bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 16:46

Български клубове - Янтра 1919 (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 11:33 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Spartakforever`, Янтра по нищо не отстъпва на Спартак :!: Това, че последните години на три пъти изпадахме не ни прави асансьор вярвай ми :wink: Ако крайното класиране зависеше от традицията, то първата тройка щеше да изглежда така: Етър, Янтра, Спартак /Пл/ :shock: Нали се сещаш, че това граничи с фантастиката поне на този етап! Каквото и да говорим Своге и вие сте кандидати №1 за В гр. Не ви го пожелавам! Това е мое мнение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 12:01 
zarko_gatev написа:
Пич, извинявам се, че се намесвам, ама понеже говориш за история да ти кажа, че "Янтра" е на 7-мо място във вечната история на "Б" група, а "Спартак" Плевен е на 20-то място. Виж за "А" група е друго

Само да те коригирам не на 20-то място а на 10 в вечната ранглиста ;) .Трето място за купата на България,само да припомня и 6-тото място в шампионата вблизкото минало.Да не говориме за учатията ни в интертото и т.н,но това е минало.И не съм съгласен,че сме кандидат заедно със Своге за В група тоя сезон.Не мислите ли,че ще биеме Монтана в Плевен и още куп отбори като домакин включително и вас.За мене ще си размениме по една победа и тва е от ясно по ясно.А за изпадане пак ви повтарям повярвайте ми ние сме отбор който никога не е ходил във В група за разлика от вас и още много други.И традицията за Спартак от Плевен ще се запази.Накрая ще си гоовриме за класирането и щ видите крайната равносметка не мисля,че сега е уместно просто е много рано.Вече наистина тва ми беше последната реплика,нищо против вас да не си помислите,че се заяждам просто казвам фактите а и вие може да ги проверите ;)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 12:10 
Аватар

Спартак(Плевен) надали ще изпаднат по простата причина, че те от години винаги са били на косъм да изпаднат и накрая все са се спасявали по някакъв начин. Досега никога не са изпадали и сега пак няма да изпаднат сигурно. Но според мен ще завършат след нас по простата причина, че няма да спечелят точки от Мездра, а и у дома не се представят добре, докато ние играхме с доста силни отбори и нямаме загуба. Даже щяхме да спечелим 4 точки ако Здравко използваше правото си да излиза и да избива топките от вратарското поле. След негови грешки Рилецо така ни изравниха и изгубихме 2 точки и пак след такава грешка МИньор вкараха единствения гол за да измъкнат 3-те точки в Перник.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 12:19 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
[quote="parmalat"]Спартак(Плевен) надали ще изпаднат по простата причина, че те от години винаги са били на косъм да изпаднат и накрая все са се спасявали по някакъв начин. Досега никога не са изпадали и сега пак няма да изпаднат сигурно. Но според мен ще завършат след нас по простата причина, че няма да спечелят точки от Мездра, а и у дома не се представят добре, докато ние играхме с доста силни отбори и нямаме загуба. Даже щяхме да спечелим 4 точки ако Здравко използваше правото си да излиза и да избива топките от вратарското поле. След негови грешки Рилецо така ни изравниха и изгубихме 2 точки и пак след такава грешка МИньор вкараха единствения гол за да измъкнат 3-те точки в Перник.[/quote

брат недеи така за Здравко!всеки греши само се сети колко пъти ни извади!дайте да не плюем по нашите колкото си могат толкова!А колкото до момченцето от плевен-приятелче точно пък вие трябва да сте най-тихи ! цяла България знае как побеждавахте до преди някоя година всички помним оня "феномен" Тошко Колев :) и леко нагласените мачове тъи 4е по добре замълчи че стааш смешен

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 12:53 
Аватар

Прав си за Здравко, че ни извади няколко пъти и факта, че под ръководството на И. Василев той израства, едва ли буди съмнение :roll: Но за тези центрирания пармалат е прав, това се превръща в негова слабост, може би не преценява добре ситуацията това тренера трябва да каже! И в двата случая /Перник и Рилецо/ топките бяха за здравеца :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 13:38 
Аватар

marto написа:
parmalat написа:
Спартак(Плевен) надали ще изпаднат по простата причина, че те от години винаги са били на косъм да изпаднат и накрая все са се спасявали по някакъв начин. Досега никога не са изпадали и сега пак няма да изпаднат сигурно. Но според мен ще завършат след нас по простата причина, че няма да спечелят точки от Мездра, а и у дома не се представят добре, докато ние играхме с доста силни отбори и нямаме загуба. Даже щяхме да спечелим 4 точки ако Здравко използваше правото си да излиза и да избива топките от вратарското поле. След негови грешки Рилецо така ни изравниха и изгубихме 2 точки и пак след такава грешка МИньор вкараха единствения гол за да измъкнат 3-те точки в Перник.[/quote

брат недеи така за Здравко!всеки греши само се сети колко пъти ни извади!дайте да не плюем по нашите колкото си могат толкова!А колкото до момченцето от плевен-приятелче точно пък вие трябва да сте най-тихи ! цяла България знае как побеждавахте до преди някоя година всички помним оня "феномен" Тошко Колев :) и леко нагласените мачове тъи 4е по добре замълчи че стааш смешен

Къде видя да го плюя? Няма такова нещо. Вярно е, че направи страхотни спасявания в доста мачове, но доста често допуска нападатели на футболистите да правят каквото си искат във вратарското поле и определено трябва да работи по тази част.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 15:41 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
spartak forever да не ни нарича асансиор,защото изпадаме по простата причина,че играем честно ,вие помните ли когато изпадахме пролетта че етър,монтана и мездра тез трите гранда раздаваха пари на ляво и на дясно да ни бият,плюс това сумати и точки си купиха навънка! А НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛАЙНА В ТАЯ ГРУПА ВИНАГИ СА ГИ СРАЛИ БЕЛИТЕ ОРЛИ ДЕТО ВЗЕХА ПО 5000 ЛВ ОТ ЕТЪР И 5000 ЛВ ОТ МОНТАНА ДА НИ БИЯТ ПУТКИТЕ МРЪСНИ< А СЪЩЕВРЕМЕННО РАЗДАДОХА МАЧОВЕТЕ В ПЛЕВЕН ТАМ НА ВСИЧКИТЕ КОНКУРЕНТИ, АКО ИМАМ ВЛАСТ ТЕЯ ЩЕ ГИ НАКАЖА С ЕКЗЕКУТИРАНЕ НА ПУБЛИЧНО МЯСТО ЧРЕЗ ГИЛОТИНА ЕДИН ПО ЕДИН , И ЩЕ ГИ ДАМ НА КУЧЕТАТА ДА ГИ ИЗЯДАТ!

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 23:00 
Аватар

spartak forever мога да те уверя, че в Габрово нямате шаносве дори за точка камоли за 3 :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 23:06 

Отборът на Янтра е изключително силен домакин и вярвам, че ще спечелим срещата с Белите орли. Прави впечатление, че слабите индивидуални качества на футболистите, се компенсират доста умело с тактическа дисциплина и пълно себераздаване. Тук става въпрос само за домакинставата, при гостуванията от години ни липсва манталитет за да печелим точки. Сигурен съм , че треньорът В. Антонов ще проучи до последния детайл играта на гостите от Плевен и ще им противодейства ефективно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 17:47 
Аватар

Двойно по нахъсани с/у тия к````ви плевенски :twisted: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 19:25 
Имам колега от Плевен, каза че мислят да идват за мача...Дано има с кой да се дракаме:) И дано загубата от Банско да не се отрази негативно!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 10:52 
gbgreen написа:
Имам колега от Плевен, каза че мислят да идват за мача...Дано има с кой да се дракаме:) И дано загубата от Банско да не се отрази негативно!

Как се казва този колега и какво бачка?Да мислим да идваме в Габрово.Но ние момчета не само се дракаме еми и действаме.Това разбирасе не го зимайте навътре,против вас като фенове нямаме кой знае какви различия..Не изпитваме голяма омраза към вас.Но ако имаме някакви проблеми в Габрово уверявам ви ще се стигне до екцесий пример за това е Етрополе,който е запознат знае ;).Идваме да вземеме 3-те точки и да ви изместим от класирането,аз още в началото казах това беше за Янтра гарда е доло и започвате да падате и следователно си напускате групатата както винаги.Аз не ви го пожелавам но не виждам по слаби отбори от вас и Своге ще видим до края..Ние утре гостуваме срещу Академи надявам се на Х..след това ни идва Бяла Слатина биеме ги..после отиваме на вас и последния ни мач ес Етър който го зимаме :twisted: :!: :wink: Вижте това и спрете да си играете на големите фенове знаеме ви прекрасно ;) http://sportal.bg/video.php?video_id=1594

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 11:10 
Аватар

тук говорим за мача с мърдите! Ти мн от рано се завираш за шамар и ще си го получиш накрая :evil: кви са тия баскетболни клипове? Да не мислиш, че като не сте изпадали сте нещо като абонати за Б гр. Винаги има първи път и винаги първия път боли :P Единствения шанс да вземете нещо от тук го знаете: половин метър сняг и малко кинти наш`те да не го чистят :wink: познато нали....................... :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 12:08 
Аватар

Интересно ми е Спартакфоревер` колко мача на Янтра е гледал тоя сезон че прави такива генерални изводи че нямало по слаб отбор от нас и Своге(за които не мога да кажа нищо конкретно щото не съм ги гледал, мога да съдя само от класирането) :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 12:16 

Пичовете от Плевен да не се дуят много, много, щото в момента по - безжизнен клуб от Спартак Плевен няма в професионалния футбол. Играят мачовете се на полуразрушен и обрасъл с бурени, архаичен стадион, а многобройната им агитка наброява не-повече от 10 души. Няма ги вече времената на Пламен Гетов и Плама. А по -старите фенове на Янтра сигурно си спомнят, как през сезона, когато влязохме в А група, гостуващата агитка от Плевен избяга от стадион Хр. Ботев още на полувремето, подгонена от феновете на Янтра. Това не се е случвало и в мачове от работническите първенства- фенове да бягат от стадиона от страх. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 12:25 
Soloco написа:
Пичовете от Плевен да не се дуят много, много, щото в момента по - безжизнен клуб от Спартак Плевен няма в професионалния футбол. Играят мачовете се на полуразрушен и обрасъл с бурени, архаичен стадион, а многобройната им агитка наброява не-повече от 10 души. Няма ги вече времената на Пламен Гетов и Плама. А по -старите фенове на Янтра сигурно си спомнят, как през сезона, когато влязохме в А група, гостуващата агитка от Плевен избяга от стадион Хр. Ботев още на полувремето, подгонена от феновете на Янтра. Това не се е случвало и в мачове от работническите първенства- фенове да бягат от стадиона от страх. :lol:

Вие сигорно сте некви лапета по на 13-14 годишна възраст.Недей много да приказваш за стадиона и т.н.Първо се вижте вас и тогава давай оценки за другите ;) .Иначе недей много да лаеш да не плачеш насред Габрово.Идваме и си взимаме мача,немам намерение се карам по форума нема смисъл.Идваме ударна група и си подкрепяме отбора.Ще направим така,че момчетата да се чустват като домакини както беше в Етрополе,Монтана и т.н.Заразлика от вас ние сме много повече като бройка град и т.нНе ми говори точно ти за 10 човека щото сички ви знаеме,че сте ходили на 1 гостуване ...Ае успех бате и виж това пък пак говори... http://sportal.bg/video.php?video_id=1594

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 13:29 

Спартакфоревър,
кефиш ме колко си надъхан :lol: Да знаеш, че мен агитки не ме интересуват, просто изложих някои факти. Длъжен съм да отбележа, че в Плевен като махнеш циганите, броят на населението не е по-голям от Габрово. Евала за баскета, вие сте баскетболен , а не футболен град. Спортната инфраструктура в Габрово, обаче, превъзхожда многократно тази в Плевен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 14:23 

От кога PEPSI е спонсор на Спартак?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 14:31 
Пич само едно щи кажа,в нито едно отношение Габрово не превъзхожда Плевен ;) То е ясно защо,цигани?Каде ги виде бе момко хахаа..в Плевен да са 5% цигани и 95% чисто българско население.За Габрово немога да говоря..Иначе не сравнявам Габрово и Плевен няма смисъл бате нещатата са плачевни за вас във всяко едно отношение.Като се почне от манталитет.Вие сте заспал град човек,да кажа само,че Габрово е колкото два квартала на Плевен дружба и сторгозия..И другото което е супер тесен град некви калдъреми улички..За магазини и център да не говориме бе изобщо сте аут..А ид а припомним Плевен на кое място е по големина в Бг и Габрово на кое е ?Май единият беше на 7 а другият след 12 ;)Май единит имаше 150 000 население а другият 70 000?Гледаш фактите и тогава коментираш.Иначе ние сме фенове за цялата кауза наречена Спартак Плевен набиийте си го в главите хора.А на пича за спонсорите незнам човек немога да ти кажа мисля,че само е като реклама поставено,но иначе имаме сериозен бюджет и гониме големи цели..;)В момента се състезаваме в Европа,момчетата носят радост на цял един град..И да припомня всички инвестиций сичко се прави в големите градове София Плодив,Русе,Варна,Бургас,Плевен и Стара загора.Мисля,че тоя разговор е безмислен ясно е секи си обича града няма лошо но това е истината :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 14:43 
Аватар

Spartakforever` написа:
Пич само едно щи кажа,в нито едно отношение Габрово не превъзхожда Плевен ;) То е ясно защо,цигани?Каде ги виде бе момко хахаа..в Плевен да са 5% цигани и 95% чисто българско население.За Габрово немога да говоря..Иначе не сравнявам Габрово и Плевен няма смисъл бате нещатата са плачевни за вас във всяко едно отношение.Като се почне от манталитет.Вие сте заспал град човек,да кажа само,че Габрово е колкото два квартала на Плевен дружба и сторгозия..И другото което е супер тесен град некви калдъреми улички..За магазини и център да не говориме бе изобщо сте аут..А ид а припомним Плевен на кое място е по големина в Бг и Габрово на кое е ?Май единият беше на 7 а другият след 12 ;)Май единит имаше 150 000 население а другият 70 000?Гледаш фактите и тогава коментираш.Иначе ние сме фенове за цялата кауза наречена Спартак Плевен набиийте си го в главите хора.А на пича за спонсорите незнам човек немога да ти кажа мисля,че само е като реклама поставено,но иначе имаме сериозен бюджет и гониме големи цели..;)В момента се състезаваме в Европа,момчетата носят радост на цял един град..И да припомня всички инвестиций сичко се прави в големите градове София Плодив,Русе,Варна,Бургас,Плевен и Стара загора.Мисля,че тоя разговор е безмислен ясно е секи си обича града няма лошо но това е истината :!:

големия град с големите инвестиции, мани мани!!! Да не ти припомням заглавия от рода: "Спартак карат на шкембе и вафли"
:( :( :( :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 14:49 

Спартакфоревър,
Плевен е един от най- икономически изостаналите областни градове в България. Имам статистика за това. Този град превъзхожда Габрово единствено по брой на населението. Относно манталитета си прав. Плевен не е красив град, но местните хора /българите/ са готини. Всъщност аз имам топли чувства към твоя град, особено към бирата. Но и тя за съжаление вече залезе, както и почти всичко плевенско.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 15:05 

Плевен с преизбрания си кмет има всички шансове да стане още по- западнал град. И да достигне Габрово по население. Ще ме извинявате, ама такива порутени и изоставени улици и инфраструктура в Габрово няма, както в Плевен. А на футбол, мисля че ще бием и двата им отбора съвсем спокойно. През 1990та- помня, бяха дошли 10- 15 плевенски тинейджъри и на полувремето нашата агитка, начело с Козела, Кебапа и т.н. отиде и и м прибра всички шалове и знамена и после махаха с тях цяло второ полуввреме. Апропо, мачът завърши 4:1 за Янтра. Нещо такова ще стане и сега.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 15:11 
БОЛЯРИ
Аватар

Цитат:
Янтра - Белите орли1.85 3.00 2.80
Като се има в предвид,че тия ги размазахме 3-0 би трябвало да нямате проблеми успех !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 15:24 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Абе вие от Габрово идвали ли сте скоро в Плевен за да казвате,че сме западнал град,отговорете.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 15:33 
Тия смешници ще ги ебеме много здраво в Габрово.Нема да спора с вас пичове там ще се види.А ако дойдете в Плевен ще ви ебеме много .Гледайте агитката и се учете от големите ;)
То кво се оформи спор между Янтра и Спартак гледайте си мача с пернатите говеда и твае ;)Като дойде мача ни с вас пак ще гоовриме.Мога да ви пожелая успех срещу пернатите.Нема спора вече за глупости то нещатата са ясни и накрая някой ще са весели други ще плачат както винаги :cry: :)

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 113 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Литекс в Плевен?
Форум: Ловеч (Ловеч)
r.h. 33992 30 Юни 2007 11:52
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113007 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения Белите орли-Локо Мз
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 24092 11 Ное 2006 19:57
от getsov
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/