bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 22:38

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 140 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2007 09:54 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Фъргюсън: Ще дам шанс на всички

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън сподели, че ще даде шанс за изява на абсолютно всички футболисти на "червените дяволи" в различните състезания.През лятото на "Олд Трафърд" дойдоха четирима нови, но в същото време тимът бе напуснат от Алън Смит, Габриел Хайнце, Джузепе Роси, Киърън Ричардсън, а Солскяр сложи край на кариерата си."Вижте играчи като Фил Невил и Ники Бът. За три или четири години те не бяха титуляри, но продължиха да са верни на клуба. Бяха търпеливи, приемаха, че не могат да играят във всеки мач, но в същото време правеха поне по 20 срещи на сезон", каза Фърги."Мисля, че имаме страхотна скамейка с Донг, Кембъл, Мартин, Гибсън, Ийгълс... Още: Пике, Евънс, Симпсън... Всички те са класа и ще дочакат своя час", завърши шотландецът.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2007 09:52 
Доростол завинаги
Аватар

Канчелскис: Гигс може да играе още поне 5 години

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Андрей Канчелскис коментира пред официалния сайт на "червените дяволи", че Райън Гигс изнася страхотни игри за тима на сър Алекс, въпреки своите 33 години. Според някогашното руско крило Гигс може спокойно да играе на "Олд Трафорд" още няколко години и да продължи да води тима към победите.
"Гигс показва невероятна форма и според мен може да играе на най-високо ниво още няколко години. Той винаги е бил голям професионалист още от времето, когато бяхме съотборници. Гигси играе вече 16 години играе на най-високо ниво. Аз приключих кариерата си на 38 години именно защото не си позволявах да се отпусна нито за миг и смятам, че и Гигс върви по същия път. Той с лекота може да изиграе още няколко сезона в Манчестър Юнайтед. Уелсеца винаги е бил професионалист, отдаден изцяло на футбола. Ако се отнасяш както трябва към играта и тренировките, можеш да останеш на терена много дълго. Гледам английското първенство по телевизията и наблюдавам доста мачове с участието на Райън - той е все така бърз и техничен и остава един от най-добрите футболисти в Премиършип", заяви Канчелскис, който изкара на "Олд Трафорд" 4 години - от 1991 до 1995 година. Любопитен факт е, че руснакът е единственият футболист в историята отбелязвал гол в градските дербита на Глазгоу, Ливърпул и Манчестър.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2007 09:53 
Доростол завинаги
Аватар

Фъргюсън хвали нападател на Фулъм и Северна Ирландия

Мениджърът на английския шампион сър Алекс Фъргюсън заяви пред Sky Sports, че е приятно изненадан от играта на нападателя на Фулъм и северноирландския национален отбор Дейвид Хийли. В момента нападателят има 11 гола в квалификациите за Евро 2008 в Австрия и Швейцария, като това му отрежда първото място сред голмайсторите. “Като национален футболист играе невероятно и е записал много добро постижение. Той винаги е бил класен нападател и сега го доказва. Трудно можех да предположа колко ще се развие той, когато го пуснах да играе в Престън преди няколко сезона. Тогава той бе съвсем млад. За щастие сега има шанс да играе във Висшата лига и ще го прави с добър успех. Хийли ще играе страхотно във Фулъм. Сигурен съм”, заяви шотландският мениджър.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007 09:47 
Доростол завинаги
Аватар

Евра: Искам Гатузо за съотборник

Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра желае наставникът му Сър Алекс Фъргюсън да привлече в състава на "червените дяволи" сърцатия полузащитник на Милан Дженаро Гатузо.Фърги е голям фен на италианския национал, който вече игра на Острова, с екипа на шотландския Рейнджърс."Рино притежава невероятна издръжливост и хъс. Хората си мислят, че не е много добър технически, но не са прави. Ще е страхотно да станем съотборници", заяви Евра."Уважавам го, защото помня как се представи по време на полуфинала в Шампионската лига срещу нас, когато бе на изключително ниво", завърши той.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2007 00:23 
Доростол завинаги
Аватар

Стам изказа благодарност на Фъргюсън

Защитникът на холандския Аякс Яп Стам заяви, че Фъргюсън се е издигнал в очите му, информира sky sports. Причина за това изказване на Стам стана признанието на треньора, направено в сряда, а именно, че продажбата на холандеца е била голяма грешка. Защитникът беше централна фигура в състава на “червените дяволи” от 1998 до 2001, но бе продаден на Лацио за 16.5 мнл. евро. “Добре е, че човек като Фъргюсън намира смелост да си признава, когато прави грешки. Аз не съм изненадан, защото за себе си знаех, че тогава Юнайтед сбъркаха. Но един голям треньор трябва да умее да говори и за гафовете си, дори да е няколко години след като ги е допуснал”, каза капитанът на Аякс

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2007 00:24 
Доростол завинаги
Аватар

Кристиано Роналдо: Не се чувствам комфортно като нападател

Играчът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо заяви, че не се чувства комфортно в ролята, която му отрежда националният селекционер на Португалия Луис Фелипе Сколари.
„Не мога да кажа, че няма да правя това, което иска, но не ми допада в момента. Не искам да играя с гръб към вратата, искам да съм очи в очи с гола. Бих искал да играя на втора нападателна линия. Все пак, за националния отбор ще заема всяка една позиция”, каза Роналдо.
Той също посочи, че е комбинативен състезател, който играе за отбора: „Хората могат да мислят, каквото си искат, но аз не играя за себе си. Трябва да видите и да преброите, колко асистенции съм направил в последните си мачове.”
„Знам, че всички очакват да се представям на много високо ниво във всеки един мач. Критикуват ме, заради мача с Полша, но все пак играх добре, отбелязах едно попадение. Намирам се в добра форма и ще покажа още по-добра игра следващия път”, завърши португалският футболист.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2007 00:25 
Доростол завинаги
Аватар

Тевес няма търпение да заиграе с Рууни

Аржентинският нападател Карлос Тевес заяви, че няма търпение да започне партньорството си с Уейн Рууни в атаката на Манчестър Юнайтед, информира Sky Sports. Двамата все още не са играли заедно заради контузията, която Рууни получи в първия кръг на Премиършип при нулевото равенство с Рединг на “Олд Трафорд”. “Ще бъде страхотно да играя заедно с Уейн Рууни. Не мисля, че е проблем колко си приличаме. Когато излезем на терена, единият от нас ще бъде много по-напред и ще си сменяме местата. Трябва обаче да работим върху това заедно. Нямам търпение да се върне в игра”, заяви Тевес. 23-годишният аржентински национал добави, че е направил правилен избор като е преминал в шампиона на Англия. “Присъединих се към най-добрия клуб в света, който има най-добрите играчи в света. Изключително съм развълнуван и от възможността да работя със страхотен мениджър като сър Алекс Фъргюсън, който ме подкрепя постоянно. Трябва само да подобря физическото си състояние, за да бъда пълноценна част от този невероятен отбор. Надявам се, че след като това стане, ще започна да играя футбола, който показах в края на миналия сезон и ще допринеса за успехите на тима. Знаех всичко за отбора, още преди да дойда тук. Не е трудно да видиш качеството на всеки един футболист. Имаме велики играчи и аз виждам способностите им всеки ден на тренировка”, завърши Тевес.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Доростол завинаги
Аватар

Невил: Не можем да си позволим повече от две загуби до края

Капитанът на Манчестър Юнайтед Гари Невил предупреди съотборниците си от „Олд Трафорд”, че те нямат право да загубят повече от два мача през този сезон във Висшата лига.
„Червените дяволи” вече изостават от лидерите в класирането, след като показаха доста колебливи игри от началото на Премиършип. Те загубиха от градския съперник Сити, като Невил сподели, че при още едно поражение шансовете за защита на титлата от миналата година, ще намалеят драстично.
„Не очаквам, че при предстоящите гостувания ще загубим. Трябва да покажем постоянство в игрите си, каквото имахме миналата година. Няма как да не загубиш някоя среща, невъзможно е да изкараш перфектен сезон, но не очаквам и да загубим 8 или 9 мача. Не трябва да допускаме да изоставаме прекалено много от лидерите”, продължи Невил.
„Всичко ще се успокои за нас в следващите два месеца, Ливърпул представя много силна игра, Челси, Арсенал и ние ще сме сред конкурентите”, завърши Гари.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Доростол завинаги
Аватар

Кристиано: Станах играч след кавгата с Рууни

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призна, че се е развил като футболист, след като се скара със съотборника си от „Олд Трафорд” Уейн Рууни на Световното първенство миналата година.В срещата между Англия и Португалия, Роналдо изигра значителна роля за червения картон на Рууни. „След този мач, получих много критика и бях освиркван”, каза португалецът пред „Hello! Magazine”.„Не бе много приятно, но мисля, че ми се отрази добре. Помъдрях след тази случка, станах по-зрял. Все пак, считам Рууни за мой много добър приятел, с когото ми е много приятно да играя рамо до рамо, изпитвам голямо удоволствие като сме заедно на терена”, сподели още Роналдо.„Чувствам се на голяма почит и изпитвам голяма чест, защото британските фенове ме пуснаха в сърцата си. Най-хубавото нещо на Острова са хората – те са страхотни, но и доста справедливи – когато играеш добре, те го оценяват, когато не се представиш на ниво, те те критикуват – и това се отнася за всеки един футболист”, завърши Кристиано.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:13 
Доростол завинаги
Аватар

Гигс: Ще играя навсякъде, където ме постави Алекс Фъргюсън

Крилото на Манчестър Юнайтед Райън Гигс заяви, че ще играе на всеки един пост, на който го постави мениджъра на тима сър Алекс Фъргюсън, информира сайтът на “червените дяволи”. Бившият уелски национал има над 700 мача с червената фланелка, което го прави един от ключовите футболисти за сър Алекс, особено след “инвазията” на млади футболисти на “Олд Трафорд” през това лято. ”През последните няколко години играх отляво, в центъра на халфовата линия и зад нападателя. Не ме притеснява къде ще бъда сложен от мениджъра. Имаме дълга резервна скамейка и голямо качество в отбора, което дава на мениджъра ни много възможности за избор на тактиката и играта на Манчестър Юнайтед”, сподели Гигс.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:13 
Доростол завинаги
Аватар

Кристиано: Готов съм за всякакви провокации

Кристиано Роналдо заяви, че си е научил урока и няма да се поддава на повече провокации. Крилото на Манчестър Юнайтед днес се връща в игра след като бе наказан за три мача. "Чевените дяволи" ще мерят сили с Евертън.
"Научих си урока. Сега съм психически готов за всякакви провокации от страна на противника. Не могат да ме взривят повече", споделя Кристиано пред "Дейли мейл".
"Обещах на треньора, че това няма да се повтори. Не пожелавам на никой да изживява такива две седмици. Много добре осъзнавам, че не съм полезен на клуба, когато не играя."
"Ужасно усещане е да не можеш да помогнеш на отбора си. Аз живея за футбола и изминалите седмици бяха най-лошите в живота ми."

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:14 
Доростол завинаги
Аватар

Видич: Първият ми гол за сезона дойде в най-точния момент

Сръбският бранител на Манчестър Юнайтед Неманя Видич изрази задоволство, след като донесе победата на "червените дяволи" при тежкото гостуване на Евертън вчера. Видич успя да вкара своя първи гол за сезона в края на мача, с което спечели трите точки за състава на сър Алекс Фъргюсън."През този сезон вече имах няколко отлични положения в другите срещи, но ги пропилях. Попадението срещу Евертън дойде в най-подходящия момент, защото тези три точки са важни като се има в предвид издънките на някои от конкурентите в този кръг. Мачът бе труден, като искам да похваля всички мой колеги в отбрана, с които свършихме доста работа. Винаги след мач с националния тим е трудно да се завърнеш към клубния футбол, а ето че ние го направихме с победа на негостоприемен стадион", коментира пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед Видич.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:15 
Доростол завинаги
Аватар

Рууни: Готов съм да играя

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е готов да започне като титуляр за отбора си в мача със Спортин (Лисабон) от Шампионската лига, пише The Sun. Той получи контузия още на откриването на Висшата лига в мача срещу Рединг и се възстановяваше около 6 седмици. “Добре съм и съм готов за игра. Имах чувството, че мога да изляза на терена и преди няколко седмици, но нямаше кой да ми позволи. В момента се раздавам на тренировките, защото искам да уверя Алекс Фъргюсън, че съм готов да започна като титуляр в мача със Спортинг. Това беше третата ми подобна контузия и вече имам опит с това. Направих си преценка, че ще съм готов за началото на Шампионската лига”, каза Рууни. За мача отпада Оуен Харгрийвс, който не успя да се възстанови от травмата си.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:15 
Доростол завинаги
Аватар

Харгрийвс: Писна ми от контузии, ще си го изкарам на Челси

Оуен Харгрийвс е бесен, че контузия в бедрото няма да му позволи да играе за Ман. Юнайтед в Шампионската лига и смята да си го изкара на Челси в дербито от Премиършип.
"Това е нещо ново за мен, досега поне контузия в бедрото не бях имал. В сряда започвам тренировки" - твърди английският национал.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:16 
Доростол завинаги
Аватар

Нани: Хубаво е да си дойдеш вкъщи

Португалското крило на Манчестър Юнайтед Нани призна, че се чувства отлично в родината си. Утре „червените дяволи” гостуват на Спортинг в Лисабон.
Нани, който е бивш футболист на лисабонските „лъвове” не скри огромното си вълнение. „Много е хубаво да съм отново у дома. Трябва да ви призная, че ще дам всичко от себе си за да си свърша работата с екипа на Манчестър Юнайтед”, лаконичен бе тъмнокожият играч на сър Алекс.
Съвсем логично медиите в Португалия обръщат най-голямо внимание на двете местни звезди в състава на Юнайтед – Кристиано Роналдо и Нани.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:16 
Доростол завинаги
Аватар

Рууни: Готов съм за игра от няколко седмици

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви на тръгване за Португалия, че е напълно възстановен от контузията в стъпалото, която получи още в първия мач за сезона в английската Висша лига. Рууни бе сред групата от играчи на “червените дяволи”, които отпътуваха за гостуването на Спортинг (Лисабон) в среща от Група “F” на Шампионската лига. “Добре съм”, заяви Рууни пред MUTV. “Можех да играя още преди няколко седмици и съм разочарован, че това не стана. Умирам да играя. Исках да съм сигурен, че мениджърът знае, че съм готов да се върна на терена. Мениджърът и лекарите бяха малко по-внимателни, но това е нормално, защото сезонът е дълъг. Надявам се, че ще получа шанс за изява в сряда.” Рууни добави, че е разочарован от малшанса, който го преследва, тъй като получава контузия на едно и също място за трети път, но отбеляза, че травмата няма нищо общо с футболните обувки Nike, които носи. “За трети път получавам такава контузия и съм разочарован, че се случи толкова рано през сезона. Знам, че се появиха много спекулации относно моите бутонки, но те са наред. Когато канара като Майкъл Дюбъри стъпи на крака ти, е нормално той да се счупи”, отбеляза Рууни.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:17 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс: Шампионската лига е по-силна от световното първенство

Дни преди старта на Шампионската лига мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън заяви, че това е най-силният футболен турнир на планетата, по-добър дори от световния шампионат.
„Мисля, че е по-добра от световното първенство” – каза сър Алекс – „Шампионската лига става по-добра всяка година, докато световното първенство не е такова, каквото беше.”
„Човек трябва да се върне към Мексико 1986, за да усети каква наистина беше световната купа, или шампионата в Испания преди това. Франция и Бразилия бяха отстранени от полуфиналите през тази година, това показва колко висок беше стандартът. Това бяха два от най-силните отбор на всички времена.”
Манчестър Юнайтед започва участието си в Шампионската лига в сряда с гостуване на Спортинг на стадион Жозе Аваладе в Лисабон.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 07:17 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс хвали своите момчета

Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън поздрави своите момчета, след победата над Евертън с 1:0.„Червените дяволи” не се намират в най-добрата си форма, но за сметка на това, показаха характер при вчерашното гостуване, браниха се отлично, а Видич представи страхотна игра.„Резултатът е най-важното от този мач. Много отбори ще загубят точки тук, ние обаче спечелихме. Борбата бе наистина голяма. В един момент си мислех, че нещата отиват към равен, но Неманя успя да промени ситуацията”, каза сър Алекс.„Не мога да кажа, че показахме най-доброто си лице, но все пак се справихме с предизвикателството. Целият тим работи много здраво, а и все пак, понякога е малко по-трудно да се концентрираш и възстановиш напълно, след като си играл мачове с националния отбор”, продължи Фърги.„Те имаха своя шанс при 1:0, когато Едвин направи страхотно спасяване, а Рио Фърдинанд успя да блокира топката при последвалата добавка – това е сигурна защита, такава, каквато е нужна, ако искаш да се бориш за титлата. Ако успеем да се браним така и през целия сезон и когато се върнат всичките ни играчи, ще започнем да играем футбол, какъвто е нужен, за да заемем първото място в класирането”, сподели още шотландският специалист.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 18:57 
Доростол завинаги
Аватар

Фъргюсън: Можем да се борим за няколко купи

Лисабон. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън заяви, че неговите футболисти имат възможностите да се борят за всички купи от турнирите, в които участват, съобщава channel4. Миналата година “червените дяволи” спечелиха титлата в Англия, но отпаднаха от Милан в полуфиналите на Шампионската лига. “Можем да спечелим всички купи, за които ще се борим. Миналият сезон нямахме шанса да го направим. Казвал съм много пъти, че не успяхме да победим Милан, защото повечето играчи не бяха свежи от дългия сезон. Липсваха ни основни играчи и се наложи да налагам млади играчи. В момента положението е същото, но сега имам повече футболисти. Всички те са класни и именно затова вярвам, че имат сили да спечелят всяка една купа, за която ще се борят”, каза още Фъргюсън

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2007 19:28 
Доростол завинаги
Аватар

Роналдо: Не знам дали ще се радвам при гол

Португалската звезда Кристиано Роналдо заяви пред „О Жого”, че няма представа как ще реагира, ако вкара гол във вратата на Спортинг.
„Не мога до отговоря категорично, но едва ли ще триумфирам бурно. Няма да се държа, както в гостуванията на стадион „Луш”. Привържениците на Бенфика може и да ме освиркват, но тези на Спортинг се отнасят с мен много топло, въпреки че съм дошъл да помогна за победата на Манчестър Юнайтед”, разкри бляскавото крило на Манчестър Юнайтед.
„Ще играем за победа. Важно е как ще започнем в Шампионската Лига. Първият мач на „Алваладе” ще е тежък”, продължи Роналдо.
Кристиано Роналдо премина при „червените дяволи”през лятото на 2003 година от състава на Спортинг Лисабон.
„Прекарах няколко хубави години тук и имам много приятели, затова винаги с радост се връщам в родината”, каза още Кристиано Роналдо.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Доростол завинаги
Аватар

Кристиано: Малко ми е тъжно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън бе изключително доволен от победата над Спортинг (Лисабон) на старта на Шампионската лига, информира Sky Sports. Според шотландския специалист този двубой ще вдъхне повече увереност на неговите възпитаници при гостуванията, тъй като това е едва трета победа за “червените дяволи” далеч от дома за 15 мача в най-комерсиалния европейски клубен турнир. “Много добър мач за нас. Успяхме да започнем с победа далеч от дома, както и миналата година. Добрият старт в това състезание е много важен. Тази победа ще вдъхне повече увереност на играчите, защото за няколко години нямахме победа като гост в Европа. Миналия сезон променихме тази тенденция и това ни връща към играта ни отпреди 8 или 9 години, когато бяхме постоянна заплаха при гостуванията”, заяви сър Алекс. Той не пропусна да похвали Кристиано Роналдо за добрата му игра и за гола, който бе първи за португалското крило през този сезон. “Радвам се, че той успя да се разпише. Наказанието разстрои малко играта му, но аз съм сигурен, че вече всичко е наред. Кристиано вкара 23 гола миналия сезон и е абсолютно реалистична цел да постигне най-малко същото отново. Очакваме от него да се подобрява като футболист, да виждаме развитие."”, отбеляза Фъргюсън. Той добави, че Уейн Рууни, който изигра първия си мач след контузията в стъпалото в началото на сезона, ще бъде още по-добър в предстоящото дерби с Челси в неделя. “Беше трудно да преценя колко дълго да оставя Уейн на терена, но след като вкарахме, реших, че е време Луис да го замени. Уейн ще става все по-добър след всяка изиграна минута и аз съм сигурен, че той ще е готов за неделя”, завърши мениджърът на шампиона на Англия.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Доростол завинаги
Аватар

Гигс: Мачът с Челси не решава титлата

Играчът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс изрази вярата си, че отборът може да продължи без загуба още много дълго време.
В момента Челси се намира в много затруднено положение, след като се раздели с Жозе Моуриньо и назначи за негов заместник Авраам Грант. Според футболиста на „червените дяволи”, сега е най-подходящия момент за тях, да се изправят срещу „сините”.
„Нашата цел е да продължим победния си ход и в неделя срещу Челси. Казахме си, че сме способни да поемем по пътя на победите, сега е моментът да докажем, че можем да го постигнем. Надявам се на серия от 10 или 11 поредни успехи. Всяка победа ще ни вдъхва все повече увереност”, каза Гигс.
„Много равностойно играем с Челси в последните години, предполагам, че няма да ни е никак лесно и този уикенд. Изходът от такъв мач не може да бъде предсказан. Ако трябва разбира се, ще ги бием и само с 1:0. С потенциала, с който разполагаме, ще успеем да създадем достатъчно голови положения. Попаденията в нашия актив скоро ще започнат да валят, но много важно е да изиграем първите няколко мача без да допускаме гол”, продължи 33-годишният състезател.
Капитанът на Юнайтед заяви oще, че дербито няма да реши титлата в Англия. Гигс допълни, че очаква тежък мач, от който Манчестър ще излязат с положителен резултат. “Без значение дали ще спечелим или загубим, този мач няма да реши титлата. Трябва да сме концентриране през целия сезон. Челси са много силен отбор, срещу който се създават малко положения. Много е важно кой ще отбележи първи гол. Надявам се и вярвам, че ще постигнем резултата, който искаме”, каза Гигс.
„Всичко е много странно. В първите три срещи играхме много хубав футбол, а успяхме да вземе само три точки. Оттогава не представяме много красива игра, но пък записахме, толкова много точки. Понякога, просто е по-добре да играеш за резултата и да си осигуриш победата. Ако постигнеш това, всичко друго ще си дойде на мястото, рано или късно”, завърши играчът на Манчестър Юнайтед.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2007 09:23 
Доростол завинаги
Аватар

Уейн Рууни смята, че сега е моментът Манчестър Юнайтед да постави Челси на колене

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни сподели в часовете преди дебрито с Челси, че победата за "червените дяволи" ще сложи до голяма степен край на шампионските амбиции на тима на Роман Абрамович. Двата тима се срещат утре от 18,00 часа в "Театъра на мечтите".
"Ако бием Челси, това може се окаже фатално за тях. Все пак те смениха треньора си, а една загуба ще означава, че ще имат 1 точка от последните си три мача. Не се знае как всички тези проблеми ще повлияят на тяхната увереност, но знам със сигурност, че имаме шанса да вземем 3 точки срещу тях, което определено ще направи мача изключително интересен, дори и да не е решаващ за титлата. Трябва да възприемаме Челси като най-голямата заплаха. Все пак те са изключително класен тим и ще е много трудно да ги победим. Те спечелиха два пъти титлата в последните три години. И при тях контузиите в началото на сезона взеха превес и това ги тегли назад", коментира Рууни, който вече е напълно възстановен след травмата, която получи срещу Рединг в началото на сезона в Премиършип.
"Ще ни бъде много трудно тази година, защото клубове като Евертън и Тотнъм също имат много силни състави. Ливърпул е там, Арсенал прави фантастичен старт. Просто нямаме право на грешки" завърши звездата на Англия.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2007 09:25 
Доростол завинаги
Аватар

Гигс похвали играчите на Челси

Футболистът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс не скри радостта си след победата с 2:0 над Челси в среща от поредния кръг в Премиършип.
„1:0 винаги е опасен резултат, въпреки че играеш срещу 10 души. Челси има много качествени футболисти, които могат да вкарат винаги. От тази гледна точка бях много щастлив, когато видях да пада втория гол”, заяви 33-годишният футболист на Манчестър Юнайтед.
„Не беше лесно, но все пак стигнахме до успеха. Карлос Тевес успя да пробяга голямо разстояние и съм много щастлив, че успя да завърши атаката”, коментира първия гол в двубоя Гигс, когато новото попълнение в редиците на „червените дяволи” засече центрирането на ветерана.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2007 09:25 
Доростол завинаги
Аватар

Карик: Взехме шест точки от мача с Челси

Играчът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик счита, че вчерашната победа над Челси, е нанесла съкрушителен удар по надеждите на „сините” за спечелването на Висшата лига през новия сезон.
„Тимът от „Стамфорд Бридж” е наш главен конкурент за първото място в Премиършип в последните няколко години, затова е винаги много хубаво, когато успеем да ги победим. Този успех все едно ни носи 6 точки – трите, които успяхме да вземем ние и трите точки, които загубиха те”, започна футболистът.
„Ние играхме, толкова добре, колкото и в мачовете досега. „Сините” са отличен отбор и сблъсъкът с тях бе много важен тест за нас. Дори и преди да останат с 10 души мисля, че бяхме по-добри от тях. Втората част се получи малко по-различен мач – те отстъпиха, а ние искахме да задържаме топката и да се възползваме от всяка възможност, която се отвори пред нас. За наше щастие, успяхме да спечелим дузпата в края на срещата, с което убихме и последната им надежда”, продължи още Карик.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 140 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 246146 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 177877 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141310 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132645 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив