bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 11:27

Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2007 18:52 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Христо Йовов: Тулуза не е Оксер или Олимпик Марсилия

ц(*ка има по-лек съперник в турнира за Купата на УЕФА, отколкото Левски преди две години, смята нападателят на Левски Христо Йовов, който днес даде обширна пресконференция в клубния офис. Според него и Олимпик Марсилия и Оксер са по-силни от Тулуза.

"Щом е френски отбор, значи не е посредствен. Аз смятам, че отборът на Тулуза не е от тази класа, в която го представят в момента. Това според мен е PR. От това, което видяхме в първата среща смятам, че Тулуза отстъпва в игрови и тактически план от отборите на Марсилия и Оксер"

Йовов сподели още, че не се притеснява от статута си на резерва в момента. Той с нетърпение очаква сблъсъкът с ц(*ка, когато ще си проличи, кой е най-класният тим в родното първенство.

"Чувствам се напълно спокоен. Не се притеснявам, че в момента съм резерва на Николай Димитров. Това още повече ме амбицира. Надявам се Левски да победи Марек в съботния мач. Най-важното е да играем добре. Дори и с един гол да бъде, няма значение, важното е да победим

В дербито срещу ц(*ка ще се прецени кой е по-добрият тим и дали помаците действително са толкова добри, колкото се говори."

Нападателят на "сините" дълго ще помни отпадането от Тампере и смята, че загубата на Левски е била най-голямата радост за останалите български отбори.

"Звездният миг за другите отбори дойде след отпадането на Левски от Шампионската лига. Безспорен шок за мен е отпадането от Тампере. Нямаме право на повече грешки в първенството и всяка загубена точка може да е от значение, защото конкурентите не грешат.

Всяка година се афишира, че терените ще се оправят, но не се променя абсолютно нищо. Това е и причината за слабото ниво на българския футбол и малкото участници в евротурнирите. Безразлично ми и е дали ц(*ка ще продължи днес. Трябва да се гледа от гледна точка на това, че те могат да донесат точки за българския футбол."

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 00:57 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Звездите в Левски без договори

Петков, Топузаков, Телкийски могат да си тръгнат през лятото без пари

Левски е напът да остави без договори част от определяните като звезди играчи. Идващото лято свършват ангажиментите на петима от по-опитните в състава. Това са вратарят Георги Петков, защитникът Елин Топузаков, халфът Димитър Телкийски, нападателят Христо Йовов и Даниел Боримиров. Статутът на последния е по-особен. Той ще навърши 38 години през януари, но с опита и доброто си функционално състояние може да е полезен на Левски.
Още след отпадането на Левски от Тампере собственикът Тодор Батков намекна, че т.нар. звезди може и да останат без предложения за нови договори.
- Разговори не са водени с никого. Сираков е болен, Баждеков е в Бразилия. Има време. Ще предложат, на когото е необходимо - коментира човек от управата на клуба.
Самият Христо Йовов приема спокойно факта, че няма нов договор с Левски.
- Не ме притеснява, че не съм подписал. Все пак има 8 месеца до изтичането на стария ми контракт, а и все пак нещата зависят от ръководството - каза Йовов

Източник: http://www.7sport.net/7sport/footbg/index.htm

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 12:33 
Сами срещу всички
Аватар

tony написа:
Звездите в Левски без договори

Петков, Топузаков, Телкийски могат да си тръгнат през лятото без пари

Левски е напът да остави без договори част от определяните като звезди играчи. Идващото лято свършват ангажиментите на петима от по-опитните в състава. Това са вратарят Георги Петков, защитникът Елин Топузаков, халфът Димитър Телкийски, нападателят Христо Йовов и Даниел Боримиров. Статутът на последния е по-особен. Той ще навърши 38 години през януари, но с опита и доброто си функционално състояние може да е полезен на Левски.
Още след отпадането на Левски от Тампере собственикът Тодор Батков намекна, че т.нар. звезди може и да останат без предложения за нови договори.
- Разговори не са водени с никого. Сираков е болен, Баждеков е в Бразилия. Има време. Ще предложат, на когото е необходимо - коментира човек от управата на клуба.
Самият Христо Йовов приема спокойно факта, че няма нов договор с Левски.
- Не ме притеснява, че не съм подписал. Все пак има 8 месеца до изтичането на стария ми контракт, а и все пак нещата зависят от ръководството - каза Йовов

Източник: http://www.7sport.net/7sport/footbg/index.htm
Едва ли ще стане това.Поредната боса тема на някой прожурналист.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 15:19 
Сами срещу всички
Аватар

НОВА ПОЗА Е НА МОДА

НАЙ ЛЮБИМА СРЕД НАРОДА

96 СЕ ТЯ НАРИЧА

И ЧОРБАРИТЕ ПРИВЛИЧА

ИСКАТ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЗИ

НО НЕ СТАВА САМО С ДОЗИ

ДОПИНГ ПИЯТ ТЕ НА ЕКС

НО ЖИНЯК ИМ ДАДЕ СЕКС

МНОГО ЛОШО ГИ ТОЛУЗИ

И В ГАЗА ИМ ГО НАХЛУЗИ

СВИНСКИ ПЛАЧ И ВАЗЕЛИН

НА СТАДИОНА ПАРК ДЬО СВИН

АЙДЕ ВИКАЙТЕ СЕГА

С ФРЕНСКА ПАТКА ВЪВ УСТА

МАЙКА ВИ ЧЕРВЕНА СГАН

ТРОЙЧО ПАК Е НАЕБАН

ИМА ГОСПОД ТО Е ЯСНО

И ГИ СПИПАХА НА ТЯСНО

НЯМА НА КЪДЕ ДА БЯГАТ

ПО ТЕРЕНА ПАК ЩЕ ЛЯГАТ

НО УВИ ОСВЕН НАСРАНИ

ПРИБРАХА СЕ И НАЕБАНИ

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Равносметка
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 20:16 
Аватар

Е видяхте всички сега, че има само 1 единствен Български отбор, който може да направи какъвто и да било Европробив, в който и да е от 2-та ЕвроТурнира след падане на Комунизма!!!
Там, където Левски стига у Европата, другите български отбори не могат и да си мечтаят просто!
А ето и равносметката каква е след падане на Комунягите кой до къде стига в Европа:

2007: Левски-Юли; ЦСКА-Септември.
2006: Левски-Декември; ЦСКА-Септември.
2005: Левски-Април; ЦСКА-Декември.
2004: Левски-Септември; ЦСКА-Септември.
2003: Левски-Март; ЦСКА-Септември.
2002: Левски-Ноември; ЦСКА-Септември.
2001: Левски-Септември; ЦСКА-Октомври.
2000: Левски-Август; ЦСКА-Септември.
1999: Левски-Ноември; ЦСКА-Септември.
1998: Левски-Септември; ЦСКА-Октомври.
1997: Левски-Август; ЦСКА-Юли.
1996: Левски-Август; ЦСКА-не участва.
1995: Левски-Септември; ЦСКА-не участва.
1994: Левски-Август; ЦСКА-Септември.
1993: Левски-Ноември; ЦСКА-Октомври.
1992: Левски-Септември; ЦСКА-Септември.
1991: Левски-Септември; ЦСКА-Октомври.

След като Комягите си отиват равносметката показва, че ЦСКА стига само до Септември месец в Европу цели 9 пъти!
А Левски участва цели 2 пъти напролет е Европа и 1 път в Шампионската лига!

Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 22:40 
Сами срещу всички
Аватар

Фигуерензе вдигна цената на Жеан Карлош

Въпреки затрудненията Баждеков ще се опита на всяка цена да купи играча

Преговорите между Левски и Фигуерензе за централния нападател Жеан Карлош зациклиха. Той е най-желаният от Станимир Стоилов от тримата бразилци, които се смятат за сигурни нови попълнения на "Герена".

Очакваше се за Жеан Карлош "сините" да броят не повече от 500 000 долара. След пристигането в Бразилия на изпълнителния директор по финансовите въпроси на Левски Константин Баждеков нещата обаче са се оказали други. Шефовете на Фигуерензе са поискали повече пари за голмайстора си и по този начин объркаха плановете на шефовете на Левски.

Баждеков ще опита на всяка цена да стигне до споразумение с бразилските си колеги. При новите обстоятелства обаче, дори да бъде закупен, таранът няма да може да пристигне преди Нова година. Тогава се очаква към Левски да се присъедини друг бразилец - Зе Соарес, а Жоазиньо по последна информация ще дойде на "Герена" чак през лятото.

Собственикът на "синия" клуб Тодор Батков обяви, че Зе Суареш и Жоазиньо са на практика договорени и преговорите, и подписването на договорите за трансферите им в Левски ще са една формалност. С привличането на бразилците спортно-техническият щаб на шампионите иска за реши проблемите си в офанзивен план.

От в. Топспорт

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 22:52 

СИРАКОВ: САМО ГРИША ГАНЧЕВ Е СЕРИОЗЕН ЧОВЕК ВЪВ ФУТБОЛА НИ
Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков изрази логично притеснение относно състоянието на българския футбол.

„За мен случилото се не е никаква изненада. В последните две години имаше един светъл лъч в лицето на Левски. Много от вашите колеги се опитаха да го затъмнят и принизят. Единственият отбор, който играеше по европейски бяхме ние. Тази година се провалихме, но е много по-лесно средата да те дръпне надолу, отколкото ти нея. Трябва да направим решителни крачки. Не трябва да давате трибуна на разни футболни еднодневки, като някакви от Варна и Дупница. Тези хора не могат да ви кажат нищо реално и сериозно на тема футбол”, коментира силната фигура на „Герена”.

„Казах на хората от БФС и на президента в очите това, което мисля. Има един сериозен човек като Гриша Ганчев, който работи и мисли по същия начин и прави неща за футбола”, допълни Сираков.

„Въобще няма да се занимавам с темата дублиращи отбори. Омръзна ми да си блъскам главата в стената с този изпълком. Нямаше ме два пъти и се взеха много странни решения”, отсече Наско Сираков.

Изпълнителният директор каза, че продължават преговорите за бразилските футболисти. Неговият колега Константин Баждеков е ангажиран с този въпрос и е в Южна Америка от няколко дни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2007 23:03 

Ричард аут до края на сезона

Халфът на Левски Ричард няма да играе поне до края на месеца и ще пропусне предстоящата контрола на Нигерия в средата на октомври с Мексико. Той влизаше в плановете на Берти Фогтс, но получи нелепа контузия на загрявката преди шампионатната среща на сините с Черно море и оттогава не е тренирал с отбора. Ричард има скъсан мускул и първоначалните прогнози бяха той да се възстанови до началото на този месец. Но след като са му били направени пълни медицински изследвания, е било установено, че нигериецът е получил усложнения на травмата. На мястото на разкъсването се е получил тромб, който ще удължи лечението и възстановяването му.
Така старши треньорът на Левски Станимир Стоилов няма да може да разчита на него до края на полусезона. По този начин се открива възможност пред македонския национал Дарко Тасевски да си извоюва титулярно място в състава на Левски, след като Мъри няма много алтернативи в центъра на халфовата линия. С леки травми в състава на шампионите са и двамата марокански защитници. Оплакванията на Юсуф Рабе са по-сериозни и той по всяка вероятност ще пропусне предстоящото домакинство на шампионите срещу Марек на стадион "Васил Левски". В срещата няма да вземе участие и наказаният Лусио Вагнер, а на негово място ще играе Веселин Минев.

Topsport.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2007 00:25 

Хора на “Екип” дойдоха за Бардон

Журналисти от авторитетния френски вестник "Екип" пристигнаха вчера на стадион "Георги Аспарухов". Те направиха интервю с халфа на сините Седрик Бардон. След това на играча бе направена фотосесия.
Гостите от Франция имат за задача да посетят и Ловеч. Журналистите ще обърнат внимание и на своите сънародници, които играят в Литекс

7Sport.net

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2007 12:59 
Сами срещу всички
Аватар

Руски олигарх плаши Тодор Батков със смърт

Най-богатият човек в Източна Европа вдигнал мерника на адвоката на Чорни
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви в интервю пред руския вестник „Експрес", че животът му е бил заплашен от хора на руския милиардер Олег Дерипаска. Адвокатът е бил предупреден от службите за сигурност да внимава. Батков в момента води делото в Лондон на Майкъл Чорни срещу олигарха.

Изгоненият от България бивш финансов благодетел на шампионите съди собственика на „Росал" - най-голямата компания за производство на алуминий в света за 3 до 5 милиарда долара. Дерипаска, който е от обкръжението на президента Путин, беше спряган за миналата година за бъдещ собственик на английския Арсенал. Той е на челно място в класацията на списание „Впрост" от богаташите в Централна и Източна Европа:

„От чужбина са ми проблемите. Помагам на моя приятел и клиент Майкъл Чорни в делото му срещу Олег Дерипаска, който забрави да си плати 20-те процента пазарна стойност от „Росал". Става дума за 3 до 5 милиарда долара. Дерипаска пък е от хората на Путин. Той го развежда навсякъде, и го показва като мечка", описва ситуацията „синият" бос.

Пред „Експрес" той добавя още: „Такива са рисковете на професията ми. Понякога имам достъп до много деликатни неща. В книгите пише, че адвокатите никой не ги убива. На заплахи по линия Левски - ЦСКА не обръщам никакво внимание. Такива получавам всеки ден. Те са като във филмите - изрязани букви от вестници или ръкописни. За щастие са дело на неудачници. От страна на Дерипаска не ми пишат по пощата. Имам такива предупреждения от службите. Дори засилих охраната си. Според мен Бог ме пази. Аз съм религиозен човек и се надявам да е така", коментира Батков.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 16:47 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Ako e vqrno lo6o mu se pi6e na Batkov...Tam ne pro6avat

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 18:55 
Сами срещу всички
Аватар

До колкото разбрах сме взели единият бразилец.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 18:55 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Левски взе бразилския нападател Жеан Карлос

Преди броени минути ръководствата на ПФК Левски и първодивизионния бразилски клуб Фигерензе подписаха договор за преминаването на нападателя Жеан Карлуш на "Герена".

Футболистът ще пристигне в София през месец декември, за да уточни условията по личния си контракт с българския шампион, както и за преминаване на задължителните медицински прегледи.

Жеан Карлуш е роден на 17 март 1984 г., висок е 178 см и тежи 74 кг, съобщава официалният итнернет сайт на Левски.

Източник: http://www.sport1.bg/sport1/node/67663

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 18:57 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Левски купи първия бразилец

Сините подписаха договор с Фитурензе за нападателя Жеан Карлуш. Другите двама от страната на кафето са почти сигурниЛевски успя да си осигури услугите на първия от тримата бразилци, които бяха харесани от старши треньора Станимир Стоилов. Това е нападателя на Фигурензе Жеан Карлуш. Днес двата клуба постигнаха официално споразумение, а изпълнителния директор Константин Баждеков, който е в Бразилия, подписа договора от страна на българския клуб. 23-годишният нападател ще се присъедини към Левски през декември. През тази година с клуба си той спечели лигата “Санта Катерина”. Положително се развиват преговорите и с другите двама бразилци Жозе Соареш да Силва Фильо от ФК Ремо и Жоао Натаилтон Рамос дос Сантос – Жоазиньо от ФК Португеза.

Източник: http://www.donbalon.bg/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 20:44 

Отбор: Локомотив (София)
ТУЛУЗА ОТРЯЗА ЛЕВСКИ ЗА ЖИНЯК

В офиса на Левски на улица „Леге” е получен факс от френския първодивизионен тим Тулуза. В него се отказва на шампионите да преговарят за централния нападател Андре-Пиер Жиняк.

Факсът е в отговор на запитване от преди няколко дни при какви условия френския тим е готов да се раздели с нападателя.

Още след първия мач на Тулуза и ЦСКА от Левски са харесали играта на нападателя, макар че той влезе като резерва. След реванша, в който Жиняк вкара за 1:1, сините са изпратили официален факс до французите.

„Наистина се поинтересувахме възможно ли е да го вземем” - сподели Стоилов - „Но днес ни отговориха официално, че на този етап не биха се разделили с Жиняк.”

Стоилов отрече да е виждал във французина идеалния нападател и да го е очаквал той да носи екипа с номер 9.

Според френски колеги играчът е купен през лятото от Тулуза за 3,5 милиона евро и едва ли тимът би се разделил с него за по-малко пари.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 21:03 

СТОИЛОВ: ДО ЧАСОВЕ МОЖЕ ДА ПОДПИШЕМ И С ЖОАЗИНЬО
Новината, че Левски си осигури подписа на бразилеца Жеан Карлуш, бе коментирана от старши треньора Станимир Стоилов така:

„Доволен съм. С уговорката, че играча ще трябва да премине медицински прегледи преди да подпише. Нападателят е част от наша по-дългосрочна селекция. Искам да привлечем тримата бразилци и през пролетта да обиграваме отбор за есенното участие в евротурнирите. Очаквам до часове да Левски да подпише с още един от желаните бразилци.”

Треньорът е разговарял както с Баждеков, който продължава престоя си в Бразилия, така и с централния нападател Карлуш. От бразилска страна са били коректни при преговорите и не са завишавали цената на кариоката.

Според Стоилов на бразилците им трябва период на адаптация и затова ги иска още през зимата. Те ще засилят и конкуренцията при сините.

„Бразилците са с по друга психика от нас и затова успяват” - счита Стоилов – „Естествено всичко е въпрос и на сработване. Ако привлечем тримата бразилци, то с тяхното идване ще приключи и зимната ни селекция.”
http://gong.bg/view_article.php?article_id=24005

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 22:28 
Сами срещу всички
Аватар

Браво за бразилците,жалко за играча на Тулуза.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 12:33 
Сами срещу всички
Аватар

Левски взима втори бразилец

Ръководството на българския шампион Левски привлече втори бразилец в отбора.

Сините подписаха договор с бразилския клуб Португеза за трансфера на Жоао Натаилтон Рамос дос Сантос - Жоазиньо.

Младият офанзивен футболист е роден на 25 декември 1988 г.

Вчера сините си осигуриха услугите и на 23-годишния нападател Жеан Карлуш от Фигейрензе.

Изпълнителният директор на шампионите Константин Баждеков в момента е в Бразилия, където преговаря и за трети местен футболист. Това е дясното крило Зе Соареш от втородивизионния отбор Ремо.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2007 18:58 

БАЖДЕКОВ: ПРЕГОВАРЯХМЕ ПО 12 ЧАСА, ЖИВОТНОТО Е МЕНИДЖЪР НА КАРЛОС

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков, разкри интересни подробности относно преговорите за бразилските попълнения на „сините”- Жан Карлос и Жоаозиньо.

„Много съм доволен, че за три работни дни свършихме страшно много работа. Съумяхме да подпишем с клубове и футболисти. Доста време разговарях с Жан Карлос, той имаше много въпроси. Контактувах и с неговия мениджър, който е известният футболист Едмундо-Животното. Снощи на летището проведохме последния разговор. Почти не можахме да говорим, защото стана фурор, наобиколиха го фенове”, обясни Константин Баждеков от летището в Мюнхен.

Един от шефовете в Левски каза за Гонг, че клубът привлича Жан Карлос за три години, а Жоаозиньо за пет сезона. „Всичко е уточнено на място, трябва само да минат медицински прегледи, когато дойдат в края на годината. Има за уточняване само дребни детайли. И двамата са млади футболисти, Жан Карлос навърши 23 години, Жоаозиньо е на 18. Тяхното пристигане ще бъде голяма атракция в България.”

„Упълномощили сме хора, които да водят разговори за Зе Суарес от наше име. Дори сме капарирали известни суми. Нещата са уточнени, но преговорите не са директни, защото има мениджърска агенция, която му държи правата и е по-сложно”, внесе яснота финансистът.

„Суми няма да кажа, но плащанията ще предстоят във времето, единствено за Жоаозиньо сме дали авансово пари. След като дойдат играчите ще почнем и да се издължаваме”, продължи Баждеков.

„Чухме се с Мъри поне 30 пъти по телефона, защото той се вълнуваше страшно много. Уникална история, всичко, което само съм чел досега, го видях на живо. Държим сто процента от правата на Карлос, а за Жоаозиньо сегашният му клуб ще запази известен процент”, завърши доволният Баждеков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 00:53 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Жеан Карлос идва за три сезона на Герена, Жоазиньо за пет

Изпълнителният директор по финансовите въпроси на Левски Константин Баждеков, разкри пред Дарик интересни подробности относно преговорите за бразилските попълнения на "сините"- Жеан Карлос и Жоаозиньо.
"Изключително съм доволен, че за малко време свършихме много работа. Успяхме да подпишем и с клубовете и футболистите. Доста време разговарях с Жан Карлос, той имаше много въпроси. Контактувах и с неговия мениджър, който е известният футболист Едмундо-Животното", обясни Константин Баждеков от летището в Мюнхен.

Стана ясно, че шампионите привличат Карлос и Жоазиньо за дълъг период от време. Играчът на Фигуеириензе идва на Герена за три години, а състезателят на Португеза за пет сезона.

"Всичко е уточнено на място, трябва само да минат медицински прегледи, когато дойдат в края на годината. Има за уточняване само дребни детайли. И двамата са млади футболисти, Жеан Карлос навърши 23 години, Жоаозиньо е на 18. Тяхното пристигане ще бъде голяма атракция в България", смята Баждеков.

"Упълномощили сме хора, които да водят разговори със Зе Суарес от наше име. Дори сме капарирали известни суми. Нещата са уточнени, но преговорите не са директни, защото има мениджърска агенция, която му държи правата и всичко става по-сложно", внесе яснота финансистът.

"Суми няма да кажа, но плащанията ще предстоят във времето, единствено за Жоаозиньо сме дали авансово пари. След като дойдат играчите ще почнем и да се издължаваме", продължи Баждеков.

"Вече държим сто процента от правата на Жеан Карлос, а за Жоаозиньо сегашният му клуб ще запази известен процент?, завърши доволният Баждеков.

Източник: http://sportni.bg/?tid=40&oid=1107806

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 00:55 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

"Синият" герой се прибира с два трансфера и половина

Изпълнителният директор на Левски по финансовите въпроси Константин Баждеков се прибира в България тази вечер с полет на "Луфтханза" от Мюнхен, който се очаква да кацне на терминал II на летище "София" около 22:20 часа.
Баждеков отпътува за Бразилия прди десетина дни с важното поръчение да убеди тримата бразилици Жеан Карлуш, Жоазиньо и Зе Соареш да подпишат контракти с Левски.

Финансовият спец вече успя да уреди трансферите на Жеан Карлуш и Жоазиньо, като двамата ще се присъединят към клуба през декември.

Преговорите с третия играч са пред финализиране и се очаква в близките дни и Зе Соареш да подпише договор с тима от "Герена".

"До дни ще подпишем и с третия желан от нас бразилец. Има да се уточняват някои неща около преминаването на Зе Суарес, но скоро ще имаме предварителен договор и с него", заяви наставникът на шампионите Станимир Стоилов.

Сутринта с Левски тренираха и трима от национали Георги Петков, Христо Йовов и Лусио Вагнер, след като националният селекционер Димитър Пенев даде почивен ден на отбора.

В заниманието на шампионите се включиха и преотстъпените Борислав Стойчев и Тодор Стоев. Левскарите имат още една тренировка следобед.

Източник: http://sportni.bg/?tid=40&oid=1107680

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 09:27 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

СТАНИМИР СТОИЛОВ: ДО ДНИ ПОДПИСВАМЕ И СЪС ЗЕ СУАРЕС

„До дни ще подпишем и с третия желан от нас бразилец,” заяви старши треньорът на Левски Станимир Стоилов. „Има да се уточняват някои неща около преминаването на Зе Суарес, но до десетина дни ще парафираме и с него предврителен договор.”

Преминалият през Палмейрас и в момента звезда на втородивизионния бразилски тим Ремо Зе Суарес може да играе на няколко поста. 24-годишният футболист се представя най-добре по десния фланг на атаката.

Треньорът разкри, че е разговарял с Жеан Карлуш, след като кариоката вече е сигурен за идването си в София. С втория подписал бразилец Жоазиньо засега Стоилов не е разговарял. Той очаква новите попълнения да дойдат декември месец и да се запознаят с новата обстановка.

Днес преди обяд с Левски тренираха и трима национали – Петков, Йовов и Вагнер, след като Димитър Пенев даде почивка на „трикольорите”. Томашич и Телкийски пропуснаха заниманието, тъй като то бе по желание за избраниците на Пенев.

С тима се подготвяха и преотстъпените Борко Стойчев и Тодор Стоев, които по всяка вероятност ще играят в контролата в събота срещу Локомотив в Пловдив.

Македонският национал Дарко Тасевски до петък ще тренира с отбора, след което се прибира в родината си за лагера на националния тим.

Източник: http://gong.bg/view_article.php?article_id=24072

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2007 15:56 
Сами срещу всички
Аватар

Тасевски: Чакам с нетърпение дербито с ц(*ка

Македонският национал н Левски Дарко Тасевски очаква с нетърпения вечното дерби с ЦСКА, което ще е първо за него.

Мачът на мачовете е на 2 декември.

"Още е рано да говорим за дербито. Надявам се да спечелим всички мачове дотогава. Не се съмнявам, че Левски ще победи ц(*ка в този мач”, заяви днес халфът на шампионите.

Той призна, че преди да дойде на "Герена" не знаел, че сините са толкова обичан отбор в България.

"Знаех, че Левски е голям клуб със страхотна публика. Нямах представа обаче, че хората обичат толкова много Левски. Останах изумен. Българският и македонският манталитет си приличат", каза още Дарко.:lol: :lol: :lol:

Македонецът допълни, че все още тече процедура по българското му гражданство. "Дано по-скоро получи паспорт", допълни той.

източник гол.бг

Дарко не разбрали,че си чист българин?Отиди в МВР и си изкарай лична карта,паспорт за България не ти трябва,трябва ти Лична Карта

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 00:49 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

ЛЕВСКИ ПРИВЛИЧА ФУТБОЛИСТ ОТ АНГЛИЯ

Левски е на път да привлече още едно ново попълнение. В последното занимание на шампионите участие взе младият Иво Димитров, който е изкарал шест години в школата на Брентфорд.

Централният нападател е роден през 1989 година и впечатлява със сериозна физика. По информация на Гонг Станимир Стоилов е останал доволен от проявите на младока.

Любопитно в случая е, че националът Радостин Кишишев е препоръчал българина живеещ и учещ на Острова на Станимир Стоилов.

Треньорът на „сините” вероятно ще даде „зелена светлина” за привличането на Димитров и поради възможността играчът на Брентфорд да играе в юношите старша възраст за клуба.

Източник: http://gong.bg/view_article.php?article_id=24209

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 18:31 
Левскарка до гроб

Отбор: Места 2005 (Хаджидимово)
Левски вади 1,5 млн. EUR за бразилското трио

Лусио Вагнер е щастлив, че в Левски ще дойдат още бразилци през зимата

До декември сините плащат още 550 000 за ремонта на стадиона

Близо два милиона евро ще хвърли до края на годината Левски. Основната част от парите, или близо 1,5 млн. евро, са за покупката на тримата нови бразилци. Шампионите вече договориха идването на Жеан Карлуш, Жоазиньо и Зе Суарес.
- Платихме авансово за Зе Суарес. Когато дойде в София, ще преведем и останалата сума. Траншовете за Жоазиньо ще бъдат разделени на няколко части. Първия трябва да преведем идната седмица, а останалите, след като подпише договор. Единствено парите за Жеан Карлуш ще се платят накуп през декември - каза Константин Баждеков. Той отказа да потвърди дали тримата бразилци струват на Левски 1,5 млн. евро.
От Левски вече са превели авансово и 170 000 евро на немската фирма, която ще извърши ремонта на тревното покритие на стадион "Георги Аспарухов". Всичките разходи надхвърлят 550 000 евро.
- Ремонтът върви в график и до 10 дни немците трябва да започнат своята работа по терена. Дотогава сме длъжни да им подготвим колоните и да изкопаем тунела, в който да влизат машините за работа - уточни Баждеков.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 114254 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 224022 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 241227 19 Окт 2009 22:34