bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Юни 2025 15:00

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2007 23:33 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Матераци и Киву се възстановяват по-бързо

Защитниците на Интер Марко Матераци и Кристиян Киву се възстановяват по-добре от очакваното и ще скоро ще бъдат готови за игра.

Киву контузи рамото си по време на приятелската среща между Румъния и Германия по-рано този месец. Най-вероятно той ще бъде готов за игра до края на седмицата и дори е възможно да играе в съботната среща с Рома.

Матераци пък се лекува от своята контузия получена още през август. Първоначалните прогнози бяха, че няма да играе поне четири месеца, но последните изследвания са показали доста по-бърз прогрес и вероятно ще бъде готов за мача с ЦСКА (Москва) от Шампионската лига на 23 октомври.

"Ако Киву стисне зъби, той може да играе още в събота срещу Рома. Марко пък работи много здраво и тонусът на мускула му е все по-добър. Все пак няма да рискуваме с него и едва ли ще го пуснем в игра преди да бъде напълно готов", заяви Манчини.

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2007 12:36 
Сами срещу всички
Аватар

КРЕСПО ИСКА МОУРИНЬО В ИНТЕР

Нападателят на Интер Ернан Креспо сподели, че би се радвал да види Жозе Моуриньо в Италия, като именно португалецът е сочен като евентуален заместник на настоящия наставник на нерадзурите Роберто Манчини.

„Моуриньо е забавен” – заяви аржентинския голмайстор – „Ако той дойде в Италия, ще има много закачки и вестниците ще бъдат пълни. Неговото пристигане би било важно, защото той има взискателен характер.”

„Той харесва Италия. Той би искал да дойде в Италия, но не знам къде. Харесвам го, като треньор много ми харесва. Той ще раздвижи нещата в положителна посока.”

„Смятам, че големите играчи, трябва да бъдат предвождани от големи треньори”, добави Ернан Креспо, който играе в Интер като преотстъпен от Челси, където не успя да се наложи в конкуренцията на Дидие Дрогба.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2007 12:40 
Сами срещу всички
Аватар

Морати: Победата в Рим е основен приоритет за Интер

Босът на Интер Масимо Морати коментира пред италианските медии, че трите точки в мача с Рома са основен приоритет за тима на Роберто Манчини. Утре от 19,00 часа на стадио "Олимпико" в Рим двата най-силни отбори до този момент в Серия "A" ще излязат един срещу друг. Морати не очаква никак лесен мач срещу "вълците", но се надява на краен успех, който ще даде още по-големи шансове на "нерадзурите" за трето-поредно Скудето.

"Мачът срещу Рома коренно ще се различава от този в сряда, който изиграхме срещу Сампдория. Тогава победихме категорично, но сега в Рим ще ни е много по-тежко. Въпреки класата на Рома, приоритет пред нас е победата и се надявам да спечелим", заяви петролният магнат.

Запитан какво мисли за сблъсъка Тоти - Ибрахимович, Морати отговори: "И двамата са големи футболисти, но аз предпочитам да имам Ибра на моя страна"

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007 15:20 
Сами срещу всички
Аватар

Ибрахимович нападна медиите в Италия, обяви ги за "анти-Интер"

Шведският национал Златан Ибрахимович лепна етикета "анти-Интер" за медиите на Ботуша.

Според нападателя на "нерадзурите" пресата в Италия постоянно коментира за отбора като за "губещите", визирайки прахосаните милиони от Масимо Морати и издънките в турнира на Шампионската лига.

Медиите също така смятат, че единствената причина Интер да стане шампион, е корупционният скандал в Калчото миналата година.

"Всички ни атакуват, но именно заради това победите са ни по-сладки", казва Ибрахимович.

"Когато обаче не бием, получаваме всякакви критики отвсякъде. Не е като да речем с Ювентус", допълва шведът.

"В предстоящото дерби с Рома ще се борим единствено за трите точки. Ще се срещнат два много силни отбора, като индивидуалните възможности на футболистите ще останат на заден план", коментира централният нападател на Интер.

Браво Ибра само така. :8)

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007 08:53 
Сами срещу всички
Аватар

Михайлович: Ние сме най-добрите

Синиша Михайлович, помощник треньорът на Интер и мразена фигура от феновете на Рома заради годините си в Лацио, беше в прекрасно настроение след победата с 4:1 на нерадзурите над вълците днес.

"Нуждаехме се от тази победа, за да натрупаме повече увереност, след като през седмицата победихме с 3:0 Сампдория" - каза Михайлович.

Той се появи на пресконференцията вместо Роберто Манчини, който бе загубил гласа си по време на мача.

"Всеки би се затруднил да постигне добър резултат тук - каза още той. - Ако играем по начина, по който можем, сме най-добрите."

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007 12:26 
Аватар

Ако Михайлович и манчини се махнат верно може и да сме най-добрите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2007 12:41 
Сами срещу всички
Аватар

CAUTION написа:
Ако Михайлович и манчини се махнат верно може и да сме най-добрите
Еми не знам какво ще стане Жозе си търси работа,но дали Морати ще го вземе не се знае нищо.Може да стане като с Капело и Шустер.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2007 12:06 
Сами срещу всички
Аватар

Клаудио Раниери: Класата на Интер ни превъзхожда

Наставникът на Ювентус Клаудио Раниери заяви, че ще бъде много трудно за неговия тим да се пребори с Интер в калчото.

"Интер си е Интер. Много ще ни бъде трудно да наваксаме." каза Раниери.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007 19:19 
Сами срещу всички
Аватар

Куршуми в офиса на Интер

Шампионът на Италия Интер получи в офиса си на Виа Дорини, в центъра на Милано плик, съдържащ два куршума и писмо със заплахи, съобщи агенция АНСА. Полицията, която разследва случая, обясни, че заплахите са към клубния президент Масимо Морати, старши треньора Роберто Манчини и целия отбор и са придружени със серия от несвързани изказвания.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2007 12:08 
Сами срещу всички
Аватар

Давид Суасо: Не направих нищо

Несправедливо изгоненият нападател на Интер Давид Суасо сподели, че не иска да му лепват етикет на лошо момче след победата с 2:0 над ПСВ в Шампионската лига снощи.

"Бях изненадан, не направих абсолютно нищо. Вървях назад и усетих удар, но не съм забелязал нищо. Много съжалявам, не съм човек, който прави подобни неща и не искам хората да останат с грешно впечатление.

Добре, че имаме група толкова силни нападатели, които са във форма. Ще се опитам да спечеля мястото си в отбора и да съм готов да покажа най-доброто от себе си, когато треньорът прецени, че има нужда от мен," заяви Суасо.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2007 12:11 
Сами срещу всички
Аватар

Интер обжалва червения картон на Суасо

От Интер ще обжалват червения картон, който Давид Суасо получи в мача с ПСВ Айндховен. Нападателят бе санкциониран след последния съдийски сигнал. Реферът Кирос Васарас му показа червен картон, след като четвъртия съдия му обясни нещо. Според гръцкия арбитър Суасо е ударил съперник без топка.

От Интер ще поискат видеозапис на ситуацията да бъде разгледан от дисциплинарната комисия на УЕФА. Според нерадзурите Суасо не е направил нищо на Салсидо от ПСВ Айндховен. Просто двамата са си ударили главите несъзнателно.

Суасо бе вторият играч на Интер, който получи червен картон срещу ПСВ Айндховен. Преди това Кристиян Киву замина под душовете за два жълти картона. Румънецът няма да играе в мача с ЦСКА Москва от следващия кръг. Освен него ще отсъстват и Майкон и Бурдисо, които все още изтърпяват наказанията за побоя във Валенсия през миналия сезон.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2007 18:25 
Сами срещу всички
Аватар

Ибрахимович: Не мисля за "Златната топка", а само за Интер

Звездата на Интер Златан Ибрахимович, който се намира в страхотна форма и отбеляза 9 гола в 8 мача от началото на сезона, заяви, че не мисли за "Златната топка". "Радвам се, че вкарах първите си два гола за Интер в Шампионската лига, след като през миналия сезон ме преследваше малшанс. Този успех бе много важен за Интер. Кандидат за "Златната топка"? В момента не ме интересуват тези неща. Мисля само как да давам най-доброто от себе си, за да печели Интер. Имаме страхотен тим, който може да спечели всичко през този сезон", коментира Ибра пред медиите на Апенините.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2007 23:05 
Сами срещу всички
Аватар

Матераци започна тренировки, готов до 10 дни

Централният бранител на Интер и "Скуадра адзура" Марко Матераци взе участие в днешната двустранна игра на тима. Това е много добра новина за наставника Роберто Манчини, който ще може да разчита на Матераци още след мачовете на националните отбори на 13 октомври. Възстановяването на 33-годишния играч върви повече от добре, след като скъса вена на дясното бедро през август и се очакваше да пропусне всички мачове на "нерадзурите" до края на годината. Завръщането на Матрих идва в много подходящ момент за Интер, който играе без 4-5 човека в отбраната от началото на сезона поради различни причини.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 18:06 
Сами срещу всички
Аватар

Двама играчи на Интер са извикани в националния отбор на Италия до 21 години.Това са вратарят Алфонсо и полузащитникът Болзони(дебют на мача с ПСВ) .

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2007 08:39 
Сами срещу всички
Аватар

Интер води в Серия А с 14 точки, следван от Ювентус с 13, Фиорентина с 12 и Рома с 11. Наполи, Палермо и Удинезе делят актив от 10 точки, а Милан и Лацио са с по 7.

Интер посреща Наполи в събота, 4 дни след като победи ПСВ Айндховен с 2:0 в Шампионската лига. Нападателят на нерадзурите Златан Ибрахимович е в удивителна форма. Шведският нападател вкара седем гола в 6 мача от Серия А досега, а двата му гола срещу ПСВ бяха четвърти “дубъл” за сезона.

“Победата на отбора е по-важна от моите голове – каза Ибрахимович. - Сега сме изпълнени с много повече вяра в себе си.”

Ибра дели първото място сред реализаторите в Италия с Давид Трезеге.

http://www.sport1.bg/

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2007 16:52 
Сами срещу всички
Аватар

Манчини чака с нетърпение завръщането на Матераци

Виера също готов след две седмици
Старши-треньорът на Интер Роберто Манчини заяви, че очаква с нетърпение завръщането в игра на иконата на шампионите Марко Матераци. Бранителят прекара доста време извън терените, заради контузия в бедрото, но от няколко дена тренира наравно със своите съотборници и ще е готов напълно след паузата за мачовете на националните отбори.

„Матераци подобрява играта си със всеки изминал ден. Все още обаче не е готов да участва в цял мач. Мился, че след почивката, която предстои заради срещите на националните отбори и той, и Виера ще са в идеална кондиция", каза Манчо.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2007 16:55 
Сами срещу всички
Аватар

Киву: Златан е звяр

Защитникът на Интер Кристиан Киву смята, че неговият съотборник в състава на "нерадзурите" Златан Ибрахимович е един от най-добрите нападатели в света.

"Във всеки мач Златан показва, че е номер едно. Направо е невъзможно да бъде опазен от противниковите бранители, защото е като звяр", смята румънският национал.

Двамата футболисти се познават отдавна, тъй като бяха съотборници и в холандския гранд Аякс преди години.

"Той може да спечели Златната топка, защото наистина заслужава", завърши Киву.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 18:20 
Сами срещу всички
Аватар

Наказват Интер заради расистки плакат

Интер рискува да отнесе сериозно наказание, заради невъздържаните си тифози. Нерадзурите може да играят някой от следващите си мачове без публика, заради плакат. Агитката на Интер издигна обиден лозунг в мача срещу Наполи спечелен с 2:1.

На трибуните на "Сан Сиро" бе опънат плакат "Неапол, клоаката на Италия". Надписът бе уловен от камерите на телевизия "Скай". Според новите правила подобни расистки обиди към съперника се наказват сурово. За същото провинение Наполи игра пред празни трибуни мача с Ливорно миналата седмица. Към допълнение на обидните плакати в Неапол имаше и хвърляне на бомбички и удар с предмет на страничния съдия.

Въпреки това Интер рискува да бъде наказан. Плакатът на "Сан Сиро" вече получи широк отзвук в политическите среди в Италия. "Това е много срамно и заслужава наказание. Направо е абсурдно, че съдията Розети не прекъсна мача. Това е непростимо", заяви депутатът от "Форца Италия" Антонио Джентиле.

"Неапол не е клоака, а един град, който, с цялото ми уважение, може да дава уроци по култура на Милано. Този плакат е срам и поставя под съмнение културата и цивилизацията на Милано", допълни колегата на Джентиле - Мария Прокачини.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 18:22 
Сами срещу всички
Аватар

Ериксон взима Виейра в Ман Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон иска да привлече в отбора Патрик Виейра. Халфът на Интер не се разбира много добре с треньора Роберто Манчини. Двамата се скараха, след като Виейра два пъти игра за националния отбор на Франция, въпреки че бе контузен. След участието в националния халфът усложни контузията си и още не е играл за Интер този сезон. Той бе на терена 68 минути за Суперкупата срещу Рома през август.

Според "Нюз ъф дъ Уърлд" Ериксон иска да вземе Виейра. Французинът има доста проблеми с контузии в Италия. През миналия сезон игра само в 28 мача в Серия А и Шампионската лига.

Английските медии твърдят, че Ериксон е готов да брои 6,5 млн. евро за ветерана. Виейра има договор с Интер до 2010 г. 31-годишният французин обаче може скоро да напусне "Сан Сиро".

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 21:48 
Сами срещу всички
Аватар

Манчини чака с нетърпение завръщането на Матераци

Виера също готов след две седмици
Старши-треньорът на Интер Роберто Манчини заяви, че очаква с нетърпение завръщането в игра на иконата на шампионите Марко Матераци. Бранителят прекара доста време извън терените, заради контузия в бедрото, но от няколко дена тренира наравно със своите съотборници и ще е готов напълно след паузата за мачовете на националните отбори.

„Матераци подобрява играта си със всеки изминал ден. Все още обаче не е готов да участва в цял мач. Мился, че след почивката, която предстои заради срещите на националните отбори и той, и Виера ще са в идеална кондиция", каза Манчо.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 22:40 
Сами срещу всички
Аватар

Манчини също нападна Блатер

И треньорът на Интер се възпротиви на квотите за чужденци
Старши-треньорът на Интер Роберто Манчини, подобно на Арсен Венгер се изказа остро срещу намеренията на шефа на ФИФА Сеп Блатер да въведе квота за чужденци в клубния футбол. Шампионите на Италия се един от многото клубове, които разчитат предимно на футболисти от чужбина.

„Не съм съгласен с намеренията на Блатер. Такива промени ще ни създадат трудности. Трудно се намират италианци, които са достатъчно силни да играят за отбор като Интер. Имаме талантливи юноши и ще им помогнем да израснат, но те не са достатъчни. Сами виждате, че разчитам на звезди от всички континенти", каза Манчо.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 22:41 
Сами срещу всички
Аватар

Морати: Тоти бе на косъм от Интер

Изпълнителният-директор на Рома Франко Сенси спрял трансфера
Президентът на Интер Масимо Морати разкри пред "Кориере дело Спорт", че звездата на Рома Франческо Тоти е бил много близо до трансфер на „Сан Сиро". Преговорите между „нерадзурите" и Принца на Рим обаче били прекъснати от изпълнителния-директор на „вълците" Франко Сенси.

„Тоти е изключителен нападател. Сенси обаче твърдо отказа да преговаря. Както виждате, в момента Рома е най-силният ни конкурент. Все пак съм доволен от моя отбор. Не очаквах, че ще направим толкова добър старт. Победата над Рома беше много важна, особено на този етап от шампионата", каза петролният Магнат.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 18:48 
Сами срещу всички
Аватар

Ибра мечтае да завърши кариерата си в Малмьо

Най-добрият нападател на Швеция и голмайстор на Интер прес този сезон, Златан Ибрахимович, се разчуства и призна, че иска да завърши кариерата си в отбора на родния си град Малмьо.

Там Ибракадабра започна кариерата си през 1999г. преди да бъде забелязан от скаутите на Аякс, като в 40 мача наниза 14 попадения. След знаменитите си изяви в холандския гранд Ибра премина на Апенините, където се утвърди като един от най-класните реализатори.

"Искам да завърша кариерата си в Малмьо. Там оставих сърцето си, там израснах като личност и футболист", споделя нападателят.

Запитан дали таи надежди за Златната топка, Ибра скромно отговаря: "Не мисля за това постоянно. Но ако някой ден получа приза, това ще е най-великият момент в кариерата ми."

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 06:25 

Отбор: Локомотив (София)
Интер иска двама от Торино

10 октомври 2007 | 06:14 | Агенция "Фокус"

Милано. Италианският шампион Интер вече е отправил поглед към зимния трансферен прозорец. “Нерадзурите” са набелязали двама от основните играчи на елитния Торино. Става въпрос за опитния полузащитник Симоне Бароне, както и младия краен бранител Матео Рубин, пише вестник “Кориере дело Спорт”. Интересът на миланския гранд към 29-годишния Бароне е отдавна, докато за Рубин стана ясно, че попада в сметките на Манчини едва наскоро.
Очаква се Бароне да заеме мястото на Оливие Дакур, който най-вероятно ще поеме към родната Франция в посока Лион през януарския трансферен прозорец. Рубин пък се очаква да подсили лявата зона на отбраната на Интер. Все още не е ясно каква сума ще предложат “нерадзурите” за двамата играчи на “биковете”.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 09:21 
Сами срещу всички
Аватар

Според мен това ще е добра сделка ако привлекат и двамата.Интер в момента се нуждае от халф,а и Киву постоянно е контузен,така че и за него трябва заместник.Повечето резервни защитници не заслужават да носят екипа на Интер.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113612 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223499 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 239968 19 Окт 2009 22:34