bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация



Последно посещение:
Дата и час: 28 Сеп 2024 18:33




Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2007 20:17 
Изображение
Двама играчи на Ювентус преминаха в новака Наполи:
Италианският полузащитник Емануеле Блази и уругвайският нападател Марсело Салайета, които имат договори с Ювентус, се ангажираха съответно за пет и за четири години с Наполи, съобщи днес новият член на първа италианска футболна дивизия от град Неапол. Блази, 27-годишен, бе даден през миналия сезон под наем на Фиорентина. Салайета, 28-годишен, играе в Ювентус от 2001 година, но никога не е бил твърд титуляр и е в сянката на французина Давид Трезеге и италианеца Алесандро Дел Пиеро.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2007 22:03 
Раниери: Готови сме!
"Не се нуждаем от нови футболисти каквото и да говорят хората. Очаква ни силен сезон и съм уверен, че догодина ще играем в Шампионската лига" - заяви наставникът на Ювентус Клаудио Раниери.

"Достатъчно слушам да се говори за Фабио Канаваро и Емерсон. Това са двама големи футболисти, но са прехвърлили зенита си и нямаме нужда от тях. Ювентус ще налага млади таланти" - допълни специалистът.

"Важно е да започнем сезона добре срещу Ливорно, но истината е, че ще ни отнеме 4-5 мача да сработим състава напълно" - завърши Раниери.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2007 23:55 
Изображение
Треперете, завърнаха се Зебрите:
Проблемът е да се обясни, че Ювентус ще печели по правилата

В последния си брой седмичникът "Еспресо" помества надеждите и илюзиите на един заклет запалянко - журналиста Едмондо Берсели, към най-обичания и най-ненавиждания отбор на Италия - Ювентус. Той е автор на уводни статии в централните италиански ежедневници по проблеми от политическия и социалния живот. Прословут е със своята прозорливост, остроумие и наблюдателност към социалните, икономическите и културните събития, които отразява чрез хаплив, но оригинален стил. Така са написани и книгите му: "Италия, която не умира", "Левият крак на Господа", "Поститалианци. Хроники на една временна страна" и др.

Ще да са хубави червено-черните и синьо-черните, но Зебрите се харесват повече. Значи на народа от серия "А", на тифозите, на ръководителите, президентите, мениджърите, интригантите и треньорите може да запеем: Треперете, треперете, зебрите са отново тук. Бяха осъдени на клада за магьосничество, заради теоремата, по която куполата на Лучано Моджи корумпира шампионата и всички останали. Горките невинни цветенца и девици, присъствали при отнемането на честта, реагираха само с кратки молитви!
Прибързано изхвърлени, както писаха спортните издания, "в ада на "Б" група", всички свързани с Ювентус - от играчите до запалянковците, изплуваха отново на повърхността на футболния емпирей, водени от президента Коболи Джили, неопетнен като люляковия цвят на фамилното му име. Първоначалният ефект е, че сред другите отбори се прокрадна тревога, най-много сред тези, целещи титлата и всичко що е анти Юве. Като се появи в серия "А", Ювентус може да спечели два-три поредни мача и да се разпространи ужасът, среднощният страх, дневният безпорядък, водещи до изтощително-смъртоносната мисъл как да се обясни, че Ювентус, Дамата на калчото, печели според правилата, а не чрез "моджански" комплоти.
Нека си представим следната сцена: Юве на върха на класирането, вестниците със страхотни заглавия, Морати трепери, Манчини пребледнял, Галиани припада на трибуната, Берлускони онемява пред микрофоните. И ние, имам предвид ние, корумпираните, ние заговорниците, които всички са видели на Понтида да полагат клетва, ние, които се обаждаме на реферите, ние с швейцарските джиесеми, изобщо ние от Юве сме начело в класирането с елегантния Коболи Джили, който би казал с финес: "Това е удовлетворение след многото изядени лайна." А треньорът Клаудио Раниери, един истински англосаксонец, един "мистър" със сребристосив перчем, от онези, които биха говорили английски и на италиански, на въпроса дали мисли за спечелването на титлата отговаря с непоклатим апломб: "Ние не изготвяме програми. Играем ден за ден."
Защото завръщането на Юве в Серия А означава завръщане към нормалното; към Първата република на калчото във времето, когато можеше да се каже: "Мачовете са по 90 минути"; когато реферът в абсолютно психологическо равновесие отсъждаше за Зебрите дузпа в 91-а минута.
Заслужава си да се признае, преди да се изпадне в убийствено отцепничество, че преди началото на шампионата нещата, свързани със зебрите, не се развиват добре.
Без вратаря Буфон цялата отбрана се дави независимо че най-авторитетни познавачи казват как да се фиксират бранителите и дупките ще се запушат от само себе си.
Тревожи и атаката. Вярно е, че стилът Ювентус е възстановен: на резервната скамейка е Лапо Елкан*, халф Джаки** в подкрепата на Монтедземоло*** и начело с Маркионе****, но нападението остава сериозен проблем. Първо, защото Трезеге прилича на онези хирурзи, които, ако не е дошъл банковият превод, не се и помръдват в операционната зала даже при анестезиран пациент. Така и Трезеге не вкарва топката във вратата - чака договора, възнаграждението, обезщетението от инфлацията. И като всички централни нападатели все има какво да възразява за заплатата си и договора, дава да се разбере, че останал без мотивация. Дали му се е върнала тази мотивация сега?
Ситуацията не е по-различна и за Алесандро дел Пиеро. Семейство има човекът, гениален да прави театър пред ръководството на отбора: как така, такава обида към мен, този смешен договор за най-верния човек, за знамето на Ювентус, за лицето Зебра? Както всеки път, ръководството пак отстъпи. Продължи договора му, който ще изтече, когато Алекс достигне кота 96, но не в класацията за голове, а в сумата възраст плюс трудов стаж. Означава, че когато е на възрастта за пенсиониране, както е по новите закони, може да отстъпи мястото си на своя син. Интересен е обаче технико-тактическият проблем, защото Дел Пиеро е на годините на Христос, убеден да играе на световното през 2010. Кой знае дали Клаудио Раниери ще има силата на Фабио Капело, който не се съобразяваше с никой и пращаше на игрището Дел Пиеро за броени минути, сигурен, че е шампион за полуупотреба. Хубави бяха времената, когато слагаха остарелия нападател сред халфовете и той се приспособяваше към изискванията, даже си сменяше номера на фланелката и не досаждаше никому. Така направиха Джампиеро Бониперти в Торино, Алфредо ди Стефано в Мадрид. Въпреки това Алекс продължава да претендира да играе нападател, отнемайки мястото на друг, като Якуинта, привлечен от Удинезе. Дел Пиеро използва своята ненадмината техника от сантиментални изнудвачески методи да иска клубът да му удължи договора до 2017 или 2023 г. - иначе как Юве ще покаже, че вярва в него...
Очевидно е, че Дел Пиеро е символ на користните цели
Защото, когато има нужда от сила и техника, той прибягва към чувствата, за да реализира после някои от своите чудесни или късметлийски голчета, които го превръщат в заслужаващ внимание играч, незаменим и недосегаем за критики, пред когото дори Коболи Джили трябва да навежда глава.
Така или иначе, треперете. Завръщат се Зебрите. Дори не желаем и да мислим, че биха могли да спечелят шампионата. Но след като през лятото ни обещаваха Роналдиньо, а не се върна дори Шевченко и се появиха момчетии от средно ниво и малолетни, нарочени вече за звезди, трябва да се разбере, че италианското първенство е от средна класа, за разлика от испанското и английското. Горе-долу е на нивото на турското. И кой знае дали Ювентус, нестабилен в тези времена, няма да каже тежката си дума сред разни турци неаполитанци, представяни за бразилци. В такъв случай ще погледнем в лицето онези, които искаха печена зебра. Без да търсим вулгарно възмездие, ще кажем само добре дошли на Зебрите. Вашето завръщане в Серия А е завръщането на светлината. Завърна се миналото, правилното, когато фланелките бяха бели на черни райета.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Авг 2007 22:29 
Offline
Луд Фен на Миньор
Аватар

Регистриран на: 30 Мар 2007 19:33
Мнения: 376
Местоположение: Перник
Отбор: Миньор (Перник)
Цитат:
Раниери: Ювентус може много повече

Наставникът на Ювентус Каудио Раниери заяви, че отборът му има много по-голям потенциал от показаното до момента. Както е известно, ”бианконерите” стартираха сезона зашеметяващо, като отнесоха с 5:1 Ливорно в старта на Серия ”А”, а през седмицата победиха с 3:1 като гост Парма за Купата на Италия. ”Виждам страхотен потенциал в отбора, той може да играе много по-добре. Това е нещото, което искам от моите футболисти. Срещу Каляри ни чака много тежък мач във втория кръг на първенството, но се нядявам да спечелим и да продължим победната ни серия”, коментира Раниери пред медиите на Апенините.


_________________
Всичко идва,за да си отиде и да остави спомен за това,което никога няма да се върне !!!
___________________________________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007 11:25 
Offline
Луд Фен на Миньор
Аватар

Регистриран на: 30 Мар 2007 19:33
Мнения: 376
Местоположение: Перник
Отбор: Миньор (Перник)
Цитат:
Раниери въодушевен от доброто начало на Ювентус

Треньорът на Ювентус Клаудио Раниери е въодушевн от прогреса, който неговият тим показва след завръщането си в Серия А. "Старата госпожа" записа две победи в първите два кръга и оглавява класирането с равни точки и по-добра голова разлика от Рома.


"Характерът на този клуб е известен по цял свят. Това е отбор, който се бори до последно и "умира трудно". Играчите ми мразят да губят. Хубавото е, че и новите попълнения бързо свикват с тази философия. Знам, че все още има много неща да подобряваме, но дори и да запишем някои по-слаби резултати, това в никакъв случай няма да промени отношението ни", заяви Раниери.



_________________
Всичко идва,за да си отиде и да остави спомен за това,което никога няма да се върне !!!
___________________________________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2007 18:50 
Offline
Луд Фен на Миньор
Аватар

Регистриран на: 30 Мар 2007 19:33
Мнения: 376
Местоположение: Перник
Отбор: Миньор (Перник)
Цитат:
Наказват Зебина за 4 мача

Френският защитник на Ювентус Джонатан Зебина най-вероятно ще отнесе наказание от 4 мача, след като си позволи да удари длъжностно лица по време на мача с Каляри (3:2). Играчът бе изгонен за втори жълт картон, след което на излизане от терена посегна и удари оператор пред тунела на стадиона. Освен това се очаква шефовете на ”бианконерите” да наложат солена глоба от над 30 000 евро на футболиста.


_________________
Всичко идва,за да си отиде и да остави спомен за това,което никога няма да се върне !!!
___________________________________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2007 14:57 
Изображение
Контузията на Салихамиджич не е сериозна:
Травмата в бедрото на Хасан Салихамиджич не е сериозна и халфът на Юве ще се върне в игра по-рано от очакваното. Босненецът пострада по време на двубоя срещу Каляри (3:2) през уикенда и според първоначалните прогнози трябваше да отсъства минимум три седмици.

Официалният сайт на „Старата госпожа” разкри, че става дума само за разтежение и Салихамиджич ще е напълно готов за игра след паузата за европейските квалификации.

От Юве обявиха още, че възстановяването на по-трайно контузените Бириндели и Григера върви много добре и двамата скоро ще се присъединят към тренировките на тима.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2007 17:33 
Изображение
Буфон: Ювентус е четвъртата сила в Италия:
Стражът на Ювентус Джанлуиджи Буфон охлади ентусиазма на всички тифози на клуба след постигнатите две победи в Серия "А". "Много сме щастливи, че стартирахме с две победи и сме начело на класирането, но са минали едва два кръга. Нека останем спокойни и да видим къде ще сме около 15-ия кръг например. Наясно съм, че тифозите си мечтаят за титла. Целият отбор не го иска по-малко от тях, но реалността е друга. В момента има три отбора, които са по-добри от нас и са фаворити за скудетото. Много ще е хубаво веднага да триумфираме, но Милан, Интер и Рома са по-добри и трябва да съобразяваме с тях. Независимо, че ще дадем всичко от себе си", коментира Буфон от лагера на "Скуадра адзура", където се подготвя за евроквалификацията с Франция.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2007 08:32 
Offline
Луд Фен на Миньор
Аватар

Регистриран на: 30 Мар 2007 19:33
Мнения: 376
Местоположение: Перник
Отбор: Миньор (Перник)
Ювентус вади 18 милиона евро за Джилардино

Ръководството на Ювентус е готово до плати 18 милиона евро за нападателя на Милан Алберто Джилардино. Шефовете на "бианконерите" вярват, че могат да възродят талантливия играч, който е в криза от вече година. Само преди 14 месеца Джилардино стана световен шампион със "Скуадра адзура", като игра в 5 от седемте срещи. Днес това изглежда далечен спомен, като дори е освиркван от своите тифози, които негодуват срещу слабата му форма. От "Старата госпожа" се свързали с колегите си от Милан, като им направили предложението. Според медиите на Апенините от щаба на "росонерите" не отказали, като дали да разберат, че е напълно възможно да сключат сделката, но на този етап тя не седи на дневен ред. Освен това трансферния прозорец отваря през януари. Най-вероятно е Рафаеле Паладино да премине в тима на Карло Анчелоти, като част от сделката за Джилардино.

Спортал.бг

_________________
Всичко идва,за да си отиде и да остави спомен за това,което никога няма да се върне !!!
___________________________________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 23:05 
Изображение
Бумсонг аут за два месеца:
Защитникът на Ювентус Жан-Ален Бумсонг ще отсъства от терените около два месеца, след като получи контузия на бедрото по време на петъчната контрола срещу Сарагоса (1:2). Двубоят с испанците бе по случай 75-ата им годишнина, но струва доста скъпо на "бианконерите".

Освен Бумсонг с различни травми след мача са Рафаеле Паладино, Антонио Ночерино и Жан-Ален Бумсонг. Травмите на първите двама обаче са по-леки и те скоро ще са готови за игра. Французинът обаче пострада доста по-сериозно и ще трябва да почива осем седмици преди да поднови тренировки.


Последна промяна Del Piero на 10 Сеп 2007 23:07, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 23:07 
Offline
Аватар

Регистриран на: 24 Окт 2006 21:24
Мнения: 1856
Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Само това ни трябваше...


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 23:08 
Даам.. след като Зебина е наказан Григера контузен и сега Боумсонг! :cry:


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007 09:44 
Offline
Доростол завинаги
Аватар

Регистриран на: 07 Май 2007 19:12
Мнения: 3626
Местоположение: Силистра
Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Рома - Юве ще почне в 16,00 ч.
Супердербито на Серия А Рома - Ювентус на 23 септември ще се играе по светло, реши италианската футболна лига. Мачът на "Олимпико" ще започне в 16,00 ч. българско време. За по-зрелищен бе счетен сблъсъкът в Генуа между местните Сампдория и Дженоа. Мачът ще се играе на 23-и вечерта от 21,30 ч. За събота са изтеглени срещите Удинезе - Реджина и Милан - П

_________________
Изображение

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007 21:36 
Изображение
Зебина отнесе 4 мача наказание:
Защитникът на Ювентус Джонатан Зебина отнесе наказание от четири мача в Италия.

Докато излизаше от терена, бранителят удари шамар на един стюард, след като бе изгонен в последния двубой от Серия "А" срещу Каляри (3:2).

Френският национал е глобен и със сумата от 15 хил. евро.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2007 15:20 
Изображение
БУФОН ИСКА ДА СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ СИ В ЮВЕНТУС:

След като доста дълго време отлагаше категоричния си отговор на въпроса, дали има намерение да остане в Ювентус, Джанлуиджи Буфон най-после разкри, че ще остане в клуба, за да сбъдне мечтите си с този отбор.

През последните месеци, след завръщането на Старата госпожа в серия А, вратарят на тима отговаряше доста уклончиво на въпросите свързани с неговото бъдеще.

„Има голяма вероятност да шокирам хората, но възнамерявам да остана в Ювентус и нещо повече, да постигна най-големите си върхове тук. Това е моята мечта и основната ми цел. Това е и причината, поради която реших да остана в клуба”, категоричен бе Буфон.

Въпреки, че през лятото Буфон подписа нов договор с тима до 2012 година, периодично в медиите се появяваха информации, че стражът не се е отказал от другите варианти. С изказването си обаче италианският национал сложи край на спекулациите.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2007 23:22 
Изображение
Раниери се ядосва за пропуските през първото полувреме:
Треньорът на Ювентус Клаудио Раниери не бе никак доволен след днешната загуба на неговите възпитаници с 0:1 от Удинезе. Той най-много съжалява за пропуските през първото полувреме, които са могли да дадат друга насока на мача. "Старата госпожа" контролираше развитието на срещата преди да получи гол, отбелязан от Ди Натале в началото на второто полувреме. След това играта на "бианконерите" напълно се разстрои и те така и не можаха да достигнат до чисти положения за гол, с който да се върнат в двубоя.

"Днешният мач бе разделен на две части. През първото полувреме контролирахме изцяло мача и изпуснахме няколко добри възможности. В началото на второто полувреме обаче получихме гол след първия изстрел към нашата врата. След това вече нищо не ни вървеше. Не можахме да се вдигнем като отбор", заяви Раниери.

Специалистът също така оправда решението си да замени Давид Трезеге с Винченцо Якуинта слад само 54 минути игра.

"Смених Трезеге, защото Дел Пиеро играеше добре до момента, а и освен това французинът игра за своята страна през седмицата и бе уморен. Също така се надявах Якуинта да отвори повече свободни пространства за Дел Пиеро, който да атакува от задни позиции", обясни наставникът.

Ювентус има доста неприятна програма за следващия кръг, когато гостува на Рома на стадион "Олимпико". Въпреки това треньорът обещава "бианконерите" да покажат съвсем друго лице в сравнение с днес.

"Мога със сигурност да обещая, че в Рим ще видите съвсем друго лице на Ювентус в сравнение с днес", завърши Раниери.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2007 17:35 
Offline
Луд Фен на Миньор
Аватар

Регистриран на: 30 Мар 2007 19:33
Мнения: 376
Местоположение: Перник
Отбор: Миньор (Перник)
Цитат:
Фиат блъсна играч на Ювентус

Антонио Ночерино губи съзнание, отпада за мача с Рома



Халфът на Ювентус Антонио Ночерино бе приет в болница, след като бе блъснат от кола в Торино малко преди 22 часа в понеделник. Младежкият национал на Италия бе ударен от минаващ Фиат 500, докато излизал от ресторант "Мама миа", където празнувал рожден ден с годеницата си, и загубил съзнание. За щастие нараняванията на бившия играч на Пиаченца не са сериозни. Той дошъл в съзнание още преди да пристигне линейката. В момента Ночерино се възстановява от сътресение на мозъка и натъртвания в болница "Умберто I" в Тороно. Клубният лекар на Юве Рикардо Агрикола следи състоянието на 22-годишния играч от момента, в който той бе приет в болницата. Ночерино бе изписан вчера следобед и се прибра у дома, но шансовете му да вземе участие в мача срещу Рома през уикенда са минимални. Това задълбочава още повече проблемите на треньора Клаудио Раниери преди гостуването в Рим. Халфовете Мауро Каморанези и Марко Маркиони също не са на линия. Каморанези скъса мускул в мача с Удинезе миналата неделя (0:1), а Маркони счупи крак през август. Босненецът Хасан Салихамиджич пък се възстановява от мускулно разтежение, но по всяка вероятност ще бъде вдигнат на крака за мача с Рома.

_________________
Всичко идва,за да си отиде и да остави спомен за това,което никога няма да се върне !!!
___________________________________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2007 23:44 
Изображение
ЮВЕНТУС ПРОДАВА ТИАГО:
Старши треньорът на Ювентус Клаудио Раниери не е доволен от изявите на новия халф Тиаго, който бе купен от Лион през летния трансферен прозорец. Португалецът бе най-скъпият трансфер на „бианконерите”.

Раниери вече има готови заместници на Тиаго, но пред това спортният директор на „старата госпожа” Алесио Секо ще трябва да намери нов отбор за бившия халф на Челси.

В плановете на италианския специалист попадат имената на Пабло Ледесма от Бока Хуниорс. Друг вариант е 21-годишният младежки национал на Италия Клаудио Марчисио, който е юноша на Ювентус, но в момента играе под наем в Емполи.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2007 15:01 
Изображение
Трезеге иска да поздрави майка си с попадение срещу Рома:
Нападателят на Ювентус Давид Трезеге иска да отбележи гол във вратата на Рома в неделя, който да посвети на майка си по случай рождения й ден.

"Старата госпожа" гостува на Олимпийския стадион в Рим от 16:00 часа, а двубоят можете да проследите пряко по TV7.

"Искам да направя подарък на майка си, като вкарам гол срещу Рома. Преди две години вкарах на два пъти в Рим. Това е мач, в който умирах да играя през изминалите 12 месеца", призна Трезеге пред "Гадзета дело Спорт".

"Това е от типа двубои, които пропуснахме през миналия сезон - да играеш на стадион, като този в Рим, срещу голям отбор, който се е прицелил в Скудетото", допълва французинът.

Той обясни ситуацията при смяната си в последния мач срещу Удинезе миналата седмица, завършил изненадващо 0:1 насред Торино.

"Когато бях сменен, не исках да напускам, защото губехме в резултата и желаех да помогна да се върнем в мача. Смятам, че Раниери ме смени понеже изиграх пълни 90 минути за Франция през седмицата. За нещастие не успяхме да изравним", разясни таранът на "бианконерите".


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 22:21 
Изображение
ЕМЕРСОН: ЮВЕНТУС Е ФАВОРИТ ЗА ТИТЛАТА:
Бившият футболист на Ювентус Емерсон сподели в интервю пред Sky Sports Italia, цитирано от "Фокус" че бианконерите са фаворити за титлата в Италия този сезон. Бразилецът игра в торинския гранд два сезона, преди да премине в Реал М миналото лято заради скандала с корупция, разтърсил Апенините. "Ювентус може да стане шампион. Този отбор има дух на победител и винаги е в борбата за Скудетото, без значение в каква форма се намира. Сега на Юве им предстои много важен мач с Рома. Вълците също са фаворити за титлата и сега спокойно можем да кажем, че Рома вече е един много сериозен отбор. Дел Пиеро ли? Той е страхотен играч, който може да реши всеки един мач", коментира Емерсон, който през лятото облече фланелката на Милан.
Думите на Емерсон контрастират с изявленията, идващи от самия Ювентус. Преди известно време наставникът Клаудио Раниери и вратарят на Старата госпожа Джанлуиджи Буфон обявиха, че техният отбор трудно ще се пребори за първото място в края на сезонa.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2007 22:25 
Изображение
Жорже Андраде аут до края на сезона
Португалският защитник на Ювентус Жорже Андраде вероятно ще бъде извън терена до края на сезона, след като получи тежка контузия на коляното по време на равенството 2:2 с Рома днес.

"Лошата новина е, че Андраде е със скъсани връзки и мисля, че ще го загубим до края на сезона", каза старши треньорът на Ювентус Клаудио Раниери.

Централният защитник, който премина в Ювентус от Депортиво Ла Коруня през лятото, бе изнесен на носилка от терена в началото н а второто полувреме на двубоя от Серия А.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007 11:10 
Изображение
РАНИЕРИ: НЕ ОТПИСВАЙТЕ ЮВЕ ОТ СМЕТКИТЕ:
Старши треньорът на Ювентус Клаудио Раниери охарактеризира резултата от дербито с Рома като свръхпозитивен. В среща от четвъртия кръг, двата отбора не излъчиха победител и завършиха 2:2.

“Това е великолепен резултат. Играхме с отбор, който в момента се намира в страхотна форма. Аплодирам показаното от моите момчета, които съумяха да се вдигнат в края на мача, въпреки че преди това не успяхме да вкараме отсъдената ни дузпа”, каза специалистът пред Channel4.

”Смятам, че с този мач успяхме да покажем, че не сме се предали и ще се борим”, категоричен бе Раниери.

“Искахме да докажем, че Ювентус е жив и не бива да ни отписват от сметките. За съжаление Каморанези не беше на разположение, затова се наложи да предприема схемата 4-3-3 в този мач”, добави наставникът.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007 18:37 
Offline
Луд Фен на Миньор
Аватар

Регистриран на: 30 Мар 2007 19:33
Мнения: 376
Местоположение: Перник
Отбор: Миньор (Перник)
Цитат:
Президентът на Ювентус: Ще бъде чудо да спечелим Скудетото

Изображение

Коболи Джили заяви, че ще е истинско чудо, ако отборът му спечели титлата в италианската Серия А. Вчера „бианконерите” завършиха 2:2 като гост на Рома и според част от играчите на тима, ремито означава, че Юве може да се бори за титлата. В същото Джили е по-песимистично настроен. „Да спечелим Скудетото – това ще бъде истинско чудо”, коментира Джили след двубоя. „Дел Пиеро пропусна дузпа, но това се случва във футбола. Той е голям играч и е вкарвал много важни голове. Алекс винаги е давал всичко от себе си и ще продължи да го прави ”, допълни още босът на Ювентус.

В същото време административният директор на Рома и дъщеря на президента Франко Сенси – Росела, изрази недоволството си от пропуснатата победа. „Бяхме по-добрият отбор и е нормално да сме леко разочаровани от равенството. Трябва да се поучим от грешката си и да се възползваме от подобни възможности”, коментира Росела след двубоя.


_________________
Всичко идва,за да си отиде и да остави спомен за това,което никога няма да се върне !!!
___________________________________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2007 19:59 
Изображение
Тюрам се връща в Ювентус?
След страховитата контузия, която получи защитникът на Ювентус Жорже Андраде в неделя в дербито с Рома (2:2), медиите в Италия съобщават за възможността френският ветеран Лилиян Тюрам да се завърне при "бианконерите".

Според информация на "Тутоспорт" ръководството на "старата госпожа" ще се свърже с колегите си от Барселона за футболиста.

Тюрам защитаваше цветовете на Ювентус в продължение на 5 години (между 2001 и 2006), като четири пъти е триумфирал със Скудетото.

Той напусна италианския гранд в посока Испания, след като стана ясно, че отборът му ще играе в Серия "Б" заради скандала с корупция.

Другите спрягани имена за торинския отбор са Бранислав Иванович, Диего Лугано, Луиджи Ди Биаджо, Паоло Негро и Томас Уйфалуши.


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2007 18:09 
Изображение
ЮВЕНТУС ИСКА ДА КУПИ КОМПАНИ:
Италианският гранд Ювентус е набелязал младия защитник на Хамбургер ШФ Венсан Компани за заместник на трайно контузения Жорже Андраде, информира Channel 4. 21-годишният белгийски национал е считан за един от най-обещаващите бранители в Европа, но от немския тим са готови да се разделят с него, ако Юве плати исканата цена. В Хамбургер са недоволни от постоянните проблеми с контузии на Компани, който пропусна почти целия минал сезон, тъй като получи травма малко след преминаването си от Андерлехт за 8 милиона евро. Високата цена на белгиеца обаче може да откаже “бианконерите”, тъй като ръководството на Юве не е готово да плати исканите 12 милиона евро. Другите варианти пред “старата госпожа” са Бранислав Иванович от Локомотив (Москва), Кристиян Сапата от Удинезе и Фернандо Мейра от Щутгарт.


Върнете се в началото
  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Следваща



  Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 88033 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 192940 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 183206 19 Окт 2009 22:34
от stemil
Преглежда непрочетените мнения 6 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА СИМЕОН СИМЕОНОВ - МОНИ
Форум: Сезон 2007/2008
mittag_slavia 34964 02 Ное 2006 15:40
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Песен и Видео клип от изминалото Световно
Форум: Световен футбол
Anonymous 26577 22 Дек 2006 03:42
от Levski Alcohooligan

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Иди на:  




Powered by phpBB © 2008 phpBB Group

Контакти | Fans on Facebook | Игра с прогнози