bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 21:13

Български клубове - Янтра 1919 (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 128 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 20:41 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Монтана просто като нас ще се борят за оставане в групата! Честита победа!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 20:48 
Аватар

ЧЕСТИТО на всички за първата победа на отбора.

Изиграхме един доста добър мач и победихме, както предполагах :8)
Първото полувреме беше равностойно, но ние имахме лек превес най- вече заради добрата игра в средната линия на Емо Георгиев. Поведохме с гол на Веско Станчев, който отбеляза след удар от около 22-23 метра. След това заиграхме много по нахъсано и атаките ни към противниковата врата се заредиха една след друга. След поредната остра атака футболист на гостите фаулира Емо Георгиев и получи 2-ри жълт картон, което вбеси гостите, които разбраха, че до края на мача няма да имат шанс. Съдията обаче бързо поправи "грешката" си и изгони Ивайло Иванов само и само да въстанови численото равенство. До края на полувремето обаче Янтра създаде много добри положения и уцели 2 греди- една след удар от пряк- свободен на Емо, и една след удар на Калоян Ангелов. Трябва да се отбележи все пак, че и гостите имаха една доста добра възможност, след като при една тяхна атака Владимир Станчев едва не си отбеляза автогол. Топката мина наистина много близо до дясната греда на вратаря Тодоров.
Второто полувреме също беше доста интересно. Ние поведохме с 2-0 след страхотна атака и още по- страхотен завършек на Ангел Кънчев. За съжаление Виктор Венков се контузи и се наложи Ванков да го замени. В следващите минути станаха доста интересни събития.При една страхотна атака по левия фланг Веско Станчев преодоля зашитник на гостите и точно преди да центрира беше грубо съсечен от защитник на Монтана. Съдията обаче си замълча и при ответната контра- атака гостите създадоха единственото си чисто положение за мача и отбелязаха гол след центриране.След гола Монтана си повярваха и тръгнаха мощно напред. Янтра пък се прибраха и се започнаха да бавят времето като лежат по тревата.За нещастие обаче положението ни се усложни, след като Емо Георгиев трябваше да напусне поради контузия и на терена останахме с 9 души поради фактът, че бяхме направили и 3-те си смениТретата смяна обаче беше Ивелин Драшков- Доктора, който показа страхотна игра и направи много добри контра- атаки като направи защитниците на гостите на луди. Монтана от своя страна се възползваха от намаления състав на Янтра и натиснаха, но така и не стигнаха до положение. Реферът даде 6- минутно продължение, но в крайна сметка Янтра спечели напълно заслужени 3 точко.
За мен най- добре от нашите се представиха Емо Георгиев и двамата близнаци, които играха страхотно. Особено впечатление направи Емо, който въпреки сериозната си възраст тича най- много от всички и се раздава на терена. Той е най- често фаулираният футболист на нашия отбор и всеки мач завършва като контузен след множеството фалове срещу него, които постоянно възпламеняват старите му контузии.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 22:03 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Голямо браво на момчетата и треньора за победата!Също така и за публиката,която аплодира отбора след края на мача и смените!Очаквах много повече от Монтана и честно да ви кажа по-слаб отбор от тях в Габрово не е идвал отдавна,все пак завършихме мача с 9 човека!!!Единственото нещо което не ми хареса е,че Веско Антонов не смени Иво Иванов след техния червен картон,и така останахме с намален състав!Той си знае и занапред няма да сгреши отново!
САМО ЯНТРА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 22:15 
Пичове честита победа :) Бях убеден,че ще победите Монтана.Аз лично обаче не очаквах да го сторите по такъв лесен начин.Някой хора считаха Монтана за фаворит за А група,но явно това са били само празни приказки и излишно надценяване на възможностите на този отбор.Аз лично съм оптимист за вашето оставане в групата.Също съм съгласен с fabio canavaro,че Янтра,Монтана и Чавдар БС ще се борите за оставане в групата.Успех..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 22:45 
Аватар

Според мен Монтана са доста сериозен отбор, но просто ние играхме доста силно и затова успяхме да ги победим. Oще раничко да кажем точно кои отбори ще се борят за оставане, тъй като групата от много време насам не е била толкова равностойна.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 23:12 
Аватар

Според мен съдията особено второто полувреме накъса доста мача което беше в наша полза, да не говорим за номерата които нашите правиха накрая... :P Все пак важна е победата :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 23:19 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
kibeto написа:
Голямо браво на момчетата и треньора за победата!Също така и за публиката,която аплодира отбора след края на мача и смените!Очаквах много повече от Монтана и честно да ви кажа по-слаб отбор от тях в Габрово не е идвал отдавна,все пак завършихме мача с 9 човека!!!Единственото нещо което не ми хареса е,че Веско Антонов не смени Иво Иванов след техния червен картон,и така останахме с намален състав!Той си знае и занапред няма да сгреши отново!
САМО ЯНТРА

Аз си мисля че е нормално щом си отишал на стадион да аплодираш играчите от твоя отбор :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 23:30 
Аватар

Ами да. Мисля че той имаше повече предвид някои хора дето ходят да си избиват злобата не само върху гостите, но и на Янтра :roll: В смисъл, днес тия хора ги нямаше :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 23:33 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
БРАВООООООООООООООО, ЯНТРА !!! :)
Все така да продължавате!!! :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 23:39 
Аватар

Мерси и успех на Дунав :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 23:44 
Аватар

ed_edd'n'eddy написа:
Ами да. Мисля че той имаше повече предвид някои хора дето ходят да си избиват злобата не само върху гостите, но и на Янтра :roll: В смисъл, днес тия хора ги нямаше :D

Точно това имах предвид!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 23:54 
Аватар

Отбор: Спортист 1924 (Своге)
ed_edd'n'eddy написа:

Я глей ти ново 20 при нас тия дето не харесват отбора просто не идват на стадиона,както и да е успех за напред на Янтра :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 23:56 
Аватар

Благодарим!Успех и на вас,явно сте здрав отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 00:12 
БРАВО НА МОМЧЕТАТА ПЪК НА БЛИЗНАКА(ВЕСКО,за който не знаят)

ЕВАЛА ТИ БРАТО СТРАХОТЕН МАЧ! :twisted:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 00:18 
Аватар

lms_X написа:
ed_edd'n'eddy написа:

Я глей ти ново 20 при нас тия дето не харесват отбора просто не идват на стадиона,както и да е успех за напред на Янтра :wink:

Не че не харесват отбора, но просто са по претенциозни и критикуват футболистите, когато не играят добре. Навсякъде го има това.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 00:30 
Аватар

По претенциозни?? Ако не сме в първата полвина на А група значи не ставаме, това е според тях :lol: Абе комплекси само ми се струва на мен :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 07:43 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
Цитат:
Единственото нещо което не ми хареса е,че Веско Антонов не смени Иво Иванов след техния червен картон

Веско беше готов със смяната, Огнянов чакаше да влезе! Ивайло Иванов започна да се дърпа, че няма да влиза остро и т.н. Треньора върна резервата да загрява и след една мин. Иванов бе изгонен :evil: на това момче никой не му обръща внимание за грубата игра :!: още по време на контролите ги прави тези неща, с/у Академик пак смяна го спаси! Колкото до Огнянов момчето загрява почти през целия мач, на два пъти се съблича да влиза и го връщаха! Това му се отрази доста и когато вече влезе в игра от напрежение нямаше вярно отиграване :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 09:55 

Честита победа на всички фенове на Янтра. Тя е двойно по- сладка срещу боклуците от Монтана- едни генетично увредени създания.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 09:59 

Нямам възможност да гледам мачове на Янтра, но искам да попитам, трябва ли все- още да се говори за борба за оставане в групата, според мен реално Янтра има шанс да завърши в средата на таблицата, че и по- нагоре!? Или се лъжа... Има ли повече от 5- 6 отбора, които са по- силни от нашия?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 10:09 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
go_go_wolves написа:
Нямам възможност да гледам мачове на Янтра, но искам да попитам, трябва ли все- още да се говори за борба за оставане в групата, според мен реално Янтра има шанс да завърши в средата на таблицата, че и по- нагоре!? Или се лъжа... Има ли повече от 5- 6 отбора, които са по- силни от нашия?

РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО СИ ПРАВ, НО ОТБОРА НЕ НАПРАВИ ДОБРА ПОДГОТОВКА И ТОВА ДАВА ОТРАЖЕНИЕ! АКО НЕЩАТА НЕ ПРИДОБИЯТ НЯКАКЪВ ДРАМАТИЧЕН ОБРАТ БИ ТРЯБВАЛО ДА ОСТАНЕМ ДОСТА ПРЕДИ ПОСЛЕДНИЯ КРЪГ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 10:09 

Честита победа...УСПЕХ за напред..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 10:18 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Янтра бие 2:1 Монтана
Янтра победи 2:1 Монтана. Реферът Вихрен Манев изгони по един играч от двата отбора - Иванов от Янтра и Костадинов от Монтана.
Домакините поведоха още в 15-ата мин след самостоятелен пробив на Веселин Станчев и шут от около 25 м. След гола Янтра притисна гостите от Монтана и създаде още няколко добри положения, а на два пъти и гредите помогнаха на вратаря Бисер Величков. В 58-ата минута Янтра удвои преднината си с чудесен гол на Ангел Кънчев, но в 69-ата след бърза контраатака гостите от Монтана успяха да върнат едно попадение. Десет минути преди края Емил Георгиев от състава на Янтра напусна контузен терена и домакините останаха с девет души, тъй като треньорът Веско Антонов вече беше направил три смени.

7 дни спорт

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2007 23:05 
Аватар

Ето и пълния състав от мача с Монтана:

Тодоров- Ковачев, Кирилов, Христов, Вл.Станчев- Георгиев, Венков(64-Ванков), Ангелов(74-Драшков), Вес.Станчев- Кънчев(67-Огнянов), Иванов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2007 13:21 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
ed_edd'n'eddy написа:
Според мен съдията особено второто полувреме накъса доста мача което беше в наша полза, да не говорим за номерата които нашите правиха накрая... :P Все пак важна е победата :D

Е тва е мнението-чесно да си кажа след 70-та минута футбол не се игра-то беше лежане,то беше чудо.Най доброто симулиране беше на вратаря ви,който така театрално припадна че чак се питах дали не сте го взели от драмата :wink: .Но както и да е честита победа и то над един от фаворизираните отбори в нашата група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2007 13:50 
Аватар

Хахаха. То това накрая дето го направи Здравко е неговата запазена марка в тежките мачове. Точно така направи и миналата година срещу БАЛИ, когато ги водехме с 1-0 в Габрово и те напираха да изравнят в края на мача.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 128 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЯНТРА СЕЗОН 2006-2007
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 113346 25 Яну 2007 20:34
от agataa
Преглежда непрочетените мнения БЪКИ-ИМПУЛС /ГАБРОВО/
Форум: Хандбал
янтра гб 70224 26 Окт 2010 06:43
от ncuxo™
Преглежда непрочетените мнения ЗА ГАБРОВО
Форум: Янтра 2019 (Габрово)
янтра гб 58831 15 Окт 2009 20:22
от green
Преглежда непрочетените мнения Локо Мз - Монтана
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 18664 03 Дек 2006 20:06
от ultraspartak
Преглежда непрочетените мнения ще остане ли янтра на първо място и след края на сезона?
Форум: Сезон 2006/2007
янтра гб 18775 10 Мар 2007 21:02
от Fabio_Cannavaro