bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Юни 2025 17:46

Спартак (Плевен) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 37 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Dilema-BASKET/FUTBOL
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 18:17 

6te ima osiguren transport za ma4a s Lukoil v Sabota samo triabva da se saberem,no sa6to taka ima i futbol v sa6tia den s/u Dunav tuk za kupata.

Li4no za men tova ne e nikakva dilema i dori e zadalgitelno da se ide na Pravec,za6to?-parvi ma4 za sezona,e ne to4no no koito mogem da nabliodavame,mnogo vagen-s priak konkurent(i edinstven moge bi) za titlata za koiato ug 6te se borim tazi godina,ne sme hodili v t`va selo i mislia 4e e vreme da idem i da im pokagem kakvo sa istinski fenove i da si napravim o6te edna dobra ekskurziika i taka

A za futbola spored men ma4a e iasen-6te ni biat,kolkoto i da ne mi se iska,pak i e ma4 za kupata kadfeto nikoga,ama nikoga ne sme se napavali ili hvarliali da pravim ne6to,sega pak savsem v tova ni pologenie,postignahme edna pobeda dobre dano prodalgavame taka no me samniava v Sabota da biem,dage i te da igraiat s rezervite kakto 4uvam
Neznam za vas,no AZ SAM V PRAVEC V SBOTA ako triabva i sam,no se nadiavam da se saberem pone za edin bus hora,no tova triabva da stane do utre ve4erta,daim imam imenata,za da moge dase organizira transporta
Molia vseki da si kage mnenieto za da znam kakvo da pravia. :8) :lol: :8) [/b]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 18:26 
Съгласен съм с тебе.Определено ми се ходи в Правец,не сме ходили там,а мача ще бъде супер интересен.Играеме срещу Лукойл шампиона на България,отиваме да се прeдставиме на ниво,а защо не и да победим.Призовавам всички който бяха Събота в Етрополе,да дойдат и да подкрепиме отбора.Щом има превоз,всичко е наред..проблема е само един дали ще се съберем?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 19:00 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Ами и аз съм 100 процента за Правец и смятам че е задължение да идем в Правец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 21:35 

i az sum za pravec

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 22:06 
аз искам в правец!... и айде ако обичате се стегнете малко и всички да сме на едно място ! ( В ПРАВЕЦ ) :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 22:36 
Аватар

gabitodorova написа:
аз искам в правец!... и айде ако обичате се стегнете малко и всички да сме на едно място ! ( В ПРАВЕЦ ) :)

Що не дойде в ЕтропоЛе с/у Чалгар да видиш как се бехме стегнали :D :8)

Иначе аз нямам големи претенции каде ще се ходи,само да се поосвободим малко и идваме с Най-големия Хулиган(вие знаете кой е ) :D :D :twisted: :!:

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 22:47 
айде навиите се бе хора... ще ви уважавам вечно :P :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 00:03 

Аз и Свилен ще подкрепим футболния отбор.За мен футболния отбор е номер 1 въпреки че сме на последно място.Може мача да не е важен но след победата и яката подкрепа от наша страна в Етрополе ще е супер тъпо на домакински мач да няма нито едно синьо шалче.Какво ще стане в Правец ще си направим шоуто ще се дерем цял мач и накрая баскетболистите ще излязат от залата без да ни поздравят както става всеки път.Ще ми е интерестно ако елиминираме Дунав и се паднем след това с Левски или с Цска пак ли ще предпочетете баскетбола.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 00:32 

И забравих да добавя нещо което много ме дразни.Като стане въпрос за екскурзия независимо баскет или футбол се събират хора и наистина е яко.Но на домакинския мач след това тези хора ги няма и сме си само добре познатите 10-15 човека които си ходим навсякъде.Такъв гаф се получи на един баскетболен мач срещу Левски в Плевен и после Дарин ми се обажда да ме пита какво става.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 01:08 
Аватар

Ultra Spartak Прав си...!!..

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 03:26 
Аватар

Пред мен не стои тази дилема. Аз няма да съм нито на едното нито на другото мероприятие. Айде мразете ме сега:):):):):):)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 03:31 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
бе я си оди на футбол и не се занимай

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 10:14 
Дилемата която трябва да се разплете никак не е лесна! Наистина е много неприятно положението в което поподаме. Аз лично не мога да заема позиция и да кажа че единият отбор ми е повече на сърцето от другия след като и двата носят святото име СПАРТАК-ПЛЕВЕН! Когато ги поставя на кантар и най-добрата електронна везна не може да отчете такова равновесие между обичтта ми към тях. Водещо е било и ще бъде моментното състояние и цели на тези 2 отбора. И затова избирам в този момент баскетболният отбор поради следните доводи: тази година ще играем още по съществена роля в шампионата; ще се представяме и във ФИБА-Европа; искаме и за там да има екскурзия до Патра-Гърция (пък и Дарин обеща с уговорката да сме сериозни на дела а не само на думи); Лукойл е достатъчен дразнител макар и без история и фенове от своя страна;

За футболния просто в момента амбициите му които преследва Джоджо не са достойни да бъдат предпочетени пред баскетболния. Имам вътрешно предчувствие (дано да е погрешно), че мача ще е двойка за да се спестят по нататък евентуални разходи за пътуване ако жребия отреди да сме гости. Ако пък се класираме и се паднем с Говедата (Левски) или Свинете (ЦСКА) то тога дразнителя наистина вече ще е от друга велечина спрямо Дунав сега и етапа на който ще ги срещнем.

За поздрава мисля, че е несериозно от наша страна това да е сериозен повод да се избере единия пред другия. Това повече приляга на малки деца да се цупят за подобно нещо. (Ванка, нищо лично към теб! Просто размишлявам над дилемата :0020: ) А пък на последните две контроли в залата викнахме само в последните 1-2 минути на мача, а всички баскетболисти ни поздравиха тогава след мача, даже и новите чужденци.

Та значи след толкова много приказки от моя страна РЕШАВАМ - отивам на Правец ако има екскурзия! Ако няма съм на стадиона, но без такъв емоционален заряд от моя страна както обикновено (пък може развитието на мача и да ми го промени).

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 11:56 
И аз съм за Правец...Като гледам има 4-5 човека за мача с Дунав няма смисъл да остават, защото и без това няма да подкрепят нищо тъй като ще са много малко и най-вероятно ще се изложат, защото на гостуване 25 на домакински 5 няма смисъл, а пък и мача е ясен наще ще паднат, за да спестят разходите за по нататък. Баскета в момента е в много по-добро състояние от футбола и амбицийте и шансовете ни да постигнем нещо голямо са реални. А за поздрава не мисля, че не ни поздравяват просто в баскетбола не е като в футбола да доидат до клетката и да ти праят гепи...тука момчетата се събират в кръг слагат си ръцете избучават нещо :D и след това ръкопляскат малко и се прибират, а и е достатъчно това, че ръкопляскат и гледат към нас подразбира се кой поздравяват. Мился, че никой не очаква да дойдат и да му се кланят където е викал за тях :roll:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 13:35 

g-n Ultra spartak vie sas Svilen si stoite i podkrepiaite futbolnia otbor,ne mislia 4e tova 4e ni pozdraviavat sled vseki ma4(koeto ne e savsem taka) triabva da e edinstvenata pri4ina da gi podkrepiame,dobre davaite da padame ot vsiako sre6nato selo pak te neka ni pozdraviavat-faida,to ako stava na vapros i basketbolistite ni pozdraviavat-e da 3-4ma no go praviat to i futboliostite ne sa pove4e kato izkliu4im poslednia pat,ma stiga s t`va,pak i s tazi kontrola v Petak neznam kakv ma4 i skakav sastav 6te igraem Sabota,za da pobedim kato o4akvate,da 6te bada na drugite ma4ove na otbora i pak 6te ostana bez glas,no mislia 4e v slu4aia basket otbora ima pove4e nugda ot nas taka 4e.......
Koito iska da podkrepi basketbolnia otbor molia da mi se obadi na li4nia tel nai kasno do utre po obiad,az 6te zvanna na niakoplko du6i i taka ako se saberem pone 15 du6i za edin bus zvania na 4oveka pravi se i v sabnota letim za Pravec,ako ne az letia sam s avtobusa v 15.00h i tlkova po vaprosa :8) :| :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 14:19 

Така като гледам повечето сикате на баскет да се ходи.Май само трима или четирима сме за футбола...
Предлагам който иска на Правец да се обади на иван(ако му няма телефона да ми прати ЛС да му го кажа) и той ще направи списък.
Сигурен съм че ще се съберете 15 човека и ще идете.
Стига сме писали по форумите...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 21:22 
И аз ще бъда на баскета в Правец! Ако някой иска да дойде с мен от София, да ми пише на ЛС.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 22:13 

Брей и при нас дилемата футбол ,баскетбол е стояла и ще стои на дневен ред ,проблема миналата година за мен и за повечето от нас ,бе че баскетболистите искренно се радваха на подкрепата ни ,а и ни уважават доста ,другото е че в залата 20 човека са като 2000 на стадион...няма сравнение в атмосферите и все пак за повечето футбола си е футбол и макар футболистите ни (повечето) да са мазни манекенчета и прически от София ,които даже имат наглоста да ни псуват ,макар да губят мач след мач и дори да изпаднем ,не смятам ,че ходенето ни по мачове ще спре.Същото е и с проблема гостуване,домакинство (вече се пооправихме де) ,но ако бях на ваше място сигурно и аз бих ходил в село Правец...бири....ее Тодор Живков умрее <Тодор Живков умре ,село Правец замреее ,село Правец замрее...поздрави

Своге бойс не се продава ,Своге бойс ТОВА Е СЛАВА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 22:38 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
OFKSS написа:
Брей и при нас дилемата футбол ,баскетбол е стояла и ще стои на дневен ред ,проблема миналата година за мен и за повечето от нас ,бе че баскетболистите искренно се радваха на подкрепата ни ,а и ни уважават доста ,другото е че в залата 20 човека са като 2000 на стадион...няма сравнение в атмосферите и все пак за повечето футбола си е футбол и макар футболистите ни (повечето) да са мазни манекенчета и прически от София ,които даже имат наглоста да ни псуват ,макар да губят мач след мач и дори да изпаднем ,не смятам ,че ходенето ни по мачове ще спре.Същото е и с проблема гостуване,домакинство (вече се пооправихме де) ,но ако бях на ваше място сигурно и аз бих ходил в село Правец...бири....ее Тодор Живков умрее <Тодор Живков умре ,село Правец замреее ,село Правец замрее...поздрави

Кой ни уважава от баскетболистите бе бате точно толкова колкото и от футболистите свогенските момчета и някой друг млад и сърцат играч тука е толкова неблагодарна история че няма до каде ..... ходиме навсякаде подкрепяме ги и накрая какво идват трима-четирима човека да ни поздравят :idea: Но определено в залата си е голяма лудница 20 човека в нашето салонче направо имам чувството че ще я бутнеме :twisted: Тая година да се надявам и да направя повторен дебют за любимото Своге а ваща работа е да викате за мен че да ме пуснат в игра :lol: :lol: :lol: Иначе имам обещание от трениора Сашо че тая години ние(юношките) ще имаме домакинство в залата а впредвид че имаме голяма амбиция да играем на републиканско ще ни е нужна подрекпата на Svoge boys :P

Сори за офтопика ама баскета си ми е болна тема от има нема вече 10 години :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 20:31 
Аватар

Сладури, аз утре съм в Правец на баскета. Все пак ми е по-близо. Вие си гледайте мача на резервите, а аз ще гледам евромач. Евала на Guns!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2007 22:37 
Дори в Плевен да бях, пак щях да отида в Правец да гледам баскетбол между отбор в УЛЕБ срещу отбор във ФИБА, вместо футбол от Б група.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 22:04 
Аватар

Баскетболистите ни играха добре, но загубиха. Ония изрод Перо Антич вкара 35 точки как да не загубим. В Плевен имаме шансове за победа.
Иначе в Правец има много хубави момиченца русички къдравички...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 22:49 

brutal написа:
Баскетболистите ни играха добре, но загубиха. Ония изрод Перо Антич вкара 35 точки как да не загубим. В Плевен имаме шансове за победа.

Prostak :lol: :8) :lol: kam 21.30 kacnahme v Pleven,be taka si e 4ovek biha ni s 13 viarno na prav pogled sa mnogo,no vsa6tnost ne biaha tolkova po dobri mot nas kakto se predpolaga kato vidi6 rezultata,tia razlikata stana takava nakraia po edno vreme aha da gi izravnim ma ne bi ,tuka mogem da gi vratnem,samo tia sarbi da se srabotiat malko sotbora 4e taka ne6to ne mi haresvat i ne mi vdahvat doverie,a za mesnata publika i fenove(toi Stoian mai go snima edinstvenia-veseliak) niamam dumi kato na tiatar d`ge ti gi psuva6 v tiahnata zala to stoi i te gleda be seliani,a ina4e ako biahme si4ki v taia zala 6tiahme da ia srinem ma ni6to na prolet aide nazdrave brat :0020: :0020: :up: :up: :0020: :0020: :0020: :mrgreen: :8) :lol: :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 23:47 
Аватар

FORZA SPARTAK написа:
brutal написа:

Prostak :lol: :8) :lol: kam 21.30 kacnahme v Pleven,be taka si e 4ovek biha ni s 13 viarno na prav pogled sa mnogo,no vsa6tnost ne biaha tolkova po dobri mot nas kakto se predpolaga kato vidi6 rezultata,tia razlikata stana takava nakraia po edno vreme aha da gi izravnim ma ne bi ,tuka mogem da gi vratnem,samo tia sarbi da se srabotiat malko sotbora 4e taka ne6to ne mi haresvat i ne mi vdahvat doverie,a za mesnata publika i fenove(toi Stoian mai go snima edinstvenia-veseliak) niamam dumi kato na tiatar d`ge ti gi psuva6 v tiahnata zala to stoi i te gleda be seliani,a ina4e ako biahme si4ki v taia zala 6tiahme da ia srinem ma ni6to na prolet aide nazdrave brat :0020: :0020: :up: :up: :0020: :0020: :0020: :mrgreen: :8) :lol: :8)
Cheers! Стига двулитровки за днес ако обичаш!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007 15:35 

Abe Brutal kav e toia avatar izglegda mi poznat d`ge siaka6 az sam go pravil ili ne6to tAKOVA :8) :lol: :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 37 мнения ]  1, 2  Следваща