bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 09:40

Български клубове - Искра (Искрец) GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 191 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2007 21:07 
Аватар

SAKATA написа:
Намекваш эа уговорка ли? Няма такова нещо.Просто ги смаэахме с игра. А на трибуните нямаше нищо интересно.Не бяха пълни и нямаше да се получи эамисленото така че го отложихме эа мача с Бов.

супер , тамън ще гледам да съм свободен да дойда да видя ;) , а за уговорка и на мене не ми се вярва .... , но някои хора тука се усъмниха та за това ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 00:39 
Аватар

неможе да става дума за уговорка

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 01:20 
дне6ния ма4 между церово и бов завур6и при резултат 6:2 за домакините които през пурвото полувреме водеха с 5:0 и второто стана 5:1 и 6:1 и след груба гре6ка на садиата 6:2 и така завьр6и ма4а........ ААААААААААААААА искра (искрец) сре6ту трудовец!!!!!!Искра(албания бие блогодарение на тва 4е са купили ма4а а преди да го купят резултата е бил 1:3 за трудовец смятаите кув отбор са искрец(АЛБАНИЯ) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ЦЕРОВО Е :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: СИ4КО СЕ ЗНАЕ РАЗБРАХМЕ ОТ РАКОВОДСТВОТО НА ТРУДОВЕЦ 4Е СТЕ КУПИЛИ МА4А ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА....ИГРА4ИТЕ ОТ АЛБАНИЯ

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 02:04 
Аватар

FEN_na_FC_CEROVO-2006 написа:
дне6ния ма4 между церово и бов завур6и при резултат 6:2 за домакините които през пурвото полувреме водеха с 5:0 и второто стана 5:1 и 6:1 и след груба гре6ка на садиата 6:2 и така завьр6и ма4а........ ААААААААААААААА искра (искрец) сре6ту трудовец!!!!!!Искра(албания бие блогодарение на тва 4е са купили ма4а а преди да го купят резултата е бил 1:3 за трудовец смятаите кув отбор са искрец(АЛБАНИЯ) ЦЕРОВО Е

ИМА ЛИ НЕЩО ВЯРНО В ДУМИТЕ НА ТОНИ ОТ ДРАГОВИЩИЦА ИЛИ ??? КИРО ОТ ТРУДОВЕЦ СЕ ОБАДИ ДА КАЖЕ ЧЕ СА ВОДИЛИ 3:1, НО СЕ Е НАМЕСИЛ ВАЖЕН ФАКТОР /КОНТУЗИИ/ И СА ПАДНАЛИ !!!

СУПЕР !!! КАЖЕТЕ НА Г-Н ЕЛЕКТРИК ЧЕ ВЕЧЕ ИМА И СОД В ЦЕРОВО ТА ДА НЕ ХВЪРЛЯ КОМПЮТАРИТЕ В РЕКАТА

ВСИЧКИ ЗНАЕМЗА КАКВО СТАВА ДУМА - ПОНЕ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЛУДИ

УТРЕ АКО ИСКАТЕ ДА ВИ КАЖА И ПАРИТЕ А ТАШАЦИ .............

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 02:06 
Аватар

S|B`youths написа:
SAKATA написа:
Намекваш эа уговорка ли? Няма такова нещо.Просто ги смаэахме с игра. А на трибуните нямаше нищо интересно.Не бяха пълни и нямаше да се получи эамисленото така че го отложихме эа мача с Бов.

супер , тамън ще гледам да съм свободен да дойда да видя ;) , а за уговорка и на мене не ми се вярва .... , но някои хора тука се усъмниха та за това ;)

А БЕ КРАВАР ДА ТИ КАЖА КОЛКО ПАРИ Е ДАЛ Е......К И ДА МЛЪКНЕШ А

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 16:58 
Аватар

Разбрах че е било голяма мъка срещу трудовец????Кво става с големият отбор нещо спука гумите още първия кръг???Нищо поне ще изхарчите парите на Електрика.А и разбрах че е имало и пет човека публика на мача???Нищо де и по зле може да е!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 17:10 
Аватар

SUPERMARIO написа:
Разбрах че е било голяма мъка срещу трудовец????Кво става с големият отбор нещо спука гумите още първия кръг???Нищо поне ще изхарчите парите на Електрика.А и разбрах че е имало и пет човека публика на мача???Нищо де и по зле може да е!!!!

5 човека публика .... а ваще чоплячи на семки колко беха :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 17:56 
дне6ния ма4 между церово и бов завур6и при резултат 6:2 за домакините които през пурвото полувреме водеха с 5:0 и второто стана 5:1 и 6:1 и след груба гре6ка на садиата 6:2 и така завьр6и ма4а........ ААААААААААААААА искра (искрец) сре6ту трудовец!!!!!!Искра(албания бие блогодарение на тва 4е са купили ма4а а преди да го купят резултата е бил 1:3 за трудовец смятаите кув отбор са искрец(АЛБАНИЯ) Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile ЦЕРОВО Е СИ4КО СЕ ЗНАЕ РАЗБРАХМЕ ОТ РАКОВОДСТВОТО НА ТРУДОВЕЦ 4Е СТЕ КУПИЛИ МА4А ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА....ИГРА4ИТЕ ОТ АЛБАНИЯ

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 18:37 
Аватар

Незнам за кои наште говориш????Но в Церово на първия мач е имало 500 човека

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 18:45 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
SUPERMARIO написа:
Незнам за кои наште говориш????Но в Церово на първия мач е имало 500 човека

Айде Айде 500 човека леко да не поджълтиш имало е 200-300 човека преувеличаш ми се струва,иначе незнам какво толкова ви боли фара вас церовци за Искрец ? играят си момчетата бият падат кво толкова и ми се вижда леко тъпо да купуваш мач в окръжните групи :wink: Иначе си мисля че и тази година отбор от общината няма да го огрее да влезне в В група :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 18:50 
Аватар

Що реши че съм от церово

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 18:54 
Аватар

SUPERMARIO написа:
Що реши че съм от церово

Еми най-често пишеш в форума на церово :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 19:30 
МИШЛЕ ГЛЕДАИ СИ В ПАНИЧКАТАААААААААА

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 19:32 
И тва 4е пи6е в форума на церово не зна4и 4е ееее от церово а Супермарио е един голям пи4

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 19:59 
7 КРЪГ

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2007 22:07 
Аватар

за 100 човека стаа да каеш ама не и 5

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007 01:07 
вие нямате толкова жители в искрец

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007 01:43 
Аватар

вие нямате толкова жители в искрец

само дето Искрец е с най-много жители от всички села в Свогенска община , ама ок , щом казваш :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007 15:15 
Аватар

тоя от церово не си е зел хапчетата мани го

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2007 22:49 
Аватар

Отбор: Левски (София)
Манете ги тея от церово!Идва 7 кръг!!! :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007 01:10 
мале тия пи4ове от трудовец са луди да си прададьт ма4а за 500 лева аз ако сум бил на тяхно място 6тях да искам 1000лв... господин П.Електрик кво е обикалял от саблекалня в саблекалня да не е пил кафе в тая на трудовец :) :) :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007 01:26 
Аватар

мале тия пи4ове от трудовец са луди да си прададьт ма4а за 500 лева аз ако сум бил на тяхно място 6тях да искам 1000лв... господин П.Електрик кво е обикалял от саблекалня в саблекалня да не е пил кафе в тая на трудовец :) :) :)

Доста са филмиран ти приятел мача в Искрец не е бил купен явно някой от Трудовец си е направил ташак и ви е излъгал че са продали мача а нали знаеш като паднеш оправдания хиляди могат да ви кажат не че са продали мача ми че изобщо не са играли ама в това няма нищо вярно,незнам кой ти ги е наприказвал тия за купуването на мачове и за предстоящи такива но до колкото разбрах Искрец не са най-големите мераклии да влизат,аз подразбрах от тук от там че Драгоман били сигорни за В група но да видим какво ще стане накрая,все пак няма да е лошо Искрец да играе в В група поне ще има каде да играят свогенските момчета който не са отценени в тукащният отбор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007 01:36 
Евала за тоя пост само мога да кажа цялата истина събрана в 2 изречения

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007 01:38 
Аватар

lms_X написа:

Доста са филмиран ти приятел мача в Искрец не е бил купен явно някой от Трудовец си е направил ташак и ви е излъгал че са продали мача а нали знаеш като паднеш оправдания хиляди могат да ви кажат не че са продали мача ми че изобщо не са играли ама в това няма нищо вярно,незнам кой ти ги е наприказвал тия за купуването на мачове и за предстоящи такива но до колкото разбрах Искрец не са най-големите мераклии да влизат,аз подразбрах от тук от там че Драгоман били сигорни за В група но да видим какво ще стане накрая,все пак няма да е лошо Искрец да играе в В група поне ще има каде да играят свогенските момчета който не са отценени в тукащният отбор

ЕТО ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ И В СВОГЕ ЗНАЯТ ЧЕ ИСКРА ЩЕ ВЛИЗА - УСПЕХ ДАНО УСПЕЕТЕ. ИСКРАТО СА НАЙ-ДОРБИЯТ ОТБОР ТУК.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2007 01:40 
Аватар

CEROVO-2006 написа:
lms_X написа:

ЕТО ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ И В СВОГЕ ЗНАЯТ ЧЕ ИСКРА ЩЕ ВЛИЗА - УСПЕХ ДАНО УСПЕЕТЕ. ИСКРАТО СА НАЙ-ДОРБИЯТ ОТБОР ТУК.

:shock: Aбе ти изобщо четеш ли какво съм написъл :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 191 мнения ]  Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща