменим за Юве

Стражът на Ювентус, Джанлуиджи Буфон, който в събота за първи път ще изведе "Скуадра адзура" с капитанската лента, коментира пред италианските медии, че очаква щастлив изход на кризата в отношенията между Алесандро дел Пиеро и "Старата госпожа". Както е известно контрактът на Делпи с "бианконерите" изтича идното лято, а досега футболистът и ръководството още не са се разбрали за нов.

"Чух се с Алекс и той ми звучеше разочарован. Все пак той е дал толкова много на Юве и е нормално да очаква разбиране от ръководството на клуба. Ситуацията не е никак лесна, но аз мисля, че накрая ще стигнат до компромисен вариант и нещата ще се подредят. Дел Пиеро е назаменима фигура за Ювентус", заяви най-добрият вратар на последното световно първенство.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 13:16 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
Стига бе ние ако не задържим Дел Пиеро не знам... Това е икона, символ на този велик отбор, та дори и 100 млн. заплата да иска трябва да му се даде, защото той остана верен на отбора през всички тези години. АЛЕКС ЗАВИНАГИ :!: :!: :!: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 13:39 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Просто тия от ръководството да вадят парите и да ги дават на Дел Пиеро. Да не ми се лигавят. Как ше го продатат. Той ако напусне клуба тяхното напускане е в кърпа вързано. Да вадят парите и да се решава въпроса, няма да ни взимат Алекс.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 08:05 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Дел Пиеро сваля 40% от заплатата си, за да остане в Ювентус

Изображение

Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро е готов да намали годишната си заплатата между 30-40%, за да поднови контракта си с клуба. Това станало ясно след последната среща между шефовете на "бианконерите" и Дел Пиеро, който за сметка на това ще продължи договора си за две години, а не само за една, както първоначално желаеше ръководството на клуба. Така 32-годишният играч ще намали заплатата си от 4,8 милиона евро на 3 милиона евро.

Лично стражът на "Старата госпожа" и "Скуадра адзура" Джанлуиджи Буфон убедил Дел Пиеро да се съгласи да намали заплатата си , но да остане в Юве, където е идол на тифозите и символ на тима. Освен това техничарят е голмайстор №1 в историята на торинския гранд, където игра от 1993 година. Всичко ще бъде договорено до 7 дни, твърдят от Апенините.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 22:46 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Юве подновява контракта на Легроталие

Защитникът на Ювентус Никола Легроталие е на път да си заслужи нов договор, след като е един от най-постоянните играчи на тима от началото на сезона. Настоящият договор на 31-годишния бранител изтича идното лято, но според медиите в Италия той ще се подпише под ново споразумение със „Старата госпожа", според което ще получава 750 000 евро годишно.

Легроталие пристигна на „Деле Алпи" през 2003 от Киево, но винаги е имал статута на твърда резерва. Ситуацията се промени в последните седмици след контузията на Жорже Андраде, която принуди наставника Клаудио раниери да потърси други алтернативи за сърцето на защитата. Легроталие се възползва по най-добрия начин от предоставения му шанс и записа серия от добри мачове за торинци.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 22:47 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Ювентус си хареса защитник от Аржентина
Италианският колос Ювентус следи изявите на млад бранител от Аржентина, който би могъл да се превърне в заместник на трайно контузения Жорже Андраде. Става въпрос за 22-годишния Карлос Хавиер Матьо от Индепендиенте. Клубът от Авеланеда потвърди за интереса на Юве и обяви цена от 6 млн. евро за най-перспективния си футболист.

„Винаги съм мечтал да премина в голям клуб от Европа, а Ювентус е точно такъв. Слагам ги на едно ниво с Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед. Надявам се ръководствата да се разберат и да заиграя в Италия", сподели ентусиазираният Матьо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 22:50 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Ювентус продължава да се натиска за Лампард

Преминаването на Франк Лампард от Челси в Ювентус може да се окаже не само мечта за тифозите на Ювентус. Халфът е все по-близо до раздяла с тима на Роман Абрамович, след напускането на мениджъра Жозе Моуриньо. Английският национал дори може да се освободи от контракта си със "сините", който е до 30 юни 2009 година, още през зимата по клаузата на ФИФА. Както е известно, всеки един играч над 28-годишна възраст и със стаж над три години в клуба си, който плати заплатата си за оставащия му период от договора, е свободен да си тръгне от дадения клуб. През миналото лято "бианконерите" се свързаха с мениджъра на футболиста, но до договор не се стигна.

Настоящият наставник на Юве Клаудио Раниери започна навремето да залага на Лампард на "Стамфорд Бридж", като по негово желание бе закупен от Уест Хем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Окт 2007 10:13 
Дел Пиеро преподписа с Юве до 2010 година

Изображение
Сагата относно новия договор на Алесандро Дел Пиеро с Ювентус приключи. Двете страни най-накрая си стиснаха ръцете и легендата на "старата госпожа" ще продължи да носи черно-белия екип до 2010 година, съобщиха от клуба.

"Днес постигнахме важен резултат за бъдещето на тима. Договорът с Дел Пиеро потвърждава нашата амбиция за добро представяне, както и показва вярата ни, че той ще продължи да помага на отбора с големия опит, който притежава. Сигурен съм, че това ще зарадва и милионите ни фенове", заяви президентът на торинци Жан-Клод Блан.

Новата сделка с нападателя дойде след дълги преговори. За известен период имаше дори слухове, че Алекс може да се раздели с "бианконерите" след края на сезона, когато сегашният му договор изтичаше. В крайна сметка обаче явно всичко вече е уредено и Дел Пиеро получи подобаващо признание за това, че остана в клуба при изхвърлянето му в Серия "В" и помогна за бързото му завръщане в елита на Италия.

"Днес направих ключов избор за моята кариера и за моя живот. Ювентус ми даде много и аз искам да остана тук и да продължавам да побеждавам", каза Дел Пиеро.

Играчът дойде на "Деле Алпи" през 1993 година само на 18 години. От тогава до сега той има в актива си пет шампионски титли на Италия и една титла от Шампионската лига.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 01:32 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Дел Пиеро: Никога не съм мислил да напусна Юве

Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро не скри щастието си, след като поднови контракта си с клуба до 2010 година. "Днес съм много щастлив, както аз, така и ръководството на клуба постигнахме това, което желаехме. Безкрайно съм благодарен на шефовете на Ювентус, че показаха такова уважение и любов към мен за много неща. Парите никога не са били на дневен ред, важно е постигането на перспективите на клуба. Всички искаме да върнем Юве на върха и ще работим наистина много, за да го постигнем. Никога не съм и помислял даже за миг да напусна Ювентус. Именно затова не съм се срещал с други клубове въпреки офертите през всичките години", коментира Дел Пиеро, който играе в торинския гранд от 1993 година. Десетката на Старата госпожа е и голмайстор №1 в историята на клуба за всички временна с над 210 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 12:13 
Дел Пиеро: Никога не съм мислил да напусна Юве

Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро не скри щастието си, след като поднови контракта си с клуба до 2010 година. "Днес съм много щастлив, както аз, така и ръководството на клуба постигнахме това, което желаехме. Безкрайно съм благодарен на шефовете на Ювентус, че показаха такова уважение и любов към мен за много неща. Парите никога не са били на дневен ред, важно е постигането на перспективите на клуба. Всички искаме да върнем Юве на върха и ще работим наистина много, за да го постигнем. Никога не съм и помислял даже за миг да напусна Ювентус. Именно затова не съм се срещал с други клубове въпреки офертите през всичките години", коментира Дел Пиеро, който играе в торинския гранд от 1993 година. Десетката на Старата госпожа е и голмайстор №1 в историята на клуба за всички временна с над 210 гола.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 22:53 
Aйде вече може да сме спокойни... :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 13:41 
Изображение
Якуинта пропуска мача с Дженоа заради бронхит:
Нападателят на Ювентус и националния отбор на Италия Винченцо Якуинта, който се възстанови от травма на коляното, се разболя от бронхит и няма да може да помогне на "Старата госпожа" в неделния мач от Серия "А" срещу Дженоа.

28-годишният футболист се представя отлично в настоящия шампионат на Италия, като в изиграните си 4 двубоя отбеляза 4 гола.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2007 22:26 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Якуинта се завръща срещу Наполи

Италианският голмайстор на Ювентус Винченцо Якуинта се е възстановил от бронхита, който го мъчеше през последните дни и ще бъде на разположение срещу Наполи тази неделя. Именно болестта му попречи да играе срещу Дженоа в последния кръг. Тренировки за "бианконерите" подновиха Маркиони и Мауро Каморанези, като се очаква да бъдат готови на 100% за супердербито с Интер на 4 ноември в Торино.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2007 17:21 
Аватар

Отбор: Славия 1913 (София)

Трезеге се закани на Интер

Изображение

Нападателят на Ювентус Давид Трезеге си пожела да отбележи гол срещу Интер в дерби мача от Серия “А” през уикенда, съобщава официалният сайт на УЕФА. Французинът вкара хетрик в последния мач на “старата госпожа” срещу Емполи и донесе успеха за отбора си. Трезеге вече има 150 попадения в кариерата си като футболист на Ювентус. “Това е среща, която чакаме от една година. Искаме да постигнем успех заради нашите фенове и да съхраним шансовете си за титла. Интер имат Златан Ибрахимович, но аз ще му покажа колко е сгрешил като напусна Ювентус”, каза най-резултатният футболист в Серия “А”.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 10:47 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Ювентус и Барса поискаха Бербатов

Ювентус и Барселона са набелязали Димитър Бербатов за зимната си селекция, пише в днешния си брой в. "Топспорт". Бербатов продължава да бъде и в списъка на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" са доста по-напред от другите два европейски гранда, тъй като още през лятото извадиха оферта за българската звезда. Сър Алекс Фъргюсън се надява Митко да стъпи на "Олд Трафорд" през януари.

Мениджърът на Митко Емил Данчев вече е в Лондон, където в понеделник ще бъде запознат подробно с интереса на Юве и Барса. Новият наставник на Тотнъм Хуанде Рамос обаче държи Бербатов да остане на всяка цена на "Уайт Харт Лейн". "Не ме питайте за никакви оферти, защото няма да получите информация от мен! Да, интерес съществува, но нека не изпреварваме събитията", отсече Данчев пред изданието.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Дек 2007 18:57 
Bultras
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Цитат:
Юве иска Шевченко под наем

Италианският гранд Ювентус възнамерява да привлече нападателя на Челси Андрий Шевченко под наем през зимата, твърдят медиите на Апенините.

Представители на торинския клуб вече са се свързали с колегите си от Лондон и агентите на украинската звезда. От Юве предлагат 2.7 милиона паунда наем за Шева до края на настоящия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2007 19:57 
Bultras
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Цитат:
Емполи победи Ювентус за Купата на Италия

Последният в Серия А Емполи изненадващо победи гранда Ювентус с 2:1 в първа среща от осминафиналите на турнира за купата на Италия по футбол.

Никола Поци откри резултата в 19-та минута с удар с глава, след който топката се удари в напречната греда и тупна зад голлинията. Реферът Стефано Фарина призна попадението, въпреки протестите на гостите.

Инасио Абете увеличи аванса на тосканците три минути след почивката, след като бе изведен от капитана Вануки. Полузащитникът на гостите Серджо Алмирон бе изгонен в 61-та минута за нарушение и последвал протест.

Въпреки че остана с намален състав, Старата госпожа успя да намали в 81-та минута с попадение на нападателя Винченцо Якуинта, който се появи на терена като резерва.

Якуинта се разписа след бързо изпълнение на свободен удар, докато домакините протестираха заради неговото отсъждане. В този мач наставникът на Ювентус Клаудио Раниери даде почивка на повечето от титулярите като Буфон, Недвед, Трезеге и други, като пусна резервния състав.

Това обаче не може да послужи като оправдание за загубата от последния в класирането. Все пак Юве има добри изходни позиции преди реванша на 15-и януари.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Дек 2007 13:48 
Аватар

„Блиц”: Ювентус се отказа от Бранислав Иванович

Изображение

Италианският Ювентус се отказа от намерението си да привлече сръбския защитник на Локомотив (Москва) Бранислав Иванович, отбелязва вестник „Блиц”. Той се считаше като сигурно ново попълнение в редиците на „старата госпожа”, но италианците се отказаха от него заради високата цена, която са му поставили от руския клуб. Според изданието сериозен интерес към него проявяват още Челси, Манчестър Юнайтед, Бетис и Милан. От ръководството на Локомотив ще направят всичко възможно, за да го оставят за следващия сезон, защото е един от основните играчи на тима.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Дек 2007 01:20 
Аватар

РАНИЕРИ: ЩЕ ВЗЕМА ЛАМПАРД

Изображение

Старши треньорът на Ювентус Клаудио Раниери заяви, че ще направи всичко по силите си, за да привлече през зимния трансферен прозорец звездата на Челси Франк Лампард.

„Той е феноменален футболист с качествата на лидер, които са присъщи само на доказалите се играчи. Лампард е шампион, а ние имаме нужда от такъв тип футболист, който да може да поведе отбора в трудни моменти”, сподели наставникът на „бианконерите”.

„Аз се съмнявам, че Абрамович ще се раздели с Франки, но ние ще се опитаме да го изкушим и да вземем един от най-добрите полузащитници в света”, завърши Раниери.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Дек 2007 12:41 
Аватар

"Билд": Ван дер Ваарт преминава в Ювентус срещу 17 милиона евро

Изображение

Ръководството на италианския гранд Ювентус ще предложи 17 милиона евро на Хамбургер за правата на холандския национал Рафаел ван дер Ваарт, съобщава вестник ”Билд”. Според италианските журналисти „старата госпожа” ще започне преговори с немския клуб през януари. 24-годишният футболист вече е дал съгласието си да премине в клуба от Торино. За пет сезона Ван дер Ваарт ще получи общо 20 милиона евро заплата. Хамбургер са готови да продадат звездата си, защото в договора му с немците има клауза, позволяваща той да напусне срещу само 1 млн. евро през 2009 година. „Знам за интереса от страна на Ювентус, който датира от лятото и мога да кажа, че съм поласкан. Това е един от най-добрите клубове в света, за който всеки футболист е чест да играе”, заяви холандецът пред немския в-к „Билд” преди седмица.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113494 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223376 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 239659 19 Окт 2009 22:34