bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 23:57

Български клубове - Локомотив 1929 (Мездра) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 159 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 15:58 

Не купите ли мача,н ищо няма да измъкнете, затова се ориентирайте навреме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 16:00 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
А ВИЕ КАКВО ИМАТЕ ЗАВОД ЗА ХИМИЧЕСКИ ЛАЙНА?
Я ВЗЕМЕТЕ ПО ЕДНА ЛОПАТА И МАЛКО СГУРИЯ СИ ЗАПЪЛНЕТЕ ДУПКИТЕ ПО ПЪТЯ ПЪРВО,ПОСЛЕ НАУЧЕТЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, А НИ НАКРАЯ ВЪРВЕТЕ ДА ИСКАТЕ РЕВАНШ ОТ КРИВОДОЛ ЧЕ ВИ БИХА НАСРЕД ВРАЦА, ВСЕ ЕДНО ЯНТРА ДА ПАДНЕ ОТ ФК.Бяло Сладко (етъра)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 16:02 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
hammerstrike написа:
Gopeto написа:
go_go_wolves написа:
"Е нали целта е габровци да ме разберете"

За целта пиши на български. Разбирам, че по вашия край и хляб не можеш да си купиш, ако не знаеш цигански, но ако искаш да комуникираш с белите краища на България, научи малко книжовен български. Или поне доизкарай трети клас.
Със сигурност съм по-грамотен от тебе не ми говори и как може да говориш така за Враца направо смях идвал ли си да видиш че ние сме от малкото градове без никакви турци и много малко цигани като не си идвал не говори от кога Враца стана цигански град доста по-развити сме от вас циции ходил сам в Габрово само една река имате

:lol:

То па и една река, не бих се изсрал в нея... Хайде ще ви видам габровци, че вие си падате по хумора, ам след като смачкаме ни еще се смеем, нали знаете който се есмее последне, се смее най-добре, пък и пиенето е за него :!: :twisted: :twisted: :twisted:

ти така ли си вършиш работата, в реката :D типичен селянин! А тоя горето, по-голям горски пън не съм срещал! Нямали цигани прав е :D всичките са власи и помаци :P :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 16:13 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
янтра гб написа:
hammerstrike написа:
Gopeto написа:
go_go_wolves написа:
"Е нали целта е габровци да ме разберете"

За целта пиши на български. Разбирам, че по вашия край и хляб не можеш да си купиш, ако не знаеш цигански, но ако искаш да комуникираш с белите краища на България, научи малко книжовен български. Или поне доизкарай трети клас.
Със сигурност съм по-грамотен от тебе не ми говори и как може да говориш така за Враца направо смях идвал ли си да видиш че ние сме от малкото градове без никакви турци и много малко цигани като не си идвал не говори от кога Враца стана цигански град доста по-развити сме от вас циции ходил сам в Габрово само една река имате

То па и една река, не бих се изсрал в нея... Хайде ще ви видам габровци, че вие си падате по хумора, ам след като смачкаме ни еще се смеем, нали знаете който се есмее последне, се смее най-добре, пък и пиенето е за него :!: :twisted: :twisted: :twisted:

ти така ли си вършиш работата, в реката :D типичен селянин! А тоя горето, по-голям горски пън не съм срещал! Нямали цигани прав е :D всичките са власи и помаци :P :oops:

ЕИ КАК МОЖЕ ДА ГОВОРИШ ТАКА ЗА ЕДНА ОТ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ БЕ КРЕТЕН, Ти не си и циганин даже ти си кюрд с албански и пакистано-монголоиден примес, крив селски педерунгел там да си умреш в ЗЕМЛЯНКАТА ДАНО !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 17:38 
Бригада Враца

Отбор: Ботев (Враца)
Габровци що не млъкнете ве какви власи какви помаци смешници кажи ми в какво отношение ни превъзхождате вие каквото и да е развит град отбор успехи и големи имена образование кажете ве айде малко с факти природа какво ве туризъм а а ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 17:44 
Аватар

Хахаха. Имам доста познати врачани и всичките си признават колко зле е града, това е ФАКТ. Грдаът ви е доста по- зле от нашия, няма работа, няма живец, всичко е порутено и застаряло. От моите познати няма нито на който поне един човек от семейството му да не работи в Италия, също ФАКТ. Всички натам са се засилили, така че положението е много лошо при вас пичове, не гледайте нас, а си оправяйте западналия град!

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 18:54 

Тази фекалия Враца само загрозява хубавата планина. А Мездра... предполагам че е селища, създадено от алкохолизирани ЖП кантонери, които първо са си построили кенефи край гарата, после навеси да си гледат овцете и накрая е дошъл комунизма и са обявили цялата тая кочина за град. Грозен край, грозни хора. Толкоз. Елате в Събота, може да погрознеете още повече.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 19:55 
Бригада Враца

parmalat написа:
Хахаха. Имам доста познати врачани и всичките си признават колко зле е града, това е ФАКТ. Грдаът ви е доста по- зле от нашия, няма работа, няма живец, всичко е порутено и застаряло. От моите познати няма нито на който поне един човек от семейството му да не работи в Италия, също ФАКТ. Всички натам са се засилили, така че положението е много лошо при вас пичове, не гледайте нас, а си оправяйте западналия град!
Като ходих на море лятото се заприказвах с някви софианци и ме питаха от къде съм казах от Враца и там един дет каза че е ходил започна да ми говорят колко хубав е града колко чист е центъра и колко са впечатлени от балкана имаме Технополис както и Била и Кауфланд и много големи хранителни вериги и магазини за пример при магазина в сградата на Рум и Нивего ФАКТИ братовчед ми е от София и идва лятото тук и казва че в Враца го кефи да седи много повече от колкото в София
ФАКТ това което казвам го заявявам с ръка на сърцето и съм горд че изглеждаме така в лицето на България така че другите и пармалат който го хванах колко знае по География не говорете глупости отбора ни също е много по-голям от вашия успехи и имена в каквато и дупка да е момента предстоят избори и ние си знаем да не говоря предварително...Но все пак много малко хора ще отречът къде ни е мястото скоро ще си идем там....Ние сме отбора с 26 сезона в А група ние сме отбора и града родил не един талант много звезди в миналото в момента Марто Петров и Вальо Илиев а кой сте вие кой са Янтра кой са Габрово?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 20:17 
Аватар

Тва че имате една БИЛА и един КАУФЛАНД нищо не значи, нали трябва десетките села около вас да се хранят и те. Ние села нямаме, но също имаме БИЛА и 2 маркета ЦБА, както и Техномаркет, но не се хвалим. Аз ти казвам какво ми говорят хората. За отбора си прав, че е по- славен, но не сте нещо кой знае какво.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 21:01 
Бригада Враца

parmalat написа:
Тва че имате една БИЛА и един КАУФЛАНД нищо не значи, нали трябва десетките села около вас да се хранят и те. Ние села нямаме, но също имаме БИЛА и 2 маркета ЦБА, както и Техномаркет, но не се хвалим. Аз ти казвам какво ми говорят хората. За отбора си прав, че е по- славен, но не сте нещо кой знае какво.
Аз не съм тръгнал да се хваля бре просто много започнахте да си отваряте устите за Враца и реших да драсна няколко реда и аз също ти казвам какво ми говорят хората и града и отбора са над вас така че няма какво повече да спорим мисля че се изяснихме и достатъчно оспамихме темата...

П.П. Тва за селата беше много смешно вие не сте ли областен град със селия в областа пълни глупости

Последна промяна Gopeto на 08 Окт 2007 21:04, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 21:04 

Абе Жорка,абе Тошко защо спорите за глупости кои град бил по-хубав,а не се разберете в деня да мачът да изпиете ппо 10 бири и кво сабя покаже на теренаа,по-добрия да победи...:)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 22:22 

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
go_go_wolves написа:
Тази фекалия Враца само загрозява хубавата планина. А Мездра... предполагам че е селища, създадено от алкохолизирани ЖП кантонери, които първо са си построили кенефи край гарата, после навеси да си гледат овцете и накрая е дошъл комунизма и са обявили цялата тая кочина за град. Грозен край, грозни хора. Толкоз. Елате в Събота, може да погрознеете още повече.

Леле, колко си зле, Мездра влезе в ТОП 100 най-добри градове под 100 000 души за Европа тая година бе (57място).

Фактори на определяне:
1 Географско положение и икономическо състояние.
2 Брой на заведенията и магазините, както и тяхната големина (включително ресторанти и кина).
3 Начин на събиране на боклук (в случая разделно).
4 Осигуреност и щастие на населението.

Освен това Мездра е единствения град на Балканския п-ов включен в тази класация, така че се скрии, това че е в Северозападнала България е друг въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 23:20 

Момчета за кой ли път се убеждавам че сте много назад с материала май в у-ще нищо не са ви учили Враца западнал град представи си :o Стойте си там в габрово то е доста по западнало... тук не се спира да се строй пък и нашият град е мн по известен в България и Света от вашия така ще е винаги !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 23:36 
Бригада Враца

koko89 написа:
Момчета за кой ли път се убеждавам че сте много назад с материала май в у-ще нищо не са ви учили Враца западнал град представи си :o Стойте си там в габрово то е доста по западнало... тук не се спира да се строй пък и нашият град е мн по известен в България и Света от вашия така ще е винаги !!!
Това се опитвам да им обеснявам и аз

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 23:42 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Уау, България и Света :shock: :lol!: :fans1: :second: Аре стига сте плямпали глупости абсолютно всички в тая тема ами кажете нещо за мача примерно, колко от Мездра и колко от Враца ще сте? :roll: Тва сериозно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 09:08 
Аватар

Koko89 много са ти малко годините, за да твърдиш кой град е по-известен по света , мойто момченце! Само едно нещо ще ти кажа и няма да говоря повече - ИМА ПЛАНЕТА, НАРЕЧЕНА "ГАБРОВО", имаш интернет можеш да провериш!!! За планета враца или мездра никога не сам чувал, пък и надали някой е!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 12:36 
Бригада Враца

Vincenzo_Iaquinta написа:
Koko89 много са ти малко годините, за да твърдиш кой град е по-известен по света , мойто момченце! Само едно нещо ще ти кажа и няма да говоря повече - ИМА ПЛАНЕТА, НАРЕЧЕНА "ГАБРОВО", имаш интернет можеш да провериш!!! За планета враца или мездра никога не сам чувал, пък и надали някой е!
И какво общо има планетата Габрово с града Габрово

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 12:37 
Аватар

Че е кръстена на него :P :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 12:41 
Аватар

:D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 12:42 
Бригада Враца

ed_edd'n'eddy написа:

Изображение Аре стига толкова смях давайте по тематата мача е 0-2

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 12:46 
Аватар

Gopeto написа:
ed_edd'n'eddy написа:

Изображение Аре стига толкова смях давайте по тематата мача е 0-2

Еее тва е факт :8) :lol:

За мача аз не съм голям оптимист по различни причини, обаче дори да паднем няма да е без бой и безславно, ще ги поизпотим, просто в историята рядко са мачовете в които Янтра са били смазвани в Габрово а иначе излизаме за победа разбира се :D Равния обаче не би се считал за голям неуспех според мен :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 13:50 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
hammerstrike написа:
go_go_wolves написа:

Леле, колко си зле, Мездра влезе в ТОП 100 най-добри градове под 100 000 души за Европа тая година бе (57място).

Фактори на определяне:
2 Брой на заведенията и магазините, както и тяхната големина (включително ресторанти и кина).

Освен това Мездра е единствения град на Балканския п-ов включен в тази класация, така че се скрии, това че е в Северозападнала България е друг въпрос.

Не че нещо брат ама това нещо аз лично немога да ти повярвам бях преди 2 седмици в Мездра и няма такава мизерия !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 14:00 
Бригада Враца

hammerstrike написа:
go_go_wolves написа:

Фактори на определяне:

Не че нещо ма сигурен ли си че е за градове под 100 000 това според мен е пълна глупост и ние сме под 100 000 и имаме много повече заведения и магазини рестораанти имаме по-добро геогравско положение за щастие незнам какво че идват да работят в Врацаи пазаруват нещо ме шокира с тая информация ако класацията се определя по параграфите който изреди извинявай ма се съмнявам че Мездра има място там

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 14:41 
Добър приятел на сайта
Аватар

Ясно е, че всеки може да изведе своите доводи. И аз съм чувал някои неща за Габрово, както от врачани, така и от самите габровци. И какво от това, всеки си има мнение, нали?
Но дълбоко се съмнявам, че неутрален човек посетил двата града, ще хареса повече Габрово. :wink:
Но, хайде стига мерене на пУшки" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 03:00 

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Gopeto написа:
hammerstrike написа:
go_go_wolves написа:

Фактори на определяне:

Не че нещо ма сигурен ли си че е за градове под 100 000 това според мен е пълна глупост и ние сме под 100 000 и имаме много повече заведения и магазини рестораанти имаме по-добро геогравско положение за щастие незнам какво че идват да работят в Врацаи пазаруват нещо ме шокира с тая информация ако класацията се определя по параграфите който изреди извинявай ма се съмнявам че Мездра има място там

:shock:

Еми ако намеря пък линка ще ти го дам, холандско беше само, във връзка с някакъв пилотен проект на холандска фирма за развитие на българските селища, а обаче ти забравяш че комплекса е част от Враца, а там мизерията е 100%
:!: Вече съм се отказал дори да ходя да пия там при приятели, просто е мизерно :?

Географското ви положение е по-лошо - не сте железопътен възел :)

А и сметището по датския проект, който Мездра и Враца използват е на територията на община Мездра и изобщо малшанс, ам Враца не привлича с фалиралата химия, а кауфланда трябваше да го строят на пазара в Мездра, ама общинските председатели са цървули и не можаха да продадат земята...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 159 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74715 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113169 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения История на ПФК Велбъжд Кюстендил
Форум: Костинброд 2012 (Костинброд)
CAUTION 34206 05 Ное 2006 00:10
от CAUTION
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Форум: Берое (Стара Загора)
Lorenco 41063 29 Ное 2006 01:08
от bigfish
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 69927 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™