Ходих на мача и снимах малко... снимките ще ги кача след няколко дена...
А за мача : Дунав играха много слабо, а може би и толкова си могат ,както предполагах играчите на Бенковски бяха яко надъхани да се докажат и успяха даго направят.
Първото полувреме отборът от Бяла поведе,но съдията отмени гола поради за мен спорна засада просто не се видя много добре...цяла полувреме Бенковски атакуваха а Дунавсе мъчехада изнесат топката,но само дотам.
Второто полувреме Дунав излязоха с малко по-голямо самочувствие ,но Бяла продължихада си играят своята игра .Незнам в коя минута беше точно ,но заради втори жълт картон изгониха футболист на Бяла . Няколко минути след това с човек по-малко беленчани не се затвориха ,а правиха най-правилното нещо за бавене на времето като атакуват ,а не като се бранят. При еднаатака която не вещаеше нищо опасно футболист на Бяла ритна топката от дъгата на наказателното поле и много слабият в този мач вратар на Дунав се хвърли да я хваща а топкатаси летеше към него и така направи най-трудното и глупавото изтърва топката и тя попадна в краката на един от играчите на Бяла които непроспусна 1-0. Малкослед това имаше разбъркване в наказателното поле на Бенковски и Дунав успяха да изравняват 1-1. Бяла обаче продължихада търсят успехавъпреки че изглеждаше все по-трудно и по-трудно. При една атака футболист на Дунав спря топката в наказателното си поле с ръка и когато целия стадион видя това съдията си затвори очите...Доите края на мача и дежурния дигна табелката с 6минути продължение а до тогава Дунав нападаха и се мъчеха да вкарат гол и да победят.Домакините недоволстваха но 4-5минута от продължението съдията свири един фал за Бяла и тогава цялата публика започна да вика ..."Само оцели вратата и това ще е гол"...така и стана играча на Бенковски стреля ,а врятарянагостите семетна като риба и ...2-1 ....последва бурна радост по трибуните мисля че това им е най-големия успех за цялата им история ...играчите на Бяла почнаха да се радват ,а феновете на Дунав се изнервиха и почнаха да го замярват и мисля че го уцелиха с камък или незнам с какво точно...нелипсваха грозни сцени ,а и беленчани бяха настръхнали от кеф като поведоха... един фен на Дунав беше облечен в оранжево незнам точно какво е направил но го гониха полицаите и го спипаха де ...
С една дума много слаб вратар и изобщо никаква игра от страна на Дунав не показаха с нищо че са отбора които гледах примерно с/у Нафтекс
М/у другото на стадиона имаше много хора от Русе видях че някои се интерисуваше по-горе,но имаше не само от страната на гостуващия отбор ами и от страната където са местните.Феновете на Дунав започнаха добре с факлите станаха добри и снимките само да ги смъкна ще ги видите

...,но подкрепата в самия мач не беше голяма мисля че едно 20-тина човека пяха и не се получи добре ,аз очаквах много повече ,но все пак е похвално че толкова народ доидоха от Русе